|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
17.10.2008 8:01:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

čer!

evo preživela govorno vajo bilo je tako tako ker mam grdo navado da govrim na konc stavka aaaa amapk ok!sej ni panike je bilo ok drugače!

kj epa ste vse????


user posted image user posted image user posted image  Naša tamala je ista, konec vsakega stavka je AAAMMMM....

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 17:57:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 18:01:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 18:16:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 20:39:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 20:46:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 8:26:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
   RE: februarčki 2007
18.10.2008 8:33:01   
DeMer
Dobro jutro!

Uh, končno vikend, končno smo lahko mal potegnili. No, moje dva še kr vlečeta. user posted image

Jest kuham kompot, ker je Mark nor na kompot. Ugotovila sem tudi, da je nor na kitajsko hrano. Ene parkrat vsa jo šla iskat in je prou veselo jedu z nama. user posted image MIdva obožujeva azijsko hrano, tako da sem prou vesela, da se nama je pridružil še Mark. Tko bomo šli lahko prej kam na počitnice tja. user posted image Sanjam...... No, Mark z žlico je solato, včeri kalčke, predvčerajšnjim srbsko in na koncu popije kis.user posted image user posted image user posted image user posted image Sej mu ne pustim, ampak mu očitno paše kislo.

Pr nas je megla, ne vem kaj bomo počeli, mal razsuvali po hiši. user posted image
Pol popoldan pa gremo k mojim na kostanj.

Kosilo: pečeni makaroni, solata in juha iz ovsenih kosmičov.
Makrano skuham skoraj do konca, naredim polivko iz faširanega mesa, por popražim in vse skupaj zmešam in dam na pekač, čez pa še kisla smetana + jajc + sir. Ima ker drug recept?

Lepo se mejte, pa povejte če je kje sonček, pridemo tja!

papa

_____________________________

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   RE: februarčki 2007
18.10.2008 8:34:08   
DeMer
Ewo, KOlumbo ti jo pa jest skuham user posted image
Pa še ena za Matejo user posted image

Pa še za ostale zaspanke user posted image

_____________________________

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
   RE: februarčki 2007
18.10.2008 9:27:34   
helimaša
jutro!

Demer sm glih hotla vprašat kakšni so pečeni makaroniuser posted image .....to je pol podobno k lazanja.....nism še delala tega.....mi tok smrdi faširan meso....že iz Mašine nosečnosti......zdej pa spet.....
pr nas je tud megla.....me sva že pokonc....moj pa še spi......pol pa sploh ne vem kaj bomo počel.....upam da bo kej sončka.....
jst sm itak čist prehlajne ......nism nč spala....k tud dihat ne morem.....pa še Maša je skoz neki kašljala.....tko da sm bl zaspana.....

grem k mi Maša roko riše....user posted image
čao

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 9:37:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 9:39:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
   RE: februarčki 2007
18.10.2008 17:53:18   
Anonimen
Čaw babe!

Evo js sm pri svojih, samevam, ker sta moj pa sekica spičla v big bang. Ata se prehranjuje v kuhni - ga do sm slišim cmokat user posted image , mame pa itak nikol ne najdeš, ker je kot mravlja, skoz neki dela.

U glavnem danes smo dan preživel ful dobr, kolegica Emina (tudi RR-jevka) je danes povila sinčka! Naša Ajša je torej dobila bratca! Sm bla tolk vesela, da sm se morala kr mal zjokcat. Js bi mela pa 17.11. rok, čez slab mesec dni...user posted image

Mah pustmo to, dans je dan za vesele novičke! Kolumbo welcome back!!! Smo te pogrešal! Pa vse ostale tudi!


(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
   RE: februarčki 2007
18.10.2008 18:02:39   
Anonimen
Hurmašice:

Sestavine:
1 jajce
1 žl. kisle smetane
1 dcl olja
1 dcl sladkorja
1 dcl mleka
1 pecilni
2 vanilina sladkorja

Vsako sestavino posebi zmešaš, preden dodaš drugo - najprej jajce penasto zmešaš, potem dodaš žl. kisle smetane, zmiksaš, dodaš olje...itd... Na koncu počasi dodajaš moko, dokler masa ne bo takšna, da jo lahko oblikuješ - je mehka, a čvrsta, da se lahko oblikujejo hurmašice.

Men je še ful dobr, če daš v sredo hurmašice - preden jo povaljaš - jedrca orehov. Ko imaš maso gotovo, jih pečeš v pečici na cca. 200 st. C in pečeš, dokler ne porumenijo, zaliješ pa s tem:

na 1 l vode dodaš 1/2 kg sladkorja, to mora vreti vsaj 3 min. Voda se mora ohladiti do toplega.

Ko so hurmašiče pečene, jih zaliješ s to toplo vodo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
   RE: februarčki 2007
18.10.2008 18:05:31   
Anonimen
Aja - pol jih pa še morš pokrit s kakim plehom - tako naredi moja mami - da se počasi hladijo.

Upam, da ti bojo ratale, men nikakor ne uspe naredit takih ko moja mami.user posted image  Tašča ma pa tak nek recept, ko jih dela s slivovo domačo marmelado, pa mi niti pod razno niso dobre, ker majo tak čudn duh... No v glavnem javi, če bojo ok, jih bom js tud verjetn jutr probala spacat. Drugač pa mami pravi, da lahk prideš sm na hurmašice.user posted image  Nč, grem še mal pofirbcat okol, se slišimo!

Čaoo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
   RE: februarčki 2007
18.10.2008 18:37:06   
visnjaaa
Kako oblikuješ hurmašice...kak to zgleda....jaz prvič slišim za to, al pa mogoče pri nas drugače rečemo....povejte mi.

lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   [Brisano sporočilo]
18.10.2008 19:49:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
   RE: februarčki 2007
19.10.2008 8:32:04   
malecka_mateja
jutro!

mi sploh nimamo cata tako davam sam rečem zdarvo pa adijo ker gremo na vikend in me že čakajo na vratih!

lep sončen dan vam želim papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 22:18:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 7:29:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
   RE: februarčki 2007
20.10.2008 8:40:32   
ribicau
Dobro jutro!

Se opravičujem za zamudo! So me takoj zasul z delom....

Hja kaj nej rečem, da bi poskusla nardit tele hurmašiče, pa tud jest nima pojma kako to zgleda, in sem prvič slišala zanje, ko je Kolumbo napisala, da so jih imel v službi....Bom na netu mal pogledala, če je kje kej...

Drugače pa, mi smo vikend lepo preživeli. Potepal smo se oba dni! Je pa zjutrej in ko se sonce skrije ful hladno a ne? Jest bom počasi začela gledat za druge čevlje za Evo! A vi ste že kej nabavljal? Rada bi ji nabavla ene bolj visoke, user posted image  (mal nižje)  in ene potem za kasneje za v sneg (skiboots)! Pa nove copatke za v varstvo bo rabila, ma prstke že čisto na koncu user posted image !

Eva je včerej ful pojedla...posledično se je zbudila ob 21ih (spat je šla ob 20ih) in se je ful zvijala....pomojem je bla tko "nažrta", da jo je prou trebuh bolel! Sej pol je bla kmal dobra!

Ej punce sorry, zdej grem pa delat! Se še kasnej mal oglasim!

Cao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   RE: februarčki 2007
20.10.2008 8:44:43   
ribicau





Hurmašice

user posted image Potrebno je:
500 g brašna
250 g margarina
2 dl kiselog mlijeka(ili pavlaka)
2 jaja
1 limun
100 g kokosa
prasak za pecivo

Priprema:
U zdjelu umutiti margarin koji je bio na sobnoj temp, dodati kiselo mlijeko, 2 jaja i sve dobro umutiti. Zatim dodati brašno i prasak za pecivo, kokos i opet sve dobro umutiti. Oblikovati hurmašice. Bitno je da vam se smjesa ne lijepi za ruke, kad se prestane lijepiti onda je smjesa gotova. Hurmasice se oblikuju tako da se uzne jedna kasika te smjese, i uvalja se u loprticu, uzme se herende i na krupnoj strani, se oblikuje sara, tj, ta loptica se razvalja na herende. Prije stavljanja u pleh hurmašice malo posuti brašnom. Složiti ih i peći na 200stepeni 30 minuta.
Zaljev: pola litre vode i 600 g secera, da prokuha, dodati sok limuna i par klincica. Pećene hurmašice zalijevati pripremljenim šerbetom/zaljevom i ohladiti.
Umjesto kokosa mozete koristit orahe, s tim da orahe ne stavljate u smjesu vec, kad oblikujete hurmasice na herendetu, onda ubacite pole oraha i malo ko previjete. mada mozete i sitno isjeckat orahe pa ih ubaciti u tijesto.
http://www.mojkuvar.com/modules/recette/article.php?storyid=479

http://www.kuharica.hr/recepti/kolaci_i_deserti/hurmasice.html

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:53:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 8:53:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
   RE: februarčki 2007
20.10.2008 8:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau






Hurmašice

user posted image Potrebno je:
500 g brašna
250 g margarina
2 dl kiselog mlijeka(ili pavlaka)
2 jaja
1 limun
100 g kokosa
prasak za pecivo

Priprema:
U zdjelu umutiti margarin koji je bio na sobnoj temp, dodati kiselo mlijeko, 2 jaja i sve dobro umutiti. Zatim dodati brašno i prasak za pecivo, kokos i opet sve dobro umutiti. Oblikovati hurmašice. Bitno je da vam se smjesa ne lijepi za ruke, kad se prestane lijepiti onda je smjesa gotova. Hurmasice se oblikuju tako da se uzne jedna kasika te smjese, i uvalja se u loprticu, uzme se herende i na krupnoj strani, se oblikuje sara, tj, ta loptica se razvalja na herende. Prije stavljanja u pleh hurmašice malo posuti brašnom. Složiti ih i peći na 200stepeni 30 minuta.
Zaljev: pola litre vode i 600 g secera, da prokuha, dodati sok limuna i par klincica. Pećene hurmašice zalijevati pripremljenim šerbetom/zaljevom i ohladiti.
Umjesto kokosa mozete koristit orahe, s tim da orahe ne stavljate u smjesu vec, kad oblikujete hurmasice na herendetu, onda ubacite pole oraha i malo ko previjete. mada mozete i sitno isjeckat orahe pa ih ubaciti u tijesto.
http://www.mojkuvar.com/modules/recette/article.php?storyid=479

http://www.kuharica.hr/recepti/kolaci_i_deserti/hurmasice.html




UUU ful dobr! Sam, čist iskreno rečeno, js si jih ne predstavljam z limono, ampak bom zdej sprintala in ga mami uturila, zdej za vikend. Ribicau ti si en tak kuharski vohljač... Vse najdeš! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.