Pandica
|
VANILI ja, čisto istega Rodya ima Zala Sem jo danes dala po full dolgem času gor, ker sem jo hotla slikat tut na njem pa mi je takoj splezala dol tak, da ni šlo... Kinnie joj, upam, da boš zrihtala nekak z poganjalcem, da boš ga lahko zamenjala / reklamirala. Držim pesti. Skuštrana jej jej, iz kje pa je Arsenu tekla kri, ko je padel iz postelje? Bošček mali, ti mami pa le pazi zdaj bolj nanj Kasija ja, Zala ima tisto kahljico - račko. Jaz pa jo k njej posadim, da jo obdeluje, medtem, ko se jaz mažem ali pa perem zobe, da jo malo zaposlim Ker še je nisma začeli uporabljat zares. Full lepa bundica, kapica in čevljči, kaki frajer bo zdaj Elian Lahko pride kaj k Zali na obisk in še z njenim poganjalčkom se bo lahko malo vozil Saj res, Kdaj začeti uporabljati kahljico? Kdaj je najprimernejši čas za uvajanje? Sanosan za Brino, pozdravite se. Alina_alin ja, jaz imam tut za Zalo one viseče mreže iz Ikeje. Sem ji kupla rdečo in roza ampak sta še vedno pospravljeni v omari. Ker ne vem kak jih naj obesim na strop drugam pa jih itak ne morem. Je pa ta za na tla veliko boljša, mi sploh ni žal, da sem jo kupila, pametna investicija je bila to pa še poceni Kako pa sta vi2 zrihtali danes pri P? Kak je lepa Špela na sliki WC krtača ja, Zali je tut zakon jo vidim kako bi se ona igrala z njo, blek, tak jo teram vstran kolk je dolga in široka Jasna za Neli Vedra kak je luškan Lan na sliki Pa torta zgleda tut dobra Zgleda pa zato, ker nismo dobili nič za probat