VANILI
|
en lep bruhalni večer iz naših krajev ja, mali žabo ne je ničesar, razen mojga mleka, navadne vode in goveje juhe že skoraj 2 tedna. ampak sem se nehala sekirat, ker dehidriral očitno ne bo, pač čakam na izhod iz tega stanja. kaka pa čist kot bebi, mehko in spet vse iz plenice. živa je boljše, samo še kašla in iz nosa ji teče, moj pa je danes skos na wc ju in bruha , zdaj paje akr na tleh, na globinsko očiščenem tepihu zaspal, tko da teo ki spi na kavču lahko pade samo nanj. M joj. jaz sem pa taf vomen. upam, da ne bo na koncu mene napadlo. safety 1st - danes sem kupila varovala za kukinjske omarice, ker so vratca tako zanimiva, loputa z njimi, prej pa je odprl pokrov posode za pomije in začel bezat po njih, kar je meni totalno bljeko in je to zdaj rešitev. poganjalci, kolesa... itak, da mora bit pri hiši navadno kolo. Tak poganjalec pa je pač ena od predstopenj. tisti sleseni so hudi, ampak nimajo zavor. Mi bomo verjetno kupili unega z zavoro, ampak za 2.rojstni dan. Na živino kolo se že zdaj spravlja, isto na skiro . ko je na obisku kup otrok, pa je tudi fajn, ko maš na razpolago kako prevozno sredstvo ali dva. moja večna želja je bila, da bi se otroci zbirali ravno pri nas, kot smo se mi in sosedovi pri moji babici. Upam, da bo tako, da ne bom zatežena mat in moj zatežen fotr. mišk - veš tisti 3kolesnik je bil živi še lani všeč, pri 4ih letih, se je kar po trgovini peljala, ko so ravna gladka tla, res pa je, da verjetno ne bi šlo lahko po hrapavem, tako da žal pri nas ne bi mel prave funkcije... smo pa živi kupli tega (bom ga nalimala še sem gor), pa ga ni obrajtala, teo ga pa obožuje: