|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
23.10.2008 14:17:20   
vedra
Hvala vsem za čestitke.

Tukaj pa še slikica našega včerajšnjega slavljenca:

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.10.2008 14:54:30   
VANILI
jasna, saj valda nimamo malih pokrovčkov, rad ima tiste, ki pokajo, npr, ko odpreš kakšno konzervo, a vešuser posted image . kinder jajčki pa samo tiste, ko so scela, ko se pokrovček zraven drži, drugače se strinjam za male delčke, a vseeno se nabere vse polno takšne krame, meni brezvezne..

kolo brez pedal: obstajajo taki z bremzami - sem včeeaj nalimama ene linke. meni se zdi pa fajn zadeva tole. smo ih po kampih ful vidli. no naša živa ni nek ultra športni tip in se še vedno vozi s koleščki, pa sem si mislila, da če bi mela pa tako kolo, bipa se gotovo že upala brez koleščov vozituser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.10.2008 14:55:13   
mišk
Zapravljanje denarja: Midva z možem sva se že med mojo nosečnostjo zaljubila v ta tricikel in mož ga je hotel že takrat kar kupit:
user posted image
Vem, da ne bo dolgo v uporabi, a Dona ga bo tam pri ene dveh letih definitivno dobila!user posted image

Ko ga bo prerasla, bo dobila tegale:

user posted image user posted image

Poganjalca še nima in o njem še ne razmišljamo, ker niti samostojnih korakov še ne dela. Po moje bo pa itak moja mami vsak čas z nim kje prletela. Ona bi ji namreč kupila vse, kar vidi, da imajo drugi otroci.user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.10.2008 14:55:34   
VANILI
vedra, uau kok je luštkanuser posted image

jasna, a lahko poveš kaj več o teh probiotičnih zadevah, ki jih imaš??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.10.2008 14:59:21   
VANILI
lane31, tudi jaz bi se povabila k vam na kosilo, bi polizala krožnik do zadnje pikice, slurp!! tista napihljiva zadeva, kot imenuješ ubogega rodyja (dobr da te sliši), pa ni tko nevaren, seveda jaz ga postavim na sredo prostora, da se kam ne udari, pa glih čist samega ga tudi ne pustim.  Poskusi še kdaj, tko da si pač tik zraven, če bi padla, jo malo usmeriš. Teo se ful zabava na njem. Živa se je zadnjič tudi, pa je tok skakala, da jo je nazaj odneslo.

bravo jaz, sem z globincem očistlila preprogo in pospavila igralni kot, tako da zdaj lahko ga teo nazaj razmeče

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.10.2008 15:02:35   
VANILI
mišk in zapravljanje denarja - v eni kolesarski trgovini imajo tak fantovski tip trikolesnika, kot harley tud ul dober a ful malo uporsben

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.10.2008 15:22:39   
mišk
Vanilli: Ja, sej inisex je od iste firme, samo da je rdeče barve. Oba "gate trgata"!!! Ka,  ti ga ne boš kupla?!?user posted image  

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.10.2008 15:24:46   
mišk
Če bo tudi ta druga punčka bomo kupila ta rozastga, če bo pa fantek pa rdečga.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.10.2008 16:25:14   
skuštrana
Mišk, ta swinn kolo imamo mi, samo ne roza, ampak tiger(oranžen) in je res zakon. Je vreden svojega denarja (ja, lahko govorit meni, ko sem ga plačala 20e na bolhiuser posted image ), drgač pa pride okoli 100e.Tricikel je pa tudi full frajerski, samo popolnoma neuporaben. Liza je znala prej vozit kolo kot pa tricikel. Sem imela jaz tudi nagledanega pa ga hb nisem kupila, popolno metanje denarja stran. Zdej pa gledam po bolhi če bo kaj večjega - gremlin, se mi zdi da je še večji.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.10.2008 18:28:23   
*Lana*
Zdravo!

Za nami je Tevžev 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image
Čez vikend smo ga praznovali v družinskem krogu, zdaj v soboto pa ga praznujemo s kolegi ( Tevževimi vrstniki) user posted image

Imeli smo se lepo, mali je užival, za darilo je dobil avto, knjige, lokomotivo, živali,...denar... ogromno stvari.
Torto sva mu spekla sama - ati mu je nardil medvedka, js pa miki miško. Bom prilepla slikice, ko jih bom potegnila s fotoaparata.

Danes mali že spi, je v celem dnevu spal samo eno uro in sedaj spi že pol urce, bo pač zgoden, itak pa to ni nč novga, saj vstajava ob 6-ih.

Js grem zdaj nardit neki za šolo - služboo, zvečer pa mal migat - na rekreacijo.

Lepo bodite.

Lp, Jasna

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.10.2008 18:54:54   
mišk
Skuštrana: Midva mislim, da ne bova zdrava, če ne bova kupila tega tricikla.user posted image  Že za najino dušo... Ker nama je tko hudičevo dober, da ni za povedat. Malo se tudi tolaživa s tem, da če misliva met tri otroke, bo imel sigurno vsaj en od njih voljo se drlajsat z njim. Se po moje se še kasnej naučijo s ta pravim kolesom vozit, če se navadijo na tega. Ampak jst sem navajena počasnega a sigurnega napredka pri motoriki.user posted image  Do šole se pa po moje itak vsak nauči s peciklom vozt.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.10.2008 18:56:31   
mišk
Tudi ta rdeč je lep!user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.10.2008 18:58:20   
mehurčica
NINA, BOR, LAN IN ŽIVA, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image

user posted image

Včeraj je bila Eni na pregledu pri P, tako da imam nove mere za seznam: 8700g, 76,5cm. David je pri enem letu imel 10450g in 77,5cm.user posted image Tapravi ded, ona pa taprava babika.user posted image Dobila je pikeca, čisto malo zajokala, pol se je pa na vsak način hotela čimprej dojit.
Še vedno ima samo 2 zobka. Sicer že lepo je vse brez miksanja, ampak bi bilo vseeno lažje z zobki.

Igračke, ki niso v uporabi: so v taki vreči iz Ikee. Te kroge, ki jih ima Ulla imamo tudi, ampak kar na tleh, da gre več stvari not. Je treba počasi KONKRETNO čistko naredit pri igračah.user posted image

Grem dat Eni spat pa se mogoče še vrnem..

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.10.2008 19:00:21   
mehurčica
Aja, še to: sem enakega mnenja kot Jasna, da so navadna kolesa še vedno zakon. Ti poganjalci mi niso všeč. David je pri 3,5 let vozil kolo brez koleščkov. Parkrat smo mu pomagali, da smo še za njim tekali, ampak je itak tak hitro skapiral, da ni bilo treba dosti.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.10.2008 19:04:19   
*Lana*
Še naše mere pri 1.letu: 74 cm in 10,8 kg user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.10.2008 19:27:50   
skuštrana
Mehurčica, kakao veliko kolo je imel David, ko se je naučil vozit brez koleščkov? Liza ima 12 colsko, pa se mi zdi da ji je že full premajhno, da bi se lažje naučila na večjemuser posted image

Mišk, saj vem za dušouser posted image user posted image Jaz sem ravno danes dobila Dydimos trak za nošnjo otrok(moja frendica bi rekla - mercedes med trakovi za nošnjouser posted image user posted image ), pač za dušouser posted image user posted image In za zimsko nošenje Arsena ali pa njegovega naslednika oz. nasledniceuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.10.2008 19:31:12   
skuštrana
Jaz pa čisto pozabim na statistiko - Ars ima že 6 zobkov..Juhej user posted image

V posvetovalnico pri 1 letu pa nismo šli,moram poklicat za nov datum.

Jasna, tile probiotiki pa mene tudi zanimajo, seveda za Lizouser posted image

Vanili, bravo za pospravljanjeuser posted image Jaz se ne trudim večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.10.2008 19:47:18   
VANILI
en lep bruhalni večer iz naših krajev

ja, mali žabo ne je ničesar, razen mojga mleka, navadne vode in goveje juhe že skoraj 2 tedna. ampak sem se nehala sekirat, ker dehidriral očitno ne bo, pač čakam na izhod iz tega stanja. kaka pa čist kot bebi, mehko in spet vse iz plenice.
živa je boljše, samo še kašla in iz nosa ji teče, moj pa je danes skos na wc ju in bruhauser posted image , zdaj paje akr na tleh, na globinsko očiščenem tepihu zaspal, tko da teo ki spi na kavču lahko pade samo nanj. M joj.
jaz sem pa taf vomen. upam, da ne bo na koncu mene napadlo.

safety 1st - danes sem kupila varovala za kukinjske omarice, ker so vratca tako zanimiva, loputa z njimi, prej pa je odprl pokrov posode za pomije in začel bezat po njih, kar je meni totalno bljekouser posted image user posted image user posted image user posted image  in je to zdaj rešitev.

poganjalci, kolesa... itak, da mora bit pri hiši navadno kolo. Tak poganjalec pa je pač ena od predstopenj. tisti sleseni so hudi, ampak nimajo zavor. Mi bomo verjetno kupili unega z zavoro, ampak za 2.rojstni dan. Na živino kolo se že zdaj spravlja, isto na skirouser posted image . ko je na obisku kup otrok, pa je tudi fajn, ko maš na razpolago kako prevozno sredstvo ali dva. moja večna želja je bila, da bi se otroci zbirali ravno pri nas, kot smo se mi in sosedovi pri moji babici. Upam, da bo tako, da ne bom zatežena mat in moj zatežen fotr.

mišk - veš tisti 3kolesnik je bil živi še lani všeč, pri 4ih letih, se je kar po trgovini peljala, ko so ravna gladka tla, res pa je, da verjetno ne bi šlo lahko po hrapavem, tako da žal pri nas ne bi mel prave funkcije... smo pa živi kupli tega (bom ga nalimala še sem gor), pa ga ni obrajtala, teo ga pa obožuje:

Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.10.2008 19:49:42   
VANILI
user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
23.10.2008 20:32:38   
mehurčica
Skuštrana, David se je naučil na 12 colskem. Je po moje lažje, ker ima fajn oporo z nogami, da se nasloni. Ker pri višjem se more pa pol že kr nagnit. Čeprav, če je Liza visoka, bi ji mogoče res bilo fajn 14 probat. No, letos pa smo kupili 16 colskega, tako da 14 sploh ni imel.

Vanili, ojoj, vi pa imate "fešto" doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti user posted image , da ti ostaneš zdrava!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
23.10.2008 20:56:42   
majoli
Najprej vsem našim oktobrčkom za nazaj in naprej vse najboljše! Da bi bili vsi vedno zdravi in zadovoljni.

Mi smo Maksu kupili probiotične kapljice Bio Gaia, ki uravnavajo črevesno floro, ker ga je tako pogostokrat napenjalo. Ne vem, če so kaj uredile floro, a napenjalo ga ni nič manj.

Danes ponoči je bilo hudo in pomagalo je samo nošenje. Je pa na plan pokukal nov zobek. Ti naši mali revčki; še dobro, da vse te bolečine pozabimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2521
23.10.2008 20:58:54   
Pandica
ŽIVA   vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2522
23.10.2008 21:03:22   
2ursae
user posted image

ŽIVA user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
23.10.2008 21:06:23   
Pandica
Danes bila z Zalo na kontroli pri P. Grlo je boljše user posted image , diha tudi že lepše, ji ne hrope več tako, nosek pa naju še vedno jezi user posted image   AB mora dobivati še do konca, sicer pa sma dobili zeleno luč, da sma lahko tut zunaj, če nima tt.
Posvetovalnico pri enem letu pa bi zdaj mogla imet v torek, ampak nama je "odpadla" zarad bolezni tak, da moram v pon. poklicat pop. in bom videla kdaj boma naročeni in takrat tut javim nove mere moje princeske, ki mene tut btw že full zanimajo user posted image

Alina_alin    sem jo vprašala za foziološko. Kako dozirati, ali v večjih količinah, da pride pri drugi nosnici ven ali pa po potrebi po kapljicah. Mi je rekla zadnje. Da po potrebi par kapljic. Tak, da zdaj sem še pa samo bolj zmedena, ker eni rečejo tak, eni pa spet drugače. In kako zdaj delati? user posted image

Grizenje med dojenjem   danes me je spet user posted image
Pa jaz bom popuser posted image   ko tak boli to. Zgleda ji je to zdaj nova finta, da me grize med dojenjem. Pa jo skregam, rečem ne, ji vzamem ziz, nič ne pomaga user posted image   ne vem kaj naj še probam. Predlogi...če še ima katera sploh kakšnega...

Zdaj pa še vas grem prebrat malo...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
23.10.2008 21:12:57   
2ursae
probiotiki: ne me fentat, upam, da ne izpadem neodgovorno, ampak ... moj Anže ima fuuuuul rad jogurt z okusom vanilije od Activie . In mu ga pač dam user posted image . Sem se o tem tud en malček pozanimala in probiotični jogurt po mojih info lahko zdravemu otroku (ki nima težav s prebavili) mirno daš. Glede Actimela je pa mende tko, da je to vse čisti nateg, saj bi ga moral spit ogromne dnevne količine če bi želel, da ima res tak učinek kot se navaja v reklami.

kasija, mi imam tud ta ikein tovornjaček z magnetki user posted image . Pa ful luštna slikica tvojega malega radovedneža user posted image
vedra, a je bila vaša tosta res ogromna al je samo slikano s take perspektive user posted image ? Lan je pa blazno srčkan user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?