|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
23.10.2008 23:19:54   
VANILI
meni je to mučenje otroka. user posted image  ja, saj vemo, da ima otrok prirojeni refleks in ne vdahne vodo, a vseeno. jaz osebno tega ne bi počela s svojimi. bebi se mi ne zdi ravno nasmejan pri tem početjuuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
23.10.2008 23:22:32   
VANILI
alina_alin, super, da je tudi tjaši bolje!!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
23.10.2008 23:23:12   
Pandica
2ursae   modrčkov in gat imaš full veliko izbiro v H&M, če ti ni glih važno, da so Triumph ali pa Lisca user posted image
Jaz vedno najdem tam kaj za sebe, pa še lepi so in poceni. In še gate lahko pol iščeš enake.
Je pa res, da imam jaz majhne zizike user posted image   moja prijateljica naprimer, ko ima boga reva res full velika prsa tam recimo nikoli nič ne dobi za sebe. Tut za kopalke - bikinke ima probleme, ker nikjer oz. full težko dobi modrčke.
Tak, da ona si mora res vse v onih najbolj dragih trgovinah kupovat in tut vedno šimfa in kleje user posted image user posted image zdaj pa še je srečka nosečka, zdaj šele ima zizike, kot 2 lubenici spredaj user posted image danes sem bla ravno pri njej user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
23.10.2008 23:24:08   
VANILI
2ursae, jaz kupujem triumph, niso poceni, ampak me ne razočarajo. pa še gatke zraven lahko kupiš, v kompetlu

revije: za katero si se potem odločila?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
23.10.2008 23:24:14   
Pandica
šit, alarm user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
23.10.2008 23:31:15   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

jaz kupujem triumph

Kdor ima pač ima user posted image user posted image user posted image
Jaz imam gate in modrčke "firme" samo tiste, ki sem jih dobila user posted image  

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
23.10.2008 23:32:21   
Pandica
Je samo malo čajeka spila in že dalje spi user posted image  user posted image  user posted image hb, vsaj 1x user posted image

Pa kje ste vse, da nebom imela več monologov? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
23.10.2008 23:37:51   
VANILI
pandica, saj nimam morje modrcov, veš. sem jih enx kupila na sri lanki, fuuul in še poceni so bili. da ne boš mislila,da sem firma-vomen.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.10.2008 0:33:28   
Pandica
user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.10.2008 8:07:22   
sanwebdra
Pa sem spet prva ... torej slavljenjci današnji: jih niuser posted image ! Torej brez čestitk danes ... Zato pa spet en zdrav in obilen:

user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
probiotiki: ne me fentat, upam, da ne izpadem neodgovorno, ampak ... moj Anže ima fuuuuul rad jogurt z okusom vanilije od Activie . In mu ga pač dam user posted image . Sem se o tem tud en malček pozanimala in probiotični jogurt po mojih info lahko zdravemu otroku (ki nima težav s prebavili) mirno daš. Glede Actimela je pa mende tko, da je to vse čisti nateg, saj bi ga moral spit ogromne dnevne količine če bi želel, da ima res tak učinek kot se navaja v reklami.

Zakaj pa neodgovorno???? Naša P nam jih je priporočala takoj, ko je Julija odklonila flašo, torej pri 10 mesecih, v posvetovalnici pri 1 letu pa sem jo še posebej opozorila, ali torej lahko probiotične jogurte in jih je ZELO PRIPOROČALA. Tako da jih Julija občasno dobi ... Kupim pa Sparove ali Hoferove, pakirane po 2. Poceni in dobro.user posted image  O bio in naravnih izdelkih ne bom, kajne 2ursae, sicer pa kaj že danes naravno???

Julija pa je včeraj zvečer prvič pila mlekouser posted image , po tistem, ko ga je odklonila. Sva ji ga nalila v majhen kozarček/lonček, malo pogrela, je bilo prej hladno kot toplo, in ga je ob večerji (kruh z margarino in medom) popila 1 dcl. In sem bila ful vesela in presenečena, ker iz flaše ga pa noče!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.10.2008 8:09:18 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.10.2008 8:14:53   
sanwebdra
No, sem hotla še tole napisat: glede na to, da sem še vedno brez službe in da sem spet pristala na sociali (prvič v življenju sem dvignila paket na RK) in da je dela v vinogradih nepreklicno konec, sem včeraj začela delat pri eni prijateljici v prijetnem dnevnem kavabar lokalu. Pomagam cca. 3 ure dnevno (ko je največji naval), zaslužim dnevno 12€ + napitnine, doma sem še pred svojima biseroma in normalno skuham kosilo ...
Iskanje službe pa se nadaljuje! Sem si pa na borzi takoj izborila tečaj nemščine, tako da sem ta teden še to rihtala in čez dva tedna že začnemo.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.10.2008 8:40:29   
*kinnie*
Dobro jutro

No, mi je po enem tednu uspelo priklicati sestro pri P za cepljenje...pa še samo zato, ker sem težila in težilauser posted image ....ma če ne bi bila zagovornik cepljenja, potem bi jih že nekam poslala!

Mnenja pediatrov: tako kot pri drugih stvareh, se tudi tu mnenja razlikujejo....se vidi, da ni doktrine, da vsak bolj ali manj svetuje po svojih izkušnjah. Jaz delam tako kot mi je bilo naročeno pri večji s strani otologinje.....
....tako kot je rekla Živa....male količine so bolj za dnevno higieno....
...da pojasnim...
...sem bila 100% da ima ta večja nos prehoden, otologinja pa da ne....mah sem si mislila, ti pa tvoja fiziološkauser posted image ....potem je tam sestra nalivala noter, recimo 10 ml, potem je spihala, pa spet fiziološko, pa spihala,...potem se je usulo ven sluzi.....sem bila prav vesela, da nisem komentirala.....no in sedaj me čaka ponovitev pri večji, ker je bila prehlajena...in spet sluh ni vredu.
Pri malem pa na rundo porabim 10ml.....pa počakam da mu potem vse skupaj ven priteče in to ponavljam.....3 dl je meni veliiiko, jaz nikoli ne dam toliko....

Škoda ker je na morju voda mrzla...bi jijh peljala dol, pošteno pretunkala, pa bilo takoj ok!

Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.10.2008 8:45:40   
*kinnie*
Ostala strokovna mnenja: jaz jih sedaj nabiram zaseuser posted image , no en G, ki je recimo dejansko najboljši v našem koncu mi je dal mnenje koliko časa na smemo delat na user posted image , vprašala sem pri Pušenjaku,...in neverjetno sem dobila skoraj isti odgovor....Presenetilo me je zato, ker dejansko stroka pri tem priporoča ravno še enkrat daljši premor......zdaj čakam na mojo G, ki bo pa sigurno vse zakomplicirala, ker je bolj ziheraškauser posted image ...

Vidim pa pri sebi in npr. kolegici, če kdo npr. vpraša kaj po preboleli možganski kapi....vsaka izhaja iz svojih izkušenj in dejansko pride do razkorakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.10.2008 8:47:52   
*kinnie*
Sanwebdra: user posted image za službico, čeprav verjetno to ni to....ampak bolje vsaj nekaj a ne....jaz bi tudi, če v svojem poklicu ne bi dobila dela, poprijela še za kaj drugega....na koncu meseca se potem vsak evro pa  pozna.
Drugače pa res upam in ti želim, da najdeš tisto pravo službico zaseuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.10.2008 8:50:01   
*kinnie*
In še kavica in čaj za vse, ki se ravno prebujateuser posted image
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.10.2008 8:50:53   
*kinnie*

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.10.2008 9:38:00   
vedra
Hvala za pohvale za našega fantička, čeprav bi mu še komot lahko rekli dojenček, glede na to kolikokrat se hoče dojiti.

2ursae - torta je bila čisto normalne velikosti okroglega pekača, verjetno je res kriva perspekvia slike. Sem morala tako slikat, ker drugače bi se videlo da ni čisto okrogla in da je poševna in....v soboto pa tako spet praznujemo in dobimo še eno kupljeno...tako da bo sladkarij v 1 tednu kar preveč...

Pandica - vaša torta je bila še lepša, pa je tudi nismo probaliuser posted image ...
Naša je bila kar dobra, glede na to da zelo redko pečem torte, Lanu pa ni bila preveč všeč in jo je raje mazal po mizi...

Še vedno se javljam samo čez dan, saj grem zvečer spal skupaj z user posted image  ob 9. , da lahko v miru spim 3 ure skupaj...user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.10.2008 9:43:04   
mišk
Jasna: Ne, tisti tricikel na žalost nima zadaj palice.

Spodnje perilo: Več kot 90% ga imam od Skinny-ja. Sem obsedena z njim. Čeprav so mi zadnje cajte joški zrasl, pa imam tudi v njihovi C košarici, ki je največja, take "buhteljne".user posted image  

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.10.2008 9:43:39   
vedra
Tukaj pa so še naše nove mere - bolje rečeno merice:
8.350 kg in 75 cm

ko pa je dobil list papirja in svinčnik je počakal, da je začela sestra pisati po svojem modrrm kartonu in nato ji je pomaqgal čečkati po njenem listuuser posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
24.10.2008 10:33:10   
VANILI
nisem bral ,nimam časa, samo nekaj nujno rabim:

user posted image nujno: a katera ve za recept za polnjena jajca??

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
24.10.2008 11:10:21   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

nisem bral ,nimam časa, samo nekaj nujno rabim:

user posted image nujno: a katera ve za recept za polnjena jajca??

Odvisno s cem jih zelis polnit:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6073
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=5&c_id=14198
http://recepti.najportal.com/recipe.php?recipeid=24
http://kuhanje-doma.blogspot.com/2008/02/polnjena-jajca.html

tega je malo morje na internetu!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.10.2008 11:35:20   
Jenny Anny
Dober dan.

Danes sem pa tudi jaz doma, sem že kar pozabila, kako to zgledauser posted image

Najprej enouser posted image za vse bolančke, da se čim prej pozdravite, ter user posted image za vse ki ste praznovali v teh dneh in vam še nisem čestitala.

Z Lano sva imele cepljenje (jo je cepila, čeprav ji kar teče iz noska). Naše mere za 1L pa so 78 cm in 8750g.
Zdaj pa šibam na kofetek s kolegico - kot v dobrih starih časihuser posted image user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.10.2008 12:33:10   
sanosan
Da se še jaz malo oglasim.

Brina še kar naprej kuri (sicer izraz ni najbolj primeren, ker ima 37 ali samo malo preko 37 vročine) in ne vem kako bo kaj naslednji teden. Skrbi me pa zato, saj v tem času ni bila še nič zunaj, ker čakamo, da bo vsaj 2 dni brez vročine. Če se ne bo izboljšalo, si bom vzela bolniško naslednji teden.

user posted image Ali ve čakate, da je otrok brez vročine 2 dni preden greste ven ali greste ven prej?

Drugače pa mi pripravljamo slavje za nedeljo, točno na 1. rojstni dan. Takrat bodo povabljeni samo tete in strici, pa babice in dedki, s prijatelji pa bomo prestavili na drugi teden.

Vsem slavljencem tega tedna pa voščim vse najboljše ob prvem letu.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.10.2008 14:08:22   
VANILI
ulaa, hvala ti, rešila si mi glavo, namreč moram nabavit za nedeljo - imamo dvojno praznovanje, gospodič teo in jaz, seveda bom se jaz držala  njegovi senci, pa sem mela 2 recepta, ampak založila... no sem mislila, da katera to dela, ampak bom zaupala tudi tem receptom, akr sem prebrala, se sliši zelooo slastno, njam!!

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.10.2008 14:10:37   
VANILI
sanosan in brez vročine: ma to je večna dilema. Jaz ne čakam 2 dneva brez T ampak spet odvisno od vremena, aktivnosti, kaj boš zunaj počela... če npr je reme lepo, toplo, bre vetra, sem Teotka tudi pri vročini (seveda nizki, nekaj čez 37) mela zunaj, sem pa gledala, da ni ravno norel. Čeprav se eni ne strinjajo s tem, jaz delam po občutku. Npr če ima zamaše nos in diha skozi usta, pa pazim, da ni premrzlo, da sine prehladi grlo. To je moja logika.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?