|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 22:03:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
23.10.2008 22:04:58   
rovar_ka
mojcek1 - če nista sperminjala programov, ga imaš na 64.  (baby tv)user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.10.2008 22:07:30   
rovar_ka
glede nočnega spanja (dojenje) - naša gre spat med 20. in 21. uro, prvič se zbudi nekje ob 1 ali 2, potem ob 5 ali 6, in nazadnje ob 8 ali 9. no, pol pa se itak vstanemo. pa se mi ne zdi neke sile, bi mi blo prav čudno, če bi celo noč spalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 578
23.10.2008 22:07:31   
netki
rovar_ka....sej sem napisala da se dvem izjemam zahvaljujem za odgovor

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.10.2008 22:07:50   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

nya a ste še vedno samo na mleku? Mogoče se zbuja zato ker mu je to premalo. Samo ugibam.

Ja in bomo vsaj do 5,5 meseca, če bom mel mleko, ker sem jaz alergik in bi si želela vse naredit, da Luka ne bi bil.

Ja to imaš pa tut prav. Če dojiš pol je res bolše. Ker nedoječi otroci naj pi prej dobivali gosto hrano. Vsaj tko je men na sistemackem rekla. Sej blacky ma kar dobro izkušnjo glede tega...

flower za mehur pojdi v lekarno. Se dobijo neke kapljice za v vodo. Baje da pomaga... In čaj dobiš v lekarni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.10.2008 22:08:12   
Tinky
Še sem tle, mož je obupal in šel sam spatuser posted image

Lunči, kdaj me prideš kej obiskat?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.10.2008 22:09:47   
Blacky30
HD, še zdaj ne vem, kak je tvoji kužiki ime?user posted image

Vožnja v jajčki, ja, na sprednjem sedežu, gleda pa nazaj.

Metuljcek, moja tudi sklene rokici.user posted image

Lidija***, če je mala spila 100 ml, se meni zdi kar veliko, ker meni Teja je na 3 ure po 120 ml in ni nič dojena zraven. Tak da je kar normalni obrok skoraj pojedla.user posted image

Angellina, moje sožalje glede sosedov. Jaz bi bila cela prestrašena poleg takih čudakov živet. Jih ni še nihče prijavil policiji zaradi nemira in razbijanja??

Lunica, Hugh Grant ima posluh??? To pa nisem vedela. Poje to on? Lepa pesem, res.user posted image  

Majuska, kak je z vnetjem?? Saj si mogoče že kaj napisala od strani 7-24, ampak če nisi, pa bom potem pozabila vprašat.user posted image

Ajde, bom to zdaj vmes objavila, da vidite, da še živim.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.10.2008 22:10:39   
Anonimen
sem že na poti tinky user posted image user posted image

ej baje da februarja, da se bosta najina frajerja igrala!

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
23.10.2008 22:10:45   
rovar_ka
netki - AD3 - jaz sem ji pred kratkim začela dajat..sem vsakič čist pozabla na te kapljice..no, prvi dan sem dala 1, drugi dan 2, tretji dan 3, naslednji dan spet 3 kapiljice..zdaj pa je na teh kapljicah za umiritev kašlja, pa ne vem če jih lahko oboje dajem..imamo pa kapljice sinecod..a ve katera, če lahko oboje jemlje?sem pozabla vprašat..user posted image mama smotana, kaj češ..user posted image se pa mi zdi, da ni mela nekih krčev po kapljicah..

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.10.2008 22:11:18   
rovar_ka
aja, pa dala sem ji po žlički, takoj pred dojenjem..

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.10.2008 22:12:12   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

sem že na poti tinky user posted image user posted image

ej baje da februarja, da se bosta najina frajerja igrala!

itak, da se bosta igrala

v novi hiši bom imela otroško posteljico tudi za goste, tako da vas čakam user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 22:17:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 587
23.10.2008 22:22:52   
petra1984
Takole sem pa danes jaz prvič prakticirala kopanje!

user posted image

user posted image

Je mali ful užival, je krilil z rokami in brcal z nogami. Je bil prav trmast ko sva končala - itak je sledil histeričen jok!user posted image

< Sporočilo je popravil petra1984 -- 23.10.2008 22:26:38 >

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.10.2008 22:23:21   
rovar_ka
spanje čez dan - naša zaspi za kake pol urce med vsakim dojenjem (jemo na 3 ure), proti večeru pa za urco..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.10.2008 22:25:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

lunca, maš zs.

Kaj to vidve nekaj za mojim hrbtom?????? O House-u, ne????

IZDAJALKI!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Da mi takoj prepošlješ zs...................plosimmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
23.10.2008 22:26:35   
Tinky
petra, čisto si me navdušila s slikami
Teo bi tudi tko užival, ker obožuje vodo

Kje si kupila "šlauf"?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.10.2008 22:27:20   
glugluglu
Najprej se zahvaljujem vsem, ki ste mi odgovorile glede rojstnih dnevov in daril v šoli, posebej pa še tebi zimska, si tako lepo napisala, me spominjaš na učitelčjico od Marka, ki ga je imela v prvi triadi in jo kar pogrešamouser posted image . Je bila prav fajn in otroci so jo imeli radi in je tako kot praviš, da jo pozdravljajo, ji še kaj povejo,...

Priznam pa, da sem vas sedaj prebrala bolj površno, user posted image ker drugače bom šla spet pozno spatuser posted image .
V glavnem Tianu moram ponoči dati za jest tudi ko se še premetava in začne potiho jamrati, če čakam je puser posted image , se preveč zbudi.
Se je pa zgodilo, da me je zbudil, mu dam dudo, letim po mleko, pridem nazaj in on spi. In jaz mleko dam v termo torbico in tudi jaz zaspim za kakšno urco, potem sem pa itak še bolj hin, ko se drugič zbudimuser posted image .

Drugače pa, če je prehitro zvečer zaspal brez hranjenja za lahko noč, sem mu tudi potem ob kakšne 23.00 dala kar za jest, da je dlje zdržal. Se je malo predramil, odprl usta in hop. Meni to ni nič takega.

Je pa pridden ponoči - nič ne žurauser posted image - moram potrkat, poje in zaspi. Čez dan pa jao, če je preveč utrujen nič ne pomaga, edino voziček ali avto. Moram sedaj prav paziti, da ga nimamo preveč pokonci. Pri nas se to takoj zgodi, ga hočem malo uspavat, pa prideta Mark in Nina in on takoj v luft, se z njima smeji, itd., potem na koncu pa je tako utrujen, da tudi zadremati ne more več.

Ta vikend bo tudi za nas bolj dinamičen, v soboto praznuje Mark rojstni dan s sošolci, v nedeljo pa babice, dedki in sorodstvo. Pa še ostanejo prijatelji, ampak 3x bi bila pa prehuda.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.10.2008 22:27:31   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

shit, tak sem včasih delala, pa je patronažna mi rekla, da to ni ok. da otroku daš jest šele ko zajoka. da prej se lahko tudi po eno uro premetava. zdej pač delam tko, da ko ga zaslišim, mu dam. sam večkrat ma zaprte oči in se meče po postelji, tak da itak spi. kakšna je pol razlika, če mu dam vmes.

ma dilema je to.

to, da se otrok premetava, ni nujno, da je lačen..lahko, da se malo prebudi in išče udoben položaj za zaspat nazaj..zato se premetava..sem nekje prebrala to, pa se ne spomnim kjeuser posted image je naša mala tud včeraj začela nekaj mrckat po posteljici, ko sma midva šla spat, ura je bla enih 12 ponoči mensezdi, pa je mrckala in mrckala (brez joka), (btw. pa še ni bil običajen čas za lakoto), potem pa zaspala nazaj in se je zbudila lačna komaj ob 2..

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 23.10.2008 22:30:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
23.10.2008 22:28:20   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

nč - grem pspravit zaobiskom in ta malo skopat, pa jest pa upam spat. čeprav - je spala zele več kot uro kot ubita user posted image . upam, da zaspi do 22.

Japajade....ni blo spanca, ne? Je bilo preveč križank za reševat...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
23.10.2008 22:28:21   
petra1984
tinky - imajo ga v BC, men ga je pa mami kupila v pikapolonci!

Sem se mu tko nasmejala, je kar vriskal od navdušenja!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.10.2008 22:29:16   
Blacky30
Petra, pa je sedel lepo not, ga ni metalo sem in tja, ker še ni stabilen? Ker na škatli piše, da je od 6m naprej in jaz sem ga tak tudi uporabljala pri Nejcu.

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.10.2008 22:30:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, kak je z vnetjem?? Saj si mogoče že kaj napisala od strani 7-24, ampak če nisi, pa bom potem pozabila vprašat.user posted image

sem odgovorila nekje ... danes začnem z jemanjem nekih svečk, pa naj bi bilo potlej bolje. Bomo videli ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.10.2008 22:32:31   
petra1984
Blacky...nč ga ni pa tud glavco je imel skoz stabilno. Če bi ga kej premetaval, bi ga ven vzela.user posted image on se je lepo naslonu nazaj in užival!!!user posted image

< Sporočilo je popravil petra1984 -- 23.10.2008 22:33:13 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 598
23.10.2008 22:33:42   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

mene je najbol strah tuširanja ko bomo prišli iz bazena. Me je strah da se bo bal tuša ko ni navajen. user posted image   Ma ktera kakšno idejo kako to še kako drugače prakticirat če ne bo šlo?

meni je najprej prišlo na misel to, da vzemite eno vedro (veš tisto za igro v peskovniku), pa nalij vodo iz tuša tja not, pol pa ga z tisto vodico malo tak umij..vem, mogoče je neumna ideja, ampak jaz sem najprej na to pomislilauser posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.10.2008 22:33:56   
Anonimen
petra iiiiiiiiiiiiiiiiii svetovno zgedla. našmu smo zdej obroč kupl... je moj zadnjič rekel prodajalki v BC: joj a modrega pa nimate??? user posted image user posted image user posted image

rovarka, ja sej to je sranje, pol v bistvu kolkrat sem ga glih tko nahranla, pa sploh ni bil lačen,

skratka delajmo tak kot nam paše, vsaka mamica najboljš ve user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!