|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 21:30:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 21:31:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
23.10.2008 21:33:13   
liju
Da vam še nekaj povem user posted image  Naš mali je pa danes prvič skleno roke in jih nesel v usta. Do zdaj je bila samo ena v ustih zdaj pa kar obe user posted image user posted image user posted image . Pa grgrat je full začel in danes ko je bil taki tečko je bil najbolj srečen da sem ga gledala in se menla z njim on pa full nazaj spuščal glasoveuser posted image user posted image . Kak pa sem vtihnila, tak pa jokuser posted image
Joj, pa o dudah ko smo včeraj debatirale in sem danes toto mam probala, ker sem jo imela doma, smo jo dobili za darilo in je malo več bila v ustih kot pa od nuka, samo še vseeno ni nekega navdušenja.

Nič grem v postlo mi ni več za nič!

Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.10.2008 21:33:19   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

moj se prej pol ure premetava, preden se čist zbudi in v osnovi že tak takrat ko začne cmokat in se prestavlat, še spi... je to v spanju.

Če se prej premetava je to itak znak, da se prebuja. Ko se prebudi tako daleč, da začne jokat si že zamudila prvi vlak.user posted image  Torej, moj nasvet je, ko vidiš da se mrda, cmoka, premetava takrat ga nahrani. Ko spi pa ga jaz niti pod razno ne bi dodatno hranila. Če spi ne rabi flaše ali joške.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.10.2008 21:34:50   
frutka_
HD, uživajte! Mi pa imamo v soboto familiarno slavje in bo tudi celi vikend hitro minil...

Neposredna povezava do sporočila: 555
23.10.2008 21:36:27   
Anonimen
shit, tak sem včasih delala, pa je patronažna mi rekla, da to ni ok. da otroku daš jest šele ko zajoka. da prej se lahko tudi po eno uro premetava. zdej pač delam tko, da ko ga zaslišim, mu dam. sam večkrat ma zaprte oči in se meče po postelji, tak da itak spi. kakšna je pol razlika, če mu dam vmes.

ma dilema je to.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
23.10.2008 21:36:53   
netki
auroraa...nč bat, mi imamo še tud 56 cifro zunajuser posted image

jaz ga ne bi budila ponoč, sej če pa nakaže da je lačen imate pa tko pri roki vodo in hitro zamešate....ne vem no, sej mal se pa more uglast....moje mnenje

naš se začne jokat ponoč, tolk da nas pokonc vrže, ga vzamem k sebi in to je to

kako pa pol kupčka podrete?
mi ga ne ker ful mal poje.

Neposredna povezava do sporočila: 557
23.10.2008 21:37:40   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: netki

lunica...ne ne, ne mislim tega...v mislih sem imela temo da včasih drugi zamenjujejo spole naših  in sem spraševala če ima še katera kakšno izkušnjo....glede na to da smo tu samo mamice  ki imamo vsaj enega otroka

tisto o sistematskem pa vem da ni za vsako ker nimate večjih otrok.....mi je jasno in sem vesela tisti ki mi je prilimala obrazložitev

to sem ti jaz odgovorilaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image grem takoj zdaj nazaj poiskat, malo počakajuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 558
23.10.2008 21:38:11   
rovar_ka
hja..kak pridem do svojih debat?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.10.2008 21:38:28   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

moj se prej pol ure premetava, preden se čist zbudi in v osnovi že tak takrat ko začne cmokat in se prestavlat, še spi... je to v spanju.

Če se prej premetava je to itak znak, da se prebuja. Ko se prebudi tako daleč, da začne jokat si že zamudila prvi vlak.user posted image  Torej, moj nasvet je, ko vidiš da se mrda, cmoka, premetava takrat ga nahrani. Ko spi pa ga jaz niti pod razno ne bi dodatno hranila. Če spi ne rabi flaše ali joške.

Vprašanje pa je, če ga slišiš vsako krat, ko se premetava in njuri.
Jaz ga ne slišim dokler ne začne jokat, ker sem od celega dneva koma.
In, ko začne jokat, moraš vstat, pripravit dozo,med tem časom že celo bajto zbudi in mu uturit flašo v usta, ki jo itak ne sprejme, ker komaj diha, pol ga moraš umirit, med tem časom se čisto zbudi, poje in je buden naslednji dve uri. user posted image
Jaz mu raje flašo uturim, tako je srečen on in jaz glih tako.

< Sporočilo je popravil Tinky -- 23.10.2008 21:42:54 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.10.2008 21:39:00   
Anonimen
ja pol se gre res zarad tega, da mu ritma ne sesuješ oziroma daješ za jest, če še ni lačen. ker spi tak v vsakem primeru, redko se čisz zdrami.

netki jaz kupčke striktno podiram. če le gre, se pa včasih zgodi, da ne rata in pol še mal počakam, če bi ga slučajno matralo in poskusim še enkrat. sam se mi zdi, da ga vedno manj tišči.

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
23.10.2008 21:42:28   
rovar_ka
evo, Netki, našla..

IZVIRNO SPOROČILO: netki

sem prej brala eno temo k so od ene punčko ki je bla vsa v roza, menjali za fantka.....a se vam tud to dogaja???

men gre najbolj na jetra to, da če vidjo da je ta velik fantek, pol sploh ne gledajo v voziček ampak avtomatsko zinejo: "a ta je pa punčka?"
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  kot da se zdaj sam pari rojevajo in da ni možno met dveh fantkov
nasploh pa so že žigata menjal za punčko, pa čeprav je bil ves v modrem in niti ne več tako majhen

Pri nas ponavadi kakšnbi starejši vsekajo tako mimo jamala cela v roza, pa rpza dekica, pa rozo to in ono..pa rečejo:a je fantek?

Sem pa zadnjič gledala od mojega dragega slikice, ko je bil majhen, pa je imel gor roza bodyvčasih so pač oblačli, kaj je prišlo pod roke, niso nič izbirali, pa mislijo da je še vedno tak verjetno

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.10.2008 21:51:17   
dzanika
eno vprašanje

a ve kdaj nardite tko, da pridete v sobo, ko otrok spi in mu kr v spanju, na pol spanju date novo dozo mleka, se pravi po ne vem 4-5 urah, da ga dofilate, brez da bi se sam zbudil. včasih me ma da bi to nardila, pa ne vem če s tem ne sesuvama njegovega ritma?

Jaz to ne prakticiram. Me je strah da podremo ritem...

Jaz tega nikoli ne naredim . Ne vem, menda bi se mi smilila, da bi ji speči v usta porinila joško ali cucelj. Počakam, da se začne prebujat. Običajno slišim kako se začne premetavat in jamrat in takrat jo nahranim. Itak pa spi celo noč. Prvič se zbudi med 5 in 6 uro zjutraj, nahranim jo in previjem pa spi dalje.

Tako tudi jaz to prakticiram. In sreča tudi spimo celo noč.

nya a ste še vedno samo na mleku? Mogoče se zbuja zato ker mu je to premalo. user posted image   Samo ugibam. user posted image

HD uživajte. Ti boš torej tudi svojo malčico mal namočila v bazenčku? Mi gremo drugi teden mal na obalo pa se bomo šli tut en dan kopat in ga bom tut dala mal v bazen. Če pa tolk uživa doma med kopanjem, upam da bo v bazenčku tudi. Že komaj čakam!

netki mi zvečer in zjutraj (ponoči hvala bogu ne vstajamo - trkam) ne podiramo kupčka. Ponavadi med hranjenjem zaspi ali pa skoraj že spi in ni potrebno kupčka podirat...

Neposredna povezava do sporočila: 563
23.10.2008 21:52:15   
frutka_
Tinky itak. Sama veš kako je najbolje, da se mali ne predrami preveč.
Rovar_ka jaz sem bila ta teden en dan na sprehodu z obema. Tamalo sem imela v kengurujčku, tavečji se je podil naokoli. No, pa je sredi drevoreda prisedel h gospema na klopci in ko pridem do njih vpraša ena. "kako pa je tvojemu bratcu ime?" ...tamala oblečena CELA v vijoličnouser posted image ...in jaz pravim "gospa, ni bratec, sestrica je" in ona komentira "joj, to pa še je bolj idealno. Sigurno se vam je želja izpolnila zdaj ko imate par To je idealna kombinacija!". Kaaaaaj?!user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.10.2008 21:52:58   
dzanika
mene je najbol strah tuširanja ko bomo prišli iz bazena. Me je strah da se bo bal tuša ko ni navajen. user posted image   Ma ktera kakšno idejo kako to še kako drugače prakticirat če ne bo šlo?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.10.2008 21:53:06   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Lex- a se bomo kaj videle, kavica
Po ali pred prazniki

težko tipkam sam z desnouser posted image user posted image , zakaj le..

lahko po 9.11. drug teden so itak počitnice, pa sta doma, pol gremo pa na morje, in pridemo 8.11 domov. komaj čakam. nič jaz vaz zapuščam, ker me kuhauser posted image , dragi pa že švica pod kovtrom, pa ne zaradi križank in šampinjonov, ampak ker ma še višjo temperaturo kot jaz. še sreča, da so mali zdraviuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.10.2008 21:54:16   
dzanika
Jaz tut podpiram tiste ki jim med spanjem daste flaško. Če jim paše zakaj pa ne. Verjetno če bi se meni ponoči zbujal bi se tudi česa takšnega domislila.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.10.2008 21:55:20   
lex

Rovar_ka jaz sem bila ta teden en dan na sprehodu z obema. Tamalo sem imela v kengurujčku, tavečji se je podil naokoli. No, pa je sredi drevoreda prisedel h gospema na klopci in ko pridem do njih vpraša ena. "kako pa je tvojemu bratcu ime?" ...tamala oblečena CELA v vijoličnouser posted image ...in jaz pravim "gospa, ni bratec, sestrica je" in ona komentira "joj, to pa še je bolj idealno. Sigurno se vam je želja izpolnila zdaj ko imate par To je idealna kombinacija!". Kaaaaaj?!user posted image

moja je ponavadi roza, samo voz jemoder, pa mi rečejo a zdaj mate pa še enrega pobič,mate par zdaj? ja par plus enauser posted image user posted image user posted image user posted image . mislim,kot da so fantja vse (ne zamerit, samo res vsak najprej reče če je fant)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.10.2008 21:56:32   
petra1984
Evo me, mali spi, jaz skopana z glavo vred, zdej pa še par minut na rr.

Mi ponoč vedno kupčke podiramo, če mu jih ne, ga zjutrej preveč napenja in se zarad tega zbudi.

HD...Uživaj še namesto nas, jaz bom svoje toplice dočakala šele v januarju!user posted image

Ne vem kaj je blo z malim dons - za vsako dojenje je spil obe zize pa mu je do zdej ena zadoščala. Morm zdej eno pivičko spit, da mlekarne ponoč ne predahnejo!user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.10.2008 21:59:21   
petra1984
presahnejo! kiks...user posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 22:00:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
23.10.2008 22:00:24   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Motoristka

Nekaj me zanima....kako daste vaše user posted image spat-na bok ali hrbet oz. kako zaspijo?Jaz ga dam na hrbet, P pa mi je rekel, naj ga dajem na bok spat-samo kaj ko pa se  čisto zbrca tudi če ga ornk podložimuser posted image

Jaz dajem mojo spat na bok.za hrbet pa ji podložim njenpojštrček,ki ga zvijem tak na 3 dele (je kr velik)..ponoči pa se itak premika po celi posteljici, tak da pride iz ene strani čisto na drugo stran z glavo, in jo pol not v obrobo tiščiuser posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
23.10.2008 22:00:57   
Majuska

Ja kaj? Najbrž ni poslušala, kaj si odgovorila user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
23.10.2008 22:02:17   
dzanika
Almera zdaj sem se spomnila da sem te že zadnič hotla neki vprašat. Ti imaš Bora že v svoji sobici kajne? Kako pa to potem prakticirate? Kako ga slišiš kdaj se zbudi? A uporabljaš babyphone?

Neposredna povezava do sporočila: 574
23.10.2008 22:03:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

nya a ste še vedno samo na mleku? Mogoče se zbuja zato ker mu je to premalo. user posted image   Samo ugibam. user posted image

Ja in bomo vsaj do 5,5 meseca, če bom mel mleko, ker sem jaz alergik in bi si želela vse naredit, da Luka ne bi bil.

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!