Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 20:52:18
|
|
|
|
Tinky
|
lunči, se mi je pa zgodilo, da sploh ni hotel jest, se pravi, da ko ni lačen, hrane ne sprejme. Ena mamica mi je to svetovala in še v knjigi Tracy Hogg sem prebrala ta trik. Sem pa začela uvajat sistem E.A.S.Y, če ga katera pozna in moram rečt, da se kar obnese.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 20:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
almera ful čudno res s temi krči. zdej se prav bojim, da to lahko traja in traja. ampak če smo tko daleč prišli, bomo še pa dva meseca zdržal. dlje pa menda ne morejo trajat tinky, pa misliš da mu ne podaljšuje s tem umetno ritma? bo pol kasnej znal dlje spat? ful čudno razmišljam mogoče. kaj se tebi zdi
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 23.10.2008 20:54:45 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 20:54:55
|
|
|
|
Tinky
|
lunči, mi manjka klepet po msn kok sva si dali duška med nosečnostjo,a ? Sej počasi bom šla spat, me možek preganja.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 20:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
nočko tinky.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 20:58:03
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 almera ful čudno res s temi krči. zdej se prav bojim, da to lahko traja in traja. ampak če smo tko daleč prišli, bomo še pa dva meseca zdržal. dlje pa menda ne morejo trajat tinky, pa misliš da mu ne podaljšuje s tem umetno ritma? bo pol kasnej znal dlje spat? ful čudno razmišljam mogoče. kaj se tebi zdi ma jaz o temu ne razmišljam Teo pa itak vsak dan tako različno je, da nima nobenega ritma. Mislim pa, da ko bo začel jest GH se bo bolj nasitu in temu posledično se bo tudi spanec podaljšal.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:02:33
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 eno vprašanje a ve kdaj nardite tko, da pridete v sobo, ko otrok spi in mu kr v spanju, na pol spanju date novo dozo mleka, se pravi po ne vem 4-5 urah, da ga dofilate, brez da bi se sam zbudil. včasih me ma da bi to nardila, pa ne vem če s tem ne sesuvama njegovega ritma? Jaz tega nikoli ne naredim . Ne vem, menda bi se mi smilila, da bi ji speči v usta porinila joško ali cucelj. Počakam, da se začne prebujat. Običajno slišim kako se začne premetavat in jamrat in takrat jo nahranim. Itak pa spi celo noč. Prvič se zbudi med 5 in 6 uro zjutraj, nahranim jo in previjem pa spi dalje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:03:20
|
|
|
|
frutka_
|
Aja, ritma pa naša čez dan tudi nima ampak ponoči pa je kot urica.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:06:07
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Zdej sem klicala v Zd da me naročijo za 1.cepljenje. Dobila datum: 6.november. Šele pol mi je kapnlo da bo Lan star takrat že točno 4 mesece. Ni to malo pozno za 1. cepljenje? Mene so naročili enako. 5.11. imava posvetovalnico 11.11. pa bo stara 4mesece. Ni prepozno, glavno da je cepljena. Pri otrocih, ki recimo niso čisto zdravi (jim teče iz noska ipd.) cepljenje itak prestavijo tako da ni panike.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 21:11:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:12:47
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 eno vprašanje a ve kdaj nardite tko, da pridete v sobo, ko otrok spi in mu kr v spanju, na pol spanju date novo dozo mleka, se pravi po ne vem 4-5 urah, da ga dofilate, brez da bi se sam zbudil. včasih me ma da bi to nardila, pa ne vem če s tem ne sesuvama njegovega ritma? Jaz tega nikoli ne naredim . Ne vem, menda bi se mi smilila, da bi ji speči v usta porinila joško ali cucelj. Počakam, da se začne prebujat. Običajno slišim kako se začne premetavat in jamrat in takrat jo nahranim. Itak pa spi celo noč. Prvič se zbudi med 5 in 6 uro zjutraj, nahranim jo in previjem pa spi dalje. ma ne vem no... kako bi se pa tebi zdelo, da bi te en v spanju futral?? jaz vedno počakam, da se prebudi. ponoči načeloma sploh ne joka, ampak samo rokico začne cuzat in cmokljat. pa vem, da je čas za jest. sicer pa vsaka po svoje... če mu tak način paše, pač tako delaj naprej. ma če mu ne bi pasalo, najbž ne bi jedel, kajne?
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 21:13:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:16:07
|
|
|
|
liju
|
Pozdravljene! Za nami je težek in naporen dan. Žan mi v celem dnevu danes ni spal za eno uro Taki tečko je bil da groza. Kar prestavljala sem ga iz ležalnika v postlo iz postle na kavč... To sem delala celi dan. Poleg pa poslušala cmizdenje, to joku ni niti podobno. Glavo imam kot bojler Še dobro da je bil ta večji v vrtcu, ker drugače bi že bla na "veselem bregu". spanje:našega malega dam spat na bok, čez eno uro se že sam naštela na hrbet in to je to
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
auroraa - a Matic ponoči dobro spi - mislim a se večkrat zbuja. Sej veš, sprašujem, ker je isto star kot naš. Naš je že spal od 21h do cca 4h, 5h. Zdej se pa spet ful zbuja, pa skoz hoče dudo - sm že posumila na zobke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ne vem auroraa lej. zato pa sprašujem. do zdej tega še nisem nardila, pa sem razmišljala, da bi. ne vem kje si ti vidla, da to že počnem. madona se počutim kot najslabša mama zdej. in sem prišla sem po različne informacije. ni pa to po mojem isto al bi nekdo men filal speči al pa dojenčku ko itak skor vedno dokonča hranjenje s spancem.
< Sporočilo je popravil lunica24 -- 23.10.2008 21:19:37 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:18:40
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: Almera Populis mi je ravno SMS poslala, da je videla Jana Plestenjaka marrija kakšna sreča malo heca sem bla 2. leti njegova soseda v Strunjanu in to takrat, ko se je videval z Ivano Spagno, pa sva s kolegico hodili špojnirat, če bi jo kje videli nje pa od nikoder Plestenjaka pa sem vsak dan videvala med rolanjem, ko se je sprehajal s psičko po plaži Meni je tipčina pa pesmi njegove prav tako.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:20:43
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 eno vprašanje a ve kdaj nardite tko, da pridete v sobo, ko otrok spi in mu kr v spanju, na pol spanju date novo dozo mleka, se pravi po ne vem 4-5 urah, da ga dofilate, brez da bi se sam zbudil. včasih me ma da bi to nardila, pa ne vem če s tem ne sesuvama njegovega ritma? Jaz tega nikoli ne naredim . Ne vem, menda bi se mi smilila, da bi ji speči v usta porinila joško ali cucelj. Počakam, da se začne prebujat. Običajno slišim kako se začne premetavat in jamrat in takrat jo nahranim. Itak pa spi celo noč. Prvič se zbudi med 5 in 6 uro zjutraj, nahranim jo in previjem pa spi dalje. Tudi mi delamo tako kot ti, čakam da se sam začne oglašat
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 21:21:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:21:47
|
|
|
|
Inigo
|
blacky - najlepša hvala za nasvet, ampak mi smo ravno po tem Bebivalu dobili tako rit. mogoče je bila to celo alergija... saj ne vem! čist omožno je. saj je vedno, ko sem uvedla nazaj to kremco, dobil nazaj še bolj rdečo ritko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 21:23:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sej jaz upam, da bodo res samo zobki, da ne bo začel se ful zbujat. Čez dan pa naš tud spi veliko v vozičku, drgač pa opoldne ene 2-3 urce.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:23:58
|
|
|
|
nanka
|
Lunica, jaz ji dam mleko v spanju, iz preprostega razloga, ker ni pridobivala na teži, pa tudi čez dan ima dva obroka 70 ml, ostale pa 100 ml. Zato sem se odločila, da ji okoli 23 v sapnju dam mleko in čisto vse poje. Jo dvignem da podre kupčka, položim nazaj in spi naprej. Sama presodi koliko ti poje čez dan in se na podlagi tega odloči. Lahko mu pa ponudiš čaj in bo mogoče podaljšal.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:23:59
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: zimska Zdej sem klicala v Zd da me naročijo za 1.cepljenje. Dobila datum: 6.november. Šele pol mi je kapnlo da bo Lan star takrat že točno 4 mesece. Ni to malo pozno za 1. cepljenje? Mene so naročili enako. 5.11. imava posvetovalnico 11.11. pa bo stara 4mesece. Ni prepozno, glavno da je cepljena. Pri otrocih, ki recimo niso čisto zdravi (jim teče iz noska ipd.) cepljenje itak prestavijo tako da ni panike. Mi pa imamo 4.11, se pravi da bomo te stari 3,5 m upam samo da ne fašemo kakega prehlada do takrat da se nam ne bo spet zavleklo
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:24:01
|
|
|
|
Inigo
|
eh, ko začne neki jamrat, pa ko slišim da svojo rokco ziza, pol ga dam k seb in on papa jst pa spim - ponavadi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2008 21:25:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 21:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej HD po moje tudi. On bi še spal, pa ne more, ker se od hude lakote zbudi. in če ga ne slišim takoj... moj se prej pol ure premetava, preden se čist zbudi in v osnovi že tak takrat ko začne cmokat in se prestavlat, še spi... je to v spanju. ne vem, iščem za in proti.
|
|
|
JulijaTLFKako vam je všeč ime Julija? zelo mi je všeč (
25%)
mi je všeč (
30%)
ne vem (
5%)
nič posebnega (
27%)
ni mi všeč (
13%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!