|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 22:27:20
|
|
|
|
glugluglu
|
Najprej se zahvaljujem vsem, ki ste mi odgovorile glede rojstnih dnevov in daril v šoli, posebej pa še tebi zimska, si tako lepo napisala, me spominjaš na učitelčjico od Marka, ki ga je imela v prvi triadi in jo kar pogrešamo . Je bila prav fajn in otroci so jo imeli radi in je tako kot praviš, da jo pozdravljajo, ji še kaj povejo,... Priznam pa, da sem vas sedaj prebrala bolj površno, ker drugače bom šla spet pozno spat . V glavnem Tianu moram ponoči dati za jest tudi ko se še premetava in začne potiho jamrati, če čakam je p , se preveč zbudi. Se je pa zgodilo, da me je zbudil, mu dam dudo, letim po mleko, pridem nazaj in on spi. In jaz mleko dam v termo torbico in tudi jaz zaspim za kakšno urco, potem sem pa itak še bolj hin, ko se drugič zbudim . Drugače pa, če je prehitro zvečer zaspal brez hranjenja za lahko noč, sem mu tudi potem ob kakšne 23.00 dala kar za jest, da je dlje zdržal. Se je malo predramil, odprl usta in hop. Meni to ni nič takega. Je pa pridden ponoči - nič ne žura - moram potrkat, poje in zaspi. Čez dan pa jao, če je preveč utrujen nič ne pomaga, edino voziček ali avto. Moram sedaj prav paziti, da ga nimamo preveč pokonci. Pri nas se to takoj zgodi, ga hočem malo uspavat, pa prideta Mark in Nina in on takoj v luft, se z njima smeji, itd., potem na koncu pa je tako utrujen, da tudi zadremati ne more več. Ta vikend bo tudi za nas bolj dinamičen, v soboto praznuje Mark rojstni dan s sošolci, v nedeljo pa babice, dedki in sorodstvo. Pa še ostanejo prijatelji, ampak 3x bi bila pa prehuda.
|
|
|