Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:39:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč evo vransko (bemti si ti zmišluješ)jutri ob 19 00. tam majo še konjske hamburgerje, pol pa z metlo pod ritjo odfrčimo v Založe na jabolčnik, ki je trenutno takega okusa, da če ga deci spiješ nisi nikoli več žejn Kaj je pol... Vransko, Žauc al Založe. A maš u Založih kak vikend mogoče?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:40:28
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: blanč evo vransko (bemti si ti zmišluješ)jutri ob 19 00. tam majo še konjske hamburgerje, pol pa z metlo pod ritjo odfrčimo v Založe na jabolčnik, ki je trenutno takega okusa, da če ga deci spiješ nisi nikoli več žejn Kaj je pol... Vransko, Žauc al Založe. A maš u Založih kak vikend mogoče? hišo trokatnico
< Sporočilo je popravil blanč -- 23.10.2008 21:41:17 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:40:32
|
|
|
|
DaisyE
|
Žiža... It's the final countdown....
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:42:23
|
|
|
|
miska73
|
Vidim da sta mlinček in krucefiks prijavljena pa brez besed našo stimulacijo spremljata. Fanta, a vama je nerodno?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:42:56
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Noč čarovnic je pa tud vedno, ko se mi na kup zberemo, a ne?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:44:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Žiža... It's the final countdown.... Evo grem strup miksat. Ve pa mal musko poslušte ta cajt, da vam ne bo dolgcajt http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:44:12
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Vidim da sta mlinček in krucefiks prijavljena pa brez besed našo stimulacijo spremljata. Fanta, a vama je nerodno? Moj ma kr skoz pržgan. Zdele se je lotu mal med polcajtom brat pa ne vem, če ne bo glihkar obupal. Itak pri men skoz mal škili, k se režim, k pečen maček.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:44:41
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: blanč Noč čarovnic je pa tud vedno, ko se mi na kup zberemo, a ne? prej sem pri ravbarju eno pivo spila zdej sem pa mal in jaz resno mislila, da je noč čarovnic že kar jutr
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:45:12
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Žiža... It's the final countdown.... uf tole pa je dobesedno!!!!! Punce, tako ropotate in pridno našo Gigi spodbujate, da sem se mogla še jaz logirati in skupno navijati go Gigi, Go!!!!! tk tk, ssssssssss, špric, ....... jupiiiiii!!!!!! se pa posipam s pepelom, ker nisem taka klepetulja, pa vam grem težko v štric
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:46:01
|
|
|
|
mlinčka
|
Žiži, a maš že ob 22h? Js sm mela ob 23h. Zgleda, da mal variirajo, da ni dolgcajt .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:46:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Kaj je pol... Vransko, Žauc al Založe. A maš u Založih kak vikend mogoče? hišo trokatnico Pred srečanjem: Po srečanju: A nas še vabiš?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:47:18
|
|
|
|
blanč
|
a tole ste pr mismis poslikale zadnjič
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:48:05
|
|
|
|
miska73
|
Jao, jao, dejzi.... Bom trikrat premislila preden vas jst u mojo bajto povabim...
< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.10.2008 21:49:12 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:48:32
|
|
|
|
blanč
|
Vabim, ja sej nisem več tam doma, tam se samo poslužujem kmečkih dobrot iz kleti našega ata
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:48:45
|
|
|
|
mlinčka
|
Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon . A pol ve to resno za jutr ?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:49:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4 Pri tem komadu me začne pa vedno požirat od smeha...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:50:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč a tole ste pr mismis poslikale zadnjič Menda že obnavlja, zato je pa ni več tolk na netu...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:50:18
|
|
|
|
mlinčka
|
Najdla kozla v hladilniku pa basket je naprej, tko da bom mal odmaglila. Počakte me!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:50:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Vabim, ja sej nisem več tam doma, tam se samo poslužujem kmečkih dobrot iz kleti našega ata Ja k mojim starim domov vas pa jaz tud povabim..
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:51:30
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4 Pri tem komadu me začne pa vedno požirat od smeha... jaz pa takoj pomislim na ono "oj mladosti moja" zakaj pa smeha???
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:51:59
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon . A pol ve to resno za jutr ? Jaz sem resna, kar se četrtka 31. 10. tiče. Za blanch pa ne vem..... Zdaj ko je slikice vidla...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:53:17
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon . A pol ve to resno za jutr ? Jaz sem resna, kar se četrtka 31. 10. tiče. Za blanch pa ne vem..... Zdaj ko je slikice vidla... Misliš petka 31.10. ?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:54:03
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Blanči, mi je pol prejle potegnil in sem šla spoznanje proslavit na balkon . A pol ve to resno za jutr ? Jaz sem resna, kar se četrtka 31. 10. tiče. Za blanch pa ne vem..... Zdaj ko je slikice vidla... Če bo operacija uspešna in seveda brez bolečinskih posledic sem tudi jaz za četrtek...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 21:55:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 http://www.youtube.com/watch?v=0ZkllM8znx4 Pri tem komadu me začne pa vedno požirat od smeha... jaz pa takoj pomislim na ono "oj mladosti moja" zakaj pa smeha??? Na zadnjem srečanju v Kongotu sta me mlinkota peljala domov popolnoma pevsko razpoloženo. In potem sem prosila za eno fajn muziko, sta mi pa tole dala gor. Potem se pa človek malo zamisli... Od takrat naprej se začnem pa vedno rolat, ko ga slišim... Žižeta, komad se je iztekel... A je padla z zadnjimi takti? To bi lahko bil po novem komad za stopko... Si ga sučem, ko si stopko upedenam...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
imeSINEJAAljaž (
45%)
Blaž (
31%)
Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!