Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mlinčka ksihtka a ne boš šla pred ET nič do nje zaradi prekrvavitve maternice? Čak ti pošljem tel za naslednjič! Doma pa sem drugač čist skoz ! Je ratalo to jabolko spora v našem zakonu
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja kako naj se ti pa javim? 1.varianta parkiram pri prvi tabli MB in te začnem glasno klicati? 2. varianta: v prtlažnik po laptop, instant internet prklopit pa napisat na RR če me kam povabiš in čakat?
SI ZAMIŠLJAŠ.........hudo.....drugič ko boš imela v planu javi, pa ti pošljem mobi št....
Postopek je dve leti nazaj koštal 1034eur, Menogon je 109 eur škatla, Prometrium je cca. 5 eur škatla, suprefact pa cca. 30 eur (nisem ziher, sem že izgubila račun). Torej s tremi dozami Menogona cca. 1400 (na uč). Seveda ta izračun drži le, če je Reško ohranil ceno. Mormo anci banci al pa dajomajo vprašat.
Postopek je dve leti nazaj koštal 1034eur, Menogon je 109 eur škatla, Prometrium je cca. 5 eur škatla, suprefact pa cca. 30 eur (nisem ziher, sem že izgubila račun). Torej s tremi dozami Menogona cca. 1400 (na uč). Seveda ta izračun drži le, če je Reško ohranil ceno. Mormo anci banci al pa dajomajo vprašat.
Upam, da inflacija na reškota ne vpliva in zato ne viša cen! Boš hodila k Karmen?