trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tatly jaz tortilije naredim tako: kupim že narete te koruzne palačinke, za mesno maso pa prepražim čebulo in česen in mleto meso (oz. piščančje kuhano nastrgano meso, ali tuno iz pločevinke...), dodam paradižnik, papriko, pa razno zelenjavo (koruzo, grah, rdeči fižol, stročji fižol, pač kar imam pri roki ). potem tiste koruzne palačinke za 2-3 minute pogrejem in jih napolnim s to maso, povrhu posujem še na drobno narezano svežo zeleno solato in dodam kakšno žlico kisle smetane. to je to . ada, se podpišem pod to, sam da js tortilje ponavadi, potem ko jih pogrejem v mikrovalovki, namažem z omako iz paradižnikove mezge, smetane ter začimb, predvsem hude paprike moji majo radi bolj pekče, za sebe pa tk naredim tunine, so mi zakon, pa koruza mora bit zravn...aja, pa na vrh še nariban sir posujem, da se pol v pečici lepo raztopi...hm, sn si lepo lušte naredla, sam za jutr že mamo kosilo izbrano:repo in kašo saj zdaj se mi res zdi, da je marec še ful daleč, sam vem pa tudi, da čas brzinsko mineva... mater je dans neko čudno vreme, prav za lenarjenje...no, saj sn poležavala do zdaj zdaj pa grem malo za diplomo tipkat aja tatly, midva sva dobla podoben voziček sam da je druge znamke pa 4 kola ma, drugač pa je res ful podoben...meni je ful všeč aja, so si pa zapomnili, da nočem met vozička na tri kola kr se mi zdijo nekak nestabilni (ko je bil matejev bratranec mali je dvakrat ven padel kr se je voziček kr prekopicnil )...
|