|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
22.10.2008 21:28:00   
TinaV*
kaj pa mi a nic ne dobimo? user posted image user posted image user posted image
Nic babike moje jaz vas zapuscam...grem spat pocasi,dok mala spi ker kdo ve kaj se bo user posted image

lepo panckajte .....

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.10.2008 21:57:14   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

joj, nikoli me ne uspe citirat tako, da bi blo lepo v tistem belem kvadratku vse napisanouser posted image user posted image

Citiraš tako, da klikneš citiraj nad besedilom, ki ga želiš citirat in potem NE BRIŠEŠ besedic quote, ker tisto besedilo, ki je znotraj teh dveh besedic, bo citirano.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.10.2008 21:59:21   
meta21
Deja, čestitke! Saj sem rekla, da si mi sumljiva z banana splitom in palačinkamiuser posted image

Suncicica, čestitke za user posted image user posted image !

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.10.2008 7:54:06   
tatly
hey dobro jutro ja kje ste spet

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.10.2008 8:01:23   
Anonimen
Dobro jutro!
Mi smo pa celo danes do pol 8 spaliuser posted image . sicer je ponoči jokal pa sem mu dala calpol, ker ga uhice bolijo. ampak ok, mislim, da tako dolgo že dolgo nismo spali.user posted image

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
23.10.2008 8:02:27   
Anonimen
Kar se pa spola tiče, pa nisem vprašala niti prvič in tudi sedaj ne bom! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
23.10.2008 8:53:54   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

hey dobro jutro ja kje ste spet

dobro jutro! spali smo tako dolgo, da bi skoraj zajtrk v vrtcu zamudiliuser posted image

pa zdaj bom jaz verjetno zavila kar nazaj v posteljouser posted image sem namreč ponoči imela bralne ure...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
23.10.2008 9:15:35   
petra *k
dobro jutro!
zaj sem pa brez idej za pisanje...user posted image sem glih iz postele, pa še ne razmišljam. user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
23.10.2008 9:48:19   
petra *k
no, saj dobro, da nemam idej, bi zgleda itak mela samogovore. čujte, sem pa pogruntala, zakaj majo ene že tolko strani napisanih. ker me ne dajamo teh seznamov gor. ene dajo po 3 naenkrat, al pa še več, te pa se takoj nabere, da še samo 22 postov treba napisat.
jaz pa letim zaj  v trgovino, bomo jedli lisičkino( domače lisičke) belo juho in slivove knedle- njami!!!!!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
23.10.2008 11:13:46   
tatly
petra te se pridi k meni na kavo...sami sma..grrr...je bla zdaj tasca in tast na obisku in je stella spet dobla hlace in puli,,,,,,,,,

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
23.10.2008 11:14:29   
tatly
mamamajča zakaj se nam ne pridruzis?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
23.10.2008 11:38:12   
trezika
DanDan!
Midva sva že od sedmih zjutraj terenska. Je mel kontrolo pri zdravniku, js sn pa šla avto odjavit (glede na to, da je bil samo 3 mesece v moji lasti, bom še dobla nekaj denarja nazajuser posted image ) pa v knjižnico. Zdaj pa mam že kosilo skuhano, pa čakam, da se tašča zbudi (je bla v nočni), da gremo jest....Jedli bomo pa chilli con carne, pa mislim, da je kr fajn pekočuser posted image  Saj so štirje dedi pr hiši tk da ni panikeuser posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
23.10.2008 11:41:14   
petra *k
midvi pa mama dirke po trebuhu se mi zdi. tak se obrača, da me na izhodu, ko je v dolečini pozi prav pošteno zaboli.ja tatly, saj veš, rade vole pridem, a je peš predaleč- kaj pa če se kaj zgodi????kaj boš z vozekom prišla po mene??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak maš vredi taščouser posted image
jaz sem glih delala najtežje delo v tem času- mogla sem se malo "urediti". pa pod tušem sem sedela lep cajt zaj, je tak pasala topla voda- meni, tii zgleda ne, ker je res zaj prav živa.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
23.10.2008 11:54:11   
tatly
petra saj mam avto doma ...jjoj mi je tecno grrrrrrrrrrrr

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
23.10.2008 11:54:47   
tatly
aja petra zakaj se nisi vceraj nic javla al sem ne vidla sem ze mislila da si sla...zdaj smo ti ze tecni ne?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
23.10.2008 11:55:42   
tatly
trezika-kaj si to kuhala...sem jaz enkrat jedla v mehiski tisto njihovo joj kak se ze rece...taka trda palacinka....bljek

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
23.10.2008 11:55:45   
TinaV*
Dober dan vsem!

Kako kaj? Mi smo dobro,spimo user posted image user posted image ...a pa kosilo kuham,pa perem,likam pa pospravljam...ufff je fino danes ze od 8 delam nekaj skos....
ja petra meni je tudi pasala full topla voda pa doooooooolgo tusiranje...trezika a ni to malo prevec pekoce glede na to da si noseca? jaz mam sicer full rada pekoce ampak sem se v nosecnosti tega izogibala...no saj nimam nic proti,vprasam samo user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
23.10.2008 12:04:17   
ada2
jaz pa kuham čebulno juho, pa zelenjavni narastek in zeleno solato, user posted image , ki pa ne more brez mesa pa bo zraven dobil še krajnsko klobaso.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
23.10.2008 12:07:58   
TinaV*
aha te pa je to ko pri nas...tudi nekak ne gre brez mesa...zato pa pecem piscanca...pa mama mi je vceraj tako fino solato prinesla...pa restan krompir...nic nebom eksperimentirala ker se mi niti ne da....pa mala je lacna na vsake dve uri pa itak nimam nevem keko cajta za pri sporhetu stat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...madona skoda da je tako vreme smo mislili ven iti zaj pa nic s tega...ce tak veter piha pa dez pika pa svasta

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
23.10.2008 12:12:46   
ada2
aha te pa je to ko pri nas...tudi nekak ne gre brez mesa...

jauser posted image , ampak meni gre to že počasi na živce, ker moram včasih prav dvojno kuhatuser posted image

no, saj če je tak zelenjavni narastek, potem še gre, lahko karkoli mesnatega zraven daš, pa je dobro, ampak reči mi, kaj mesnatega pa mu naj dam zraven slivovih knedlov naprimeruser posted image user posted image user posted image user posted image

ah, ti naši moškiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
23.10.2008 12:15:48   
trezika
tina saj na koncu niti ni blo fejst pekočeuser posted image  sn tk rekla mojemu, da midva s pikecom ne smeva preveč pekoče jest, oni si pa naj dodatno papricirajouser posted image user posted image
tatly tisto si jedla verjetno tortiljeuser posted image  no, meni so ful dobre in jih tut večkrat naredim, ali z mletim mesom, ali s piščančjim al pa s tuno...no, dans smo pa jedli tako fajn mehiško juho z mletim mesom, papriko, koruzo, fižolom... sn jo enkrat probala naredit pa se jim je dopadla in jo zdaj redno jemouser posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
23.10.2008 12:17:20   
trezika
kar se pa mesa tiče...pr nas kosilo ni kosilo, če ni mesa zraven, pa tut če so samo kakšne klobase ali hrenovkeuser posted image  js pa mam ful rajš kakšno zelenjavouser posted image user posted image  tk da so včasih problemi kaj skuhat

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
23.10.2008 12:19:24   
TinaV*
joj ada ti si pa prav boga s kuhanjem keko vidim...polek knedlov pa res ne gre meso...user posted image user posted image user posted image user posted image
si pa dala super idejo kaj bomo jutri jedli....krasno,ker nikoli nevem kaj kuhati...meni jih je pa tasca naredla samo skuham jih pa je to to...tak da jutri ce kera ce slivovi knedli pa kompot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
23.10.2008 12:22:21   
trezika
vau, mi smo pa na polovičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
23.10.2008 12:22:36   
ada2
joj, trezika si mi zdaj lušte naredila s tortilijouser posted image
sem šla prav gledat, če jih še imam kaj in je en paket še, tako, da jutri bodo pri nas za kosilo tortilijeuser posted image , ne vem pa še kaj bom notri fliknila, verjetno piščancauser posted image ...ali pa mletouser posted image ...no, bomo še vidliuser posted image , pa dokler je na vrtu še nekaj zelene solate, je itak to treba skoristit, ne?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.