|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
23.10.2008 10:48:24   
netki
kako pa zgleda ta ozon za vrtanje????

mene je presenetu zato ker je drugač ful tak muhast in sem misla da ga bo preveč sram ali pa da bo podivjan in se ga ne bo dalo umirit......edino malo je bil užaljen ko mu je rekla naj sleče majčko....doma bi rekel: ne morem....tam pa ni upal user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 10:56:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
23.10.2008 11:02:20   
Netta
jutro vsem,

petra, tud mi se dojimo še 2x na nočuser posted image če mam srečo je vmes vsak 4 urna pavza, ampak rajši manj. sem že prav nevoščljiva vsem ki tak fajn spiteuser posted image

midva se trenutno trudva da bi ji spanje prestavla vsaj za kako uro naprej, ker se čez dober teden ura prestavi, pa je ja ne bom dajala že ob 18h zvečer spat...pol bo pa vsak dan akcija ob 5h...  ampak tole je kar podvig...

duda, mi  mamo aventove...sem nabavila tudi že tiste večje, sem upala da jih bo kaj manj iz ust padala, pa je še slabš se mi zdiuser posted image

hd, ((matr..moj pa ne smrči. sam ponavad pa diha ko konj...pol pa ne morem po dojenju nazaj zapat..pol ga pa butam...pol se pa nadrkan zbudi..pol sva pa sitna pa se grdo gledava...))
pr men je čist isto...pol mi pa reče, "pa saj nisem smrčal!!"" kaj pa on ve, če spi.
ideje pa trenutn še nimam. v nosečnosti sem prakticirala čepke za ušesa, zdaj si pa ne upam da male nebi slišala.

Neposredna povezava do sporočila: 403
23.10.2008 11:09:01   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

jutro vsem,

petra, tud mi se dojimo še 2x na nočuser posted image če mam srečo je vmes vsak 4 urna pavza, ampak rajši manj. sem že prav nevoščljiva vsem ki tak fajn spiteuser posted image

enako...se mi zdi da se zbujamo vsakič prej in posledično večkrat na noč.....sem mislila da bo že kej bolje spal pa nič. Žiga je pri 2,5 mesecih prvič prespal celo noč...mislim da 8 ali 9 ur skupaj, to pomeni da je šel spat z nama in vstali smo tudi skupaj.....tilen pa noče in noče
sicer ko se ponoči podoji, takoj nazaj zaspi in dojenje ne traja dolgo ampak mene pa to vseeno zbudi in tega ne morem nadoknaditi...posledica: grozna utrujenost čez dan...sitna sem user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 404
23.10.2008 11:17:04   
3jeMi
Dobro jutro lejdis... ne, klepetulje!

Jaz sem še vedno malo tečna, zaradi one tam spodaj... lije iz mene kot še nikoli, sebi vložke menjam pogosteje, kakor pa Lovru plenice menjam... joj... mimogrede, zadaj spi že slabi 2 uri user posted image , bo pa akcija popoldan... včeraj sva bila pri mojih na deželi, se je fant nadihal svežega zraka...

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

UZ kolkov - a ste ble vse? Meni ni nihce nic rekel, na odpustnici ni nic pisalo (imela je 1A oba). Rodila v Lj. A moram poklicat P?

Lovro je tudi imel 1A kolke, pa sva vseeno pri dobrih 2 mesecih bila na UZ-ju. Naročila naju je pa P, kar avtomatsko. Rodila sem v Lj. Ne vem, zgleda imajo klele na Viču tako dogovorjeno.

Zdaj grem pa še jaz malo zalegnt...

user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 405
23.10.2008 11:24:23   
3jeMi

hd, ((matr..moj pa ne smrči. sam ponavad pa diha ko konj...pol pa ne morem po dojenju nazaj zapat..pol ga pa butam...pol se pa nadrkan zbudi..pol sva pa sitna pa se grdo gledava...))
pr men je čist isto...pol mi pa reče, "pa saj nisem smrčal!!"" kaj pa on ve, če spi.
ideje pa trenutn še nimam. v nosečnosti sem prakticirala čepke za ušesa, zdaj si pa ne upam da male nebi slišala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tile naši desci... tudi moj smrči... ampak jaz pa uporabljam čepke in smrčanja ne slišim, slišim pa vsak pisk našega user posted image ... sem se tudi jaz bala uporabljat čepke, pa mi je sošolka zagotovila, da dete bom pa slišala in ga res... to je mamin 6. čut...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 406
23.10.2008 11:29:01   
Netta
3jeMI, kaj res!!!! Jej, danes takoj probamuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še mož bo bolj spal ko ga ne bom skoz butalauser posted image user posted image

netki, ja tud pr men traja ponoči dojenje kake 10 min in takoj nazaj zaspi, ampak prblem je v teh stalnih prebujanjih ane...tud jaz sem sitnauser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 407
23.10.2008 11:42:22   
netki

netki, ja tud pr men traja ponoči dojenje kake 10 min in takoj nazaj zaspi, ampak prblem je v teh stalnih prebujanjih ane...tud jaz sem sitnauser posted image

jaz sem pa mislila da sem edina.....

pa še večji problem je zdej k se še tavečji zbuja in pol en drugega motita.....čez dan pa itak ni cajta za spanje, tko da sem tko napeta da se tud z mojim pičiva vsak dan, že ponoč se začne....in od vsega tega me bo razgnalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 408
23.10.2008 11:51:32   
nanka
Netki, midva z mojim sva si punci razdelila za nočno vstajanje, jaz imam malo čez on pa večjo. In se obnese, jaz ne slišim večje, on pa ne tamale. Spimo pa mi trije v spalnici, Zoja pa v svoji sobici, ki je zraven najine. Pa sva ugotovila, da oba vstaneva vsaj tikrat ponoči.

Zojini zobki tudi kličejo po zobozdravniku, ima triluknjice. Lex naša tudi ne odpre dovolj ust, da bi ji dobro zdrgnila zobke. Se na hitro trudim samo ni dovolj.

< Sporočilo je popravil nanka -- 23.10.2008 11:53:10 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 409
23.10.2008 11:54:03   
Anonimen
jutro

netki sem šla parv gledat nazaj... to misliš ko si za test na sistematskem spraševala? in za govor?

ker lex ti je za govoro povedala, mirjam in gluglu pa za teste...

no jst sm tut mal nadrkana danes, pa bom tut jst povedala tak kot je. jaz mislim, da se vsem bolj ali manj odgovori vedno. v poplavi vprašanj, pač dobiš vsaj en odgovor, ker ne vemo vsi odgovore na vse.

jaz še nimam velikih otrok, mariskatera čveka tle je prvič mamica in pač odgovora ne ve...

ćez dan se odgovarja, zvečer je sproščujoč čvek.

tudi ti ne dogovarjaš vsem po vrsti, večinoma kej vprašaš.

dolgih postov pa pač ne pišemo vse.

brez zamere, to sem zdej lepo mislila in tud na lep način, sam želela sem ti pa to povedat.

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 11:58:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 411
23.10.2008 11:59:16   
netki
lunica...ne ne, ne mislim tega...v mislih sem imela temo da včasih drugi zamenjujejo spole naših user posted image  in sem spraševala če ima še katera kakšno izkušnjo....glede na to da smo tu samo mamice user posted image  ki imamo vsaj enega otroka

tisto o sistematskem pa vem da ni za vsako ker nimate večjih otrok.....mi je jasno in sem vesela tisti ki mi je prilimala obrazložitev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
23.10.2008 11:59:52   
glugluglu
netki, bravo za Žigata!user posted image user posted image user posted image Ko bosta šla pa k zobozdravniku mu nič ne govori pred tem kaj bo kaj delal, samo, če te Žiga kaj vpraša. Ponavadi na prvem obisku, vsaj pri nas je tako bilo, tudi ko sta bila naročena, ni zobozdravnica še nič delala, ker vseeno tako nujno ni, naslednjič pa je dala tisto oblogico. In naša dva sta prava junaka, nikoli joka pri zobarju, sedaj pa gresta že sama (9let in7let). Ampak tega nimata po meni, moram priznat. Kako se je tašči fajn zdelo, ko ju je lansko leto peljala k zobarju in sta šla sama not in nič jokala, je bila prav ponosna, sploh ko sem potem rekla, da imata to ziher po očijuuser posted image .

Naš Tian pa tudi po flaški rabi včasih pol ure, da spije, pa sem mu poskusila dati že eno luknjo več (3) pa še ne gre, se mu mleko kar ven zlije.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 413
23.10.2008 12:02:08   
Netta
netki, ja tud midva se od kar mama malo skoz neki pričkava...prej se sploh nisva nc, tko da je to zame popolnoma novo dozivetjeuser posted image user posted image verjetn je to zarad utrujenosti in neprespanosti...torej se bova kot upokojenca spet razumelauser posted image user posted image user posted image

lunca, jaz bi zlo rada prsla kdaj na vas vecerno nocni cvek, sam ce bi bla tle gor do polnoci, bi me drug dan pobralo...vas kar obcudujem da mate nekatere tok energije. sicer pa jaz preberem le tisto kar je zanimivo zame, ce so pa paki "neumni" posti, pa spustim in sem hit naprejuser posted image user posted image user posted image
kako bo naslov tvoji knjigici??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
23.10.2008 12:04:34   
netki
aja še obrazložitev zakaj ne odgovarjam pogosto....

ker so vprašanja velikokrat takšna: glede dodajanja, koliko ml pojejo user posted image , kako lepo spijo, o velikosti in teži, o opremljanju sobic, .....tu jaz nekak ne spadam zraven in nimam kaj povedat!!!

če imam čas in sem pri debati potem tudi odgovarjam (tako kot danes), če pa me ni, potem vas komaj preberem, kaj šele da bi kateri odgovorila.

nisem pa rekla da je treba pisat dolge poste, samo omenila sem da svaka čast tistim ki jih in da jih rada preberem.

moja obrazložitev!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 415
23.10.2008 12:04:54   
Netta
ojej, zobarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image čim dalj stran od mene!!!!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 416
23.10.2008 12:08:50   
Anonimen
netki tist o spolu pa sem vidla ja.

ma sej v bistvu te čist štekam. če bi jst prišla enkrat dnevno gor, pa neki vprašala, pa bi pol kr vse povprek se neki čvekalo.. ja razumem, da je smotano. sam sej veš, ko smo pa tkole gor, pa kr noter pademo.

glede spola sem tijst hotla odgovorit, pa nisem, iz razloga ker je to vprašanje blo kak teden, dva nazaj že postavljeno od nekoga, pa sem takrat odgovorila.

da sem pazila punčko, ki je mela roza kapico, roza hlačke, roza majčko in roza čeveljčke in so me vprašali: fantek ali punčka user posted image user posted image

v glavnem, jaz reees vedno preberem kaj sprašujete in če vem odgovor, pol včasih odgovorim
(če je kako tako vprašanje, da bi s tem pomagala). seveda pa marsikdaj nimam časa, pa pridem mal na hitrico gor, prečekiram in sam kej napišem...

tak, da ja maš prav po svoje, bom poskušala več odgovarjat, sam kot pravim v množici vprašanj, je blo tvoje vprašanje bolj kot čvek postavljeno. verjemi, da zvečer bi pa ravn na to vprašanje dobila kup odgovorov.

ajd epunce, dost blo, grem k maliju.

papa

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
23.10.2008 12:10:43   
Netta
no vidim da sta se zmenili - lunca in netkiuser posted image user posted image

ej, tiste z izkušnjami...kdaj se pa pelje otroka prvič k zobozdravniku???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:10:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
23.10.2008 12:11:28   
Anonimen
še to, mirjam pri meni je lih kontra. jaz NIMAM več energije, ta mal pa se skoz zbuja in raj prvo rundo tle počakam, ker sme parkrat poskusla it prej spat, pa se premetava in ne morem zaspat in potem eno uro in pol bedim, pol pa zaspim, se pa čez urco pa pol zbudi in ga nisem sposobna nahranit. mi je lažje, da počakam prvo rundo. ker gre on spat že ob 7, se hitro zbudi...

ponoč pa tak zanje 4 dni skoz bedi.... sem čist fertig že.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:12:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
23.10.2008 12:12:58   
3jeMi

netki, ja tud midva se od kar mama malo skoz neki pričkava...prej se sploh nisva nc, tko da je to zame popolnoma novo dozivetjeuser posted image user posted image verjetn je to zarad utrujenosti in neprespanosti...torej se bova kot upokojenca spet razumelauser posted image user posted image user posted image

... u, pišuka... isto je pri nama... moj je imel pred dobrim mesecem tak izpad, da je tri dni na kavču spal (sem se jaz full naspala)... zdaj se pa tudi kar naprej nekaj bockava... se bo treba vsest pa malo pomenit... tole ne gre nikamor... ker do penzije (vsaj moje) je še kar precej daleč, pa ne bi tako dolgo čakala...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 422
23.10.2008 12:13:30   
Anonimen
mirjam, sej to ni blo nobeno kreganje... tu se mormo naučit, da tut kadar se ne strinjamo, je to pogovor.

jaz sem čist lepo ji napisala... tisto, da sme nadrkana, sem dodala samo zato,da drugič bi njen post spustila, tak pa sem odgovorila nanj. in se mi zdi tak prav, kot da ji zej odgovorim na dve vprašanji, pol pa spet petkrat po nesreči spregledam in bo žalostna.

tak ste tudi druge prebrale kako je stvar

jaz to res tak gledam... pač to je net... ne moreš tak povedat kot v živo, ampak zato se še ni treba vedn strinjat. jaz mislim da je netki čist razumela, da sem lepo mislila.

daj zdej pa res grem papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:17:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:18:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!