|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 12:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
netki tist o spolu pa sem vidla ja. ma sej v bistvu te čist štekam. če bi jst prišla enkrat dnevno gor, pa neki vprašala, pa bi pol kr vse povprek se neki čvekalo.. ja razumem, da je smotano. sam sej veš, ko smo pa tkole gor, pa kr noter pademo. glede spola sem tijst hotla odgovorit, pa nisem, iz razloga ker je to vprašanje blo kak teden, dva nazaj že postavljeno od nekoga, pa sem takrat odgovorila. da sem pazila punčko, ki je mela roza kapico, roza hlačke, roza majčko in roza čeveljčke in so me vprašali: fantek ali punčka v glavnem, jaz reees vedno preberem kaj sprašujete in če vem odgovor, pol včasih odgovorim (če je kako tako vprašanje, da bi s tem pomagala). seveda pa marsikdaj nimam časa, pa pridem mal na hitrico gor, prečekiram in sam kej napišem... tak, da ja maš prav po svoje, bom poskušala več odgovarjat, sam kot pravim v množici vprašanj, je blo tvoje vprašanje bolj kot čvek postavljeno. verjemi, da zvečer bi pa ravn na to vprašanje dobila kup odgovorov. ajd epunce, dost blo, grem k maliju. papa
|
|
|