|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 23.10.2008 9:18:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jutro, pupe! Kako ste kaj? Vidim, da ste bile vceraj zvecer spet pridne s pisanjem:-) Jest sem pa zvecer tko zmatrana, da jo kar popiham pod kovter. Ma, je bila miska sicer spet pridna in je spala 9,5 ur. Bravo, Anja:-) Zdaj pa meditira. netki, ti kar se 1x vprasaj, pa bomo pomagale ... sicer pa mal cekiraj, jest tko rada pisem dolge poste, kjer odgovarjam in komentiram vsako posebej ... no, skor flower, ta nove dele BH gledas - a ti je vsec? Jest sem bla nora na original. Je bil pred kratkim na HTV 2 in sem spet gledala ---- sm bla cist nostalgicna ... Brandon, Brenda, Kelly, Dylan itd. itn. O teh ta novih sem pa sam brala, da je kul, sam punce so baje cist anoreksicne hd - a tvoj ma tolk dolg treninge al kako? Predivdevam, daje on prav profi plejer, ne? Je to njegov job? Se to: sem se ful nasmejala, k si napisala, kolk sta s tvojim velika - tiste prve, astronomsko visoke cifre ... dober stos Ampak masina, jest sem 4 cm visja kot ti, moj moz 1 cm visji od tvojega, pa je nas cmrlj 9,5 cm manjsi kot tvoj. Le caki, da nasi zapasejo zrezki ---- bo prehitela po levi Majuska, le zacni s sveckami, da porihtas stvari down under. Nikol ne ves, kdaj bo spet zelja po sampinjonckih:-) liju, bravo za malega Reneja. Se sreca, da se je tko razpletlo, ampak so pa cudaki, da njo sprasujejo, kaj in kako. Dzizs. Evo, en za mami in sinkota. dudica: smo se kar na tisti rdeci NUK-ovi, ki jo dajo v materinski in jo ima ful rada. Problem je v tem, da ji je mal mejhna, in jo potem poganja ven-noter & duda zleti ven kot metek. Sem pol jest dezurni namescevalec dude, kar zna trajat Smo ji kupili vecjo (3 mes+), ampak se ji pa plastika drgne ob nosek - ima premajhno razdaljo med ustki in noskom ... torej cakamo, da zraste glavica rovar_ka, nasa bi tud kar pozrla TV, ce bi lahko. Jo tolk vznemirja tisto migotanje barv in zvok, da si hoce glavo odmontirat od vratu, ko je prizgana. UZ kolkov - a ste ble vse? Meni ni nihce nic rekel, na odpustnici ni nic pisalo (imela je 1A oba). Rodila v Lj. A moram poklicat P? Top modeli so pa meni tud fajn, sam kar precej zaostajam, moram priznat! lunica, pozabla komentirat bureke - zgledali so slastni A je kaksen ostal? Bi mi prav teknil za dopoldansko malico. A ti kar naslov posljem na zs? Stroske posiljanja krijem jaz. Almera, kaksna se ti je zdela kraljica? Je res tko majhna in drobckana kot pravijo vsi? Pismu, ej, kot anglistka bi se spodobilo, da bi jo sla pogledat tudi jaz, pa se mi ni dalo gnest v Ljubljani. Daj, Almera, prilepi fotkico, ce si jo uspela narest. Maja - OMG, glede Murkota sem pa speechless! Vedno. glugluglu - to se pa pri nas se ni zgodilo, da bi otroci prfoksi prinesli kavo za svoj r. d. Ponavai je tako, da v nizjih razredih (tam nekje do cetrtega - vem za 4. r., ker sem imela tam anglescino) prinesejo kaksne sladkarije, ki jih razdelijo, in tudi ucitelju dajo isto kot ostalim. Kaksen piskotek, cokoladno ploscico, bonboncek, sokec, ipd. Tako bolj simbolicno. Hm ... bi sla kar mal v solo pogledat, ce je kaksen r. d., ker mi je glihkar drasticno cuker padu Blacky, a ti je uspel prebrat za nazaj ... jest sem si vceraj skor mogla vzet dopust ... se sreca, da sem na porodniski & mi je zneslo:-) Je pa kar za brat, ja. Komentar Tadeje Brankovic je pa resnicno neprimeren, no. Petra & soncica, a so se krizanke kej tiskale al ne?
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 23.10.2008 9:27:12 >
|