|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
22.10.2008 23:18:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ne, lunica, Didlinaa je ena prijetna punca, ki zna bit malo kontroverzna in provokativna, just like Madonna.user posted image user posted image user posted image  Je pa sicer fajn bejba, jo virtualno poznam že vrsto let z RR-ja, ne osebno.
Jaz mam tud včasih oster jezik, pa me mate vseeno rade, ne?user posted image user posted image

Sem že mislila, da si me pozabila. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:19:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
22.10.2008 23:20:13   
Anonimen
No, bejbe, lepo se imejte še naprej. Jest grem v mižule.user posted image

Pa brez zamere.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:22:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:23:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 355
22.10.2008 23:26:17   
Anonimen
Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneliuser posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 22.10.2008 23:27:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 356
22.10.2008 23:27:14   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mariborčanke: Danes sem se šla razgledat malo po UKC pa nisem našla kje bi to blo - UZ kolkov. Kaj mi lahko še katera enkrat razloži. Ker tam ko sem misla, da sem razumela, da je sem jaz našla Ortopedske ambulanteuser posted image ali pa rovar_ka, da se kje veni spredaj dobima?

baje je v stolpnici nekje v pritličju..mi je mama tak rekla - dela v ukc-ju, ampak ne tamuser posted image

tak da, meni bo mama pokazala kje je to, lahko pa se zmenima pred vhodom nekje, pa gremo vsi skupajuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 357
22.10.2008 23:28:26   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Mariborčanke: Danes sem se šla razgledat malo po UKC pa nisem našla kje bi to blo - UZ kolkov. Kaj mi lahko še katera enkrat razloži. Ker tam ko sem misla, da sem razumela, da je sem jaz našla Ortopedske ambulanteuser posted image ali pa rovar_ka, da se kje veni spredaj dobima?

To je točno tam user posted image . Ko prideš v ta veliko čakalnico, zaviješ takoj desno, kjer so previjalne mize in ga tam pripraviš.user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 358
22.10.2008 23:29:27   
rovar_ka
flower - top modele maš tud na netu (ameriške, avstralske, britanske... - zdaj je že 11 sezona ameriškega, če se ne motim

maš pa tukaj  http://www.mininova.org/search/?search=americas+next+top+model

Neposredna povezava do sporočila: 359
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:30:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 360
22.10.2008 23:30:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneliuser posted image

Naya boš šla hitro domovuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:31:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 362
22.10.2008 23:32:13   
Anonimen
nya eh..

dej, če bi bil sam luka, bi blo zakaj si dala najpogostejše ime, a nimaš nič domišljije, če bi bil sam patrik, zakaj daješ poslovenjeno tuje ime, če bi bil franc, zakaj staro ime... skratka folk veeedn neki najde, pa se ga čist nič ne tiče.

ta mali ma ful lepo ime, sploh prvo :)) pa če bi mel 7 imen, ma ne boš se menda sekirala za opravljive jezike, ko se tko v vse upiknejo..

punce, lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:32:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 364
22.10.2008 23:32:51   
Anonimen
lunca14 tu je moooj dommm, tu sem domaaaaaa, tu je del meneeee, del mojega svetaaaa....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
22.10.2008 23:33:13   
Anonimen
Zdej pa vas res zapuščam.

lahko in mirno noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 366
22.10.2008 23:38:32   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

blacky boš brala, ko boš stara, zdej piši user posted image

rovarka, kje si, dej se pridruži user posted image

joj, rovarka še bereuser posted image user posted image user posted image je dve uri davala otroke spat - malo nahranla ob 20.30, dala spat ob 21, pride ta vlka v sobo, pa se pogovarja, pa jo morem čohat po hrbtu, pa zgodbice na pamet govorit, ker sma v temi, pa pol se ona spet pogovarja, pa pravi, da ne bo spalauser posted image user posted image user posted image aja, pa vmes še pride malo na moj hrbet ležat, mislim, svašta ejuser posted image user posted image user posted image in na koncu je zaspala ob 22.30, jaz sem se izmuznila ven, zdaj pa beremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.10.2008 23:39:08   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image nya, tvoje junijke te pogrešajo, to je pa res lepo.

Ampak tale bo pa res imela komentarjev Kylie Minougue in Angelina Jolieuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 368
22.10.2008 23:42:37   
Anonimen
3glu, to še pa res letim, ker bo alarm...

men e to ful čudno, da bi otrok za svoj rojstni dan nosil učitelju pozornost. user posted image narobe svet.

posladkajo se otroci, učitelju pa lahko kvečjem ponudi kako sladkarijo. kam gre ta svet no. jaz ne bi nič nosla.

glede pozornosti, če je kaka risbica al kak izdelek v smislu: hvala za vse se mi zdi lepa gesta, neka darila sredi leta pa jaz ne bi. sam sej veš, za dobre ocene eni starši vse

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
22.10.2008 23:43:35   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

user posted image nya, tvoje junijke te pogrešajo, to je pa res lepo.

Ampak tale bo pa res imela komentarjev Kylie Minougue in Angelina Jolieuser posted image

...............nč,pogrešamo,samo red pa mora bituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
22.10.2008 23:44:20   
rovar_ka

to pa me je zdaj tak nasmejalouser posted image user posted image user posted image kuža je carskiuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 371
22.10.2008 23:45:01   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko noč tud vamuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 372
22.10.2008 23:45:50   
rovar_ka
lunica, kje si zdaj? 

Neposredna povezava do sporočila: 373
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:47:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
22.10.2008 23:48:31   
rovar_ka
no, mi smo pa danes bli pri zdravniku, mala ima virozico, pljuča so čista, dobili smo kapljice za umiritev kašlja in svečke za primer vročine. pa kupla sem ji nov ležalnikuser posted image user posted image od chicco-ta

Upam, da ji bo zdaj bolj zanimivo, ko so špilike gor, ker drugače mi skoz tv gleda, lumpek maliuser posted image še dobro, da ma siol nek baby tv program, res srčkan program, čist otroški, za male bebe, pa kr tja prešaltam., če že mora gledatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!