Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ne, lunica, Didlinaa je ena prijetna punca, ki zna bit malo kontroverzna in provokativna, just like Madonna. Je pa sicer fajn bejba, jo virtualno poznam že vrsto let z RR-ja, ne osebno. Jaz mam tud včasih oster jezik, pa me mate vseeno rade, ne? Sem že mislila, da si me pozabila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:19:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
No, bejbe, lepo se imejte še naprej. Jest grem v mižule. Pa brez zamere.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:22:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:23:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:26:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneli
< Sporočilo je popravil nya -- 22.10.2008 23:27:55 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:27:14
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Mariborčanke: Danes sem se šla razgledat malo po UKC pa nisem našla kje bi to blo - UZ kolkov. Kaj mi lahko še katera enkrat razloži. Ker tam ko sem misla, da sem razumela, da je sem jaz našla Ortopedske ambulante ali pa rovar_ka, da se kje veni spredaj dobima? baje je v stolpnici nekje v pritličju..mi je mama tak rekla - dela v ukc-ju, ampak ne tam tak da, meni bo mama pokazala kje je to, lahko pa se zmenima pred vhodom nekje, pa gremo vsi skupaj
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:28:26
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Mariborčanke: Danes sem se šla razgledat malo po UKC pa nisem našla kje bi to blo - UZ kolkov. Kaj mi lahko še katera enkrat razloži. Ker tam ko sem misla, da sem razumela, da je sem jaz našla Ortopedske ambulante ali pa rovar_ka, da se kje veni spredaj dobima? To je točno tam . Ko prideš v ta veliko čakalnico, zaviješ takoj desno, kjer so previjalne mize in ga tam pripraviš.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:29:27
|
|
|
|
rovar_ka
|
flower - top modele maš tud na netu (ameriške, avstralske, britanske... - zdaj je že 11 sezona ameriškega, če se ne motim maš pa tukaj http://www.mininova.org/search/?search=americas+next+top+model
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:30:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:30:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneli Naya boš šla hitro domov
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:31:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
nya eh.. dej, če bi bil sam luka, bi blo zakaj si dala najpogostejše ime, a nimaš nič domišljije, če bi bil sam patrik, zakaj daješ poslovenjeno tuje ime, če bi bil franc, zakaj staro ime... skratka folk veeedn neki najde, pa se ga čist nič ne tiče. ta mali ma ful lepo ime, sploh prvo :)) pa če bi mel 7 imen, ma ne boš se menda sekirala za opravljive jezike, ko se tko v vse upiknejo.. punce, lahko noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:32:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca14 tu je moooj dommm, tu sem domaaaaaa, tu je del meneeee, del mojega svetaaaa....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa vas res zapuščam. lahko in mirno noč vsem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:38:32
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky boš brala, ko boš stara, zdej piši rovarka, kje si, dej se pridruži joj, rovarka še bere je dve uri davala otroke spat - malo nahranla ob 20.30, dala spat ob 21, pride ta vlka v sobo, pa se pogovarja, pa jo morem čohat po hrbtu, pa zgodbice na pamet govorit, ker sma v temi, pa pol se ona spet pogovarja, pa pravi, da ne bo spala aja, pa vmes še pride malo na moj hrbet ležat, mislim, svašta ej in na koncu je zaspala ob 22.30, jaz sem se izmuznila ven, zdaj pa berem
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:39:08
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneli Naya boš šla hitro domov nya, tvoje junijke te pogrešajo, to je pa res lepo. Ampak tale bo pa res imela komentarjev Kylie Minougue in Angelina Jolie
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
3glu, to še pa res letim, ker bo alarm... men e to ful čudno, da bi otrok za svoj rojstni dan nosil učitelju pozornost. narobe svet. posladkajo se otroci, učitelju pa lahko kvečjem ponudi kako sladkarijo. kam gre ta svet no. jaz ne bi nič nosla. glede pozornosti, če je kaka risbica al kak izdelek v smislu: hvala za vse se mi zdi lepa gesta, neka darila sredi leta pa jaz ne bi. sam sej veš, za dobre ocene eni starši vse
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:43:35
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneli Naya boš šla hitro domov nya, tvoje junijke te pogrešajo, to je pa res lepo. Ampak tale bo pa res imela komentarjev Kylie Minougue in Angelina Jolie ...............nč,pogrešamo,samo red pa mora bit
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:44:20
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Joj, tole pa moram delit z vami. Zadnjič so me spet sekirali, eni debili, zakaj ma naš otrok dve imeni. No, ssej se ne obremenjujem, ampak sem se pa čist pomirila, ko sem v časopisu prebrala, da je ena tle pri nas rodila deklico z imenom Kylie Jolie - tko da tale bo še mela enih komentarjev - so na naše ime čist izzveneli Naya boš šla hitro domov to pa me je zdaj tak nasmejalo kuža je carski
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:45:01
|
|
|
|
lunca14
|
lahko noč tud vam
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:45:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
lunica, kje si zdaj?
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2008 23:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 22.10.2008 23:48:31
|
|
|
|
rovar_ka
|
no, mi smo pa danes bli pri zdravniku, mala ima virozico, pljuča so čista, dobili smo kapljice za umiritev kašlja in svečke za primer vročine. pa kupla sem ji nov ležalnik od chicco-ta Upam, da ji bo zdaj bolj zanimivo, ko so špilike gor, ker drugače mi skoz tv gleda, lumpek mali še dobro, da ma siol nek baby tv program, res srčkan program, čist otroški, za male bebe, pa kr tja prešaltam., če že mora gledat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
TemencadejziDo kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?do 2m (
48%)
do 4m (
13%)
do 6m (
11%)
do 10m (
7%)
do 1 leta (
5%)
še dalje (
15%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!