|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:51:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:52:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 23:54:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
23.10.2008 0:02:56   
liju
Tudi moja "križanka" na veliko drnjoha pred tv na kavču, kaj jim ta luna škodi ali kaj user posted image
dude: naš je sploh noče imet, on bi imel skozi zizo za hranjenje in tolažbo. Ajde če si doma je ok, če pa si v kaki trgovini pa je nemogoče in ga pač pustim da se joče, dokler ne pridema nekam kjer ga lahko pristavim. user posted image  Bom pa probala z temi dudami, ko so hrapave, sploh nisem vedla da obstajajouser posted image . Jaz mu pa tak vztrajno nukovo tiščimuser posted image user posted image user posted image

Flower: zdaj pa imaš toliko namigov, da res ne moreš zgrešit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa danes ena moja prijateljica rodila z CR user posted image user posted image user posted image user posted image  Reneja, rok pa je imela 18.11. Na veliko srečo je fasala rota virus in je danes celo noč bruhala, zato je zjutraj šla v porodnišnico in jo naderejo da take viruse zdravi osebni zdravnikuser posted image . Pol pa jo priklopijo na CTG in vidijo, da se user posted image  ne godi dobro, zato jo vprašajo, če bi še počakali ali kar naredijo CRuser posted image user posted image user posted image  Mislim njo vprašajo, saj bi oni morali vedet sigurno najbolje kako in kajuser posted image  No pol še gre na UZ in vidijo, da je plodovnica full umazana in pol sledi panika, tako da je bil CR takoj naret. Hvala bogu se je dobro končalo in je user posted image zdrav. Bil pa je baje že zelo bogi, vprašanje kaj bi prinesel jutrišnji dan. Sem full vesela za njo in njenega user posted image , da je vse ok.user posted image  No in to so pol naši dohtarji, ko tebe kot laika sprašujejo kaj naj naredijo user posted image user posted image

Končno uspela prebrat in nekaj malega pokomentirat user posted image user posted image

Rovar_ka:user posted image user posted image  za tvojo pupiko

Lepo bodite
Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 379
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 0:09:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
23.10.2008 0:16:18   
Majuska
Madona kolk ste naklofale, ko me ni bilo ... menda sem naštela 10 strani? user posted image   No ja ... ne morem verjeti, da je naš mali po večernem dojenju kar dol padel, ponavadi sploh noče it spat. Danes ga je zmanjkalo ob 22.30 - me prav zanima, kdaj me bo pokonci vrgel user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 381
23.10.2008 0:17:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

majuska, upam da je vse ok s tabo. kako je blo pri G??

Hvala za skrb. Neko vnetje sem staknila, tako da sem dobila svečke ... danes se mi ne da ubadat z branjem navodil, tako da začnem jutri jemat. Pač nekaj časa ne bomo kaj že ... križanke reševal? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 382
23.10.2008 0:19:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

PS: A se je tudi vam zdela Urska na vecerji s kraljico pravljicno lepa? Men sicer nikakor ne sede, ampak vceraj je bila pa tko zelo lepa.

Ja, recimo da je kot princeska, kot pravijo mediji ... čeprav se mi zdi, da vijolična ni ravno njena barva user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.10.2008 7:09:56   
glugluglu
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbudila sem vas s kavico, zdaj grem pa nazaj spat.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 384
23.10.2008 7:30:09   
maja24
Dobro jutro tudi tebi,jest sm kavico sicer že spila,ampak bo kr še enouser posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 385
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 8:20:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
23.10.2008 8:28:31   
petra1984
Dobro jutro tud z moje strani!!

Kavica se kuha, mali v ležalniku, jaz pa na rr!?
Mi smo imeli prvi alarm ob 1, pol se je ob 3 moj zbudu v dnevni sobi in ko je prišel v spalnico je še malega zbudu!!!user posted image Ga je za kazen mogu sam nazaj uspavat!user posted image Sta imela pol-urno debato, pol je pa mali zaspal do 5.30, se napapcal in spal do 8.

Neposredna povezava do sporočila: 387
23.10.2008 8:52:48   
lex
dobro jutro

joj danes je pa pri nas taka meglauser posted image  in mokro, bljak

naša pupa je bila pa pridna danes, zaspala je ob 20.30 pa do 3h, pa potem do 6hpol je sicer hotela neki debatirat pa sem ji še drugo zizo dala evo pa sedaj še spiuser posted image user posted image user posted image . ful je taka zaspanka.

ja nič grem jaz papirje rihtat,drugač nam bodo šekaj odklopili, sploh ne vem če mam vse plačano. vas berem še potem

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 9:05:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
23.10.2008 9:18:33   
metuljcek321
Jutro, pupe!

Kako ste kaj? Vidim, da ste bile vceraj zvecer spet pridne s pisanjem:-) Jest sem pa zvecer tko zmatrana, da jo kar popiham pod kovter. Ma, je bila miska sicer spet pridna in je spala 9,5 ur. Bravo, Anja:-) Zdaj pa meditira.

netki, ti kar se 1x vprasaj, pa bomo pomagale ... sicer pa mal cekiraj, jest tko rada pisem dolge poste, kjer odgovarjam in komentiram vsako posebej ... no, skoruser posted image

flower, ta nove dele BH gledas - a ti je vsec? Jest sem bla nora na original. Je bil pred kratkim na HTV 2 in sem spet gledala ---- sm bla cist nostalgicna ... Brandon, Brenda, Kelly, Dylan itd. itn.user posted image  user posted image  user posted image  O teh ta novih sem pa sam brala, da je kul, sam punce so baje cist anoreksicneuser posted image

hd - a tvoj ma tolk dolg treninge al kako? Predivdevam, daje on prav profi plejer, ne? Je to njegov job?

Se to: sem se ful nasmejala, k si napisala, kolk sta s tvojim velika - tiste prve, astronomsko visoke cifre ... dober stosuser posted image  user posted image  user posted image  Ampak masina, jest sem 4 cm visja kot ti, moj moz 1 cm visji od tvojega, pa je nas cmrlj 9,5 cm manjsi kot tvoj. Le caki, da nasi zapasejo zrezki ---- bo prehitela po leviuser posted image  user posted image  user posted image

Majuska, le zacni s sveckami, da porihtas stvari down under. Nikol ne ves, kdaj bo spet zelja po sampinjonckih:-)

liju, bravo za malega Reneja. Se sreca, da se je tko razpletlo, ampak so pa cudaki, da njo sprasujejo, kaj in kako. Dzizs. Evo, en user posted image za mami in sinkota.

dudica: smo se kar na tisti rdeci NUK-ovi, ki jo dajo v materinski in jo ima ful rada. Problem je v tem, da ji je mal mejhna, in jo potem poganja ven-noter & duda zleti ven kot metek. Sem pol jest dezurni namescevalec dude, kar zna trajatuser posted image  Smo ji kupili vecjo (3 mes+), ampak se ji pa plastika drgne ob nosek - ima premajhno razdaljo med ustki in noskom ... torej cakamo, da zraste glavicauser posted image

rovar_ka, nasa bi tud kar pozrla TV, ce bi lahko. Jo tolk vznemirja tisto migotanje barv in zvok, da si hoce glavo odmontirat od vratu, ko je prizgana.

UZ kolkov - a ste ble vse? Meni ni nihce nic rekel, na odpustnici ni nic pisalo (imela je 1A oba). Rodila v Lj. A moram poklicat P?

Top modeli so pa meni tud fajn, sam kar precej zaostajam, moram priznat!

lunica, pozabla komentirat bureke - zgledali so slastniuser posted image  user posted image  user posted image A je kaksen ostal? Bi mi prav teknil za dopoldansko malico. A ti kar naslov posljem na zs? Stroske posiljanja krijem jaz.

Almera, kaksna se ti je zdela kraljica? Je res tko majhna in drobckana kot pravijo vsi? Pismu, ej, kot anglistka bi se spodobilo, da bi jo sla pogledat tudi jaz, pa se mi ni dalo gnest v Ljubljani. Daj, Almera, prilepi fotkico, ce si jo uspela narest.

Maja - OMG, glede Murkota sem pa speechless! Vedno.

glugluglu - to se pa pri nas se ni zgodilo, da bi otroci prfoksi prinesli kavo za svoj r. d. Ponavai je tako, da v nizjih razredih (tam nekje do cetrtega - vem za 4. r., ker sem imela tam anglescino) prinesejo kaksne sladkarije, ki jih razdelijo, in tudi ucitelju dajo isto kot ostalim. Kaksen piskotek, cokoladno ploscico, bonboncek, sokec, ipd. Tako bolj simbolicno. Hm ... bi sla kar mal v solo pogledat, ce je kaksen r. d., ker mi je glihkar drasticno cuker paduuser posted image

Blacky, a ti je uspel prebrat za nazaj ... jest sem si vceraj skor mogla vzet dopust ... se sreca, da sem na porodniski & mi je zneslo:-) Je pa kar za brat, ja.

Komentar Tadeje Brankovic je pa resnicno neprimeren, no.

Petra & soncica, a so se krizanke kej tiskale al ne?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 23.10.2008 9:27:12 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.10.2008 9:28:12   
frutka_
Kislo jutro vsem čvekam in čvekuljam! Julijke bi si lahko spremenile naslov v Čvek d.o.o.! Mater naserjete preveč, da bi se mi ljubilo  brat za nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 9:39:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 392
23.10.2008 9:41:27   
maja24
No jest sm pa prejle dobla Babyvac ga bom kasnej sprobala,pa še neki moj je na tuš klubu zadev sony eriksona s tem da morš na njihov omrežje prklopt,in pol ga pokličem in mu povem da je telefon dobu in mi reče da sm smotana,ker sm šla koj novga kuptuser posted image .Mislm,ko da jest foham da bo telefon zadevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 393
23.10.2008 9:42:24   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

netki, ti kar se 1x vprasaj, pa bomo pomagale ... sicer pa mal cekiraj, jest tko rada pisem dolge poste, kjer odgovarjam in komentiram vsako posebej ... no, skoruser posted image

sem napisala da so izjeme in če se ne motim si ena izmed njih ti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
23.10.2008 10:00:10   
netki
naj poročam kako je blo na sistematskem za žigata:

zelo sem ponosna na mojga fantiča saj me je lepo presenetil in z vsemi zdravnicami lepo sodeloval, pri psihologinji je vse povedal in narisal kar je rekla, pri zobarju je lepo pokazal zobke, kri mu je vzela iz prstka brez problemov, pri P je vse povedal in pokazal kako se sleče, zleze na mizo in kako gre dol (je rekla da tak način plazenja iz mize pričakujejo pri petletnikih)......se opravičujem za hvalo ampak mogla sem napisat user posted image user posted image user posted image user posted image

je rekla sestra da je bil najbolj priden ta dan in je dobil dva balončka....se mu je ful fajn zdelo user posted image

sej vem da je večina triletnikov tko pridnih ampak tisti ki so bli tam ...hmmm...so jokali, niso hoteli sodelovati in se sleči, vpili ko je blo treba na vago.....

en problem pa imamo....sicer lepe zobke ampak nekaj luknjic ki jih bo treba popravit user posted image user posted image  to bo še nočna mora user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 10:17:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 10:22:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
23.10.2008 10:30:14   
dzanika
Končno sem prišla do interneta in do svojega računalnika.  user posted image   Včeri mi je kolega windowse naložil pol so pa na ljubljanskem kablu nekaj komplicirali in ni delal internet. Danes sem jih 4x klicala in končno so uredili. Ostala sem na 2. strani. Le kdaj vas bom prebrala. user posted image   Zdajle nimam časa, upam da vas uspem zvečer prebrati. Zdajle pa moram res mal stanovanje pospravit ker imam res bombo...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
23.10.2008 10:33:47   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

netki..user posted image user posted image user posted image

za zobke pa brez panike, sam zalijejo s takim premazom, nič ne boli....

upam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
23.10.2008 10:38:23   
lex
netki midva sva tud bla včeraj pri zobozdravniku,ker ima eno zg. enico odkrušeno od kar je pogledala ven. mu je naredila premaz in dobi se zob. pasta za ojačanje sklenine. me je pa fulpresenetila ko je rekla, da ima po novem ozon za vrtanje in ne navadnih cvedrovuser posted image user posted image user posted image user posted image , edino to je treba doplačat. pa rajš dam tist keš, samo dabo pustilusta odprta.namreč zg. petke so luknjasteuser posted image user posted image user posted image user posted image ,topa zato er mulc niodpr usta ko smo jih umivaliuser posted image user posted image

pa čestitke za sodelovanjeuser posted image user posted image user posted image  presenetit pa znajo mene je moj tudi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!