ronja
|
zvezdica, ti želim, da se rešiš prekletstva zlate ribice . Tile majstri so res "majstri", kako ne znajo naredit svojega dela, neverjetno - za to moraš bit res majster, da ti rata... JIm je treba skoz pod prste gledat! To je en od razlogov, da jaz ne bi hotela gradit hiše, ker se mi to NE DA! Sicer pa, pojdi v knjižnico in si sposodi Miki Mustrov strip Gradnja, se boš vsaj nasmejala, ko boš videla, da nimaš samo ti teh problemov... Jasno, da pišeš več pri IVFjevkah, saj ste bile dlje skupaj, verjetno, pa še punce bolj rabijo kak pozitiven zgled, da jih vleče naprej. Me smo že, kjer smo, zdaj lahko samo čakamo, da minejo še tile 3 meseci... Jaz nisem še dobila potrdila, tak da me CSD še čaka. Sicer smo pa včeraj končno šli po nujne stvari: tesnila za sifone, ker tudi nam teče v kuhinji in kopalnici, pa upam da bo boljše, ko lubi to zrihta. In pa JUPIIIII zapahe za omarice/predale! So meli samo 3 ! No, boljše kot nič... Sem jih takoj namontirala, tak da zdaj taglavno je, ker nekaj sva jih mela že prej namontiranih. Zdaj pa ne more mala odpirat in se buni, hehe. Maščevanje je sladko , sem zadnje dni skoz pospravljala nazaj za njo... Sem si pa tam kupila 3 luštne modelčke za kekse: sanke, vlakec in oslička . Ja, vem, da sem še čisto otrok, ampak boljše to, kot pa pivo al pa kava, a ni res . Stane pa isto , pa še ostane tole. Se mi je potem skoz smejalo . ja, vem, da sem dete Sem pa vidla še ene luštne modelčke za kekse, ki majo take zareze, da jih lahko obesiš na šalco s čajem - ful dobra ideja! Si bom naredila tak modelček, da bom lahko izrezovala zarezico iz kateregakoli, če bo šlo, moram probat, mislim, da ne bi smel bit problem...
|