Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Jao pa vi ste pravi šou Ajde glad na vidiku Jesam ja teb` reko, da t` snama nemere bit dosadno.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:15:09
|
|
|
|
sneška_
|
Mišek si ti tu negde ? Ćutiš nešto ćutiš
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:15:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pojesce te za dorucak pre bureka Pa da budem neskroman, i ne bi bio tako loš obrok. Pa jel ti znaš uopšte čega sam ja zapravo gladna? Tu bi i ja mogla biti neskromna šta se tiče obroka. Pa postoji više dimenzija čega bi ti MOGLA da budeš gladna. Od velikih do malo manjih. E znala sam, da si takav tip muškarca. Kad bi ti rekla uzmi me, ti bi verovatno mnogo podpitanja postavljao u stilu..pa gde, kako, kad,....bla bla blaaaa Baki i njegove male i velike dimenzije. E pa kad smo već kod tvojih dimenzija....jel možeš da budeš neskroman i tu?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima te najmanje tri dimenzije Pa vidi, zavisi kako me gledaš. Preko ekrana mogu da izgledam samo kao kombinacija X i Y koordinata.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pojesce te za dorucak pre bureka Pa da budem neskroman, i ne bi bio tako loš obrok. Pa jel ti znaš uopšte čega sam ja zapravo gladna? Tu bi i ja mogla biti neskromna šta se tiče obroka. Pa postoji više dimenzija čega bi ti MOGLA da budeš gladna. Od velikih do malo manjih. E znala sam, da si takav tip muškarca. Kad bi ti rekla uzmi me, ti bi verovatno mnogo podpitanja postavljao u stilu..pa gde, kako, kad,....bla bla blaaaa Baki i njegove male i velike dimenzije. E pa kad smo već kod tvojih dimenzija....jel možeš da budeš neskroman i tu? Ne mogu dva puta u 10 minuta da budem neskroman. Nije mi to u karakteru.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kad bi ti rekla uzmi me, ti bi verovatno mnogo podpitanja postavljao u stilu..pa gde, kako, kad,.... ... sa čim?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Odo` nešto da čalabrcnem!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:20:54
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Odo` nešto da čalabrcnem! Prijatno.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:39:16
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ima te najmanje tri dimenzije Pa vidi, zavisi kako me gledaš. Preko ekrana mogu da izgledam samo kao kombinacija X i Y koordinata. Zasad jos nisam cula da neko svoju glad utazuje preko ekrana... no ima svasta... Posebno u nekim dimenzijama
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:41:31
|
|
|
|
Misek
|
( IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Odo` nešto da čalabrcnem! Prijatno. Stvarno smo bezobrazne! On jadan sam, a mi ko jastrebi navalile.... jadan fokica Sad cu ja da predjem na njegovu stranu, pa da vidim ko ce da ga zeza...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:42:53
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišek si ti tu negde ? Ćutiš nešto ćutiš Zivkam inspekcije. Ima nesto da se zalim....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:43:56
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ima te najmanje tri dimenzije Pa vidi, zavisi kako me gledaš. Preko ekrana mogu da izgledam samo kao kombinacija X i Y koordinata. Zasad jos nisam cula da neko svoju glad utazuje preko ekrana... no ima svasta... Posebno u nekim dimenzijama Ma kad ti ja kažem, da je skroz prolupao ili je takav oduvek. Možda bi mogao da se javi na temi kompliciram.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:45:13
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek ( IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Odo` nešto da čalabrcnem! Prijatno. Stvarno smo bezobrazne! On jadan sam, a mi ko jastrebi navalile.... jadan fokica Sad cu ja da predjem na njegovu stranu, pa da vidim ko ce da ga zeza... E tu sam te čekala. Ja baš i ne bi, da se kačim s njim, suviše mi je blizu.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
On jadan Da me ipak nisi malo podcjenila?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek ( IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Odo` nešto da čalabrcnem! Prijatno. Stvarno smo bezobrazne! On jadan sam, a mi ko jastrebi navalile.... jadan fokica Sad cu ja da predjem na njegovu stranu, pa da vidim ko ce da ga zeza... E tu sam te čekala. Ja baš i ne bi, da se kačim s njim, suviše mi je blizu. A da se preselim na drugi dio grada. Ili u neki drugi grad, možda?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:50:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek ( IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Odo` nešto da čalabrcnem! Prijatno. Stvarno smo bezobrazne! On jadan sam, a mi ko jastrebi navalile.... jadan fokica Sad cu ja da predjem na njegovu stranu, pa da vidim ko ce da ga zeza... E tu sam te čekala. Ja baš i ne bi, da se kačim s njim, suviše mi je blizu. A da se preselim na drugi dio grada. Ili u neki drugi grad, možda? Ma daj...ok, dosta s tim lokacijama više.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ima te najmanje tri dimenzije Pa vidi, zavisi kako me gledaš. Preko ekrana mogu da izgledam samo kao kombinacija X i Y koordinata. Zasad jos nisam cula da neko svoju glad utazuje preko ekrana... no ima svasta... Posebno u nekim dimenzijama Ma kad ti ja kažem, da je skroz prolupao ili je takav oduvek. Možda bi mogao da se javi na temi kompliciram. Nešto su učestali ovi tvoji komplimenti u poslednje vrijeme. Zahvaljujem, nisi baš nešto naročito skromna.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:51:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Mišek si ti tu negde ? Ćutiš nešto ćutiš Zivkam inspekcije. Ima nesto da se zalim.... Šta to bi? Na koju inspekciju?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:52:55
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nešto su učestali ovi tvoji komplimenti u poslednje vrijeme. Zahvaljujem, nisi baš nešto naročito skromna. Da nisi ti možda malo iznenađen i uvređen? Ja to sve radim iz ljubavi.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nisi ti možda malo iznenađen i uvređen? Ja to sve radim iz ljubavi. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nešto su učestali ovi tvoji komplimenti u poslednje vrijeme. Zahvaljujem, nisi baš nešto naročito skromna. Da nisi ti možda malo iznenađen i uvređen? Ja to sve radim iz ljubavi. Misliš, iznenadjen... i uvredjen. Volim i ja tebe, budalo mala.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 22.10.2008 12:56:44 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:03:24
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Da nisi ti možda malo iznenađen i uvređen? Ja to sve radim iz ljubavi. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nešto su učestali ovi tvoji komplimenti u poslednje vrijeme. Zahvaljujem, nisi baš nešto naročito skromna. Da nisi ti možda malo iznenađen i uvređen? Ja to sve radim iz ljubavi. Misliš, iznenadjen... i uvredjen. Volim i ja tebe, budalo mala. Eto vidiš, kako to dobro zvuči...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.youtube.com/watch?v=zPkHhZyDliY Al` nije narodnjak, jebi ga! Izgleda da im nas dvoje nismo više potrebni. Da nađemo neki privatni smještaj nas dvoje.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Privatni smeštaj? Malo objasni ti to. I onda ja komplikujem...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 13:15:15
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Privatni smeštaj? Malo objasni ti to. I onda ja komplikujem... Šta sad ima veze komplikacija s mojim nerazumevanjem. Moram da znam na što zapravo ja pristajem ako pristanem
|
|
|
Prekrivalo za striženje, ki lovi laseabeeAli bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?Da (
35%)
Ne (
53%)
Ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 75Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!