Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:28:47
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mi je Sylvia dala zanimiv link.. http://www.coolest-birthday-cakes.com/cake-decorating-tips.html saj to bi pa me 3 že skup spacale Mišek, lahko noč...
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 21.10.2008 22:36:16
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mi je Sylvia dala zanimiv link.. http://www.coolest-birthday-cakes.com/cake-decorating-tips.html saj to bi pa me 3 že skup spacale Mišek, lahko noč... Laku noć Misek. Ma to me skup spacamo en, dva, tri. Jaz prinesem 20 dg šunke, malo ogrske, parad. mezge. Jana73 prinese 20 dg sira, malo gobic, paprike, čebule...ma Marogica, ti samo testo pripravi. Mater, kaj se smejem, meni se je dejansko pica zluštala nenormalno.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 5:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se je dejansko pica zluštala nenormalno Ja ipak ostajem na bureku... onom iz pekare. Dobro veče drage moje, što ste se pokupile tako rano? Ja tek doš`o.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 22.10.2008 5:47:33 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:04:46
|
|
|
|
sneška_
|
Dobro jutro svim damama a i jedinom našem gospodinu. Uuuuuuuuu Baki al si ti rano pisao
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:06:22
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Dobro jutro svim damama a i jedinom našem gospodinu. Uuuuuuuuu Baki al si ti rano pisao Pa Baki se rano diže i rano piše, vredan čovek.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:07:43
|
|
|
|
ssevin
|
Jao, umalo da zaboravim, dobrooo juuutroooo
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:08:43
|
|
|
|
sneška_
|
Marogica pa torta je nešto tako jednostavno da se napravi . Pa sad u današnjim danima pa to je dok rečeš keks torta je gotova. Evo ako hočeš nabrzaka to ti je kupiš dve kore odnosno dva lista gotova iz trgovine. Kući skuvaš dva pudinga i čekaš da se ohladi. U drugu posudu izmutiš 250 gr. putera i 200 gr. šećera u prahu. Sve to zajedno sjediniš i počneš da mažeš listove i na kraju celu tortu. Ukrasiš po želji. Evo recept za tortu gotov. Ja sam sada napravila za hčerkin rodjendan s tem da sam sama kući testo za tortu napravila.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:10:28
|
|
|
|
sneška_
|
Nego dajte instant rešenje za kašalj. Malecka kašlja svake pola minute . Pije Pholcodine sirup i ništa ne pomaže.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:13:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Nego dajte instant rešenje za kašalj. Malecka kašlja svake pola minute . Pije Pholcodine sirup i ništa ne pomaže. sirup smrekovih vršičkov, dobiš v lekarni
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:20:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Jao, umalo da zaboravim, dobrooo juuutroooo Prazna pekara u 16.20.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Nego dajte instant rešenje za kašalj. Malecka kašlja svake pola minute . Pije Pholcodine sirup i ništa ne pomaže. sirup smrekovih vršičkov, dobiš v lekarni Bolje kad je produkt domaće radinosti.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:27:40
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneška_ Nego dajte instant rešenje za kašalj. Malecka kašlja svake pola minute . Pije Pholcodine sirup i ništa ne pomaže. sneška, ja uvek stavim malo šećera i na to iscedim ceo limun. Al za malo detence to nije.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 9:33:19
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Jao, umalo da zaboravim, dobrooo juuutroooo Prazna pekara u 16.20. Prazno srce sinoć
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 10:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Jao, umalo da zaboravim, dobrooo juuutroooo Prazna pekara u 16.20. Prazno srce sinoć Emotikon koji plače i smajli istovremeno. Unutrašnji sukob Dr. Džekila i gospodina Hajda?
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 11:16:02
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Jao, umalo da zaboravim, dobrooo juuutroooo Prazna pekara u 16.20. Prazno srce sinoć Emotikon koji plače i smajli istovremeno. Unutrašnji sukob Dr. Džekila i gospodina Hajda? Pa tu je barem neki sukob....
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 11:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Nemoj da tlačiš agresiju. Ispolji je prema meni.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 11:52:31
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nemoj da tlačiš agresiju. Ispolji je prema meni. Dobro jutro radni narode! Evo ga, sad ce podne. Fokice, ne izazivaj sudbinu. Ti ne znas koja je divljakusa ssevin kad popeni... Pojesce te za dorucak pre bureka
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:01:12
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Nemoj da tlačiš agresiju. Ispolji je prema meni. Dobro jutro radni narode! Evo ga, sad ce podne. Fokice, ne izazivaj sudbinu. Ti ne znas koja je divljakusa ssevin kad popeni... Pojesce te za dorucak pre bureka Baki skroz na skroz pošandrcao, čovek više ne zna šta piše. Šta mu je?? Kakva agresija? Ja znam da on voli temperamentne maloletnice ali baš bukvalno agresivne? Pa dobro, ajde ionako kažu, da je potreban neki kompromis između dvoje. Ne, ne, agresija preko kompjutera, nikako.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pojesce te za dorucak pre bureka Pa da budem neskroman, i ne bi bio tako loš obrok.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:05:03
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pojesce te za dorucak pre bureka Pa da budem neskroman, i ne bi bio tako loš obrok. Pa jel ti znaš uopšte čega sam ja zapravo gladna? Tu bi i ja mogla biti neskromna šta se tiče obroka.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:08:21
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pojesce te za dorucak pre bureka Pa da budem neskroman, i ne bi bio tako loš obrok. Pa jel ti znaš uopšte čega sam ja zapravo gladna? Tu bi i ja mogla biti neskromna šta se tiče obroka. Ispade na kraju da ste jedno drugog gladni. Sram vas bilo i to tako javno usred srede foruma. Da sam neka konzerva sad bi vas prijavila.. U moje doba toga nije bilo.....
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pojesce te za dorucak pre bureka Pa da budem neskroman, i ne bi bio tako loš obrok. Pa jel ti znaš uopšte čega sam ja zapravo gladna? Tu bi i ja mogla biti neskromna šta se tiče obroka. Pa postoji više dimenzija čega bi ti MOGLA da budeš gladna. Od velikih do malo manjih.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:09:24
|
|
|
|
sneška_
|
Jao pa vi ste pravi šou Ajde glad na vidiku
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:10:25
|
|
|
|
sneška_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek Pojesce te za dorucak pre bureka Pa da budem neskroman, i ne bi bio tako loš obrok. Pa jel ti znaš uopšte čega sam ja zapravo gladna? Tu bi i ja mogla biti neskromna šta se tiče obroka. Ispade na kraju da ste jedno drugog gladni. Sram vas bilo i to tako javno usred srede foruma. Da sam neka konzerva sad bi vas prijavila.. U moje doba toga nije bilo..... Šta češ kad smo malo u godine zašli
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 22.10.2008 12:12:18
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pa postoji više dimenzija čega bi ti MOGLA da budeš gladna. Od velikih do malo manjih. Pa kaj seres ko foka, nisi ti ti bas jednodimenzionalan. Ima te najmanje tri dimenzije, pa jos musko - imas da joj drzis paralelu i da ne popustas ! Budi musko! Jako musko!!
|
odlocitev!?v3sn4Kaj ti najvec pomeni v zivljenju!?druzina (
98%)
sluzba (
2%)
prijatelji (
0%)
Število vseh glasov: 49Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!