|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
21.10.2008 17:40:09   
janja 27
HELLO

čestike urška za tvojega NEJCA user posted image user posted image user posted image

no jaz sem ok...še vedno na anibiotiku ampak sem boljša user posted image user posted image user posted image hvala vsem za želje da čimprej okrevamuser posted image user posted image

edino metka je polna izpuščajev predvidevam da po  tabletahuser posted image user posted image user posted image drugače je pridna jej in spi no edino kar mam probleme z njo je polivanje ampak tega sem že vajena od mance tko da ni panike pač na dan gre ene 5 do 6 plenic če ne več in to je to pa seveda preoblačenje vsak dan najmanj trikrat vse ker tolk poliva...to sem že vedela da mi delamo lačne otroke oz. moj ata reče da so bile v prejšnjem življenju podhranjene OBEuser posted image user posted image user posted image

prej ste omenjale vedeževalke zame je to tko greš k njej in ona ti pač nekaj napove in ti si daš to v podzavest in potem se ti to naprimer res zgodi ampak ne zaradi tega ker je ona pač to videla v prihodnostiuser posted image user posted image ampak ker ti v to verjameš in to delaš....oz. težiš k temu sej se itak po moje sploh ne zavedaš ...no to je moje mnenje
itak je pol stavri v naših glavah....tudi kako se ubadati s problemi itd...

zala
joj kr kriza zate tole čakanjeuser posted image user posted image user posted image upam da bo ,glede odpiranja pa pojma nimam jaz sem se pri obeh odpirala zelo hitro in to po tem k mi je predrl mehur....
corti se nič ne oglasi lohk je šla v RIMuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.10.2008 17:48:53   
stunfek
"tedy" kako kaze? katera bo prej? :) mi bos tudi ti predcasno pobegnila iz roka? :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.10.2008 17:50:54   
ZalaTM
Mene spet ful špika pa trebuh otrdeva,...pa mi je nerodno iti spet nazaj tja, da ne bodo mislili da neki sitnarim,...bom še kar malo doma pohajkovala, če pa bo nevzdržno pa kar grem nazaj,.....

baj, baj,...če se jutri ne javim, potem se bo Janja v mojem imenu user posted image , drugače pa tako in tako še pridem kaj na klepet,...grem zdaj šetkat okoli,...papa.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.10.2008 18:12:48   
stunfek
Drzim pesti Zala, da nas jutri Janja obvesti v tvojem imenu :)

Stunfek

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.10.2008 18:12:55   
timnala
Urska cestitke za sinka! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lucka1 in Tejcika29 lepi porodni zgodbi..ste me mal spomnile na moj porod, ker je blo casovno zelo podobno in tud situacijsko.. user posted image

Ampak cakalna lista pa res - nesramno dolga.. ajde oktobrcki hitro na plano, ko je taka lepa jesen pa da se preselimo na forum Starsi cvekamo user posted image

ZalaTM drzim pesti, da se ti zacne dogajati zares!

PikicaStonoga in podobne cakajoce..zelim vam se oktobrske bejbije!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.10.2008 19:08:36   
corti
Oj oj!

Evo me, sem doma....nič novega! Joj Janja 27 ko bi bila vsaj...upam, da bom jutri na AS zvedla lepo novico in bom res kmalu na poti v rim!
Sem bila danes v Železnikah...na sončku....mi je bilo res fino! Potem pa me je moj prišel iskat in zdaj sem spet doma!
Vidim da se ZaliTM dogaja....držim pesti, da boš kmalu cartala svojega sončka!
Štunfek nič bat, saj bom jaz kmalu prišla do vašega roka....joj joj....na koncu me boste še vse prehtele!

Ja in se strinjam...tale čakalna lista je ubijalko dolga.....ne vem očitno je našim user posted image tako lepo v trebuščku....!

Čestitam novim mamicam za user posted imageuser posted image user posted image  

Zdaj pa grem počasi pod tuš, potem pa še ne vem....zaspala tako ne bom še nekaj časa!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.10.2008 19:48:31   
Lovely
Joooooooooooj jaz pa zadnja na listi.... user posted image  

Štunfek, meni se tudi zdi, da se nekam čudno premetava tale moja pikica, včasih tudi tako nekako poprek... Jao jao...

Zala TM GO GO GO!!!!

Lovely

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.10.2008 20:13:25   
vianne
Pozdravljene....

... da se vam na hitro javim in vas na hitro malo preberem.

Trenutno kuham kuminov čajček proti napenjanju in vanj bom kapnila par kapljic BioGaia. Upam, da bo pomagalo proti tem krčkom. Saj ni tako hudo da bi se non stop jokal, vendar pa zelo malo spi zaradi tega in je nemiren.
Imamo pa tudi vneto ritko kljub velikokratnem previjanju in luftanju rite. Je rekla patronažna, da je to zato ker je non stop pokakan. Ker ga dojim (bolj redko blato) mu že ob prdcu uide malo blata in se na koncu zadrži okoli anusa in tam ga "razjeda". Ko ga previjam in je nagec na previjalni in včasih joka in se napenja ter prdi me celo poprda s kakcem... user posted image . Smo pa danes kupili v lekarni kremo Penaten, ki naj bi bila zelo dobra ob vneti ritki. Vam sporočim kako se obnese.

Evo sem mu dala malo čajčka... joj kako se je kremžil in ni hotel piti... ja, ja ni mamino mlekce. Upam, da bo pomagal!!!!

Glede podiranja kupčka. Naš je zelo slab s tem podiranjem. Pa tudi če nam uspe se potem v posteljici zaradi krčkov napenja in moramo vedno čekirati da mu kaj skozi nosek ne uide. Tako, da ga jaz po hranjenju kar dolgo časa nosim po rokah v bolj privzdignjenem položaju.
Z dojenjem sem imela pa tudi sama težave in je trajalo tudi več kot uro (tudi 2-3), da smo se dovolj podojili. Je rekla patronažna, da je pa to že preeeveeč časa in da bi moral spiti svoj obrok v 15 minutah. Ja nam to ni uspelo saj smo na zizi več spali kot jedli in se sedaj črpam ter mu dajem na flaško. Tako vsaj vem koliko poje, prej smo fertik.... se ne martram jaz in sploh on. Meni je sedaj važno predvsem to, da dobi moje mleko, pa če tudi na flaško.

Sedaj grem segreti mlekce in nahratniti našega škratka. Upam, da mi bo uspelo vas prebrati do konca in vam še kaj napisati. Ste res pridne s tem pisanjem vas sploh ne dogajam. Vas vedno na hitro preletim. Se opravičujem če kaj spregledam... ne mi zamerit. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.10.2008 20:22:38   
PikicaStonoga
user posted image Sem mal preštela ...na čakalni listi je 15 user posted image ! Tistih, ki pa še nismo prišle do svojega roka, pa smao 9 user posted image !!!
Dejmo no dojenčki, čakamo vas!!!!!!

ZalaTM, ja tud jaz držim pesti, vidim, da se ti dogaja ...

Zdej mam pa jaz eno vpršaanje: a se vam je kdaj zgodilo, da ste šle na sprehod in vas je levo od popka tako telo bolelo, da niste mogle hoditi, podobna bolečina, kot če vas peha, to pomeni, da včaish koi ste tekle ali jhitro hodile in vas je levo al pa desno bolelo, da ste se mogle ustavit in nadihat???
miDVA se prej odpraviva do knjiđnice, da si sposodim knjigo Modrost rojevanja (bom menda prej rodila, kot pa si jo sposodila in prebrala), pa me je tkao bolelo, da sme komaj do tja prišla pa je samo  700m ...in nisem mogla nazaj, je mogu moj po avto, da me je domvo odpeljal KATASTROFA!!!!!!!! Zdej je boljše, čist mal še boli, trebuh pa trd kot kamen!

Lovely, sej nisi zadnja, po UZ jaz sploh oktobrka nisme, pa vztrajam pri vas!!! :) A maš ti slučajno svojo to knjogo MOdrost rojevanja, da mi jo posodiš?;)

Zdej se grem pa stistit pa kak film pogledat ...Pa lep veler VSEM čakajočim user posted image  in VSEM MAMICAM"!
IN VSEM user posted image  želim da bomo res  VSE OKTOBRKE kmalu stiskale naše škorpijončke ...

PikicaStonoga

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.10.2008 21:36:12   
vianne
Evo smo se nahranili, podrli kupčka, sedaj se cartamo pri atkotu, krčki so še vedno, s spanjem zgleda da ne bo nič saj nas tako gleda z velikimi učkami...

Danes je bil pri nas potres (četrte stopnje) ... z Tiborjem sva se ravno cartala na kavču ko je streslo. Vam povem sem se tako vstrašila predvsem zaradi škratka, da sem se tako začela jokati.... joj, joj kakšne smo mame!!!

No in za lahko noč še slikca našega Toborja po kopanju ...

user posted image

(za večji vpogled klikni na slikco)

< Sporočilo je popravil vianne -- 21.10.2008 21:37:06 >

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.10.2008 22:47:43   
M_mojca
No evo, večerjo sem nardila, zdaj pa pod tuš in v posteljo. Jutri mam spet pregled v P v celju in upam da bo kaj spodbudnega. Mogoče bo ctg pa celo kaj več kot skoraj ravna črtauser posted image   Danes me zelo zelo tišči navzol in vsake toliko časa me je tako zabolelo v nogah, da sem mislila da bom padla. Pa še sramna kost me boli.... eh, tipične težave pačuser posted image
Odpravla se bova pa že zjutraj, da bom malo čez 7 tam in menda ne bo take gužve. Moj dragi mora že ob 12h od doma v službo. Če se juti ne javim....veste kje sem ostalauser posted image user posted image user posted image

Šibam zdej, da bom pol v postelji še kak članek v kaki reviji prebrala, vsem mamicam in nosečkam pa želim prespano noč in lepe sanje!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.10.2008 5:19:42   
stunfek
O, kako lep drobizek je tvoj Tibor vianne! :) Pa tako spretno ze dudico drzi user posted image

Jaz sem ponoci sanjala, da imam popadke...tko je bilo ful resnicno :) potem so postali tako mocni, da sem se odlocila zbuditi moza..ampak najprej sem sebe in ugotovila, da se mi je samo sanjalo. user posted image Toliko o tem, ce se je kaj dogajalo ponoci :)

Cez uro inpol grem na pregled. Ne pricakujem pravzaprav nic...tukaj sploh ne delajo ctg-ja.

Kaksna srecka user posted image imela kaj vec srece in dogajanja ponoci? :)

P.S. M_mojca...tistle lep napis good night od vceraj...ce uporabim vso svojo domisljijo ne vidim, kako naj bi bila prva crka pravzaprav G user posted image

< Sporočilo je popravil stunfek -- 22.10.2008 5:21:12 >

Stunfek

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.10.2008 6:46:25   
*tedy*
stunfek upam, da bo vseeno kakšen dan prej . Imam jutri kontrolo da vidimo kao je s pritiskom, pa beljakovine v urinu,.....  Ah, glede na to kolk je bilo panike pred dvema mesecoma, da bom kmal rodila, pa da je premajhna,..... sem kr vesela, da smo počakali do konca. Odprta sem bila pred 14 dnevi že več kot 3 cm, pa ker se skoz nekaj dogaja, upam, da bom hitrouser posted image user posted image .
Tehtnica pa skoraj zagotov ne bo (danesje zadnji dan), bomo imeli pa škorpijončkauser posted image user posted image .

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.10.2008 6:48:06   
corti
Dobro jutro!

Evo tudi jaz se odpravljam na pregled....sem pa mela danes ponoči kar konkretnih 6 popadkov, potem pa spet nič! Me je prav zbudilo.....sem mislila pro, da me samo šravfa za na WC, ampak ni bilo to....se je bolečina širila postopoma čez trebuh in je bolelo k user posted image !
Štunfek tud jaz mam včasih občutek, sploh ko mi otrdi trebuh...da se mi mala postabvi pošreh čez trebuh....ja upam, da ne bo še te težave na koncu! Štunfek...fino opravi danes...mogoče pa se telo že pripravlja na popadke in ti takole v sanjah sporoča, da bo kmalu!

Očitno je Zala T ostala kar v porodnišnjici, ker se ni nič javila...držim pesti da že carta!
Zdaj pa se grem umit...napravit in odpeketam v upanju, da se bo kaj dogajalo!

M_mojca tudi zate držim pesti....! In seveda vse na čakalni listi!

Nič punce, odhajam....se slišimo po pregledu...če pa se ne.....pa tudi sporočim kako in kaj!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.10.2008 8:17:53   
jolly123
jutro!

Mi mamo spet naprono jutro,jaz včasih res ne vem kaj mu je. Ni lačen, je previt. Ni mu vroče, ne mraz. Pa joka in joka, tud krči niso. Včasih moram prav ven na zrak za 20 sekund da dvakrat vdihnem, ker je res tooo much. Se joka že od 5-ih zjutraj in vem, da nam do 11-ih ziher ne uide. 

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.10.2008 9:23:31   
tanja29

Oj oj.
Naša Manca lih spančka, pa imam malo časa da se vam spet oglasim. Midve z mojo pikico sva že našle ritem, tudi krčki se ji počasi umirjajo. Začela je na veliko podirat kupčke in to se ji pozna tudi na njenem trebuščku, ni več tako napet. Glede spanja sem pa pogruntala, da če ji dam blazinice, ki jih imam v modrčku za dojenje zraven lička, ko gre spat, jo s tem kr mal okol prinesem in potem jo hitr zmanjka.user posted image
V petek imamo pregled pri pediatru. Komaj čakam, da vidim koliko smo se zredili. Sedaj nimam več tehtnice doma - ko je hodila še patronažna, mi jo je kar pustila, da sem jo lahko tehtala. Saj vem da pridno raste, ker ima polna lička in dve bradiciuser posted image , ampak vseeno...
Aja, pa še to vam moram povedat, da se naša princeska zelo rada vozi z avtom
( tako kot večina dojenčkov). Smo bili že trikrat na izletu. Dvakrat pri meni doma, enkrat pa pri stricu na Predmeji ( to je kraj, ki leži nad Ajdovščino). Samo prižgemo avto in naša princeska že spančka. Bolj ko se ji rit trese, bolj ji odgovarja.user posted image

Čestitke vsem mamicam, ki ste rodile in seveda tudi vsem bodočim mamicam, želim čim lažji in hiter porod.
No, zdaj pa grem - uživajte, pa se tipkamo še kaj.
Pa pa Tanja

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.10.2008 9:26:55   
jolly123
Corti je danes ostala v porodnišnici, plodovnica je mlečna, odprta 4 cm in ji bodo sprožili porod.

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.10.2008 9:36:02   
stunfek
O, drzim pesti za corti :)

jaz sem s pregleda. kaj naj recem...nic posebnega...samo srcek je poslusala, se prepricala, da so gibi ok (me vprasala, ce ga se dobro cutim) in to je to...hehehe. NIc me se ni notranje pregledala..je rekla, da to stori po 40. tednu jaz pa sem danes 39t4d user posted image
V soboto grem na NST (non stress test) to je tist ko klikas dojenckove gibe...me prav zanima ce je to morda enako kot ctg.

"tedy" ti privoscim, da bo kaj prej :) jaz sem zase skoraj prepricana, da bom imela kaksen teden dni zamude...seveda pa nikoli ne ves :)

Sem ravno po kosilu in zdaj grem malo v horizontalo nadoknadit neprespane urice noci.

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.10.2008 9:54:34   
sončnica24
Hojla, pri meni tudi nič novega. PikicaStonoga sedaj pa sma midve na vrsti, čeprav se mi zdi da se bova pridružili tistim na čakalni listi. Sem upala da bo danes kaj ker mi je današnji datum full všeč, pa očitno ne bo nič.

Tiste, ki ste že rodile ste lahko imele prstane na prstih, jaz enega ne dobim več dol pa da je ne vem kaj, preprezala pa ga ne bi rada če ni potrebe. Verjetno če ti morajo CR delat ga je treba dol spravit ne?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.10.2008 10:04:30   
PikicaStonoga
Dobro jutro!

Danes pa niste čist nč zgodnje!
Jaz sem spala do devetih kot polh, zdej  bluzim po internetu, še mal pa si bom pripravila zajtrk :)
Potem me čaka tuš, pranje glave in britje, to bo šele umetnost ;)
Potem pa malo pospralvjanja, kuhanja ...nč posebnega, da čas mine ...

Lep dan

ps. Držim pesti za corti, danes pa bo vaj en dojenček!user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.10.2008 10:27:10   
sončnica24
Sem prej pozabla čestitam novopečenim mamicam in dojenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa držim pesti za Corti da bo kmalu držala svojo pikico v naročjuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.10.2008 10:56:09   
jerikou
PikicaStonoga te prav razumem tole z britjem... jaz sem ga ravno izvajala pa nevem če se nisem spet cela poklala.... user posted image . Se ravno odpravljam na moj 4 CTG pa merjenje pretokov. Nevem točno kaj je to mislim pa da plodovnico merijo.Me prav zanima kaj bo rekla, ker tudi mene že en lep čas ni pregledala vaginalno tako, da niti nevem ali se kaj odpiram. Danes je moj PDP pa še nič ne kaže tako, da bomo tudi mi najbrž kr z zamudo.

Čestitke vsem novim mamicam....

Vianne
tale tvoj škratek je pa prav lep.... :)

Lp J.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.10.2008 11:14:43   
timnala
Jutro user posted image  in mamice!

Upam, da ste dobro spale, spali.. Pri Jolly sem tak prebrala, da ji lump nagaja. Jolly, a tiste kapljice nic ne pomagajo? user posted image

Pr nas pa je malcek bolj spal in krcke smo tud meli sam ene par jokcev zvecer in ene pol urce okol 1h zjutraj. In kaj sem ugotovila - vceraj zavestno nisem pila oz. jedla nic mlecnega in zacuda je blo ful boljse vse skupaj.. Jolly poskusi se s tem. Men se ni blo problem odpovedat tem stvarem, kljub temu, da jih imam zelooooo rada..sam ce nasmu pikecu pomaga..ni problema. Sm pa opazila, da se mi je kr zelo zmanjsal izbor hrane user posted image

Prilagam pa se en link, kjer je clanek o krckih in se notr so eni trije clanki o tem - ce bo kteri kaj pomagalo.
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4754011

Aja, pa podiranje kupcka smo tud prakticirali tako, da na zacetku ko tak hlastno pije, po enih parih minutah podreva kupcek - sploh ni problema, komaj ga pokonc dam, je ze podrt, pa se potem enkrat vmes, tako da ga na koncu sploh ne maltretiram, ker ponavadi zaspi in lahk pancka naprej. user posted image  Mogoce je tud zaradi tega krckov manj..
Sam cudno mi je vseeno to, da vmes ni problem podret kupcka, na koncu pa? No, sej ni vazno, vazno je, da ga zdej bolj redno podiramo user posted image

Vianne, res mas luskanga fanticka! user posted image

papa,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.10.2008 11:19:19   
PikicaStonoga
jerikou a si poskusla z veet kremo? Jaz sem se do zdaj vedno brila, danes sme pa probala z veet. Pobrila sem se še vendo po nogah in pod pazduho, no spodaj sem pa z veet ...pa ti povem, da mi ta krema FUL smrdi, pa tud ni kaj dosti lažje ker tud tu je treba potem s tisto lopatico al kaj je vse dol spravit, pa ravno tako ne vidiš ...tako da ...bom drugič kr brila verjetno ;)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.10.2008 11:20:11   
PikicaStonoga
MAMICE; prilepite malo več slikic vaših user posted image  ko so ziher vsi tok srčkani ...

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?