živa
|
Hoj! IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka finančna kriza - v katero kao vsi tonemo... a vas je kar strah? ker mene je že počasi. Jaz samo upam, da zvoziva brez kreditov pri bankah; to pomeni, da res iskreno upam, da ima kak dobrosrčen in radodaren sorodnik kaj pod palcem. Za prihranke se pa ne bojim, itak jih v dveh mesecih ne bo več . 5. dobim plačo in čakam tudi na položnico za vrtec, da si predstavljam, kakšno bo naše finančno stanje tam nekje do novega leta, ko se možu itak krepko zniža plača (zdaj vsak mesec dobiva določeno vsoto za nek projekt in ko se ta določena vsota porabi, pa-pa dinarčki). Po novem letu bom imela po mojem pa isto plačilo vrtca, ker sem tudi otroški dodatek dobila enak kot pri prejšnji odločbi za dohodnino. Nova10ka, kdaj pa je rok plačila za naš vrtec? Ker jaz še nimam položnice, ko razbojnik sploh ne pride do vrtca . Bolezni: danes bolje, razen apetita, sploh moj večji razbojnik je glede na prej totalno neješč (razen pri čokoladi). Razmišljam, da grem jutri v službo, ker se je mami ponudila, da pazi oba. Če ne bosta imela vročine in bosta razpoložena, bom najbrž šla, ker se mi po več kot 2 tednih bolezni že malo meša (grozna sem, a ne?), pa še v službi imam kar nekaj dela. Igrače: jao jaoooo ... pri nas čvergi in tudi večji vse razmečeta, jaz pa delam potko do njunih postelj, da ponoči koga ne zbudim ali sebe ubijem, ko bi kam stopila . Hranjenje: jaz mu tudi šele zdaj dajem žlico in mu malo pomagam (da usmerjam njegovo roko in da mu še s svojo žlico dajem v usta). Moj prvi je sam jedel torto pri enem letu; zdi se mi, da jo bo čvergi bolj razpacal kot jedel . Aja, še to veselo novico vam moram povedati, da zadnjih 10 dni ali kaj takega moj večji kaka na kahlico. Z malo pregovarjanja in prijaznosti, ampak gre ... ko gre . Tako da definitivno ne bo pral svojih pokakanih hlačk, dr. Zalokar Divjak . Naslednji : takoj ko pridem med ljudi in nisem samo doma, moji hormoni totalno podivjajo in si noro želim še enega bebija . Možka spodbujam, da vadiva . Ampak jooooj, koliko trije otročki potegnejo za sabo ... ker trije majhni je luštno, ampak trije pubertetniki, pa da so to še trije fantje ... a si predstavljate, v kakšni manjšini bi bila ? Pa finance, razvažanje (ker smo na vasi), gospodinjstvo ... Nosečke, kako ste? Vanili: po mojem odvisno, koliko časa bo brez AB, pa tunkat ga ne boš smela . Ampak nimam pojma, raje vprašaj jasno. Suzanamai, a katera ve, kje je? Jaz bi res rabila copatke, pa sem ji že ene 10 dni nazaj poslala ZS, pa nič, tel. št. pa nimam. Mi jo lahko katera pošlje na ZS? Upam, da ne bo huda ... Toliko za zdaj. Lp, živa
|