|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
21.10.2008 23:15:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

finančna kriza - v katero kao vsi tonemo... a vas je kar strah? ker mene je že počasi.

uf, a je tako resno? HB nisem na tekočem ... sem se odločila, da bom mirne vesti uživala ob nižjih cenah bencina in kur. olja, pa čeprav ekonomisti pravijo, da je to nižanje makroekonomsko slabo.  
A mislite, da bi si bilo treba dajat kaj  malega na stran za hude čase? V štumf, seveda user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 21.10.2008 23:17:15 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
21.10.2008 23:16:21   
mama06
nova10ka ta dva sta mi taboljša iz kulinarikeuser posted image user posted image user posted image

• Pri pogovorih o spolnosti je sin pri devetih letih vprašal, ali mora biti oče vedno na mami, ali je lahko tudi drugače... 
  • Krona vsega pa je bil moj nečak, kako je odgovoril znancu, ki je pet ali šest krat v eni uri klical in hotel govoriti s svakom, ki ga ni bilo doma. Ko je tip ves obupan po petekm klicu zastokal: "Pa kdaj naj ga pokličem, da bi gvooril znjim," mu je štir leta star nečak odvrnil: Poskusi takrat, ko bo doma!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
21.10.2008 23:19:12   
mama06
skuštrana si absolutno vabljenauser posted image . Samo moraš hitro prit v SLO, ker v roku 14 dni bo sladkanjeuser posted image user posted image user posted image . Pripombe je imel samo moj dragi, ker ni bila rum punčuser posted image user posted image user posted image . Je pa ful prijazna ženska. Thx še enkratuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
21.10.2008 23:24:13   
mama06
Pandica pozdravljena.

A veš, da mi je danes tak cuker pado, da sem šla ob pol sedmih zvečer v trgovino po čokolado in Eurokrem, ker mi je doma zmanjkalo in sem imela ful krizo. In po dveh sendvičin in vanilijevih roladicah sem pojedla še polovico 750g kozarca eurokremauser posted image . In sedaj sem zadovoljna. Še bolj pa, ker ima mali samo 37,5 tt in upam, da smo agonijo  s tt zaključili. Sedaj se pa sekiram zaradi driske in smradu drekca špekca, ker smrdi spet tako, kot takrat, ko sva imela alergijo in nisva bila na dietiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
21.10.2008 23:24:32   
VANILI
uf, smo izčrpani vsi po vrsti. končno je zaspal, "zadet" s fiziološko in hiconcilom, a na srečo brez svečke (zaenkrat). popoldne smo šeenxšli k zdravnici in seje odločila, na pol na najino pobudo, naj mu da ab.

lane31 -tle pri nas je ena sama P, pa še ta dela sam po 4 ure, ostale so šolske ali splošne, kar je čista beda. trakec mu je pa samo včeraj dala, pa še rekla, da ga bo verjetno potegnil ven, kar ga tudi je. vem, da je garamicin ab, a lokalni. No, kokrkoli že, upam, da bo šlo zdaj le še na bolje, čeprav se je zdaj uro in pol zvijal, ko je bil priklopljen name, pa učke zaprte, tako da ga je očitno nekaj šraufalo, in ko ne vem, kaj mu je in kako mu pomagat, ratam čist zafrustrirana, mama pa taka.user posted image

no, vprašanje kar takoj:drugi teden gremo za par dni v žusterno - takrat bo jemal ab že 1 teden. a mislite, da gre vseen lahko v bazen??user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
21.10.2008 23:30:05   
živa
Hoj!

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

finančna kriza - v katero kao vsi tonemo... a vas je kar strah? ker mene je že počasi.

Jaz samo upam, da zvoziva brez kreditov pri bankah; to pomeni, da res iskreno upam, da ima kak dobrosrčen in radodaren sorodnik kaj pod palcem. Za prihranke se pa ne bojim, itak jih v dveh mesecih ne bo več user posted image . 5. dobim plačo in čakam tudi na položnico za vrtec, da si predstavljam, kakšno bo naše finančno stanje tam nekje do novega leta, ko se možu itak krepko zniža plača user posted image  (zdaj vsak mesec dobiva določeno vsoto za nek projekt in ko se ta določena vsota porabi, pa-pa dinarčki). Po novem letu bom imela po mojem pa isto plačilo vrtca, ker sem tudi otroški dodatek dobila enak kot pri prejšnji odločbi za dohodnino.

Nova10ka, kdaj pa je rok plačila za naš vrtec? Ker jaz še nimam položnice, ko razbojnik sploh ne pride do vrtca user posted image .  

Bolezni: danes bolje, razen apetita, sploh moj večji razbojnik je glede na prej totalno neješč (razen pri čokoladi). Razmišljam, da grem jutri v službo, ker se je mami ponudila, da pazi oba. Če ne bosta imela vročine in bosta razpoložena, bom najbrž šla, ker se mi po več kot 2 tednih bolezni že malo meša user posted image  (grozna sem, a ne?), pa še v službi imam kar nekaj dela.

Igrače: jao jaoooo ... pri nas čvergi in tudi večji vse razmečeta, jaz pa delam potko do njunih postelj, da ponoči koga ne zbudim ali sebe ubijem, ko bi kam stopila user posted image .

Hranjenje: jaz mu tudi šele zdaj dajem žlico in mu malo pomagam (da usmerjam njegovo roko in da mu še s svojo žlico dajem v usta). Moj prvi je sam jedel torto pri enem letu; zdi se mi, da jo bo čvergi bolj razpacal kot jedel user posted image .

Aja, še to veselo novico vam moram povedati, da zadnjih 10 dni ali kaj takega moj večji kaka na kahlico. Z malo pregovarjanja in prijaznosti, ampak gre user posted image  ... ko gre user posted image . Tako da definitivno ne bo pral svojih pokakanih hlačk, dr. Zalokar Divjak user posted image .

Naslednji user posted image : takoj ko pridem med ljudi in nisem samo doma, moji hormoni totalno podivjajo in si noro želim še enega bebija user posted image . Možka spodbujam, da vadiva user posted image  user posted image . Ampak jooooj, koliko trije otročki potegnejo za sabo ... ker trije majhni je luštno, ampak trije pubertetniki, pa da so to še trije fantje ... a si predstavljate, v kakšni manjšini bi bila user posted image ? Pa finance, razvažanje (ker smo na vasi), gospodinjstvo ... Nosečke, kako ste?

Vanili: po mojem odvisno, koliko časa bo brez AB, pa tunkat ga ne boš smela user posted image . Ampak nimam pojma, raje vprašaj jasno.

Suzanamai, a katera ve, kje je? Jaz bi res rabila copatke, pa sem ji že ene 10 dni nazaj poslala ZS, pa nič, tel. št. pa nimam. Mi jo lahko katera pošlje na ZS? Upam, da ne bo huda ...

Toliko za zdaj.

Lp,

živa

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
21.10.2008 23:31:31   
mama06
VANILI glede alergije na KM je tako, da ni nujno, da takoj prešaltaš na KM, ampak daj AM. Alergija se pokaže lahko takoj ali šele v roku 3-7 dni. Lahko je izražena na koži, kot pikice ali kot driska ali pa zelo smrdeče blato. To težko spregledaš. Tako, da kar mirno poskusi delat kašice z AM, pa opazuj reakcije na blatu ali pa če ga bo črvičilo, kot da ima spet krče. Pa mislim, da ne bi smelo biti nobenih težav, še posebaj, če si ti do sedaj konzumirala izdelke iz kravjega mleka. O kožnih reakcijah pa ti itak ne rabim razlagat, saj so več kot očitne. 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
21.10.2008 23:37:00   
2ursae
Živa, če boš klicala suzanomai ji omeni še mene ... sem jo tud pred parimi dnevi preko ZS žicala za copatke.
Me veseli, da ste bolje  user posted image

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
21.10.2008 23:41:38   
Pandica
Dober večer,

da se poštemplam user posted image

Sem pogledala Housa in še poročila kaj je jedla kraljica na večerji user posted image   mah, nič kaj ekstra jedilnik, no vsaj po mojem okusu ni, bi pa bila ju3 na njenem mestu, ko bo dobila v Lipici v dar čistokrvnega Lipicanca, asica user posted image

Ja, zraven psov so konji tut moja strast. Sem trenirala jahanje veliko let in konji so res tako enkratne in čudovite živali user posted image
No, dost o tem...

Moja miška hb danes ni imela več tako visoke tt tako, da grema v čet. na kontrolo, da vidim kaj bo povedala P. Se pa ji vidi, da je cela boga. Danes mi je spala čez dan kar 2x ( !!! ) to ni šanse, da bi mi, če bi bila zdrava. Takrat je vedno v akciji.
Zdaj pa že tut aja in upam, da bo mirna noč.
Zjutraj pa imam itak narejeno budilko, ker ji morem dat AB.

Sanwebdra   jeee, to bo speh enega smeha user posted image Sem gledala oboje, Madagascar in Ice Age, zakon user posted image  

FB   men tut ne leži nekak user posted image   mi je tukaj na rr veliko boljše z vami čvekat tako, da jaz tut ostajam tu, ne se bat user posted image

mama06   za Jerneja user posted image  

Ostali bolančki ( z nami vred user posted image ) user posted image    user posted image    user posted image
Pozdravite se hitro.

VANILI   joj, to pa ne vem kak je glede tega, če jemlje AB in kopanja.
Kaj pa, če bi vprašala P kaj misli o tem? Jaz ne vem no, če bi se šla z Zalo takrat kopat, je pa to moje mnenje. No, saj doma jo že skopam / stuširam na hitro, ampak to je popolnoma drugače kot v toplicah, ne?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
21.10.2008 23:44:18   
VANILI
fani fb-ja. uffff. tudi jaz nisem!!! sem poabila gor, nevede, cel kup kolegov in kolegic, pa 2 fotki kar nekam prililama, pa daaaajte. preveč zame. Ne obvladam. ampak tko kot je ena rekla, fotke si pa pogledam, ampak glih pisala pa ne bom, sem se žezapletla v čet, kar je sicer ok, ampak drugo nujno trpi...

nova 1oka, sem mislila, da je kak recep za torto, pa sem vseeno prebrala in se nasmejala. Živa ma tudi take hecne, npr. kako leto nazaj me je vrašala, če sem že zalila bosančka (mislila je bonsajčka), pa zadjnič me sprašuje, koga je več, žensk ali moških, pol je bila pa žalostna, ko je ugotovila, da bodo nekatere ženske ostale brez svojih moških... joj tega je ful, jaz si zapisujetm take perlice.
teo pa je v fazi, ko kaj hoče, govori na,na,na. Ampak tudi, ko hoče,da se ga dvigne, stopi do osebe in dvigne rokice in začne isto: na, na! včeraj, ko je dal kri, sem mu rekla, naj tisti tamponček odnese v koš za smeti in ga je res odnesu. pol drugič, ko nisem bila pazljiva, pa je šel do koša in ga celega meni prinesuuser posted image .

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
21.10.2008 23:45:35   
Pandica
Hranjenje  moja še ne zna tako lepo sama jest z žličko, da bi lahko sama se najedla dovolj, če je takšna hrana za na žličo. Jo prvo jaz nahranim, pol ji pustim, da še malo paca sama, da še lahko jaz pojem mojo porcijo, ki pa je med tem že itak vedno mrzla user posted image  user posted image samo, da imam mir.
Zdaj, ko pa je bolana pa tak nima nekega apetita. Sem nama danes naredila za kosilo pire krompir in čufte, ampak pojedla 3 žličke pireja in fertik. Bi se samo dojila.
Saj po eni strani jo razumem, če jo boli grlo revico, da ji ne paše glih neka gh.

< Sporočilo je popravil Pandica -- 21.10.2008 23:47:32 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
21.10.2008 23:45:47   
VANILI
kinnie, kkšno šolo delaš? se bova skup učili? jaz strokovc, ti kaj drugega??

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
21.10.2008 23:49:18   
živa
Ej, jaz pa čisto oživim, ko dam otroke spat user posted image . In potem zadnje dni tudi do dveh berem ali počnem kaj prijetnega user posted image . Zjutraj sem sicer čisto adijo, ampak ko me pa tako potegne ... Saj ko bo res služba, to najbrž ne bo šlo user posted image .

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
21.10.2008 23:49:27   
VANILI
sanwebdra, nisem vedla, da bo madagascar 2.del, jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . pa julija je tooook srčkana!!! tudi vinjenauser posted image

nova10ka, veš živa ma sobo prehodno dospalnice. In ko ne pospravi igrač, mi2 narediva kar potko do spalnice glih s tem namenom, da ne stopiva na kakšno igračo. Pa sem zadnjič v temi šla na wc in stopila z boso nogo na lego kosko enkico. Matr b zatulila v dnevnih razmerah, tako sem pa pridušeno odtulkala v kopalnico in si kopala iz podplata tisto kocko, sem mela odtis še cel naslednji danuser posted image

kriza - ma kurilno olje je šlo dol, mi2 pa glih kupujeva novo zalogo, kar je superuser posted image ,
za naprej pa - se bova potrudila, da si zrihtava čim boljše službe, kaj pa naj??? bom pol povedala, kako budalo trapasto sem pa jaz - če me ne bo peveč sram...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
21.10.2008 23:53:52   
Pandica
Zala pa ima zadnje dni novo foro...če jo pokličem, ko kaj nebi smela delati,( recimo, ko si jaz umivam zobe v kopalnici mi ona medtem VSE zmeče iz polic dol in vsak dan pospravljam to gor najmanj 10x user posted image  user posted image ) no, in, ko rečem:"Zala"! se ona obrne k meni in mi začne žugat user posted image  user posted image ker ve, da ne sme...
Pa svoje ime full ponavlja / izgovarja, pa, ko ji rečem, če da kakšno stvar mami, reče: na, in pol jaz vedno hvala, pa ona včasih nazaj hvala user posted image
Res je faca, vsak dan je kaj novega.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
21.10.2008 23:56:32   
VANILI
mama06, hvala za informacije!!!! pa upam, da bo jernej kmalu ok!! veš teo že 10 dni skoraj ničesar ne je, mi je tako hudo, ker je že to lahek. je rpav užitek gledat male, ko majo apetitek.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
21.10.2008 23:56:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Ej, jaz pa čisto oživim, ko dam otroke spat user posted image . In potem zadnje dni tudi do dveh berem ali počnem kaj prijetnega user posted image . Zjutraj sem sicer čisto adijo, ampak ko me pa tako potegne ... Saj ko bo res služba, to najbrž ne bo šlo user posted image .

Se, podpišem, razlika je samo to, da dam jaz samo enega otroka spat user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
21.10.2008 23:56:42   
VANILI
micla in 2ursae, bravo kok sta pridni. jaz e nisem. po počitnicah, menda. l pa tudi ne. bomo vidli, kaj bo rekel glede strokovca novi minister.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
21.10.2008 23:58:33   
VANILI
jaz sem pa danes spet med sproščanjem na jogi zaspala. torej mi res manjka spanec. če se čez dan usedem vsaj za 10 minut, že zaprem oči. Zvečer pa, jasno - tu gor. je reku učitelj, da je spanec pred polnočjo zlata vreden. ja, opažam, če grem spat ob 10ih, bi lahko že ob 4ih vstala.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.10.2008 0:00:07   
VANILI
suzanamai in copatki_ tudi jaz jih čakam. sem govorila z njo predprejšnji teden in je imela ful dela s selitvijo delavnie in vso logistiko. je pa rekla, da bo v četrtek (prejšnji) me poklicala. Pa me ni. Zdaj pa ne vem. Jo bom ju3 poklicala, pa vam sporočm. telefonske pa ne mi zamenrit res ne upam dat, jo bom pa vprašala, če lahko, pa bom pol, okidoki?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.10.2008 0:05:53   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

je reku učitelj, da je spanec pred polnočjo zlata vreden.

Me čveke pa itak ne gremo nikoli pred polnočjo spat user posted image user posted image
Se spomnim, ko še je bila Zala čist mičkena sem dostikrat zaspala ob njej zvečer, ko sem jo dojila in sem se pol ob 3h ali pa 4h zjutraj zbudila ob prižgani tv, računalniku...sem pa bila naspana user posted image
Zdaj pa, če gledam tv in vidim, da me že "piga" si raje naredim slepera, sem se vsaj to navadla user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.10.2008 0:07:22   
VANILI
še tabutasto sem dožn,a samo po jabuk skočim.
evo. torej bila je obota, se mi zdi in tik, preden sem šla spat, sem se sprehodilaskozi tv programe (odkar dojim, gledam veliko tv, medtem, tako sem npr. na tekočem z beverli hillsom, pa potem gledam neke top modele... kar neki no v glavnem). nooo in odkar imamo sioltv, imamo milijon petsto programov in na zadnjem je en slovenski, kaj vem kateri en privat. In kontaktna oddaja in ugotovim, da moraš ugotoviti iz nekih črk eno ime. In dobiš 400 evrov. In jaz pogledam, za foro, če bi vedla besedo in jaaaaa!!! sem jo vedla!!! in elefon v roke in kličem. In dobim vezo, a mi rečejo, naj poskusim ponovno. In meni nič jasno, ampak ok, klic je bil euro 50, poskusim ponovno, zgodba ista. Potem vzamem še mobitel in ene 2x ponovim. ****u, pa če VEM besedo!!! ada bi tistih 400 evrov!!! in potem počaaaaaaaaaaaaaaaasi meni kapne, kaj se dogaja!!! gledam in poslušam tisto ženšče, ki se šeta k enranu in spet nazaj in ti odgovor polioži dobesedno v usta. In sevedafolk kliče in denarci letijo... vsa jezna sem prešaltala drugam in sem se šla tuširat in ko sem prišla nazaj, je bilo stanje ISTO: še vedno niso dobili kao nikogar, una je pa ponavljala kako manjka samo še 1 črka...  bi pokliala tja in se pritožila kako kuro imajo v studiju in zakaj nasnategujejo.

no, moj se mi je smejal, kako se pustim tako zapeljat in ja res sem kokoška. ampak ok, mogoče bi pa imela sreč in dobila tustih še kako potrebnih 400 evrov...
o pol sem utovila, da je kar nekaj programov s to foro. In če pomislim, kako naivna sem ila, ko sem mislila, da bom kar zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, glih jst...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.10.2008 0:13:59   
VANILI
pandica, definiraj "piga" in "slepera"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.10.2008 0:14:47   
VANILI
ma kje ste vse... zdaj ko sem razkrila kok sem butasta, pa se bojite z mano čvekat, da se ne nalezete, a??user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.10.2008 0:15:14   
VANILI
dobro. grem pospravit, pa vas pol še do konca preerem.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?