2ursae
|
, miške, sem pa jaz dans zmatrana ... zjutraj sem razvozila svoje moške, pol sem na poti nazaj zalutala v šentviški predor (klinc, mar bi bil še zaprt, bi mi prihranil sitnosti - sem klela DARS, je bilo na tablah na obvoznici označeno, da grem iz predora lahko ven na Lj-Šentvid, pol pa v predoru izvem, da ne morem in da me bodo lansirali proti Kranju , na Brodu, ki ga ne poznam, pa sama megla, mi ni blo nič jasn, kje sem, pa sem šla mal levo, pa mal desno, no po 20 min mi je ratal prit nazaj proti Dolenjski ), pol sem doma pridno študirala (RES pridno ), pol sem šla spet v Lj po moške, pol smo šli mal naokol na tortico, po torto za jutri in po darilca za Bora. Dobil bo poganjalca in Gowi garažno hiško. UUU, ga že vidim, kolk se bo smejal, mi je že vnaprej toplo pri srcu . spanje: pri nas tud slabo, slabo, s tem da nikoli v tem letu ni bilo res dobro. Zadnje čase se zbudi 1x do polnoči (to mi ni problem, ker sem itak še pokonc), pol pa do 6h zjutraj 4x, s tem da je ob pol sedmih že ves nasmejan in ready to go . Jaz si pa zjutraj tako želim, da bi vstala pred ostalimi in v miru popila čaj in se oblekla, preden začnem strežt ostalim. tko, se poslavljam, ko bi ve videle, kakšen špehnat spis imam pred sabo za preštudirat ... pa spolno nasilje očeta nad otroki . kaj se vse dogaja ... nikol ne bi mogla bit kazenska sodnica. nočko, jutri pa žuuuuuur