|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
21.10.2008 12:51:59   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
user posted image A ste že vse malčke/malčice postrigle?

Ne, je še nisem, čeprav se spravljam zraven že več kot mesec ... Julija ima namreč malo "bundeslige going on", ker pa so ti laski zadaj, se je moj dragi odločil, da bomo počakali (ker je itak ne motijo in ji ne silijo v oči) do frizerke, ki ji bo PRAVILNO porezala lase ... pa ima kar pravuser posted image

Foto dokaz:
user posted image  user posted image

Tako izgledajo lasje v bani:
user posted image

Pa še ena PIJANSKAuser posted image user posted image :
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.10.2008 12:57:26   
lane31
Danes pa nobenega slavljenca user posted image hecno kaj

Vanili.....garamicyn je antibiotik .....na kolko časa mu pa menjava trakec - ali mu je samo 1x dala........ma se mi zdi ,da vas malo paca ta vaša P user posted image user posted image

Desetke male vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste hitro zdravi

Mi uspešno krmarimo pred prehladi in še rota virusu ,ki nam razhaja v jaslicah- hb moja ne hodi tja ,a je bila kar z nekaj user posted image v stiku .....trkam .....morda pa actimel le ni tako brezvze user posted image ,ga pije vsak dan enega - no škodi sigurno ne user posted image

Pandica........še enkrat baby vac - najceneje in najboljše na tržišču

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.10.2008 12:58:52   
lane31
Sanwebdra...........dobre fotke user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.10.2008 13:19:27   
*kinnie*

Sanwebdra...........dobre fotke user posted image

user posted image user posted image

No, naš bučko ima toliko laskov, kot Julija na 1.slikci.....pa kar ne vem....al naj strižem ali neuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.10.2008 13:23:17   
*kinnie*
Evo že cel dopoldan se ukvarjam s šolouser posted image ...to je pa rekord po enem letu in poluser posted image ....no v glavnem....boga jaz, še seminarske ne morem narest, ker nisem hodila na predavanjauser posted image , ker se dela računalniško, tako da se mi bo ta rok gladko malo odpeljaluser posted image .....ampak srečko pa sem a ne.....no sem za vsak slučaj pisala mail še predavatelju ( da se dokončno potunkam v dr..user posted image ), če se da kako drugače opraviti....jejje jejeuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.10.2008 19:44:59   
Ulaa
Kam ste pa vse poniknile??
Jaz sem si danes uspela organizirat pregled pri okulistu da ne bom kot Esmeralda user posted image
*kinnie* user posted image user posted image user posted image pridna! Jaz moram tudi. Takoj ko bo skrat v vrtcu - zdaj je prehlajen in je doma.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.10.2008 20:41:44   
nova10ka
pa ste res danes vse poniknile (razen vanili se še tam goraj nekaj kaže). no, se bom lahko vsaj jaz v miru razpisala user posted image user posted image user posted image

najprej pa za posladek ena lušna tema na forumu kulinarike:
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16284&offset=0

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.10.2008 20:50:49   
nova10ka
evo, bom pa še s kakšno zgodbo postregla...na temo otroka samohranilca. danes sem izjemoma peljala tamalo v vrtec (drugač jo pelje njen očka, pobira pa babica) in mi vzgojiteljica pove, da tjaša že je samostojno in da se jim sploh ne pusti več hranituser posted image ok, sej ko je doma jedla, sva vedno imeli dve žlici - eno ona in eno jaz. pa sem ji jaz hrano v usta dajala, ona je jedla, se smejala in z svojo žlico zajemala iz krožnička in hrano:
A) razpacala po mizi,
B) dala meni v usta.

tako da sem ji danes dala žlico v roke in se posvetila izključno svojemu krožniku. in ona je pojedla cel obrok brez moje pomoči. seveda pa je še vedno potrebna starševska supervizija, ker si je pred kratkim poveznila krožnik s čokolešnikom na glavo. in se ob tem seveda sladko smejala. jaz sem se samo zadrla mojmu dragemu v sosednjo sobo:"tjašo bo treba pa danes skopati!!!". user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.10.2008 21:11:29   
lane31
Nova10ka ....zdaj sem se pa tako narežala kot že dolgo ne tako linku kot tvoji zgodbi user posted image user posted image

Zgleda da so vse na FB meni pa to novo nič ne potegne ,predvsem me moti 100 in 1 povabilo da se nekam in nekam včlanim ,meni pa nič jasno .....in tako samo klikam tistih 100 in 1 obvestilo ,pol pa me itak mine da bi še kaj komentirala ,ker mi ti kliki vzamejo pol h user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.10.2008 21:31:17   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Zgleda da so vse na FB meni pa to novo nič ne potegne ,predvsem me moti 100 in 1 povabilo da se nekam in nekam včlanim ,meni pa nič jasno .....in tako samo klikam tistih 100 in 1 obvestilo ,pol pa me itak mine da bi še kaj komentirala ,ker mi ti kliki vzamejo pol h user posted image

sva že 2 user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.10.2008 21:34:01   
*kinnie*
nova10tka.....joj kolk sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa kar malo slabo vest.....jaz mu še nič nisem dala žlice, da bi probal samuser posted image ....
...me pa zdaj zabava s prižiganjem in ugašanjem lučiuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.10.2008 21:35:38   
159lila

lila- a si rodila v celjuuser posted image ko sm bla jz not, tud čez rok, so eno mučl 3 dni z gelom pol pa je mela carski rez. si mogoče to tiuser posted image jz sm tud 11 dni čez rok dobla gel pa me je tak pol matral, da ga zihr nočem nikol večuser posted image

Ja jaz sem rodila v Celju

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.10.2008 21:43:45   
majoli
JennyAnny, še vedno smo v Domžalah. Ampak se baje selimo v začetku nov. A vi tudi tako super spite? Pa naš ima šele pet zobkov...Ma, saj niti ne vem, če ga matrajo zobki ali je pač tako dete. Sem se pa že kar navadila na vstajanje na eno uro, edino zjutraj ful, ful težko vstanem in popoldan bi lahko stoje zaspala.

Pandica, jaz ful priporočam baby vac. Tista na baterije je draga in za en drmr. Jo imamo, a je ne uporabljamo. Sem zelo jezna, ker sem se pustila prepričati v nakup.

Zala in Teo, za vaju še posebej držim pesti, da se kmalu pozdravita. Mamici, držita se!

Še tri dni, potem so pa počitnice. Jupi!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.10.2008 21:48:12   
lane31
Kinnie......me veseli user posted image sem mislila da samo jaz ne vem v čem je point user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.10.2008 21:48:45   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: 159lila

lila- a si rodila v celjuuser posted image ko sm bla jz not, tud čez rok, so eno mučl 3 dni z gelom pol pa je mela carski rez. si mogoče to tiuser posted image jz sm tud 11 dni čez rok dobla gel pa me je tak pol matral, da ga zihr nočem nikol večuser posted image

Ja jaz sem rodila v Celju

user posted image user posted image user posted image hmmmmmmm najbrž zgrešen forum user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu 159lila)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.10.2008 21:54:16   
nova10ka
hehe, so luštne tiste zgodbe na kulinariki, a ne? jaz komaj čakam, da začne tjaša govort, ker bo zihr zabavno. zaenkrat zna samo svoj am am (če je res lačna se dere AM AM in ob tem pleza na svoj triptrapuser posted image ). pa še brrrrrrr so vsi predmeti s kolesi. pa seveda protestirat zna v vseh oblikah jamranja in joka. meni je največja muka spravljanje fiziološke  njen nos. je tolk žalostna, da me kar srce boli. pa mi je zadnjič rekel moj preljubi izvenzakonski mož, da se brez veze sekiram, ker ona takrat v biistvu samo govori: "to, kar delaš, mi ni všeč. si zloben in hudoben človek, ki pa mu bom to grozno dejanje verjetno nekoč odpustila". pa se mi zdi da ima verjetno kar prav (moj dragi namreč, ne tjaša - ta mi odpusti že čez tri sekunde). tako da se res ne sekiram več toliko.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.10.2008 21:54:34   
lane31
Še malo in house user posted image good night desetke wherever you are user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.10.2008 21:56:03   
nova10ka
FB -  meni dans itak neki ne delauser posted image . sam me pa pri desetke007 moti, ker nimamo nickov pol pa ne vem kera je kera. sam, po moje se bo tudi ta fb unesel - ali bo uporaben ali pa sploh ne. a ste na mojmu fb-ju pogledale kaj filmčke? ker je tam tudi en, ki ni na you-tubu.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
21.10.2008 21:57:10   
2ursae
user posted image , miške, sem pa jaz dans zmatrana ... zjutraj sem razvozila svoje moške, pol sem na poti nazaj zalutala v šentviški predor (klinc, mar bi bil še zaprt, bi mi prihranil sitnosti user posted image  - sem klela DARS, je bilo na tablah na obvoznici označeno, da grem iz predora lahko ven na Lj-Šentvid, pol pa v predoru izvem, da ne morem in da me bodo lansirali proti Kranju user posted image , na Brodu, ki ga ne poznam, pa sama megla, mi ni blo nič jasn, kje sem, pa sem šla mal levo, pa mal desno, no po 20 min mi je ratal prit nazaj proti Dolenjski user posted image ), pol sem doma pridno študirala (RES pridno user posted image ), pol sem šla spet v Lj po moške, pol smo šli mal naokol na tortico, po torto za jutri in po darilca za Bora. Dobil bo poganjalca in Gowi garažno hiško. UUU, ga že vidim, kolk se bo smejal, mi je že vnaprej toplo pri srcu user posted image .

spanje: pri nas tud slabo, slabo, s tem da nikoli v tem letu ni bilo res dobro. Zadnje čase se zbudi 1x do polnoči (to mi ni problem, ker sem itak še pokonc), pol pa do 6h zjutraj 4x, s tem da je ob pol sedmih že ves nasmejan in ready to go user posted image . Jaz si pa zjutraj tako želim, da bi vstala pred ostalimi in v miru popila čaj in se oblekla, preden začnem strežt ostalim.

tko, se poslavljam, ko bi ve videle, kakšen špehnat spis imam pred sabo za preštudirat ... pa spolno nasilje očeta nad otroki user posted image . kaj se vse dogaja ... nikol ne bi mogla bit kazenska sodnica.

nočko, jutri pa žuuuuuur user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
21.10.2008 22:11:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

sva že 2 user posted image user posted image

smo že 3user posted image ... no, saj če nočeš klikat, pa ne rabiš ... meni je največja fora, gledat fotke ostalega folka, ki ga nisem vidla že nekaj let ... tako da potem počnem to!

Julija pa ima za jesti: NJAM NJAM!!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
21.10.2008 22:13:43   
sanwebdra
Za vse ljubitelje Madagascarja pa še preview drugega delauser posted image :

http://www.youtube.com/watch?v=-XO2kjjlKrM

Pa še tretjega dela Ledene dobeuser posted image :

http://www.youtube.com/watch?v=W4gvxUlGNAs

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 21.10.2008 22:21:46 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
21.10.2008 22:15:02   
micla
Sem še jst skliznila od knjig malo sem gor prečekirat, ma vidim, da se sploh ne dogaja več tle pri nas. user posted image Kaj ste res vse tam na FB.  
Ma jst mam itak dve leve za te fore, tko da bom kr tle gor, pa ziher se bo še kera najdla tu pa tam.

Danes sem sama, ker je moj šel na neko predstavitev vina iz amfor k enemu vinarju v brdih in ga itak ne pričakujem pred jutrom. Princesa spančka, jst pa študiram, al še packat mojo diplomo, al se raje zleknit na kavču in si po ne vem kolkem času ogledat Housa, k vidim, da je lih začel.
no kaj mi svetujete?.....ma sej sem se že odločla. Se poknem na kavč, k res že 100 let nisem nič pogledal, k je vsak večer neki. Al likam, al si umivam lase, al čistim kopalnico, al se pogovorajam z mojim, k se nič ne vidva.  Tko da mislim, da mi pripada. 
Pa vas pol preberem, če bo še kera gor.

2 ursae.....veselo prebiranje spisa, čeprav ne bo nič kaj prijetno čtivo.  Pa veselo praznovanje jutri.

Grem, da ne bo house prej končal.user posted image

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
21.10.2008 22:38:29   
nova10ka
ej, jaz moram nujno še dve temi izpostavit...

igrače - ko sme bila še mlajša (beri brez otrok) sem si vedno predstavljala, da je življenje z malčki v hiši blazno nevarno, ker se lahko vedno spotakneš ob kakšno igračo...pri malo večjih pa stopiš na kotalko, ki te zapelje do stopnišča in v hudo pohabo. no, vsekakor, danes sem si skoraj nogo zlomila na tjašini igrači... sem se odločila, da ji pač ne bom nikoli kupila kotalk. naj jih ima kar pri babici, če hoče.

finančna kriza - v katero kao vsi tonemo... a vas je kar strah? ker mene je že počasi.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
21.10.2008 23:08:26   
mama06
Čer

Se samo na hitro javim, da smo poleg visoke vročine(39,6), ki traja že 4.dan, fasali še driskouser posted image user posted image . Mi je danes P po telefonu že med vrsticami ponujal bolnico, ker se nimamo kaj za igrat, saj je najin štrumf po teži pod spodnjo mejo celo pri deklicahuser posted image user posted image

slikice - vse so krasne

FB - se mi ne da še s tem ubadat. Katere boste ostale tu, s temi bom pač izmenjala par besed

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
21.10.2008 23:09:47   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

finančna kriza - v katero kao vsi tonemo... a vas je kar strah? ker mene je že počasi.

mi je dragi ravno danes razlagal, da bo analitiki predvideli, da bi naj junija 2009 Amerika doživela finančni zlom. Ja, čakajo nas hudi časi....user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

dojenje
nosečka sem

koliko časa vi dojite vašega malčka?

2-3 meseca (18%)

do 7 meseca (19%)

do 1 leta (27%)

do 1,5let (16%)

2-3 leta (14%)

ne doijte (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!