micla
|
Dobro jutro še od mene. Jst sm pa ku da bi me povozil vlak. Kako je že tista....joj ta prehlad....o, vem kako je...ne ne veste, o ja pa vem..... In ti sinusi kako bolijo ko hudič. že eno uro samo čiham in brišem nos. Mislim, da bo čas, da kej vzamem ala coldrex in podobno. princesa je šla v vrtec s tatom, jst jo grem pol iskat po kosilu. Baje sploh ni nič jokala, samo držala se ga je ko klop okoli vratu. Ma se je prou lepo unesla, edino še spanje v vrtcu mormo sprakticirat. Je spala prejšnji teden dvakrat in prvič je blo uredi, je spala več kot 2 ure, drugi dan se je pa 30 minutah zbudila in sitnarila in skor zbudila celo klapo. Ma počasi bo že, sej itak če jo grem iskat mi itak spi pa doma 2 uri, tko da imam dejansko mir do 2-2.30, pač z vmesno pavzo, ko jo grem iskat ob 12. Grem spit čajček in pol pisat dalje moje umotvore. Joj, komej čakam, da končam....upam, da me ne bo preveč zdravje izdalo te dni in da bom upala kej narest. kinnie..... sem vesela, da si kar uredu. Bojo pa še itak taki in drugačni dnevi....ma boš vidla, da čas naredi vse. In da si se odločla da boš še poskusla je že en velik korak v plus. Torej ti strah ne more prist do živega. Joj, grem, k bo hmal poldne. kinnie.....dober ta izgovor s knjigami,...... mislim, ma smo a, ko se nam ne da? Bolančki...teo, zala, julija.......ne bom pihala ugodnega primorskega vetra, ker sem prehlajena, pošiljam pa vsem vam.