|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
20.10.2008 21:47:05   
Pandica
Klaudia   ko jaz odprem moj računalnik mi nikjer ne piše koliko še imam prostora na disku, res ne user posted image   kaj pa zdaj? user posted image  user posted image  user posted image

Mišk   kako lepo tortico je imela Dona, super user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.10.2008 21:50:35   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

alina_alin, pndica, živa... velik roj pikapollonic vam pošiljam, za zdravje!!! mi imamo že 10. dan vročino, od petka dalje tako nad 38,5, za kozlat. danes je že tretjič dal kri - vse bp!! iz levega ušesa mu teče gnoj, a ga nič ne boli, mu je dala trakec not z garamiciom, vse stoično prenašal. žabo mali moj. Groza, to čakanje na 6 ur, bo zdržal brez višje T ali ne... ma štala totalna. Pojma nimam, kaj bi mu bilo.
grem zdaj vprašat na mon, kaj je mojmu sinu, če se uni P kaj anja. ker to je ful hudo črpanje organizma.

Vanili, tudi štrajerske pikapoke letijo k tvojem Teotku.
Ampak ne razumem - ima vneto uho ali ne? Teče z njega, a ga ne boli - mah, saj ni nujno da ima bolečine, da dobi ab ali ne? alarrm

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.10.2008 21:53:52   
Pandica
A ima katera ta nosni aspirator za naše malčke?
Se odločam, če ga naj nabavim za malo, pa me zanima vaše mnenje, iskušnje z njim, kako ste zadovoljne...
Teka  za tebe vem, da ga imaš, ker sem ga vidla, ko sem bila pri tebi user posted image user posted image Kak je? Sem že pozabla kaj si mi takrat povedala user posted image

user posted image

user posted image

in še link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.10.2008 21:59:30   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

A ima katera ta nosni aspirator za naše malčke?
Se odločam, če ga naj nabavim za malo, pa me zanima vaše mnenje, iskušnje z njim, kako ste zadovoljne...
Teka  za tebe vem, da ga imaš, ker sem ga vidla, ko sem bila pri tebi user posted image user posted image Kak je? Sem že pozabla kaj si mi takrat povedala user posted image

user posted image

user posted image

in še link:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

imam. oni na sesalec ful več potegne ven. tega imam pa za teren. Kupila sem ga za na morje, ko glih v kamp nismo sesalca peljali zravenuser posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.10.2008 22:01:05   
vedra
2ursae- ja se že pripravljamo- za v sredo bom poskusila spetč torto sama, za v soboto pa jo bomo naročili.

Vmes pa tako delamuser posted image , da mi je danes pregorel ekran, saj ni čudno...user posted image

Boga Tjaša, Zala in Teo - želim vam da bo čimprej vse OK.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.10.2008 22:14:37   
Alina_alin
Sem pozabila prej napisat-Mišk, Dona je prava lepotička, pa kake lase- tudi ne zgleda več kot dojenčica. Naš pa taki puhek, kakšne špangice, obroči- za 2.svečko, verjetnouser posted image , sicer pa če bi ji dala gor, bi itak hotla ta večja imet- bomo mogli v duetu kupovat ta "nakit"user posted image  

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.10.2008 22:19:23   
Alina_alin
Tjaša, vse najboljšeuser posted image user posted image !

Micla, 
a vi ste pa na trojkicah. No, mi smo jih preskočili, in smo se mučili s štirko.
Živa, pozdravite se.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.10.2008 23:06:20   
micla
Ubogi bolančki in mamice, ki ste cele noči pokonci. user posted image     Sama se vam tudi pridružujem v klubu bolnčkov - sm se zbudila z eno tono težko glavo in že cel dan mi nabivajo sinusi. Kako to svinjsko boli. user posted image

Jst mislim, da je to vreme krivo, k smo se že skor navadli na mraz in pol zdej je blo spet 14 dni poletnih temperatur  - vsaj pri nas tle je blo do 27. No, in pol pa bodi pameten, kako oblačit otročke in tudi sebe. user posted image

Grem v spančkat v upanju, da mi ne bo  celo noč tolklo v glavi.

Za vse nas boščke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

micla

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.10.2008 23:09:33   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny
user posted image user posted image Mam še eno vprašanje?? Za RD smo dobili pojočo knjigico od Fisher Price in je naši piški padla na tla in noče več peti, sveti še, sam muzike ni. A mislite da bi jo lahko reklamirala (saj vem, da je v bistvu naša napaka)?? Verjetno je šel zvočnikuser posted image
Pa še računa nimam, skratka mission impossibleuser posted image

Jaz mislim, da bi ti jo morali zamenjati, ker če je namenjena najmljašim, potem se pričakuje, da leti vsepovsod.....edino račun....mi je žal nimamo in tudi računa ne....mogoče ga pa katera ima?

Je knjigico dedek Mraz v atijevi službi prinesel, tako da žal!

Nam pa je na pametnem kužiju odpovedalo MODRO UHO, ki je bilo Juliji najbolj všeč, pa je verjetno kje kabel iztaknila, da ni stika. Računa tudi nimam (sem vse preiskala, pa vem, da sem ga hranila), je pa nakup zagotovo zabeležen na moji Pikapolonica kartici ... mislite, da bi šlo reklamirat???user posted image

Klaudia   ko jaz odprem moj računalnik mi nikjer ne piše koliko še imam prostora na disku, res ne user posted image   kaj pa zdaj? user posted image  user posted image  user posted image

Desni klik na C - lokalni disk/ hard drive (v mojem računalniku), čisto spodaj ikonica Lastnosti oz. Propreties in ti pokaže tortni model grafa, pa izpiše tudi!user posted image

Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image . Julija je tudi imela zvečer 37,6.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.10.2008 23:11:41   
VANILI
pandica, tole sem zvedla:
http://med.over.net/forum5/read.php?46,5031248

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.10.2008 23:13:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Desni klik na C - lokalni disk/ hard drive (v mojem računalniku), čisto spodaj ikonica Lastnosti oz. Propreties in ti pokaže tortni model grafa, pa izpiše tudi!user posted image

Hvala, zlata si user posted image   

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.10.2008 23:19:01   
Pandica
VANILI   sem prebrala. Bogi Teo, res user posted image   upam, da bo kmalu zdrav. Pa moja malčica tut, mi jo je tut tak težko gledat tak bubano. Raje bi bila jaz tak bolana, kot pa ona.
Prej se mi je ravno zbudila, sem ji hotla še malo nosek spucat, joj kak se je drla...zdaj pa dihat ne more... eh... upam, da vsak AB primejo, če jih že moramo spet jemati.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.10.2008 23:28:51   
mehurčica
user posted image user posted image user posted image za bolančke! user posted image

Hvala za čestitke moji Eni!user posted image

Mišk, kaki laski!user posted image Jaz pa sem Eni ravno danes že 3. postrigla. Če ji ne naredim čopka, ji vse sili direkt v oči. Čopek pa je itak bolj bogi še, ker ima take mehke, tanke laske.

Kinnie, lepo to, da se ima tavelka tak fajn v vrtcu.user posted image   Kako si pa ti??

Grem...spat....se opravičujem, ker sem tako kratka.....

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.10.2008 23:43:45   
VANILI
zdaj sem mu dala svečko pri 38,3, ker mu je začela naraščat T,pa da ne bo ponoči preveč zakuhal.

mišk, tudi jaz sem pozabila pohvalit dono, kako je lepa in kako dobro čupco ima!!user posted image

nič, grem pozdravit folk na FB, otem pa spat...
lahko noč

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.10.2008 23:47:57   
mehurčica
Skoraj pozabila..user posted image

Tjaša, čestitke!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.10.2008 0:11:18   
Pandica
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.10.2008 8:17:45   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

....je pa nakup zagotovo zabeležen na moji Pikapolonica kartici ... mislite, da bi šlo reklamirat???user posted image

Jaz bi probala....prodajalka sicer po mojem nima pregleda nad nakupi na kartici.....ampak probat ni greh....

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.10.2008 8:22:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Kinnie, lepo to, da se ima tavelka tak fajn v vrtcu.user posted image   Kako si pa ti??

ojoj, jaz sem pa sedaj kot aprilsko vremeuser posted image user posted image user posted image ....nekaj časa sonček....potem pa ojoj....mah trudim se, da se spravim ven iz tega začaranega kroga.....nekako sem vsaj pri sebi razčistila, da bomo še enkrat probali,...no pa izvidi me zanimajo....pa imam G šele čez 6 tednov user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.10.2008 8:24:04   
*kinnie*
Hahah vidim, da sem prva,....potem pa še kavico skuhamuser posted image
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.10.2008 8:25:46   
*kinnie*
tole pa za tiste, ki kavice ne pijete....mama06....user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.10.2008 8:30:04   
*kinnie*
Se vidi, da mi je dolgčasuser posted image
Jah, ta večja je itak v vrcu, mali se pa igra....tako da imam res čas. Pospravljati se mi ne da.....Za šolo bi pa rada delala, pa ne dobim literature.....user posted image ...je vsak izgovor doberuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.10.2008 9:20:29   
micla
Dobro jutro še od mene.

Jst sm pa ku da bi me povozil vlak. Kako je že tista....joj ta prehlad....o, vem kako je...ne ne veste, o ja pa vem.....  In ti sinusi kako bolijo ko hudič.   že eno uro samo čiham in brišem nos.   Mislim, da bo čas, da kej vzamem ala coldrex in podobno.

princesa je šla v vrtec s tatom, jst jo grem pol iskat po kosilu. Baje sploh ni nič jokala, samo držala se ga je ko klop okoli vratu. Ma se je prou lepo unesla, edino še spanje v vrtcu mormo sprakticirat. Je spala prejšnji teden dvakrat in prvič je blo uredi, je spala več kot 2 ure, drugi dan se je pa 30 minutah zbudila in sitnarila in skor zbudila celo klapo. Ma počasi bo že, sej itak če jo grem iskat mi itak spi pa doma 2 uri, tko da imam dejansko mir do 2-2.30, pač z vmesno pavzo, ko jo grem iskat ob 12.

Grem spit čajček in pol pisat dalje moje umotvore. Joj, komej čakam, da končam....upam, da me ne bo preveč zdravje izdalo te dni in da bom upala kej narest.

kinnie..... sem vesela, da si kar uredu. Bojo pa še itak taki in drugačni dnevi....ma boš vidla, da čas naredi vse. In da si se odločla da boš še poskusla je že en velik korak v plus. Torej ti strah ne more prist do živega.

Joj, grem, k bo hmal poldne.user posted image

kinnie.....dober ta izgovor s knjigami,...... mislim, ma smo a, ko se nam ne da?

Bolančki...teo, zala, julija.......ne bom pihala ugodnega primorskega vetra, ker sem prehlajena, pošiljam pa user posted image  vsem vam.

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.10.2008 11:15:48   
*kinnie*
no, pa spet jaz.....razmišljam, da bi mal Žanu postrigla laske....tistih 5user posted image ....ma ne sej jih nima samo tolkuser posted image

user posted image A ste že vse malčke/malčice postrigle?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.10.2008 11:44:27   
VANILI
kinnie, teo bo mel afrofrizuro, mu kravžli skup kočjo, da se ne vidi, da ma "dolge". ne bom ga strigla.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.10.2008 12:35:03   
mama06
Kinnie hvala za pijačouser posted image

Vsem slavljencem iskrene čestitke. Trenutno ne uspem poimensko, se opravičujemuser posted image

bolani - mi že četrti dan kuhamo z 39,6 in nikakor, da zbijemo tt. Sva bila včeraj pri P in je pregledal kri in urin in je vse OK. Sva dobila voltaren, pa čeprav imava 7900g, tako, da dobi samo polovičko.

Vsem bolanim pa želim, tako kot našemu, da čimprej okrevate.

Šibam...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!