|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
21.10.2008 10:57:44   
mavo
Aja, glede raznih Spidermanov in mojstrov Mihcev, naj vam zaupam, da naš mali ne bo nič od tega potreboval, ker že zdaj računa integrale in odvode. Bo dobil za božička tablo in kredo, da bo lahko pomagal M. končno nardit izpit iz matematike. Zadnjič je sedel na kavču in se nič hudega sluteč igral s svojim lokom in igračkami, pa pride M., ga vzame v naročje in začne spraševat: " Matevžek, koliko je odvod od x na kvadrat?"user posted image user posted image user posted image . Ja, nič kaj ne morem storiti. Ko bo velik, bo pilot brezpilotnega letala. Za to pa je potrebno kar precej matematike obvladat.
Kar se pa tiče teka na stadionu ali v naravi, pa tud ne bo težav. Kje ste pa že vidle kakšnega matematičnega genija, da bi se s športom ukvarjal? user posted image user posted image user posted image

No, zdaj se je pa le zbudil. Grem malo ven, je tako sonce... 

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
21.10.2008 11:13:46   
Ropotuljica
nekaj fotk z našega obiska pri Skuštrani:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
21.10.2008 11:19:30   
Ropotuljica

Ropotuljica, kako je bilo pri skuštrani, sta ji z M. pobruhala stanovanje user posted image ?

Ah ja ... skuštranin M se je v redu držal, jaz pa ... ne vem, kaj bi se zgodilo, če ne bi šli spat. Moj M me je moral držati, da sem sploh lahko šla na wc. No, kot rečeno, na srečo smo pol šli spat. Mačka pa drug dan nisem imela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In ja, blo je več kot super!

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
21.10.2008 11:21:13   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Že nekaj časa me matra, kaj je z ROpotuljico in njenim zdravjem? Je to kaka fora al ka? 

Ej, Skabi, tud jaz ne vem, kaj je moja dr. mislila s tem. Nič mi ni rekla, da bi imela kako posebno diagnozo postavljeno user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
21.10.2008 11:28:47   
Ropotuljica
Zdej bom pa še nalepke in laufanje po stadionu pokomentirala, pol pa grem.

Glede skomercializiranih stvari sem jaz tudi proti, da se jih šopa s tem, ampak vsaj kako stvar se jim pa lahko privošči. Če jih čisto odrežeš, po moje tudi ni prav. Ena zdrava mera pameti ...

Laufanje po stadionu: ne vem, zakaj Joe komplicira, če bi ga ti enkrat peljala tja. Sej ni mišljeno, da bo zdaj dvakrat, trikrat na teden tam treniral. Po moje je stadion za otroka še bolj privlačen, kot nek travnik - tam se itak vedno podijo, na stadionu pa TRENIRAJO. In to jim je stokrat bolj kul. Meni se to sploh ne zdi problematično, razen, če bi bla to edina stvar, kamor bi otroka vozil (torej da ga nikoli ne bi peljal v naravo). Tega pa pri Jančiki zagotovo ne počnejo.

No, tako, jaz sem danse fraj, s celim kuipom načrtov, kaj vse bom naredila, pa sem precej zabluzila dan. Zjutraj sem peljala avto na servis, se ustavla vmes v HM in si nakupla cot za 120€ (user posted image user posted image user posted image ), ampak so fajne, končno mi neki paše na rit user posted image user posted image . Pol sem se še nekaj zaklepetala pred blokom, zdaj pa tu klepetam sama s sabo.

Tako, to bi bilo za danes vse. Hvala za pozornost in lep pozdrav.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
21.10.2008 14:38:07   
Jančika_
Samo na hitro, ker že napol šibam po otroke - zdaj je očitno izpadlo, kot da hočeva otroke odrezat od realnega življenja in vpliva okolice ali kaj. No, če pogledate v omaro z oblekami, imamo tam vse od Mihe, Spajdermena, Strele˛Co., pa še kaj bi se našlo (recimo Snoopy in Sponge Bob, za katerega sploh ne vem, kdo ali kaj jeuser posted image ). Pa mama se je za pusta naštimala v ninja želvouser posted image . Na štadion ju je pa peljal moj brat, hehe. Sobo bosta pač imela okrašeno z živalmi, namesto z avti. Tudi prav.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.10.2008 15:56:31   
snorlax
Ojoj, jaz pa imam neko trebušno virozno reč. user posted image Ali pa so se mi čreva razmigala in se malo pucam.user posted image

Čakam na tavečja dva, da bosta pazila tamalega in grem ven. Če se zgubim, ni panike. Za sabo bom verjetno puščala rjavo sled. user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 21.10.2008 15:59:14 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.10.2008 16:02:10   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

" Matevžek, koliko je odvod od x na kvadrat?"user posted image user posted image user posted image .

Men je pa tole zanimivo! user posted image Je dva x!Če se je Matevž zmotu!

Kar se pa tiče teka na stadionu ali v naravi, pa tud ne bo težav. Kje ste pa že vidle kakšnega matematičnega genija, da bi se s športom ukvarjal?

Sam mene poglej, pa si že enga našla!! Moje ljubezeni so matematika, šport in gasilstvo! user posted image

E jaz sem pa danes še kr ubita od neprespane noči, pa še kr nobenga pametnega nasveta...verjetno ste me kr preskočle user posted image ...

MONTIGNAC

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.10.2008 16:54:20   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

E jaz sem pa danes še kr ubita od neprespane noči, pa še kr nobenga pametnega nasveta...verjetno ste me kr preskočle user posted image ...

Pa daj še ti probaj otroke odvode učit, a veš kako naš mali spi ponoči, da ga moram zjutraj prav zbuditi za dojenjeuser posted image
No, mal se hecam, da boš malo boljše volje, če že spat ne moreš. Za nasvete (take taprave) pa jaz itak nisem pravi naslov. Ponavadi jih tu bolj iščem kot dajemuser posted image . Saj pri drugem otroku bo že boljše, bom tudi jaz lahko že kak nasvet dalauser posted image . Želim ti pa vseeno, da se vsaj dons ponoči naspiš. Samo to pomeni brez user posted image , večerni cigumigu tud povzroča utrujenost drugi dan, če predolgo traja...

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
21.10.2008 21:01:49   
Jančika_
Naty-Taja, jaz enostavno ne vem, kaj ti naj odgovorim. Midva sva od začetka pri vsaki najmanjši fori glede spanja ubrala tahudo varijanto discipliniranja, ker oba zelo težko funkcionirava brez spanja. Tudi če dobi Vasja idejo, da bi vstal deset do petih (fora iz prejšnjega tedna), ga hodim v sobo napizdevat magari na par minut, vstat mu pa ne pustim. Čez dva dni ga je minilo veselje. Je pa pri teh stvareh nemogoče presoditi, če je uspešna najina matoda, ali pa sta otroka enostavno taka, da to deluje.

Pa še enkrat glede Carsov, kar prej nisem uspela napisat. Joe ni proti temu, da imata otroka kaj od Carsov in cot imata veliko, ampak okrasitev sobe se mu je zdela pa tu mač. Danes sem mulcema pokazala safari nalepke, pa sta pol tisto škatlo okoli nosila, kot da je svetinjauser posted image .

Darja, hvala za danes. Naj ti še odgovorim glede sinusov in operacije. Je bilo grozno in še vedno imam probleme, ampak kljub temu razmišljam, da bi se po naslednjem otroku dala še enkrat operirat. In sicer zgornje sinuse. Ker meni so rihtali maksilarne in z njimi resnično nimam več nobenih problemov. Zdaj se mi bašejo zgornji, s katerimi prej nisem imela  nobenih težav. Tako da si mislim, da če bi mi še zgoraj naredili meatotomijo (upam, da sem prav napisala), da bi potem moralo bit vredu. Najhuje je bilo, ker so mi rihtali pretin, tega mi pač ne bodo več in tako se mi zdi, da ne bi smelo biti tako hudo kot prvič. Edino glede odstranjevanja tamponade ne vem, kaj bi lahko naredila. Narkoze mi za to živ boh ne bi dal; mogoče bi si pa lahko izprosila tisto reč, ki so mi jo našopali v žilo pred abrazijo, ko se mi je potem tako sladko ****lo za vseuser posted image . To bi po moje lahko dobila. Kaj je sploh to? Neka fina droga vsekakoruser posted image .

Zdaj si grem pa pazduhe depilirat s toplim voskom. Ste mi kaj faušuser posted image user posted image user posted image ?

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 21.10.2008 21:02:55 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
21.10.2008 21:31:17   
smrček
Čer!

Samo na kratko:
Lukca smo krstili,
Ančki pocajtali napačno diagnosticiran zlom ključnice,
Gašperju malo umirili sršene v riti,
dedca sem v službeno v Munchen poslala,
po vsem tem sem se pa še sama vročine znebilauser posted image

Na koncu: Kje ste jutri na kafetu?

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.10.2008 21:35:26   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Zdaj si grem pa pazduhe depilirat s toplim voskom. Ste mi kaj faušuser posted image user posted image user posted image ?

A ti to resno? user posted image Ni ravno priporočljivo veš. Moja sestra je v salonu to sicer dala v ponudbo, ampak ima zraven napisano: Na lastno odgovornost! Na pazduhah je ogromno žlez, in če se ti te zamašijo je lahko eno veliko sra***. Jaz sem samo enkrat probala, pa NIKOLI VEČ!

Naty Taja - glede nočnega šetanja bi ti jaz svetovala samo vztrajnost pri svoji odločitvi, da ne boste spali skupaj. Ko mala ustane, jo brez besed nesi takoj nazaj v njeno posteljo. To ponavljaj dokler ne zaspi. Pa naslednjo noč sopet, če bo treba. Brez besed, samo nazaj jo nesi.
Ja saj vem, da se tako ne boš naspala, ampak trajalo bo mogoče 2 noči, potem bo pa skapirala, da misliš resno. Pri nas se je taka vztrajnost že parkrat obnesla pri marsikateri otroški trmasti ideji, da bo po njuno. Ne, se ne pustim... user posted image , sem bolj trmasta kot ona dva.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.10.2008 21:46:25   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Moja sestra je v salonu to sicer dala v ponudbo...,

Janeja, a tvoja sestra ima salon? Lahko napišeš malo več, prosim. Kaj vse dela, kje ima salon,....?

Aja punce, kaj bomo sedaj s kostanjevim piknikomuser posted image Bo ali ne bo, pa čeprav brez kostanja (se ga že težko dobi)? Važno je druženje, ane user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 21.10.2008 21:51:06 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.10.2008 21:53:43   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Kar se pa tiče teka na stadionu ali v naravi, pa tud ne bo težav. Kje ste pa že vidle kakšnega matematičnega genija, da bi se s športom ukvarjal? user posted image user posted image user posted image

Ej kaj pa Naty in jaz????????

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Sponge Bob, za katerega sploh ne vem, kdo ali kaj jeuser posted image ). 

Sponge Bob je Spužva Bob. user posted image  TOliko vem jaz.

AHa, vidim, da je Mavo že Naty popravila.

Naty Taya, men se smiliš. Mi imamo postelje čisto skupaj in tasrednji se skoraj vsako noč kar prevali k nama in spi naprej. Otem ga K kar nazaj potisne. Verjetno me v novi hiši čak nekja podobnega kot doživljaš ti. SPrehajanjemed sobami in jokanje in brezspanje user posted image   Jaz tudi mislim, da je nujna stroga disciplina in doslednost. Tako kot je rekla Janeja, - brez besed in vsakič nazaj v njeno  posteljo.
Druga možnost pa je, da jo pustiš spati zraven vaju. Mogoče prestaviš njeno posteljo, da bo več prostora? Naš M je rad spal zraven naju, ampak samo do 5 let. Zdaj se zvečer pocrkljamo, potem pa hoče biti sam. Se mi včasih kar stoži po njegov bližini.

SMrček, vam pa ni dolgčas user posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 21.10.2008 21:54:28 >

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.10.2008 21:53:46   
teta beta
Naty-Taja, hvala za ponudbo za jajčko, ampak potem bi bila vsa moja "šola" zaman. (Gremo kupit atiju čevlje, on rabi čevlje za zimo, nima kaj obut, se bo prehladil..., To stane veliko denarja, toliko kot tri mesece tvojega plesnega tečaja..., Za ta denar lahko vsi štirje prespimo eno noč na Dunaju in imamo izlet in se imamo fajn... Tudi če bi imeli denar, moraš vedet, da ne moreš dobiti vsega, kar si zmisliš...). Zdaj se zaenkrat niti ne spomne več na to. Mogoče ti jo pa odkupim drugo leto za r.d. user posted image .
Nasvetov pa glih nimam.

(Mimogrede, a sem povedala, da gremo decembra za vikend na Dunaj, od petka do nedelje!!!)

Jančika, SPonge Bob je "tisti, ki ga ima Lian" user posted image . En Dašin prijateljček iz vrtca je imel lani majčko z njim in enkrat sva poleti uletele na risanko na RTL in je bilo kr konec, je bil nekaj časa kar aktualen. Pa to samo zato, ker ga je imel njen prijatelj.

Danes sem jaz tudi šla malo hodit, z Jnošem v žaklju (slingu) in z Lušo, smo kar naredili kakih 5, 6 km; potem sem naredila generalko v kuhinji, popoldne pa sem peljala Dašo na plavalni tečaj. Drugače jo bo ati vozil, ampak danes se nam je prekrivalo s pasjo šolo in sva se zamenjala.

In zdaj:
Sem se že prej po telefonu pozanimala in so rekli, da eventuelno lahko gremo starši prvič zraven na bazen, ampak raje ne. Daša je vztrajala, naj grem in sem se šla sezut. ko sem prišla nazaj, je ni bilo več na stopnicah in sem mislila, da je šla naprej s trenerjem, ki je ravno takrat peljal gor skupinico (saj si videla, Marjana). Nesem Janoša v jajčki gor in iščem Dašo okrog čofotalnika, kamor so posedli otroke (kakih 30-40).Nikjer je ni bilo. Fak, kje je?! Naenkrat zagledam njeno rdečo plavalno kapo v velikem bazenu!!! Mene je skor kap. Z eno roko je bila hvalabogu zahaklana za štenge al mogoče sploh štenge niso, samo ona dva droga. Pa so bili v velikem bazenu eni (veliki) otroci in trener je stal na tisti strani pri njej, ampak ne vem, a je mislil, da je kdo od njihovih al kaj! Slišal je pa tudi nihče ni, kako joče, ker se tam na bazenu nič ne sliši. Revico sem potegnila ven iz tiste mrzle vode, je bila čisto prestrašena, jaz sem se pa tresla še kakšne pol ure po tem. Očitno je šla sama gor, videla bazen in enostavno hotela it v vodo. Da bi se slučaajno spustila... ma, raje sploh ne pomislim, saj je ni noben videl.

Ok, gremo gor, tam je bilo menda 50°, savna, vam rečem, in potem so imeli "testiranje", kjer je vsak otrok posamezno moral iti ob robu v mali bazen, se potunkat in zaplavat kravl, če zna.Nič od tega ni bilo nujno, le kolikor zna in hoče. Ok, vse lepo in prav, ampak saj si lahko predstavljate, da to enkaj časa traja in otroci se tudi hitro naveličajo. No, Daša je bila v bistvu 4. ali 5. na vrsti in sva potem kar šle domov (je šla not, se potunkala, zaplavala pa ni, valjda), ampak ona je hotela kar it plavat in plavat, tako da je bila kar malo razočarana, ker ni smela. Meni osebno je bilo tole "testiranje" čisto BZ, enostavno bi formirali skupine in to opravili tam. Da bo mera polna, se je pa še Janoš po nekaj dneh pošteno pokakal, njeogv nahrbtnik sem pa pustila v avtu. V glavnem, te dve uri, odkar smo šli od doma in prišli domov, so me zmatrale bolj kot prej cel dan. Bomo videli, kako bo kaj tole z njenim plavanjem... drugače bomo pa poskusili spet naslednje leto.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.10.2008 21:58:50   
Skabi
Če vas zanima: Rezultat najinega tumhajtanja se je okrvavodanil z eno urnk Muser posted image . Ne vem, zakaj ne čutiva olajšanja ampak žalost user posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 21.10.2008 21:59:17 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.10.2008 22:06:29   
teta beta
Skabi, a nimaš ti nekih medicinskih zadržkov za še eno nosečnost (oz. jih imajo tvoji zdravniki)?

Sem pozabila napisat, da sem videla na plavanju tudi ono punco, ki je prišla takrat k snorlax (jagodka al nekaj takega), ampak je nisem niti pozdravila, ker sem šele v avtu utegnila razmišljat, odkod jo poznam. Ona pa mene po moje tudi ni spoznala.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.10.2008 22:43:45   
Jančika_
Teta beta, ja fak no, mene bi kapuser posted image ! Že če na igrišču katerega za par trenutkov izgubim z oči, sem cela panična, da je pa še voda zraven, se mi pa spipa po moje.

Skabiuser posted image . Ful te razumem in po pravici povedano sem pričakovala tako reakcijo...

Janeja, to glede pazduh si mi že enkrat povedala. Jaz to delam že skoraj 10 let po mojem, sploh se ne spomnim, od kdaj. Nikoli nobenih težav, ne boli, nobenega vnetja (ob britju pa - juhuhuuser posted image ).

Smrček, hojlauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1518
22.10.2008 5:09:24   
snorlax
Naty-Taja, jaz bi jo vzela k sebi. Samo mojih nasvetov ne poslušaj, jaz imam razvajene otroke in mene ne moti, če do šole spijo zraven mene. user posted image

Jančika, dobra si, da greš še enkrat operirat sinuse. Verjetno je operacija še vedno boljša varianta, kot kar naprej imeti  vnetje, kajne? Pa še pajske si depiliraš? Jezus, a si ti malo sado-mazo tip? user posted image

Skabi
, en velik user posted image za tebe. Vem, da si želita, samo pomisli vseeno malo na nasvete tvoje G.

Smrček, pestro je pri vas. user posted image Zelo dolgo te že nisem videla. Upam, da kdaj pridemo skupaj. user posted image

Teta beta. Saj ne vem, kaj naj rečem. user posted image Res dobro, da se je tako končalo. Verjamem, da si se orenk prestrašila. user posted image

Danes mi pa verjetno res ne bo zneslo it hodit, ker dobim po službi en obisk. Pa sama sem z deco popoldan in verjetno tudi taksist za plesne. Bom videla, kako se bo izšlo. Upam, da bom imela vsaj pol urice, pa naredim vsaj krajšo turo.

Lep dan vsem!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
22.10.2008 8:28:30   
Skabi
Teta Beta, a v Golovcu je šla v tavelik bazen? Obe sta dobri, da sta še sploh vztrajali naprej. In veliko srečo sta imeli. A oni v tavelikem bi ap samo gledali, kako se D utaplja? Mislim, no... 

Ja, mam neke zdravniške zadržke za še eno nosečnost. Samo, če bi se pa po(ne)srečilo, pa sploh ne bi premišljevala, kaj storiti. Karavana bi zamenjali za kombi user posted image

Snorči, ti boš pa lahko kmalu do nas peš prišla user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
22.10.2008 8:45:04   
Skabi
Ropotuljica in skuštrana, vajini punčki sta pa kot eni mali morski deklici...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
22.10.2008 9:35:40   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Slišal je pa tudi nihče ni, kako joče, ker se tam na bazenu nič ne sliši. Revico sem potegnila ven iz tiste mrzle vode, je bila čisto prestrašena, jaz sem se pa tresla še kakšne pol ure po tem. Očitno je šla sama gor, videla bazen in enostavno hotela it v vodo. Da bi se slučaajno spustila... ma, raje sploh ne pomislim, saj je ni noben videl

O ti fak!!! Vidiš, in to se lahko zgodi tudi učiteljem z vsemi licencami in nazivi, zato pa je to področje ukvarjanja z otroki tako sporno!!!!!
In nisi nikoli dovolj pameten in premeten, moram imeti oči na 10 koncih!!!! In koliko otrok, 34-40, pa koliko učiteljev!!!!????? Me res zanima, ker tu so normativi, sploh za tako male otroke! Mi smo vedno gledali, da je bilo na učitelja MAX. 6 otrok, sploh pa pri plavanju????!!!!!!
J'bemti, no! Saj praivm, da se lahko vsakemu zgodi, ampak če bi se denimo M. to naredilo, lahko kar dol zapre, pri nas so starši 'komplicirali' že za kako buško (pa vsi vemo, da otrok v telovadnici ob divjanju mimgrede pade...), so bile težave....
Ne upam pomisliti, kaj bi se lahko zgodilo...

Neposredna povezava do sporočila: 1522
22.10.2008 9:47:35   
HuAnita
Jančika - pismo, z voskom?! Sem poskusila enkrat, pa so se mi te bulice take naredile, polno gnoja, mislim, prav zagnojeno... Imam pa že raje občasno pogozdeno kot golosek z gjojnimi hribčki.

Skabi - vsaka čast, da si še želite otrok! user posted image Iskreno te občudujem!

Smrček - pismo, še ena super mama, z levo roko pomete z vsem, pa še moža pošlje na tujeuser posted image , da ima mir!

Ropotuljica, skuštrana - ful lepe slike. Liza je pa itak izrezana Capinka, na prvi pogled sem kar pobuljila, kje smo to biliuser posted image

snorlax- si poslala viruse iz črev? Mene se tudi nekaj loteva, po moje mi je ful odpornost padla, sploh ker kakih mapetnih vitaminov iz sadnja in zelenjave od petka nisem mogla jesti, zdaj si ribam jabolka in grizljam mandarine, danes pa mob poskusila jesti normalno hrano... Čeprav me še kar špika v zobu oz. luknji....user posted image

žanek - kaj bo s piknikom? Kaj pa prih. teden, enkrat med tednom? mi bomo sicer na veliko delali, ker bo ati CELO 2 dni (med šolskimi počitincami?user posted image ) doma, ampak kako popoldne bi se lahko dobili. Čez vikedn pa si bomo tudi mi privoščili 4-dnevni izlet. Aja, to potem ni več samo vikend...user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
22.10.2008 10:29:05   
marjanaR
O, mater, teta beta. Hvala Bogu, da se je tako končalo. Sploh pa je bila totalna anarhija, jaz bi si upala reči, da je bilo veliko več kot 35 otrok (vsaj 50, 60?) Tumač. Jaz sem jo oddala G. in šla domov, ker je bila taka svinjska gužva. Za moje pojme bi bilo bolje se vse dogovoriti na suhem, zaokrožiti skupine in naslednjič plavati, ko jih bo (a jih res bo?) na enega učitetelja 6.

Kaj je fitnesačice, a ste se kej zmenle? Bodo čuvali otroke? Mojega najbrž ne, je preživahen, da bi samo sedel v vozičku, tak da ... Ne vem, se moram zmenit z omiko, če bo pazla.

Skabi,user posted image .

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
22.10.2008 10:33:46   
smrček
Skabi, te čist razumem in poznam to. Ko boste v novi hiški, pa se bo vse skupaj malo umirilo, si boš pa še želela, da se kdaj "ponesreči".

Jst sem zadnjič pokala vse tiste male cotke in se spraševala, kam naj s tem? Pride I mimo in mi reče: pršpari si jih za četrtega otročkauser posted image  Hm, nikoli ne reci nikoli.... sicer sem se pa že navadila na zarečen kruh - ni tako slab.

HuAnita, verjemi mi, ne gre mi glih z levo roko. Danes, ko sem morala vse tri zrihtat zjutraj in jih še peljat v vrtec, sta tavečja skoraj zajtrk zamudila; porabili smo celo uro in poluser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.