|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
21.10.2008 11:31:48   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jazzy saj ni tako hudo. resno delava na tem kakih 7-8 let. Pred tem sem pa imela oba starša hudo bolana in skrbela za njih...pa žalovala...pa... Saj veš...vsak ima neko sranje.
Pol sva pa le ugotovila, da brez medicine ne bo šlo... Saj veš mi oldtimerji tiščimo sami do konca user posted image

gigi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
21.10.2008 11:33:32   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ok torej postopek je sledeci: skuham caj, grem na vlak...moj gre zravn (predvidevam,ceprou niste napisal)...se peljeva.. grem pred spegu in cakam d se mi kolcne..vmes skacem po eni nogi ter zraven se mezikam..
a sm se kej pozabla?

po ritici se nisi drsala!!user posted image user posted image  Pa mislim, da boš flaško rabila!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
21.10.2008 11:34:51   
pikicao.
joj pa to bom rabla ze plonk ceglc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
21.10.2008 11:36:18   
jazzz27
jao gigi...oldtimerji ste res eni trmasti ljudjeuser posted image user posted image user posted image ... te že kaj napenja od špik al ni nič spremembe...jaz držim pesti za jutrišnji UZ. a na GK tudi tako zgodaj zjutaj delajo, kot pri Rešu?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
21.10.2008 11:37:45   
jazzz27

joj pa to bom rabla ze plonk ceglc user posted image user posted image user posted image

Ah....bolj preprosto bo, da skuhaš čaj, se usedeš za mizo, ga posrkaš, potem pa skočiš v Zagreb....user posted image  Kakšno dozo Klomifena imaš?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.10.2008 11:38:43   
jazzz27
a.jrad...a ti boš pa samo kukala? Pridruži se nam!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.10.2008 11:41:49   
pikicao.
mam sam po eno tabletko na dan, k je ze ta ucinkovala..pa se tisti stranski ucinki k so bli..je rekla d bo en cist ok. bomo vidl..

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.10.2008 11:45:13   
gigi1
A ne, da smo? user posted image  user posted image  user posted image

V Lju G pridejo okoli pol8ih, me pa tam visimo že od pol7ih naprej. Je pa gužva. kakšen dan nas zna bit tud po 50..
Ja me že špika in napihuje. Upam, da bo jutri že kaj spodbudnega..jajčka na 100 načinov mi že čez ušesa gledajo...

Joooj punce, če hočem kaj naredit, se moram odklopit. Dans še za kruh nisem zaslužila user posted image

Pa pa

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.10.2008 11:46:03   
~Biba~
user posted image user posted image user posted image kake mateuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.10.2008 11:46:39   
~Biba~
žižika...te pa le glej,da bo za 2 polnozrnati žemljiciuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.10.2008 11:48:34   
jazzz27
no saj je kar ok...men jo je Reš dal samo pol na dan....tak da smo tablete drobil in lomil....mislim da od 3 do 7 dne. Itak pa ne vem če sem reagirala, ker nisem nikol do Uzja prišla. Se me je samo odlosal za 4 meseceuser posted image . Ah kdo bi mu zameril, ker ima že tako dela čez glavo!user posted image

A dons pa mi2 samevava?

Kje pa je naša Biba? Pa Murkica se je tud potuhnila...pa Ajsike ni več....BABE RAPORT!!!! Jaz sem na dopustu, pa tukaj gor afne guncamuser posted image . Že vidim, da bo treba za kak dan v službouser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.10.2008 11:50:28   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

hahahahahahahaha...ti si pojava...sem glih mislila napist....da naj vsaj za otroke kruh priskrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.10.2008 11:51:28   
pikicao.
jz sm zaenkrt se tuki, sam nom mogla bit vec dolg..

kaj je pol zdej z nasim srecanjem..ste se kr potuhnile user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
21.10.2008 11:52:08   
jazzz27
žiži jutri bodo vsi nad 20!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mah komaj čakam, da pritreseš dobro novičko, da bo stopka padla!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.10.2008 11:53:45   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

hahahahahahahaha...ti si pojava...sem glih mislila napist....da naj vsaj za otroke kruh priskrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

HAHAHHAHAAA Sta me pa res nasmejale user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa res grem

Pikicao teb pa ena muha po podpisu leta user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.10.2008 11:54:23   
~Biba~
tak zdaj pa bom jaz mela monologeuser posted image

kak sem? vredi

kak je psička? super...v soboto šla z nama na obisk, k mojim staršem; da spozna, mojega "prvega" pesekauser posted image Spoznavanje pune uspelo...igrala sta se 6 ur nepretrgoma...drug dan pa spala ko 2 norcauser posted image

kak je gradnja? končana... zaenkrat..treba šparavčka napolnituser posted image samo keramika za 23 stopnic, bo naju za zimo dovolj stala. Kak je reko polžek? počasi se daleč prideuser posted image

Mene pa je malo strah...petka...ti dnevi pred user posted image so hudičevi, sem misla, da se sčasoma navadiš...ampak je skoraj enako kot v prvem krogu.

moram keri kaj čestitat? če ste tolko naklofale, da vam ne sledim večuser posted image jazziki za pogum da zdrži do 31, žiži za pogum, da je že 20 let borka...pikici za ooooo, živi za potovanje v zagreb ..btw sem te iskala včeraj v zagrebuuser posted image sončkoma, miški, bejbi, in vsem ostalim da se tak lepo javljate user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
21.10.2008 11:56:40   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

HAHAHHAHAAA Sta me pa res nasmejale user posted image  user posted image  user posted image . Zdej pa res grem

Pikicao teb pa ena muha po podpisu leta user posted image

mogoče je to tista za v okouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.10.2008 11:59:21   
jazzz27

tak zdaj pa bom jaz mela monologeuser posted image

kak sem? vredi

kak je psička? super...v soboto šla z nama na obisk, k mojim staršem; da spozna, mojega "prvega" pesekauser posted image Spoznavanje pune uspelo...igrala sta se 6 ur nepretrgoma...drug dan pa spala ko 2 norcauser posted image

kak je gradnja? končana... zaenkrat..treba šparavčka napolnituser posted image samo keramika za 23 stopnic, bo naju za zimo dovolj stala. Kak je reko polžek? počasi se daleč prideuser posted image

Mene pa je malo strah...petka...ti dnevi pred user posted image so hudičevi, sem misla, da se sčasoma navadiš...ampak je skoraj enako kot v prvem krogu.

moram keri kaj čestitat? če ste tolko naklofale, da vam ne sledim večuser posted image jazziki za pogum da zdrži do 31, žiži za pogum, da je že 20 let borka...pikici za ooooo, živi za potovanje v zagreb ..btw sem te iskala včeraj v zagrebuuser posted image sončkoma, miški, bejbi, in vsem ostalim da se tak lepo javljate user posted image

biba..tale monolog mi je bil zabaven...

si pa res spregledala, da sem te vprašala za štenge!!user posted image  Pa za polžka tud!user posted image

A kužek ti pa nič ne nagaja, pa kako copato trga? je olikan, po mamici?user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.10.2008 12:02:44   
pikicao.
ja vidte na muhi sem ze zacela delat..mam predpriprave user posted image user posted image user posted image user posted image
ze dela bzzzz bzzz bzzzz
biba joj pomoje je blo tok lusn gledat uni dve mrcinci user posted image user posted image ..sm cist nora na kuzke, mucke,..sam d se crklja user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
21.10.2008 12:06:50   
~Biba~
jazzika....saj štenge so fertik, le keramika manjka, to bova pa polagala v lastni režijiuser posted image kužek pa je priden ja...lih zjutraj sem slišala taščo: " aaaaa pusti to, ne grizi me, šmrklja mala...aaaa, nič nisi pridna..aaauu!" user posted image user posted image user posted image kužika je pridna, še kako je pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.10.2008 12:08:04   
~Biba~
biba joj pomoje je blo tok lusn gledat uni dve mrcinci user posted image user posted image ..sm cist nora na kuzke, mucke,..sam d se crklja user posted image user posted image
potem si ti pri moških tak najprej pogledala, če je dovolj kosmat, pa da se zna crkljatuser posted image da maš enga vlkega medota domauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.10.2008 12:09:01   
~Biba~
pikica ooo bzzz bzzzzlepzzz podpis....kr brniuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.10.2008 12:09:34   
pikicao.
neee, moj pa ni nc kosmat, sam po nogah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mam pa mojga macka..k je kosmat namest naju obehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.10.2008 12:09:50   
jazzz27

potem si ti pri moških tak najprej pogledala, če je dovolj kosmat, pa da se zna crkljatuser posted image da maš enga vlkega medota domauser posted image

ne to sem bla jstuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.10.2008 12:10:44   
jazzz27

jazzika....saj štenge so fertik, le keramika manjka, to bova pa polagala v lastni režijiuser posted image kužek pa je priden ja...lih zjutraj sem slišala taščo: " aaaaa pusti to, ne grizi me, šmrklja mala...aaaa, nič nisi pridna..aaauu!" user posted image user posted image user posted image kužika je pridna, še kako je pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

tvoja kuža je pa tako lepo dresiranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.