|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
20.10.2008 21:14:02   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Alfabeta- ja sej pol pa že skor nič ne ostane...user posted image   

ja al je teh z "duhovno" vsebino dovoljuser posted image aja jaz pa raje ne spravljam računov, razen tistih ki moram.... vsaj ne vem koliko kam damuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 20.10.2008 21:15:02 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
20.10.2008 22:18:21   
Alfabeta
Punce, zdej se pa vzemte v roke! Na 2.strani sem nas našla!user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
20.10.2008 22:31:13   
Golobček
Sem še prišla jaz malo pokukat pa tudi vidim da se nič ne dogaja.

Pri nas sončki spijo, tako da bom tudi jaz počasi šla pančkat.

Aja še to, jutri dobiva z Nino pomemben obisk- prideta Suzana in Aljaž user posted image user posted image

Zdaj pa grem pančat, moram zjutraj zgodaj vstat...
Nočko

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
20.10.2008 23:19:49   
nana35
karmyka,res lepe slike tvojih dveh sončic,sploh so mi všeč tiste,kjer se tako lepo skupaj igrata.user posted image In seveda zelo lep avatar imaš.user posted image

Alfabeta,najlepša hvala za navodila,zdaj imam zbrana že trojna,pa če zdaj ne bom posnela,potem sem pa res blond!user posted image
Glede knjige pa tako-mislim,da si naredila prav in da si ravnala po občutku,jaz bi naredila enako.Saj ti jo je tudi tista gospa podarila kar tako,kajne,če se ne motim?Zakaj ne bi bili tudi kdaj dobri in prijazni? Moje mnenje je,da si naredila tako,kot sta ti govorila razum in srce.Nič nisi trapasta,če pa kdo tako misli,da si zaradi tega trapasta,pa naj pač misli,ti si naredila dobro delo in v tem je stvar.

Najlepša hvala tudi katee in ljubljana tudi tukaj,ker sta mi poslali navodila za Nerota in zapisovanje CD-jev.nekako bo pa zdaj moralo iti,kajne,če sem zbrala toliko podatkov.
Punce,res ste prijazne,da ste mi pomagale z navodili.user posted image

katee,lepa slikica.

martinca,nimam pojma kaj dela intruder,jo bom jutri poklicala,če se danes ne bo javila.Ali pa se zdravi od RR-ja.Malo me že skrbi,že nekaj dni se ni oglasila.
Kar se tiče čage...jaz bi bila za čago,samo ne v Mondu ampak kar tako. Ve le uživajte,saj ste še mlade,ko boste stare,pa se boste samo še spominjaleuser posted image .

mml,lepe stvaritve tvoje Mance,se vidi da je že zdaj nadarjena,mogoče po tebi?Ne vem,samo ugibam...

sani,tele kmetije jaz sploh nočem gledat ravno zaradi tega obnašanja,pa nisem neki zadrti tip,ampak tole mi pa gre pošteno nauser posted image .Samo odlomke sem gledala,pa imam dovolj.

Klemen že dolgo spančka,ker je vsak dan bolj naporenuser posted image .Prej sem gledala malo posnetke ko sem ga snemala na kamero od začetka pa do zdaj,kako je bil majhen,se mi zdi da sem kar pozabila.In vedno lepši in močnejši je.Proti prej je pravi dedec.user posted image

No grem,lepo spite.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 20.10.2008 23:20:15 >

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
21.10.2008 6:47:16   
Lunca1
Jutro, saj ne boste verjele od kdaj sem konci 3.35, za user posted image  user posted image . Se je tamal nekaj oglašal, pa podnajmenico sva dobila v posteljo, potem pa nisem mogla več zaspat.user posted image

Pri nas smo pa še kar pri 2 zobkih, nočejo nič novi ven pokukat.

Brez pomivalca se jaz sploh ne grem več, smo se že čisto razvadili. Ga imamo že od mojega 14. leta.

Alfabeta ne nisi trapasta in si naredila dobro delo. Kar ti čutiš je pomembno, ne pa kaj drugi mislijo. Če si se tako odločila, je sigurno prav.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
21.10.2008 7:25:54   
dašabina
dobro jutro, dober dan....
Alfabeta, jaz isto delam - kar dobim podarjeno, vedno podarim, tako da si super!!!
Mi še nimamo nič zobkov, tako da čakamo....spimo tako tako 2 do  3 x na noč se vstanemo in dojimo....
sam tolk da se javim, ker itak nimam nič pametenga za pisat...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
21.10.2008 7:26:45   
dašabina
Lea in Tea vse naj, naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tukaj bo pa kmalu 1. svečka a neuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
21.10.2008 7:44:41   
TRIŠ
Alfabeta ne rabiš imet slabe vesti.KOLIKOR DAŠ TOLIKO DOBIŠ.Dobro se z dobrim plača.Jaz marsikaj kar je res odlično ohranjeno prodam velikooo pa podarim in to najrajši nepoznanimuser posted image žal ampak tako je.Sem ponujala stajico in hojco od Matica sosedi pa se mi je zdelo kot da :če že hočeš pa daj no.In potem sem jo podarila na PODARIMO.SI in sta stajico prišla iskat nek mlad par,hojco pa sem poslala po poštiuser posted image

Katee
kako sta srčkana.Manja pa ima tako lepo jamico v ličkihuser posted image .

mml krasna slikica Mance .Jaz bi jo dala v okvir.Sem 2x gledala če je to grozd od trteuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
21.10.2008 7:57:46   
majra
Jutro!

Naša noč je bila pestra. Smo spali samo eno uro v kosu, drugom je bilo pa jamranje pa jok. Pa vročino smo imeli ponoči, ampak nič ne de, je Katja sedaj kot nova. Samo še iz nosa curlja.

Triš, tebi se pa vidi, da si Belokranjka, ko v taki lepi Mancini umetniški sliki vidiš grozd user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
21.10.2008 8:52:20   
nana35
Dobro jutro.

Samo toliko,da se javim,spali smo slabše kot prejšnje noči,spet se nam dogaja,da vso noč jamramo.Pa bo to tudi minilo.

Druga nič,samo spala sem do zdaj,ker je tašča prišla gor po Klemna ob 7h,jaz pa sem še malo spala.user posted image

Lp vsem.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
21.10.2008 9:45:22   
koala
Jutro!

Končno z novo tipkovnico, da lahko normalno tipkam, smo prejšnjo z kaloriferjem malo deformirali in so tipke štekale.

user posted image user posted image  za nove zobke.

Slavljenčkom vse naj naj.

Jaz pa pogrešam intruder, pa muziko(zdaj so že menda preseljeni), pa malo pikico, pa Suzano....

Noč pa je bila klasika, buajenje 3x za dojenje, par minutk pa spančka dalje, glede na to da sem še pred 14 dnevi vstajala tudi do 10x na noč je to super. Je pa pridni pikec potegnil do pol osmihuser posted image user posted image , mami pa z njimuser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
21.10.2008 10:12:52   
martinca
dobro jutro!

Patrik je spal včeraj od devetih (kar je redko da gre tako zgodaj spat) in je spal danes do osmih. 2x se je ponoči prebudil 1. ob polnoči 2. pa od dveh, potem pa mir do šestih.

sani, ti bom povedala ko bo drugi na poti. bom tako spet vprašala za spol.

nana, se bomo na stara leta spominjale kak smo norele ko smo bile še mlade. user posted image pa da bo Klemen to noč boljše prespal.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
21.10.2008 10:20:02   
klepetka
oj,
samo da vas pozdravim.Niamm kaj pametnega za napisat.
MOgoče samo kot zanimivost glede spola otroka;

poznam primer, ko so imeli doma že punčko. Otrok je  najpre in skozi govoril ata, ata. MAmica je bila v tem času že noseča, bodoči očka pa je kar rastel, ekr je na to foro (ata ata)  pričakoval fanta. No, in rodili sta se jima dvojičiciuser posted image .Tako da mislim, da bo glede tega  še najbolj držala teorija od Lunce in njenega Luke; da bi otrok preprosto jedeluser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
21.10.2008 10:28:27   
koala
klepetka, se strinjam da ni kaj veliko na teh vražah. No mi imamo še dav zamrznječka, ati pravi da sta fanta(smo baje samo fante naročili), bomo vidli čez par let.

No kar se vrež tiče, sem jaz dobila pod nos, da se je malemu popkovina ovila ker sem v nosečnosti perilo obešala in to dva tedna po porodu, ko sem bila še čisto na tleh, ker nisem rodila po naravni poti.  Nekateri pač znajo, ne?user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
21.10.2008 10:38:37   
lutiropan
dašabina imaš zs

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
21.10.2008 10:42:33   
lutiropan
Pozdravljene.

Nam pa tako z noska teče, tečna je kot.... Drugi zobek je čisto na tem da pokuka ven. Upam da je to samo zaradi zobkov, da se ne bo kaj večjega skuhalo... Vročine nimamo, malo samo pokašljuje.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
21.10.2008 10:52:39   
mala pikica
Včeraj mi ni uspelo priti do računalnika. Pa se zdaj hitro iz službe oglasim. Mimogrede, samo malo še, pa ne bom več hodila, potem bom pa spet doma user posted image  Upam, da se bo Gašper spet kaj navezal name, sem včeraj spet jokala kot dež user posted image

sani v Ljubljani je bilo  prav fajn, sploh ko po dolgem času vidiš prijateljice, pa tudi tiste, ki so bile malo manj prijateljice, potem pa se finega delaš, kako jih je lepo spet videt user posted image  Moj ljubi pa je tudi lepo skrbel doma za Gašperja, sta se prvič umivala sama in spat spravljala user posted image

Lenart in Kaja user posted image user posted image  za zobke!

Joj, golobček, kako je luškan vaš novi družinski član user posted image

mml ta Mancina umetnina pa je res neverjetna, me spominja na en kup sveže nabranih spominčic user posted image  Se pa vidi, kako različno ljudje gledamo, triš je videla pa grozdje user posted image

alfabeta seveda nisi nič trapasta, prav lepa poteza user posted image

Tako... Zdaj pa hitim še delat user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
21.10.2008 11:31:40   
ursulina
živjo!

da se vam na hitro oglasim... potem pa delat, mam goro papirjev pred sabo...

alfabeta, čisto lepa gesta, jaz tudi ne morem dat za denar naprej, kar sem dobila podarjeno...

majra, upam, da se ne bo kaj skuhalo, da so "samo" zobki!

pri nas je bil včeraj zvečer cel šov, je malček pogruntal, kako se lahko premika ob opori... v jedilnem kotu je najprej vse slikce premetal in ko je to zaključil je "odšetkal" 1 m naprej do rože, da bi jo malo počupal... kako se je lepo videlo, da jih samo firbec žene v nove podvige user posted image  user posted image user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
21.10.2008 11:40:25   
Lusa
..pa sem spet tu...danbes smo imeli eno najlepših noči..user posted image Daša ,sem že pogrešala spanje v enem kosu...

lutiropan-malce pozno moje sožalje

vaney-moja ajša je pa jedla veliko izdelkov iz soje ,pa ni bruhala in je imela zelo rada te stvari.Kljub temu ,da je imela 5operacij na črevesju.Meni takrat ni noben rekel ,da ne smem.Je pa imel aalergijo na kM.

nana-oh jaz tud predobro vem to čakanje in napetost v nosečnosti.Najprej nuhalna ,potem AC ,potem 1mes čakanje na izvid ,nato pa nestrpno pričakovanje male štruce ,pa čakanje pediatras ,da ti pove ,z vašo punčko je pa tokrat vse vredu-in takrat komaj zadihaš.Vsaj pri meni je bilo tako.

lenart in kaja-user posted image za zobek

golobček-če bom kdaj imela psa ,bo takšen kot vaš.Jojj za pojest..

karmyka-jaz pa tvoji pupiki tako rada gledam ,tako sta luštni....pa kakos e smejčkata in igrata -čudovito

mml-imaš pravo malo umetnico domauser posted image

mala pikica-ne user posted image  ,gašer te ima rad in kaj kmalu boš ti občutila.Pol pa se ne bo odlepil od tebe.

kobacanje ,stanje-pri nas še vedno ni nič od tegauser posted image Bo e ,bo že(joj kakšna tolažba)

zobki-smo še vedno brez njih ,ni duha in ne sluhauser posted image

ata,mama-Luša je rekla prvo ata ,in v drugo smo dobili Ajšo tako da...user posted image

...pa še slavljenčki -vse naj ,naj...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 12:40:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
21.10.2008 13:48:20   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Triš, tebi se pa vidi, da si Belokranjka, ko v taki lepi Mancini umetniški sliki vidiš grozd user posted image

Ja,jauser posted image user posted image ,jaz sem vidla že metliško črninouser posted image

Klepetka to ne velja ker je bila mamica že nosečauser posted image user posted image user posted image

Jaz pa barvam otrokom sobo.Prej smo imeli pol roza pol modre sedaj pa imamo orangeuser posted image .Začela sem pri roza in je lepo pokrilo,modro pa moram najprej zbelit potem šele barvatuser posted image .Upam da se me bo mož usmilil in on prebelil,jaz pa bom barvalauser posted image (no to je bil jutranji podvig in on še o tem nič ne ve,tako dauser posted image )

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
21.10.2008 14:11:53   
klaja
Zdravo!

Jaz pa sem danes tako lena, sem včeraj preveč delala (vsa okna sem sčistla, še v mamini etaži in še v kleti, pa mami sem še zavese sprala in jih nazaj obesla). Najraje bi šla malo spat, samo kaj ko se bosta pričeli počasi prebujat.

Mala pikica vem, da ti je zelo hudo, samo stalno slabše bo, če se boš še kar naprej sekirala. Ne jokaj toliko, poskusi se malo zadržat, mogoče tudi to vpliva na njega. Držim pesti, da se stanje čim prej popravi!

Mi pa smo v nedeljo končno šli po lustre, ker smo bili dve leti brez njih, zdaj pa nam je končno uspelo. Smo pa bili pri eni, ki jih doma dela iz gline, saj se meni take stvari ful dopadejo. V kuhinji sem že imela od te gospe lustre, zdaj pa sem še hotla za dnevno, potem pa je še naneslo, da sem vzela še za hodnik.

sem hotla še slike prilepit pa mi nikakor ne gre, bom probala kasneje, zdaj pa moram it, ker se Julija joka.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
21.10.2008 14:16:15   
ursalara
Karmyka ful lepe slikice,tvoje punčke so res princeske in kako se lepoigrata!user posted image user posted image

Alfabeta
glede knjige si naredila čisto prav jaz bi ravnala isto!Je pa takih ljudi malo zato svaka čast!user posted image user posted image

Katee,mml lepe slikice!user posted image user posted image

Klepetka ja samo vprašam se mi je zdelo da je imel zdaj enkrat roj.dan,zakaj ti pa nič ne sporočam ker nič ne vem novega mislim da je kar tišina!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
21.10.2008 14:19:05   
ursalara
Punce jaz v ponedeljek začnem delati mi je kar malo bed po enemu letu in pol ponovno se matrat je bilo kar preveč luštno doma!Joj mi je kar slabo ko pomislim!Včeraj me je šef klical če lahko že danes pridem pa nimam ta teden varstva ker so šle babice v toplice tako da začnem pa v ponedeljek ja je kar malo težko!Samo saj bo,prve dni bo malo težko potem pa bo!user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
21.10.2008 14:29:18   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

MOgoče samo kot zanimivost glede spola otroka;

poznam primer, ko so imeli doma že punčko. Otrok je  najpre in skozi govoril ata, ata. MAmica je bila v tem času že noseča, bodoči očka pa je kar rastel, ekr je na to foro (ata ata)  pričakoval fanta. No, in rodili sta se jima dvojičiciuser posted image .Tako da mislim, da bo glede tega  še najbolj držala teorija od Lunce in njenega Luke; da bi otrok preprosto jedeluser posted image

user posted image user posted image user posted image pa si me spet nasmejala, čeprav praviš da nimaš kaj pametnega za napisat.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.