nana35
|
karmyka,res lepe slike tvojih dveh sončic,sploh so mi všeč tiste,kjer se tako lepo skupaj igrata. In seveda zelo lep avatar imaš. Alfabeta,najlepša hvala za navodila,zdaj imam zbrana že trojna,pa če zdaj ne bom posnela,potem sem pa res blond! Glede knjige pa tako-mislim,da si naredila prav in da si ravnala po občutku,jaz bi naredila enako.Saj ti jo je tudi tista gospa podarila kar tako,kajne,če se ne motim?Zakaj ne bi bili tudi kdaj dobri in prijazni? Moje mnenje je,da si naredila tako,kot sta ti govorila razum in srce.Nič nisi trapasta,če pa kdo tako misli,da si zaradi tega trapasta,pa naj pač misli,ti si naredila dobro delo in v tem je stvar. Najlepša hvala tudi katee in ljubljana tudi tukaj,ker sta mi poslali navodila za Nerota in zapisovanje CD-jev.nekako bo pa zdaj moralo iti,kajne,če sem zbrala toliko podatkov. Punce,res ste prijazne,da ste mi pomagale z navodili. katee,lepa slikica. martinca,nimam pojma kaj dela intruder,jo bom jutri poklicala,če se danes ne bo javila.Ali pa se zdravi od RR-ja.Malo me že skrbi,že nekaj dni se ni oglasila. Kar se tiče čage...jaz bi bila za čago,samo ne v Mondu ampak kar tako. Ve le uživajte,saj ste še mlade,ko boste stare,pa se boste samo še spominjale . mml,lepe stvaritve tvoje Mance,se vidi da je že zdaj nadarjena,mogoče po tebi?Ne vem,samo ugibam... sani,tele kmetije jaz sploh nočem gledat ravno zaradi tega obnašanja,pa nisem neki zadrti tip,ampak tole mi pa gre pošteno na .Samo odlomke sem gledala,pa imam dovolj. Klemen že dolgo spančka,ker je vsak dan bolj naporen .Prej sem gledala malo posnetke ko sem ga snemala na kamero od začetka pa do zdaj,kako je bil majhen,se mi zdi da sem kar pozabila.In vedno lepši in močnejši je.Proti prej je pravi dedec. No grem,lepo spite.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 20.10.2008 23:20:15 >