nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana mi je šlo kar na jok koliko ene mamice pretrpite še preden zanosite Triš,veš pač tako je.Ko ne gre drugače in ko je želja po otroku močna,potem narediš vse na svetu,da prideš do njega. ampak narediš res vse in najlepše je,ko se zgodi čudež in ga dobiš.Res je veliko strahu in negotovosti,pa vprašanj,ali bo vse vredu,miljon vprašanj,res.Ampak saj sama vidiš,vse gre počasi proti cilju in na koncu kar verejti ne moreš,da se ti je zgodilo.Tebi,ki se ti je zgodilo že itak vse drugo,samo to ne,da imaš pa tudi ti enkrat srečo. Jazz še dolgo nisem verjela,da to niso samo sanje in da se bom zjutraj prebudila iz njih in ugotovila,da sem Klemna samo sanjala.Zdaj že verjamem,pa ve ste ga tudi že videle,kajne?Tako da je resničen in me razveseljuje,me jezi,počne vse,kar počnejo vsi vaši sončki.In zdaj sem končno popolnoma srečna. martinca,vem da pridejo chippendalsi ali kako se že napiše.Eh,ne grem,me ne vleče,bom raje pri mojem zlatem sončku in .Ve pa le uživajte.Nisem nikoli bila kakšen navdušenec,kar se tega tiče,sicer sem na enih treh striptizih bila,pa ni bilo nič posebnega,tako da ne bi,hvala. Žan in Miha, vse najboljše!!!