|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
20.10.2008 8:39:22   
ursulina
pozdravljene!

kako je bil lep vikend!!! smo ga maksimalno izkoristili, našli ful lepo pot za sprehod in upamo na še kak lep vikend...

ja no, pa ga imamo !!!! zobek namreč... gornja desna enkica je predrla, čakamo še na levo... pa nič nas kaj dosti ni matrala, smao v soboto popoldan je bil nenormalen jok, potem pa niič... bravo lenart!!! user posted image  user posted image  user posted image

se bom potrudila pokomentirati več zvečer... lepo bodite!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
20.10.2008 8:40:27   
klepetka
Dobro jutro,

sem brala kar nekaj časa, tolk ste naklofale v 2 dneh.Sploh nisem imela časa se usest tukaj, ker je bila naša pika res bogica.user posted image

Lana je šele včeraj proti večeru postala prava LAna, očitno ko je prijel AB, tako da je zdaj spet ok.user posted image

MArtinca in ursalara, hvala vama za  pikapolonce Laniuser posted image

nana, vidim da si me mal pogrešala;user posted image , ja ni šlo, Lana bla res bogauser posted image

MIHA IN ŽAN, VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANO

user posted image

Lep dan vam želim

< Sporočilo je popravil klepetka -- 20.10.2008 8:42:54 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
20.10.2008 8:49:29   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana mi je šlo kar na jok koliko ene mamice pretrpite še preden zanosite

Triš,veš pač tako je.Ko ne gre drugače in ko je želja po otroku močna,potem narediš vse na svetu,da prideš do njega. ampak narediš res vse in najlepše je,ko se zgodi čudež in ga dobiš.Res je veliko strahu in negotovosti,pa vprašanj,ali bo vse vredu,miljon vprašanj,res.Ampak saj sama vidiš,vse gre počasi proti cilju in na koncu kar verejti ne moreš,da se ti je zgodilo.Tebi,ki se ti je zgodilo že itak vse drugo,samo to ne,da imaš pa tudi ti enkrat srečo. Jazz še dolgo nisem verjela,da to niso samo sanje in da se bom zjutraj prebudila iz njih in ugotovila,da sem Klemna samo sanjala.Zdaj že verjamem,pa ve ste ga tudi že videle,kajne?Tako da je resničen in me razveseljuje,me jezi,počne vse,kar počnejo vsi vaši sončki.In zdaj sem končno popolnoma srečna.user posted image

martinca,vem da pridejo chippendalsi ali kako se že napiše.Eh,ne grem,me ne vleče,bom raje pri mojem zlatem sončku in user posted image .Ve pa le uživajte.Nisem nikoli bila kakšen navdušenec,kar se tega tiče,sicer sem na enih treh striptizih bila,pa ni bilo nič posebnega,tako da ne bi,hvala.

Žan in
user posted image

Miha, vse najboljše!!!
user posted image

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
20.10.2008 8:51:56   
Sunny Morning
z malo zamude, pa vseeno
LEA
user posted image

TEA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
20.10.2008 8:53:25   
Sunny Morning
MIHA
user posted image

ŽAN
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
20.10.2008 8:58:20   
katee
Žan in Miha vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli spet eno slabših noči. Se je Žan Luka zbudil enen  10×, potem sem ga dala k sebi v posteljo, pa se je z glavo ful udaril od stranico postelje, tako da je bilo joka dovolj za vse.

Danes naj bi bil še en lep sončen dan, ki ga misliva preživeti kar v mestu.
Sani; če boš hodila kaj v center pokliči za kavo!

user posted image  se mi redno oglaša. So zdaj nekje na S Italije in je rekel, da je zelo hladno, da piha in še dobro, da nisva šla zraven (s tem me samo tolaži user posted image ).

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
20.10.2008 8:59:43   
katee
Lenart user posted image user posted image  za zobek!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
20.10.2008 9:52:17   
Anchikaa
Dobro jutro.

Ta vikend pa je bil zelo ok.V soboto sva si dala z mojim duška,sva šla na Karmo,se imela super druper fajn,potem pa še z kolegi zafeštali v enem klubu in sva prišla ob 4h domov.Mala pa je spala pri babici in dediju in je bila pridna.Seveda potem v nedeljo nisem mogla dolgo spat in sem že ob 9h lupčkala Dašiko.Pol pa smo šli na kosilo k bratu od mojga,tak da ni blo treba nič delat doma.

Miha in Žan vse naj naj za obmesečniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj nimam kaj pametnega za napisat.
Aja sem pozabla,na RR sem že kar nekaj časa nazaj naredla album z Dašinimi slikicami in če hočete jih lahko grete malo pogledat.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
20.10.2008 10:15:37   
sani1
Dobro jutro!

Ste naklofale, da sploh ne morem vsega dohitet...

Mi smo prehlajeni oz. nam teče iz nosa. Sem včeraj ob 10 zvečer šla sesalec montirat v kopalnico...user posted image in potem so sledili vresling prijemi...user posted image

klepetka- pa sej če mi ena kava uide se ne bo svet podrl. Vidiš, da še stoji.

karatina- čestitke. Super novica. In zdej si zoepet srečka user posted image ... 

mala pikica- sej se bo še Gašper cartal pri tebi. To je samo neko obdobje, ki ga imajo ti naši sončki. Manja je bila ista zdej pa je mama zakon...user posted image   Kako je bilo včeraj?

katee- midve imava tudi namen iti v mesto danes. Samo čakava da se ta megla vzdigne... Bom videla še kako in kaj no. Pa če bova te pokličeva. Ok?

Vikend je res minil hitro. Bi ga bilo treba podaljšati za en dan. Ampak kaj čem tako pač je.

Lep dan vsem!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
20.10.2008 10:16:45   
sani1
Miha in Žan vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
20.10.2008 10:24:33   
Lunca1

Glede vraže pa:če je prva beseda mama je hči,če je ata pa je sin user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če je am am user posted image . Pol je pa jedec, evo Luka je. user posted image user posted image user posted image

Žan in Miha vse naj naj. user posted image

Anita naš se je tudi najprej plazil (najprej vzvratnouser posted image , potem naprej) , potem pa se je začel postavljat na vse štiri in se guncal naprej in nazaj, potem pa je začel počasi s kobacanjem.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.10.2008 10:34:16   
lutiropan
Ponosno javljam, da smo se izpisali iz kluba brezzobih.Naša Kaja ima spodnjo levo enko zunaj.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.10.2008 10:37:48   
katee
sani: ti  kar pokliči. Mi2 tudi ne bova hodila prehitro v center. Itak čakam, da Žan Luka najprej odspi prvo rundo.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
20.10.2008 10:37:52   
Anonimen
Sani1 ti prehladi so pa sedaj kr pogosti pri naših sončki. Jah, tudi našmu teče iz noska in jaz sem tudi še kr prehlajena. Je zoprno, sam mormo non stop potem pucat z fiziološko in aspiratorjem. Pa upajmo, da ti zoprni prehladi hitro minejo.

Anchikka user posted image za žuranje. Jaz tudi ponavadi grem 1 krat na mesec mal s kolegicami ali pa z možekom mal vn, da odklopim in nafilam baterije. Potem je lažje in še rajši jih imamo, a ne?

Lenart user posted image user posted image user posted image za zobka, pa fajn da te ni preveč matralo!

Klepetka fajn, da je Lani boljše.user posted image user posted image user posted image naj jo do konca pozdravijo.

Moj mali možek spi, ko pa se zbudi pa šibamo na plavanje. Kako uživa v vodi, seej ni čudno ko je pa vodnar. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
20.10.2008 10:39:05   
Anonimen
Kaja user posted image user posted image user posted image za tvoj prvi zobek!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
20.10.2008 11:14:07   
Lunca1
user posted image  Kaja čestitke za zobek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
20.10.2008 11:19:14   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Glede vraže pa:če je prva beseda mama je hči,če je ata pa je sin user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če je am am user posted image . Pol je pa jedec, evo Luka je. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o Lunca ti ga pa pihnešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Anita a sta s Sunny morning skupaj na plavanju.

Anchika super za žur.Najprej pa sem prebrala karmina-pogrebščina in mi ni klapalo skupaj ,da ste se zabavaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lenart in Kajauser posted image user posted image user posted image user posted image za zobek.Sedaj pa še Miha čakamouser posted image da kaj pokuka ven.Je še kdo brez zobkov?

Lana je boljša in sva bile že pri zobarju in dobila prvo zvezdico.Naša princeska pa je sedaj tako ponosna,ker se ji nekaj v ustih svetiuser posted image

Nana
lepo si to napisala in če bi bila blizu bi te uščipnila pa bi videla da niso sanjeuser posted image

DANES PA MOJ ZALATI SINE PRAZNUJE DEVET ZLATIH ,LEPIH MESECEV.Sinek hvala da si prišel k nam user posted image

MIHA IN ŽAN VSE NAJBOLJŠE PRIJATELJAuser posted image

user posted image

Majra
a takole naj bi zgledala tvoja Katjauser posted image
auser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
20.10.2008 11:28:51   
Golobček
Samo na hitro, ker se mi spet mudi, moram v vrtec po otroke.

Suzana no a prideta jutri z Aljažem ??? Jutri imam čas upam da ne bo delavcev, sicer so pa lahko sami tudi jaz tak ne znam zidatuser posted image  

Zdaj grem pa slikat našega kužeka pa van dam slikco gor, ker mislim da je Nana napisala da je ni mogla videt

Žan in Miha vse najboljše za obmesečnice, tole pa je od Nine za vaju!!!
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
20.10.2008 11:30:02   
sani1
Megla se je razkadila in pokukal je sonček...user posted image   Zdej se bo pa potrebno počasi malo na sprehod odpravit...

Lenart in Kaja bravo za prva zobka...user posted image

Ja to sem pa jaz tudi zadnjič od kolegice sličala, da če otrok reče prvo ata, da je pol sin. Bomo videli v drugo...user posted image   Ker pri nas je samo ata. Ko ji rečem reci mama sem jaz ata. Očitno sem prestroga in me ima za atana...user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
20.10.2008 11:51:28   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Lenart in Kaja bravo za prva zobka...user posted image

Se podpišem pod tole

Ja to sem pa jaz tudi zadnjič od kolegice sličala, da če otrok reče prvo ata, da je pol sin. Bomo videli v drugo...user posted image   Ker pri nas je samo ata. Ko ji rečem reci mama sem jaz ata. Očitno sem prestroga in me ima za atana...user posted image user posted image

Pri nas tole 100 % drži, ko sem rodila Jana je začel govorit ata, tadrugi je bil Nik, ta pa je začel govorit mama, no in zdaj imamo Nino- Nina pa govori in ata in mama zato smo dali obrt doluser posted image user posted image user posted image  

Evo pa še slikica našega Bena. Ograja tudi že stoji, zdaj pa sledi štrihanjeuser posted image

user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.10.2008 11:52:53   
Golobček
Kdo zna to pomanjšat sem nekaj zaštrikalauser posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.10.2008 12:05:49   
Lunca1
Golobček, iiii kak cortek. user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
20.10.2008 13:08:56   
ursalara
Žan  vse najboljše user posted image
Miha vse najboljše!user posted image

Klepetka
a je bratec že imel roj.dan smo malo pozabili!user posted image

Kaja
čestitke za zobek!user posted image user posted image

Lenart čestitke za zobka!user posted image user posted image

Golobček joj kako je cotkan!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.10.2008 14:04:02   
klepetka
ursalara, že že... pre skoraj tremi tedniuser posted image user posted image .KAj zdaj, nič ne poročaš kako in kaj, če kajuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
20.10.2008 14:54:49   
Sunny Morning
klepetka user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
glavno da pomivalec deluje.user posted image

user posted image Superca. Boš vidla kako je super, vsaj meni je.

mala pikica pri nas je pa Neja preveč name navezana in je kar mala katastroga, ko sva sami doma. Se mi ves čas po trenirki vleče in ne morem čisto nič naredit. Te pa razumem, da ti je hudo in ti pošiljam user posted image . Si pa ti ena in edina za Gašperja, samo mora on to še pogruntat.

anitav lep avatar.

srečanje mi pridemo ali v petek ali pa v soboto,ker vas že pogrešamuser posted image .

Medve tudi.

IZVIRNO SPOROČILO: anitav
Zanima me a ste jim ve kako pomagale, da so začeli kobacati?

Jaz sem Nejo pustila, da je sama vse pogruntala. Tudi, če še zdaj ne bi kobacala je niti slučajno ne bi rinla. Mogoče bi mi bilo čudno ampak bi pustila, da sama naredi svoje ob svojem času. Jan že ve kaj lahko in kaj ne.

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Nejc, kje je lučka?   user posted image

user posted image  

Joj mami, kaj ga pa serješ. user posted image

piškamiška sem se danes v Intersportu opremila za tekanje. Sem si vse kupila, razen copate, ker so ene nove doma še v škatli. Na iPod-u je že od katee muzika, tako samo še začnem. Že kar komaj čakam.

klaja user posted image za idejo. Jaz sem tudi hotla kaj takega, pa sem se kar premislila, ker mi nekako ne gre od rok in raje ne bom nekaj na pol delala.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
D+Bk torej, sobota 25.10. ob 10. uri brez prikolicuser posted image  in  s sončki - manjši in večjimiuser posted image , bom mojga pa na jago poslalauser posted image user posted image user posted image , bo mislu, da se mi je strgal....
za papat bomo pa res naredle župco...user posted image , pa mal solatke, pa govedenca s hrenom - dietno, nasitno, enostavnouser posted image

Zdaj pa že komaj čakam.

lutiropan moje sožalje. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.