nana35
|
Lenart, za zobek. Ančika,lepe slikice,sem pogledala album.Lepo da se z dragim tako zabavala, meni pa sploh ni do tega,če mi verjameš,pa ne da sem se polenila ali kaj.Včasih smo ogromno hodili ven in sem veliko uživala,saj vidiš,če sem stara toliko kot sem in imam komaj zdaj otročka,potem veš koliko let sem se fajn imela.Mogoče pa je ravno to krivo za to,da mi nikamor ni za it.Samo na kakšen rojstni dan domov še rada grem,pa kak piknik in to je to. Kaja,tudi tebi za zobek. Triš,Patrik od martince je sigurno še brez zobkov.Koliko jih ima Žan? Ja,saj zdaj že vem da ne sanjam več.. me že kar lepo zabava in jezi tale moj falot. Elvis pa me je zdaj res nasmejal,le kje stakneš vse te slike?? Golobček,jaz sem napisala ja,da nisem mogla kužka videt,pa ne vem zakaj?? Zdaj pa ga vidim,res je slika malce velika,pa toliko bolje,da sem pogledala že pred večerom,ko jo bodo že pomanjšali.Joj,kako je lep,res je pravi zlati prinašalec.Že vidim kako ste se že zdaj vsi zaljubili v njega,jaz bi se takoj. klepetka,a takega lepotca bi se tudi bala,kot je tale kužek Ben?? sunny m.res uživama z mojim pomivalcem,sem že pozabila kako je fino,ker ga zdaj 4 leta nimam prej smo ga vedno imeli,pa se mi je na začetku še fino zdelo,ja,mogoče nekaj mesecev,potem pa ne več. Zdaj pa mi še kako prav pride,ko imam manj časa,kaj šele ko grem delat. triš,alfabeta,pomoč!!Kako snemam na Nerotu??Kako si potegnem iz gmaila dol tele pravljice ki mi jih je Ljubljana poslala in jih dam na CD??? piba,upam,da s Klaro ni hujšega in da je ustnica ok.Jutri bo že bolje.Ko se je Klemen udaril,ga jaz nisem vozila nikamor,sem počakala do drugega dneva,ampak je takrat že minilo.Mogoče se je z zobkom zadela v ustnico,pa ima zato nabreklo.Uboga revica..