|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
19.10.2008 8:54:02   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Triš, a v soboto še mene vzamete v kolono, pri moji mami?
pa da boste trobile da bom vedla, da ste veuser posted image user posted image user posted image

Bomo prišli kot poročna povorka k Dašabini

Mala pikica kako siuser posted image user posted image user posted image

No bomo kot poročna koloncauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.10.2008 8:55:19 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.10.2008 8:56:31   
dašabina
Piškamiška, super slikicauser posted image
Anitav, naš se še ne plazi in če bo po sestricah, se ne bo...user posted image
Klaja, super za dekliciuser posted image user posted image , naše dete brbra dede, tete, grrrr, mama noče, razen ponoči, ko ga oči vzame v roke in potem milo joče mamamuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.10.2008 8:58:16   
TRIŠ
Mala pikica vidim da si že napisalauser posted image .Danes pa se le lepo imej ,jaz bi šla tudi,samo potem bi bila po dveh kozarcih komauser posted image .Glede vraže pa:če je prva beseda mama je hči,če je ata pa je sin user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.10.2008 9:27:24   
lutiropan
Dober dan !

Pri nas smo pa tako user posted image user posted image user posted image . Izgubili smo dedija. No, od moža mami je bila v drugo poročena in je v četrtek izgubila moža. Je umrl  pri zdravniku, ko je šel na redno kontrolo. Je reva ostala pri 40 sama s tremi otroki, ko ji je prvi mož umrl, sedaj pa   spet.

Otroci so zelo žalostni, so ga imeli tako radi in on njih. Dedi je bil zakon...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.10.2008 9:27:59   
lutiropan
Mala pikica hvalauser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.10.2008 9:45:30   
katee
lutiropan: moje sožalje

Mi2 z Žan Luko sva pa sama ostala. Tati že šel. Zdaj bo pa žurka!user posted image

Noč je bila super. No, moj se je ob 2h zjutraj spokal, potem pa sva spala do 6.15, nato je dobil flašo in zaspal do 8.20 user posted image .

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.10.2008 9:49:52   
TRIŠ
Lutiropan moje sožalje celi vaši družiniciuser posted image user posted image user posted image user posted image .Kaj pa mu je bilouser posted image user posted image user posted image

Katee a ti ne bo nič dolgčasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.10.2008 10:17:10   
klaja
Lutiropan iskreno sožalje!

Saj dnevnik za nazaj bom pač napisala kolikor se spomnim, bolj površinsko, za naprej pa bom pisala kar sproti. Mi je to ful zanimivo, ker imam jaz od moje prababice dnevnik, ga je tudi pisala, od prvega poročnega dne dalje in je ful zanimivo. A si lahko predstavljate da je kaj vem katerega leta, mislim da tam nekje 1918, šla za novo leto v kino z vlakom. Sem že malo pozabla kdaj je to bilo, bi ga mogla spet malo prebrat.

< Sporočilo je popravil klaja -- 19.10.2008 10:19:41 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.10.2008 10:36:28   
majra
lutiropan, iskreno sožalje

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.10.2008 10:37:58   
dašabina
Lutiropan, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.10.2008 10:42:59   
koala
lutripan iskreno sožaljeuser posted image  naj vas angelčki čuvajo.

mala pikica samo da si bolje. Danes pa                                 uživaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.10.2008 10:51:07   
Lunca1
Lutiropan iskreno sožalje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.10.2008 11:06:38   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Katee a ti ne bo nič dolgčasuser posted image

Meni ni nikoli dolgčas! No, seveda ga bom pogrešala, Žan Luka ga bo tudi, ampak ne bo panike. Če mi bo pa dolgčas, bom pa več tukaj gor visela user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.10.2008 12:07:25   
vaney
jaz sem pa čisto user posted image , nekaj ni v redu z Anžetom, pa ne vem kaj...ob 9.30 je pojedel en jogurt s sojinim mlekom (zaradi flekov po kravjem), se normalno igral in ob 10.30 zaspal, ob 11h se je zbudil, ga grem zrihtat za ven, začne bruhat. Sem rekla, ok, jogurt mu ni pasal, sva se preoblekla in greva ven, na poti še 1x bruha, greva nazaj noter, preoblečt, v dnevni sobi še 1x bruha, spet preoblečt in v naročju še 1x bruha, že samo slino...pit noče nič, zdaj je zaspal. Sploh ne vem, a je možno, da mu je ta sojin jogurt tako škodil, da je 4x bruhal v 45 minutah? upam, da je bilo samo to in da je konec z bruhanjem, če ne, moramo k zdravniku, ker noče pituser posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.10.2008 12:09:16   
Lunca1
Vaney vodo mu dajaj po žličkah, ali pa pipetki, če imaš tisto za zdravila dajat. Drugače pa upam, da je bil res jogurt kriv.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.10.2008 12:43:13   
koala
vaney user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da se bošček pomiri.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.10.2008 14:04:15   
Anonimen
Dan!

Taka prečudovita nedelja je! Zdej smo pojedli kosilo, oba sončka spita. Ati mami kuha kavico.user posted image Potem pa gremo zopet ven na sončka, pa k babici na jabolčni štrudel. Mi smo meli kr dobro nočko, pa tudi jaz sem že nekoliko boljše, Jan pa je še vedno mal šmrkast. Jutri pa gremo na plavalni tečaj za dojenčke, komaj čakam. Smo imeli že 2 krat in naš je užival 100/h, je šprical vse naokoli, pa najbolj mene in sebe.

Vaney joj bošček Anže. Upam, da  bruhanje kmalu mine in da ni kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image

Triš jaz še ne vem če bom lahko šla na srečanje, bom vam javila.

Klaja jaz tudi pišem nekakšen dnevnik, sicer bolj tak ki je za cel mesec. Super stvar je to. Jan tudi full čeblja-mama, ate, baba, am am, dej dej.

Lutriopan moje iskreno sožalje ob izgubi dedija.

Piškamiška dobra slikca!

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.10.2008 14:25:46   
klaja
Midva pa sva se odločla, da bova eno stajico prodala, ker imamo dve, eno imamo mi v dnevni sobi, eno pa babi, pa ker je pri babici ne rabimo, jo bomo prodali, pa še prostor zavzema. Kako je potem s tem, če hočeš kaj tako velikega poslat po pošti, verjetno je pametno dat v kako folijo ali zavit ali kaj. Tiste ki imate izkušnje s tem, dajte mi malo pomagat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.10.2008 15:44:26   
TRIŠ
Vaney tako je bilo zadnič z maticom  naslednji dan pa je bilo dobro.Pil pa tudi ni nič.Upam da se stanje hitro izboljšauser posted image user posted image user posted image

Klaja jaz sem pošiljala hojico pa sem jo samo zavila v karton,mislim da je isto bi bilo s stajico

Anita
zakaj te pa ne bouser posted image ,a si se nas ustrašila.Saj nismo v resnici tako gobčneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.10.2008 18:47:55   
ursalara
Anitav mi se že konkretno plazimo in kobacamo user posted image   !Sami tudi že vsajamo       user posted image tako da je kar pestro!

Lutriopan
moje sožalje!user posted image

Vaney  user posted image

Za nami je čudovit vikend!user posted image
Včeraj smo šli na Brezje smo šli naš novi avtoček blagoslovit potem pa mi bučkoti kolikor smo blont user posted image hočemo iti v Avstrijo in ker je od mojga sestra govorila da moramo kljub temu imeti osebne dokumente samo pa čeprav ni več meje smo šli domov po potni list od mojga ker je pustil dokumente doma in potem nazaj iz Lj proti Celovcu in pridemo na mejo pa nobene žive duše nikjer kr neki smo se smejali ko buče! user posted image
No potem pa pridemo čez mejo gremo na eno kavo in tam nam ena gospa reče ki ima lokal z samo narodno musko ja naša južna soseda je bila da sploh ne moremo do Celovca ker je kao cesta zaprta ker se je tam ubil zdaj Haider no in mi firbci smo vseeno šli dalje in res prišli vsaj do sudcentra no nič pametnega ker je bilo itak ful štacun zaprtih zaradi žalovanja!
No danes sem pa bila pri mojih gor na kosilu smo se kar zbrali cela familija je pršla še sekica in je bilo ful dobr pa itak sem mojga kužka čist premačkala!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.10.2008 19:12:14   
TRIŠ
Vaney kako je z Anžetom?Upam da je boljši.Drugače pa sem ti že prej napisala pa sem potem raje izbrisala stavek, ampak sedaj pa ti bom vseeno.Kako je kaj s sojo.Moja kolegica ki je imela fantka in je imel alergijo na kravje mleko ni smel pit niti sojinegauser posted image Baje da je to mleko zelo alergeno in ne vem če je priporočljivo za tako majhne.Daj prosim pokliči P jutri pa jo povprašaj.Pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ursalara ja ste imeli pa res pestro ampak važno da ste blagoslovili svojega avtkauser posted image .Jaz pa sem svojega unčija prodala in se mi je fant tako zasmilil da sem mu ga dala za 400 eur danes pa vidim da ga prodaja za 800 eur in sem zelo žalostnauser posted image .Prepis smo naredili ampak je še vedno po meni zavarovan ,ker naj bi jutri to poštimal.Prosim Boga da se porihta ker nočem imeti še s stem sitnostiuser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.10.2008 19:15:15 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.10.2008 19:16:05   
Alfabeta
Čer!

lutiropan, user posted image user posted image user posted image  moje iskreno sožalje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.10.2008 19:23:12   
Alfabeta
katee, zdej pa hitr u lajf, k sta samauser posted image

vaney, upam da je res kriv samo jogurt user posted image  in da bo pikec hitro boljše. Se pa strinjam z Triš,....sojino mleko jaz svojemu malčku, tako majhnemu ne bi dajala, ker je zelo agresivno za črevešček.  Že iz tega razloga ne. Bolje da mu daš iz riževega mleka. Jaz tega nisem vedela ko sem ga dala svojemu sinu pri 1,5 leta in bi bila vesela če bi mi takrat kdo to povedaluser posted image

anita, al nismo taki bavbavi. Ti kar lepo pridi. Pojdi mimo triš, pa še majro in vaney vzemita v kolono in se ustavite še pri meni, da grem še jaz za vamiuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.10.2008 19:33:29   
vaney
lutiropan, iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

triš, Anže je boljši. V dveh urah mi je bruhal 7x in je bil čisto izmozganuser posted image  jogurt, čaj, mleko, vse, kar je šlo noter, je šlo čez pet minut ven, potem pa je začel pit (kamilični čaj), jest ni hotel, ampak je začel prihajati k sebi, tako da okrog 16h je bil že kar podoben staremu Anžetu. Resno sumim tale sojin jogurt, ker do večera je spil še 3 dcl čaja, za večerjo 210ml mleka in je vse ostalo noter. Zgleda, da je bil samo jogurt krivuser posted image

vam pa povem, da je bilo prav grozno gledat bolnega otroka. Ponavadi je tak dobrovoljček, samo pogovarja se, dviguje, igra, smeje...danes pa nič, samo ležal je na meni, čisto na miru, ne bu ne mu kot kup nesreče s prav žalostnim pogledom in milim jokomuser posted image  meni se je kar srce paralouser posted image  hvalabogu, da je mimouser posted image

sem pa jezna, ker je Grega spet celo soboto zabluzil z jagrskimi zadevami, danes je pa rekel, da pride ob 12h iz skupne jage, da bomo popoldne kam šli, pa ga ni bilo do 17h in sem prav razočaranauser posted image  pravi, da naslednjo nedeljo bomo pa res skupaj, pa sem mu kar rekla, da bom verjela, ko bom videla, ker je prejšnjo nedeljo isto rekel, da bomo danes skupaj, pa nič od tega...ahhh

anita, zakaj pa ne prišla na srečanjeuser posted image  saj bomo šle skupaj, jaz znam prit do triš, ona pa do dašebine, bomo vozile skupaj, pa bo, lahko si pa damo še pentlje na antene, da se katera ne izgubiuser posted image bomo žalostne, če ne prideš, da vešuser posted image  zdaj si našauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.10.2008 19:33:49   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

anita, al nismo taki bavbavi. Ti kar lepo pridi. Pojdi mimo triš, pa še majro in vaney vzemita v kolono in se ustavite še pri meni, da grem še jaz za vamiuser posted image

Anita
sedaj boš v enem dnevu lahko spoznala kje živimouser posted image

Mala pikica sedaj je moj Žan spil 150ml kakava.Si mi dala zadnič dobro idejo ko si pisala za Gašperja.Poli salamo pa niti v roke noče prijetuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.