|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
20.10.2008 20:15:03   
sanwebdra
Tjaša, vse najboljše!
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.10.2008 20:19:19   
nova10ka
Tjaši sem prenesla vaše čestitke in mislim, da jih je ful vesela. Vem pa, da sem jih ful vesela jaz user posted image Sem čist začarana in srečna zaradi svoje pupike...

Praznovali smo v soboto, pa tudi danes in naslednjo soboto še bomo. Slikice praznovanj bom dala gor brž ko jih dobim (so slikali samo dedki in babice, jaz nisem mela časa). Je pa dobila OGROMNO daril, samo avtosedež za drugi avto še vedno kupujem user posted image user posted image in to že tri tedne. danes ponoči sem sanjala, da sem ji kupila priorija od mc-ja... kr zmešal se mi bo od tega.

učenje hoje - jaz Tjaše nisem kaj posebej za rokice držala, kolkor je hodila ob pohištvu, pa pol sama sprobavala. Ji pa dam zdajle prst, da ga prime, ko se kje sprehajala. pa bolj zaradi tega, ker drugače kar nekam zaide, tko jo imam pa zraven sebe. odleti pa še vedno (po tleh), sam zna ful lepo past, tko da se ji nič ne zgodi.

klaudia - to virozo smo imeli pri nas 2 tedna nazaj. nas je vrtec častil hitro dieto - 2kg v enem dnevu. ajajaj, je blo hudo. sam se mi zdi, da jo je tjaša bolj prenesla. hitro se pozdravite.

kasija, živa z družino, teo in vsi ostali bolančki - čim prej se pozdravite...

revije - se strinjam z mišk, Elle je kar dobra izbira.

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 20.10.2008 20:20:53 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.10.2008 20:26:34   
2ursae
user posted image user posted image   Tjaška, vse najboljšeuser posted image user posted image

uuu, valči in vedra, naslednje smo pa me na vrsti user posted image . Se že kaj pripravljate? Mi smo naročili tortico za sredo, darila pa še nismo kupili user posted image . Sem mu hotela dat avtočke z garažo, slikico katerih je ena že prilepil (pozabila katera, sori), pa zdaj izgleda, da bo dobil poganjalca ... smo mu na uporabo želeli dat Anžetovega, ki ga nikoli ni niti pogledal, a ni hudič, da ga zdaj hoče imet ... pri treh letih, ko ima že tako dolge krake, da se komaj odganja user posted image . Tko da, vsak svojega, da se ne bosta pobila user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
20.10.2008 20:46:22   
*pikijakob*
Klavdija še enkrat bi prosila za link od slikic z roj dne oktoberčkov  oz če katera druga še ve?

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
20.10.2008 20:48:12   
Alina_alin
Naša novica: Tjaša je spet na Ab. Spet vneta ušesa. user posted image user posted image user posted image V petek je bila na kontroli bp, v nedeljo zjutraj zadnja doza AB kapljic v uho. Zadnja noč je bla katastrofa- 3 ure sem jo nosila, ker ko sem jo položila je krčevito jokala (kričala), Calpol sem ji dala, nič pomagal. Potem ji svečke nisem več smela. Tako, da je bila edina možnost še nošenje, tako vsaj ni tako kričala, ubogica. Danes  bile pri P: spet vneta ušesa. user posted image user posted image user posted image - tokrat imam  sirup AB in močno močno močno upam, da sedaj se pa popravi in drži dlje časa. Ker sicer greva spet v četrtek k ORL (mi je P med vrsticami povedeala). Mamčice, držite pesti za našo Tjaško.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
20.10.2008 20:53:10   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

...ta večja pa je standardno odklonila mojo družbo in prosila, če gre lahko v vrtec....

pri nas je še vedno od ta večje jamranje in sprobavanje v stilu: Mami, jutri ne bi šla v vrtec... ipd in tudi solzice tu pa tam. Ko pride tja je pa ok, ne joka. Ampak vidim, da se je spremenila, tam ni sproščena, čisto mirna, nič si ne upa (to ni ona), tudi ko pridemo kam na obisk (kjer smo že bili, je bila že domača) se sedaj kar na mene "lepi", kot da jo je strah, da jo kje pustimo. UPam, da je prehodno in da bo tudi pri nas kdaj (kmalu) tako.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
20.10.2008 20:55:02   
jasna
Alina, user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

2ursae, 2 poganjalca bosta sigurno prav prišlauser posted image . Po naši izkušnjah pri 5,5 letih še vedno aktualnouser posted image .

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
20.10.2008 20:58:03   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

jaz sem pa zvedla, da pri prehladih in vnetih ušesih ni dobro dajat malčkom in bebicam mleko, orej alpsko predvsem. mi je rekla kolegica, njej pa

tega se držim tudi jaz oz. sem slišala. Baje povečuje količino sluzi. Ne vem. Jaz malčici takrat ne dajem mlečnih izdelkov, razen izjema - če želi. Tjaško pa dojim, itak - saj to je bilo ne dolgo nazaj še edino, kar je zaužila. Po mojem je dojenje izvzeto.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
20.10.2008 21:06:05   
Ulaa
Vsem novim malckom in malcicam vse najboljse!!!

user posted image

mleko: mleko zasluzi telo, zato ni primerno v casu ko imamo dihalne tezave. Pravzaprav po moje mleko nikoli ni dobro - z izjemo maminega, ker ce cisto realno pogledamo vsi mladici pijejo samo mamino mleko, mi ljudje pa mislimo, da smo teleta user posted image user posted image , vsaj meni brez mleka ziveti ni.

Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.10.2008 21:06:18   
*kinnie*
Alina_alin: user posted image user posted image user posted image

Pri nas je vrtec zakon....zdaj, ko sem doma,  jo vozim eno uro kasnje...in pupa je že prvi dan skapirala, da je zunaj dan ona pa še ni v vrtcu....panikaaa...res adijo pamet...Sem vesela, da je tako...in mislim, vsaj če je po meni, bo rada hodila tudi v šolo...upamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.10.2008 21:07:58   
Jenny Anny
FILIP, ENI, TJAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia, mamo že 7 zob za seznam - temu podobno tud spimo - rajši berite ne spimouser posted image

Hvala vsem za čestitke (tebi Klaudia pa tudi za recept za nutelino torto), je res super, sem morala kar dve spečt. No eno sem nafilala čist po receptu, v eno sem dala pa banane in nutelo, pa je bla tud full dobra.

Vsem bolančkom eno veliiiko pikapoko, ter da se čim prej pozdravite.

Majoli kako ste kaj, ste se že preselili? No mi se naslednji mesec selimo k tašči, za en mesec, potem pa v novo stanovanje - 2x selit, se že kar bojim te nočne more.

Valči pri nas tud kondomi laufajo kot kontracepcija.

Urban bravo za prve korake

No zdaj moram pa še pospravit in spat.

user posted image user posted image Mam še eno vprašanje?? Za RD smo dobili pojočo knjigico od Fisher Price in je naši piški padla na tla in noče več peti, sveti še, sam muzike ni. A mislite da bi jo lahko reklamirala (saj vem, da je v bistvu naša napaka)?? Verjetno je šel zvočnikuser posted image
Pa še računa nimam, skratka mission impossibleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.10.2008 21:11:07   
Pandica
Jaz sem pa danes tak žalostna user posted image   moja miška je spet na AB.
Včeraj še je blo vse vredu, samo malo je kihala, danes dop. tut, sma še šle v mesto v EP, ker sem šla za sestro po darilo. Pridema domov, pojem kosilo, Zala ni hotla nič jest, jo podojim leže, mi zaspi in zakuha na 38.9C. Ji dam takoj pol žličke Calpola, se oblečem in greva k P. Še hb, da danes ravno dela pop. Mala cela odsotna, omotična, jo kuha, vglavnem štala. Vozla sem, ko nora do mesta.
Diagnoza: vneto grlo in cela je revica vročična user posted image user posted image user posted image Dobila je AB - Cefzil in svečke ji moram dajati pred spanjem obvezno. Če se bo vročina še višala imava kontrolo v sredo, drugače pa v četrtek.
Ojoj, pa komaj se je pozdravla revica moja mala, pa že spet. Kako sem žalostna, ko je bolana, se mi tak smili.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2287
20.10.2008 21:13:15   
*kinnie*
jaz pa mleka že kot otrok nisem marala, sem bila napredna za tisti časuser posted image user posted image , ....ko so itak starejši poudarjali, da brez mleka pa res ne greuser posted image

V glavnem, pri stari mami sem morala dnevno popiti skodelico mleka....to je bila zame prava nočna mora....in že od malega projekt kam z mlekom,...1x v lijak, 2. nazaj v posodo, 3. mačku, 4. če je bil bratranec blizu, ga je z veseljem popil, ker smo šli potem lahko ven....user posted image user posted image

Svojih otrok ne silim z mlekom, bog ne daj, edino mali ima najmanj en mlečni obrok dnevno, ker se na zizi samo še malo pocrklja...

...no, da pa celo škoduje v času prehlada, pa nisem vedela.....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
20.10.2008 21:15:13   
Pandica
TJAŠA   vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.10.2008 21:16:03   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

user posted image user posted image Mam še eno vprašanje?? Za RD smo dobili pojočo knjigico od Fisher Price in je naši piški padla na tla in noče več peti, sveti še, sam muzike ni. A mislite da bi jo lahko reklamirala (saj vem, da je v bistvu naša napaka)?? Verjetno je šel zvočnikuser posted image
Pa še računa nimam, skratka mission impossibleuser posted image

Jaz mislim, da bi ti jo morali zamenjati, ker če je namenjena najmljašim, potem se pričakuje, da leti vsepovsod.....edino račun....mi je žal nimamo in tudi računa ne....mogoče ga pa katera ima?

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.10.2008 21:16:27   
Pandica
Zdaj pa si letim dol po en kos torte, da ga pojem, pol pa še vas kaj preberem, če nebo prej alarma...joj, me je že strah kako bo spet ponoči... user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.10.2008 21:16:46   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz sem pa danes tak žalostna user posted image   moja miška je spet na AB.
Včeraj še je blo vse vredu, samo malo je kihala, danes dop. tut, sma še šle v mesto v EP, ker sem šla za sestro po darilo. Pridema domov, pojem kosilo, Zala ni hotla nič jest, jo podojim leže, mi zaspi in zakuha na 38.9C. Ji dam takoj pol žličke Calpola, se oblečem in greva k P. Še hb, da danes ravno dela pop. Mala cela odsotna, omotična, jo kuha, vglavnem štala. Vozla sem, ko nora do mesta.
Diagnoza: vneto grlo in cela je revica vročična user posted image user posted image user posted image Dobila je AB - Cefzil in svečke ji moram dajati pred spanjem obvezno. Če se bo vročina še višala imava kontrolo v sredo, drugače pa v četrtek.
Ojoj, pa komaj se je pozdravla revica moja mala, pa že spet. Kako sem žalostna, ko je bolana, se mi tak smili.

Pandica, a  Zala tudi? Pa ne morem verjet.  user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.10.2008 21:16:59   
VANILI
alina_alin, pndica, živa... velik roj pikapollonic vam pošiljam, za zdravje!!! mi imamo že 10. dan vročino, od petka dalje tako nad 38,5, za kozlat. danes je že tretjič dal kri - vse bp!! iz levega ušesa mu teče gnoj, a ga nič ne boli, mu je dala trakec not z garamiciom, vse stoično prenašal. žabo mali moj. Groza, to čakanje na 6 ur, bo zdržal brez višje T ali ne... ma štala totalna. Pojma nimam, kaj bi mu bilo.
grem zdaj vprašat na mon, kaj je mojmu sinu, če se uni P kaj anja. ker to je ful hudo črpanje organizma.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.10.2008 21:17:54   
Pandica
Pikijakob   si imela prav, da je Zala boga, ko sma se srečali. Si prebrala par postov višje ne?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.10.2008 21:19:30   
*kinnie*
Pandica: Za Zaliko ena pikapoka, da bo čimprej ok
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.10.2008 21:19:59   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Zdaj pa si letim dol po en kos torte, da ga pojem, pol pa še vas kaj preberem, če nebo prej alarma...joj, me je že strah kako bo spet ponoči... user posted image

Ko ti bo kriza se spomni name, ki bom tudi verjetno danes v nočni.  Zadnjo noč sem spala glih 3 ure, tak da danes ne bom dežurala tu do polnoči, ampak bom šla pravi čas ajo bajo. Danes mi je od utrujenosti popoldne že bilo kar slabo. Saj bo. evo alarm

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.10.2008 21:34:48   
2ursae
o, madona, a ste vsi bolni user posted image user posted image user posted image user posted image  za hitro izboljšanje.

pri nas smo že bolje, jaz skoraj povsem bp, Bor tud, mal ga še nosek daje, sicer pa ok, edino bogi možoček moj je zbolel ... a mora delat, ima v sredo en projekt za oddat in dela podnevi in ponoči ... user posted image  zanj.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.10.2008 21:35:35   
Pandica
Alina_alin   ja, mi smo tut spet bolani user posted image
Dobrodošla v klubu AB user posted image
Za Tjaško  user posted image
Pa kdaj bo naša deca že zdrava? user posted image

Zdaj sem si vrezala tak kos torte, da me bo kap user posted image    da si malo naberem moči za "alarme", ki me čakajo...

Aja, btw, sestri sem kupila v Zari en full lep pulover, vijolčne barve, ker je točno takega hotela imet user posted image   in ene uhane. Je bila full vesela.
Tak, da njo sem odpikala, zdaj pa še konec okt. mami.

Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.10.2008 21:37:16   
Pandica
VANILI   javi kaj boš zvedela na monu. Teo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.10.2008 21:39:00   
Jenny Anny
Jaz mislim, da bi ti jo morali zamenjati, ker če je namenjena najmljašim, potem se pričakuje, da leti vsepovsod.....edino račun....mi je žal nimamo in tudi računa ne....mogoče ga pa katera ima?

Ja to bi bilo vrhunsko, če bi ga katera res imela....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

vaše življenje
ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (37%)

da zadovoljen/a (23%)

še kar zadovoljen/a (30%)

nezadovoljen/a (7%)

zelo nezadovoljen/a (3%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!