Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Mislim, halo, a kje piše, da mora otrok pri 1 letu sam hodit al kaj? A je moj otrok zarad tega butast, ker še pač ne? Kako ve odreagirate, če vam kdo kaj takega reče? relax , jaz se niti najmanj ne sekiram ... mene vprašajo, če že hodi in rečem, da še ne. Basta. Sem okol tega tud sama mal razmišljala, pa se mi zdi, da so otroc včasih prej shodili, to pa preprosto zato, ker so jih že zelo zgodaj dali v hojico, kjer so vadili . Ravno te dni sem bila priča mamici, ki je 9mesečno hčerkico šetkala tako, da jo je držala za rokici. Aha, ne rečem, takle otroček bo zihr kmalu shodil. Jaz mojmu NIČ ne pomagam in je tud normalno, da pri svoji starosti hodi le ob pohištvu. šibam, alarm Ja in potem še te hojice...in 100 vprašanj... - ja pa zakaj pa ti ne pustiš, da je tvoja v hojici? - kaj je tvoja kaj drugačna od otrok, ki so bili včasih? - naši so vsi bili v hojicah in jim nič ne manjka - zakaj pa jih pol prodajajo, če so v Kanadi res zakonsko prepovedane... - ... in še bi lahko naštevlala... Joj, res mi grejo na živce, a je MOJ otrok a njihov? A sem jaz njim pametovala pri vzgoji NJIHOVIH otrok? Saj moja tut prehodi celo linijo ob sedežni, postelji ali omari sama, se vstaja, zna lepo past na rito , se lepo vstane ob opori, shodla pa bo že sama, ko se bo počutla dovolj sigurna v svoje nogice in sposobnosti, a ne?