|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
19.10.2008 22:40:26   
sanwebdra
Eni, mala lepotička, prelepo in navihano otroštvo ti želim!
Mehurčica, torta je pa zakonuser posted image !!!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: janja
Pandica - moj oče ima tud 20.10. RD. Koliko pa bo stara tvoja sestra? Mormo vedet, ker je potem lažje svetovat. Sicer jaz nisem kak expert za izbiranje daril - kupim kar mi je všeč. Se pa malo vprašaj, če si ona kaj želi.

Pol pa lahko skupaj praznujeta user posted image
20 let bo stara. Je kr velika starostna razlika med nama, ne?
Ne, ne bom je spraševala kaj si želi, ker mi itak vedno reče, da vseeno oz. ne ve, ko sem jo kdaj katero leto vprašala kaj ji naj kupim. Tak, da tega ne bom več prakticirala. Pač bom nekaj malega kupila in čav pero user posted image
Samo kaj? user posted image user posted image ideje...

S kakšnim kosom kozmetike ali nakita (saj veš, bižuterija vedno prav pride za 20 ali 50 letnice) verjetno ne boš brcnila v temo, kajne ali pa kakim lepim obročem za v lase?!?!?!

URBAN, frajer, le tako naprejuser posted image   in LAN, ti tudi... Julijinih 6 korakov pa je rekord, ker od takrat skorajda ne spusti opore za kakšen samostojni poskus, kolena so le bolj ziher ... tako da bomo še čakali na korakanje! In PANDICA, ja jaz tudi popi...im ... potem pa razlagam, da ima čas do 18. meseca!

TEO in JERNEJ in ostali bolančki user posted image !

Ulaa in janja, torte pa izgledajo njami!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
19.10.2008 22:41:53   
Pandica
Ulaa   asica si prava, res, full lepa torta je bila user posted image
Iz kakšne mase pa si jo pol to preoblekla in one živali gor naredla?
A si kaj razmišljala o tem, da bi odprla popoldansko obrt - pečenje tort? user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
19.10.2008 22:45:53   
Alina_alin

Izklašljevalni kotiček user posted image   joj, punce, meni pa res gre tako na živce, ko mi "vsi" govorijo, da zdaj bi pa lahko moja pri enem letu že sama hodla in tut kar govorila user posted image   da je že čas...jaz jih sicer povem svoje mnenje okrog tega, ampak pol pa me tak butasto gledajo, kot, da sem najbolj nora na tem svetu...
Mislim, halo, a kje piše, da mora otrok pri 1 letu sam hodit al kaj?
A je moj otrok zarad tega butast, ker še pač ne?
Kako ve odreagirate, če vam kdo kaj takega reče?

Danes že spet cel dan jem..."ostanke" od včerajšnjega praznovanja...sem ravno zmazala še en kos torte, pa 3 kose štrudla user posted image

Pošljem...

Ignoriram in mimogrede povem: bo že. Mi pa gre tudi zelo na živce. Ampak mi redko kdo to pove. Me bolj moti, da me nekateri (predvsm starejši) čudno gledajo, ko izvejo, da še dojim. "Kaj, a še vedno?" in presenečeni v nulo in jim na čelu piše: "To pa res ni več potrebe...Halo, zakaj pa še dojiš... "To me pa res moti. In ne vem, kaj naj na to odgovorim. Pa saj je še 11 m stara.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
19.10.2008 22:48:37   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

relax user posted image , jaz se niti najmanj ne sekiram ... mene vprašajo, če že hodi in rečem, da še ne. Basta. Sem okol tega tud sama mal razmišljala, pa se mi zdi, da so otroc včasih prej shodili, to pa preprosto zato, ker so jih že zelo zgodaj dali v hojico, kjer so vadili user posted image . Ravno te dni sem bila priča mamici, ki je 9mesečno hčerkico šetkala tako, da jo je držala za rokici. Aha, ne rečem, takle otroček bo zihr kmalu shodil. Jaz mojmu NIČ ne pomagam in je tud normalno, da pri svoji starosti hodi le ob pohištvu.

šibam, alarm

Ja in potem še te hojice...in 100 vprašanj...
- ja pa zakaj pa ti ne pustiš, da je tvoja v hojici?
- kaj je tvoja kaj drugačna od otrok, ki so bili včasih?
- naši so vsi bili v hojicah in jim nič ne manjka
- zakaj pa jih pol prodajajo, če so v Kanadi res zakonsko prepovedane...
- ... in še bi lahko naštevlala...

Joj, res mi grejo na živce, a je MOJ otrok a njihov? A sem jaz njim pametovala pri vzgoji NJIHOVIH otrok?

Saj moja tut prehodi celo linijo ob sedežni, postelji ali omari sama, se vstaja, zna lepo past na rito user posted image   , se lepo vstane ob opori, shodla pa bo že sama, ko se bo počutla dovolj sigurna v svoje nogice in sposobnosti, a ne? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
19.10.2008 22:50:09   
Pandica
Evo, alarm... user posted image   morem letet...že sedi na postelji user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
19.10.2008 22:51:38   
Ulaa

Ulaa   asica si prava, res, full lepa torta je bila user posted image
Iz kakšne mase pa si jo pol to preoblekla in one živali gor naredla?
A si kaj razmišljala o tem, da bi odprla popoldansko obrt - pečenje tort? user posted image user posted image user posted image

Hvala!
Zivalice so iz kupljene ticino mase. Oblacena je pa v domaco ticino maso, ki je narejena iz marshmelow-ov.
Ves sem eno celo res naredila za prodajo! Ampak za kako proizvodnjo pa nisem, ker jaz kupujem stvari na drobno in nisem niti priblizno konkurencna s cenami, in je tudi tako, da je pri tem veliko rocnega dela, ki ga pa ponavadi nihce ne ceni. Nekaj jih je se tule.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
19.10.2008 22:55:29   
2ursae

ta je moja najljubša user posted image . A ne bi bilo fajn, če bi prodajali le koristne stvari? Se pravi konc z McDonaldsom, alkoholom, čiki ... user posted image . Prodaja se pač kar se kupuje.

glede revije, naj pojasnim: kakšno žensko bi rada, da mal vidim, kaj je moderno, kaj dogaja ... tle na vasi z otroki in knjigami sem bolj za cajtom user posted image .

zdej pa res lahko nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
19.10.2008 22:59:12   
sanwebdra
glede revije, naj pojasnim: kakšno žensko bi rada, da mal vidim, kaj je moderno, kaj dogaja ... tle na vasi z otroki in knjigami sem bolj za cajtom user posted image .
zdej pa res lahko nočko

Kaj pa Modna Jana?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
19.10.2008 23:00:23   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Moja je bila domače izdelave, pa bolj bedna - no, glavno da so jo pojedli.

Janja, kaj pa pišeš- zelooo si se potrudila. Celo kompozicijo vlaka. In iz kake mase si naredila premaz za vagončke- smetano + barva? Daj zaupaj skrivnost velike mojstrice.
Meni osebno so bolj všeč domače torte - ko niso čist popeglane v nulo. Bolj osebne in unikatne in toliko boljše in vem kaj je v njih, ko jih delam.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
19.10.2008 23:01:39   
Alina_alin

Jaz mojmu NIČ ne pomagam in je tud normalno, da pri svoji starosti hodi le ob pohištvu.

šibam, alarm

se podpišem.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.10.2008 23:01:44   
Ulaa
revije: jaz tudi nisem fenica kake posebne, ampak malo poskilim v trgovini kaj je notri in ce se mi zdi,  si kdaj kaj kupim, ampak ne velikokrat. Meni je bila vsec Geo, tko mal za brat, za modo pa pojma nimam user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.10.2008 23:07:35   
jasna
Lana in Eni, mali miški, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice pogledala, lahko rečem le suuuupeeeeruser posted image . Torte so prekrasne, meni je kar malo žal, ker letos nisem imela časa packat. Ampak je bilo tudi vreduuser posted image .

Čestitke obema hodečima malima možemauser posted image .

Kasija, kupi si pastile islandskega lišaja. Se pa zna ta kašelj res vlečt. Tudi po tedneuser posted image .

Vsem bolnim user posted image . Tudi naša je bolanček...

LP

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
19.10.2008 23:11:23   
jasna
Še glede hoje...

Ne bi rekla, da so včasih kaj prej shodili (kljub hojcam). Sploh, ker so pediatrične tabele narejene na naših generacijah in je normalen razpon do 18m.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
19.10.2008 23:29:47   
Pandica
Alina_alin   eh, nem še zgubljala besed glede dojenja zdaj. Ker sem sama že tut bila tega deležna, češ kaj še jo te pri 1 letu dojim, itak je brezveze in nima smisla user posted image  user posted image
Nem se več sekirala, jaz vem, da delam za mojo malčico vse najboljše in se zrudim po najboljših močeh, čeprav se mi včasih že malo skravžla, ko noče zvečer spat user posted image

Janja   kaj je ti govoriš, tvoj vlakec je tut bil full lep, resno, bravo mami user posted image
Urban pa je bil tut vesel, kajne?

Sanwebdra   že zadnjič sem te hotla citirat in ti povedat to, ampak se mi zdi, da sem imela alarm in me je mala zmotla med pisanjem user posted image
Jaz sem tut strelka user posted image  

Kaj sem še hotla zdaj povedat? user posted image

Zala še verjetno sploh ni ugotovila, da sem ji kliznila iz postelje in je spet sama user posted image user posted image user posted image Saj, ko bo, bo pa spet alarm, te pa se nem smejala user posted image user posted image

Ja, pa kje ste vse? Na FB al kaj?

VANILI   kje si? Ti si ponavadi na rr gor? Daj, da rečema kako user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
20.10.2008 0:15:27   
VANILI
oj

2ursae, no jaz sem ti hotla tudi svetovat geo oz. tisto popotniško - še dobr, da si povedala, kaj iščeš. problem teh revij (modnih) jaz vidim v tem, da je v njih 3 četrt reklamnih straniuser posted image . te pa razumem, kaj bi rada. jaz sem svoj čas kupovala hrvaško Milo, je bilo vsega noter, od mode do prehrane, ampak ne vem, ali še obtaja??

moj mali zdaj spi, a ga moram it prečekirat, če slučajno spet ne kuha. ma joj kok je hudo, ko so mali olni. ko bi le lahko bolezen nase vzela, si mislim.

grem še zlikat, pa pomivalc vključit.

lahko noč mamčice

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
20.10.2008 0:15:59   
VANILI
pandica, ti pišem zdaj zs

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
20.10.2008 0:26:15   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica, ti pišem zdaj zs

Sem ti že odpisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
20.10.2008 0:49:14   
Pandica
Klaudia  pomoč prosim...

Neke programe bi si izbrisala iz. rač. ven, ko jih več ne rabim / uporabljam, pa sem šla v nadzorno ploščo na odstrani programe ga hočem izbrisat in mi napiše Error launching installer  user posted image   user posted image   in to ravno pri vseh programih, ki bi jih rada izbrisala.
Kaj pa zdaj, kaj naj še probam, da bodo šli hudiči ven iz moje kište? user posted image user posted image
Hvala ti, ker tam vem vnaprej, da ti boš itak to vedela in zate je to mala malca user posted image
Jaz pa se matram zdaj in jezim zraven, ko ne gre in ne gre... user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
20.10.2008 1:04:42   
Pandica
Klaudia   sem uspela zbrisat, to kar sem želela user posted image   ni mi dalo mira, tak dolgo sem se mučla user posted image
Zdaj pa eno butasto vprašanje,

Kje pogledam koliko še imam zdaj na rač. na disku prostega mesta? user posted image
Saj se spomnim, da sem to vedela, samo sem pozabla. Hvala ti.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
20.10.2008 1:07:10   
Pandica
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
20.10.2008 8:22:01   
*kinnie*

Meni doma glede tega nihče ne upa nič rečt, saj veš zakajuser posted image user posted image user posted image   bolje da ne, ker potem pade lekcija motoričnega razvoja otrokauser posted image user posted image  

aaa vrtec je pa drugo, bo treba tam počasi red narest, spet mi mulčka vozijo z rokami tam nekje pod nebom.....pa tudi zgroženi ugotavljajo, da še ne hodi.....
...ampak sedaj je mali doma, mi dela družbo....ta večja pa je standardno odklonila mojo družbo in prosila, če gre lahko v vrtec....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
20.10.2008 8:22:12   
VANILI
tjaška, pupica brihtna, danes je tvoj dan, želim ti vse najboljše in najlepše, srečo in veselje ter radovednega in raziskovalnega duha!!!user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
20.10.2008 8:25:56   
VANILI
mamčice, nujno vrašanje: kako hitro bi se pokazali znaki alergije na kravje mleko?user posted image  ker se mi ne da veččrpat - itak se cel dan doji, pa resnično, čepravsem zarad tega slabamati ampak - počas bi lahko nehala, kaj?? torej a bi se šokazali znaki takoj i kakšni??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
20.10.2008 8:31:58   
*kinnie*

Ja in potem še te hojice...in 100 vprašanj...
- ja pa zakaj pa ti ne pustiš, da je tvoja v hojici?
- kaj je tvoja kaj drugačna od otrok, ki so bili včasih?
- naši so vsi bili v hojicah in jim nič ne manjka
- ... in še bi lahko naštevlala...

Joj, če slučajno kdo razpreda in pride celo do hojice.....no pri Ž se to ni več zgodilouser posted image , pri Anji pa....lepo a rahlo jezno povem, da mene nič ne zanima, kaj so oni počeli in da če niso vedeli, da škoduje motoričnemu razvoju otroka, pa ne morem pomagati....da pa jaz se zavedam, da otroci v hojici forsirajo nepravilne gibalne vzorce,...zato tega ne počnem....in ne bom, ker svojemu otroku želim dobro....amen....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
20.10.2008 8:34:40   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

.
Meni osebno so bolj všeč domače torte - ko niso čist popeglane v nulo. Bolj osebne in unikatne in toliko boljše in vem kaj je v njih, ko jih delam.

Meni tudi....mi je prav užitek, ko pripravljem torto za mojega otročka.......pa ko vsi pričakujemo kakšna bouser posted image ....v glavnem pri nas se tisti duh rojstnega dne začne, ko začnemo pečt torto......

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!