|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
20.10.2008 8:36:47   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ja, pa kje ste vse? Na FB al kaj?

jaz pa tega FC kar ne skapiram.....user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
20.10.2008 8:39:32   
*kinnie*
Tjaša, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

user posted image
Click to enlarge

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
20.10.2008 8:40:49   
*kinnie*
joj, Vanili, nič ti ne znam odgovorit glede alergije na KMuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
20.10.2008 9:01:45   
Klaudia
Lep pozdrav!

Mi smo bolj slabo. V petek mi je prvo strela udarla v računalnik, tako da ga nimam več user posted image , potem je pa še internet skurilo. Potem je v nedeljo zjutraj začel user posted image driskat in bruhat. Čez kakšno uro sem hotla previt Lio in padem v nezavest. In kasneje začnem bruhat še jaz.  user posted image   HB je Lia ok. No tudi midva sva danes že bolje. Baje razsaja 24urna viroza (oz. hitra dieta - minus 3kg user posted image )

VSE NAJBOLJŠE LANA, FILIP, ENI, TJAŠA!! user posted image user posted image

Pandica -
Odpreš moj računalnik, in ti pri vsakem disku piše koliko je velik in koliko ima še prostora.

2ursae - ti kar povej če boš še rabila olja. Drugače pa je najcenejši v Jablani na pokriti tržnici BTC. Je samo 50 centov dražji kot pri uvozniku.

Zdaj pa šibam nekaj lahkega pojest...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.10.2008 9:12:15   
vedra
Alina_alin - hvala za tolažbo-malo pa pomaga, ko vidiš da v tem nespečnem društvu nisi sam. Tudi mene gnjavijo sosedje ipd. da pa mu sigurno nekaj manjka ker se toliko zbuja....pa rečem ja manjka mu mamina ziza...potem pa spet čudno pogledavajouser posted image

Joj, to pomeni, da je velika možnost da tudi mi ne bomo spali do 2-3 leta?user posted image
Sedaj me je še bolj strah 3.11. ko začnem delat.

Naš Lan naredi 3-5 hitrih korakecov, da ne bo kdo mislil da pohajkuje okoli že kot kak frajer Neo ali pa Neli.... pa tudi imam težave, da jim dopovem, da ga ne pustim "šetati"...

TJAŠA - VSE NAJBOLJŠE IN LEPA OTROŠKA LETA IN NAPREJ! 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
20.10.2008 10:28:21   
Kasija
user posted image

tjaša vse najboljše za rojstni dan!

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
20.10.2008 11:39:33   
mišk
Revije: Če bi rada bolj modno obarvano, bo primerna Elle. Jst sem bila dolga leta naročena na Evo in Cosmopolitan, sedaj pa se mi zdi, da bi znala tako revijo skup spravt tud sama. Skozi leta se teme zelo ponavljajo...
Al pa ta ta nova L&Z ima teme o vseh stvareh, od mode, do lepote, zdravja, kulinarike,... Pa še pocen je.
Sicer pa se imam jst namen v kratkem naročit na Jano. Mi je tud kar v redu in ni tračarska. Na Moj malček in Mamo sem pa itak že naročena. Kupujem pa vse živo. Za revije sem včasih zdajala celo premoženje...user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
20.10.2008 12:07:28   
mišk
Včeraj smo praznovali Donin rojstni dan pri mojih starših. Torto ji je naredila ena daljna sorodnica, zgleda pa takole:

user posted image

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
20.10.2008 12:10:25   
mišk
Pa še ena slikca z darili:

user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
20.10.2008 12:21:23   
VANILI
jaz sem pa zvedla, da pri prehladih in vnetih ušesih ni dobro dajat malčkom in bebicam mleko, orej alpsko predvsem. mi je rekla kolegica, njej pa

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
20.10.2008 12:32:13   
lane31
TJAŠA .......vse najboljše malčica user posted image user posted image

TORTE........ma ve ste prave umetnice ,Ulla kapo dol user posted image

Pandica.............jim lepo povem ,da zna že celo abecedo ,ki pa jo pove samo mami pred spanjem - moj moto - na butasta vprašanja butast odgovor in veš kaj -vprašanja nihče več ne ponovi user posted image ....

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Klavdija - drugič pošlji k meni to hitro dieto sem je bolj potrebna kot ti user posted image

Vanili........a si že dajala jogurte in pudinge user posted image pol bi odreagiral že tukaj ......a ti bi zdaj dala KM po flaški ,če te prav razumem ?  Mislim pa ,da ni potrebe po tem ,če mu daješ mlečne kašice po žlički  - no mi v flašo mleka več ne damo - dam ji kadar zavrne po žlici (je preutrujena ali prelena ) -takrat pač prelijem kašo v flašo da poje , pa popoldan še kaki jogurt ali puding , pije pa drugače čez noč čaj .......mislim da če hočeš ukinit dojenje samo povečaš obroke po žlici ,ne vem če ima smisel ga zdaj navajat na flašo .......če sem te sploh zastopila vredu

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
20.10.2008 12:40:21   
lane31
Naša mala pa te zdanje čase kar prime za roko in hoče da greš z njo ,hodi pa z eno roko user posted image vem ,da ni najbolj prav a ji vseeno pustim ,ker se itak hitro naveliča , upam ,da ji kaj hujšega od tega nebo ....če pa ima hlače na naramnice jo pa kar tam odzadaj primem in prošetkama .......in kako je prišlo do tega ......itak sem sama kriva .....ko je bilo bolj hladno in ji nisem pustila zunaj puzati po mrzlih tleh ,ona pa niti pod razno v vozičku ,sem jo dala ven da hodi okoli vozička in valda se je takoj na kolena spustla in zašibala,no in takrat sem jo dvignila -prijela za roko in šla z njo kamor se je pač  namenila .....se pa šetka nekje cc 15 min v dnevu ,da jo držim za eno roko user posted image kaj mislite user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
20.10.2008 12:47:09   
mišk
Lane31: Kolikor jst opazujem otroke okoli sebe, opažam, da popolnoma vsi hočejo hodit tako, da se te držijo za eno ali dve rokici. In katere poznam, da so to delali (pa ne samo 15 minut na dan), so vsi čisto normalno hodili.

Pri nas pa sicer še vedno plazimo sto na uro. Noge Done še ne zanimajo.
Nekaj časa mi je šlo ful na živse, ko  je čisto vsak vprašal, če že hodi, če že govori, če že sama je,... Zdej pa prav veselo povem, da se sploh noče niti na nogice postavljat in pol opazujem tiste glupe, sočutja, začudenja in zgražanja polne face!user posted image user posted image  Kar ponosna postajam na našo malo lenobico, ker je resnično (tudi v tem) nekaj posebnega.user posted image No, pa mi ve naštejte pet otrok, ki se nočejo postavljet na nogice pri enem letu starosti!user posted image
Jst pravim, samo da bo pred drugim letom starosti shodila, pa bo vse v redu!user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
20.10.2008 13:09:02   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Pandica.............jim lepo povem ,da zna že celo abecedo ,ki pa jo pove samo mami pred spanjem - moj moto - na butasta vprašanja butast odgovor in veš kaj -vprašanja nihče več ne ponovi user posted image ....

o the bestuser posted image , sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
20.10.2008 13:10:17   
lane31
Mišk........kaj ima to Dona obroč za lase na glavi........si jo že strigla kaj ,kolk je lepa mala user posted image  

te bom še tesneje

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
20.10.2008 13:12:50   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
.....se pa šetka nekje cc 15 min v dnevu ,da jo držim za eno roko user posted image kaj mislite user posted image

Nič ni narobe, samo roko ji ne vleci navzgor, ampak ji oporo daj v malček više od njenega pasu, tako da bo ob opori lepo vzravnana....

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.10.2008 13:14:13   
*kinnie*
nič babike, se beremo kasneje, moram k dohtarjuuser posted image ...itak bom zamudilauser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.10.2008 13:16:05   
mišk
Lane31: Ja, to ima obroč na glavi. Sicer ga drugače ne nosi, ker me je strah, da bi si ga z glave potegnila in se kje sunla v oko. Drugače še vedno nosi repek na vrhu glave, a ima sedaj že tko dolge laske, da se ji repek čisto poleže - ji sploh ne štrli več v zrak. Počasi pa ji bom začela delat po dva repka ali samo konjskega.
Strigla je še nisem. In po moje je tudi še lep čas ne bom, ker so se ji laski sedaj zelo zgostili in ima prav take lepe dolge že. MOgoče bi jih samo malo zravnala.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.10.2008 13:46:45   
micla
Oh punce....jst sm taki butelj, da ne vem če je okol še kaki tak.   user posted image

Se že od petka ubadam s tem, kako nazaj aktivirat tipkovnico na prenosniku. In šele zdej mi je uspelo.
V bistvu sploh ne vem, kaj sem pritisnila, da ni haksnila niti ena tipka, al pa je moja frčafelca kej prispevala k temu. v glavnem, ko sem se hotla v petek prijavit na RR, da malo poklepetam z vami, sm ugotovila, da sploh ne prime tipkovnica. NIČ, NIČ NIČ.....  No in pol sem preštudirala vsa navodila za uporabo in prečekirala cel control panel in še zdej ne vem kako, ma je kar začelo spet tipkat.

No, zdej se bojo pa klaudia in druge rač. mačkice smejale, k je ziher samo kaka tipkica za pritisnit, jst sm pa celo doktorsko disertacijo nrdila in nič ugotovila. user posted image

Sicer pa, mi smo skoraj uredu. Elena spet dobiva zobke, tko da smo spet cele noči pokonci. No v soboto smo bli, sam sem ji pol dala svečko, ker se je že prou zvijala od bolečin, pol pa lepo spala v kosu od 11 do 6. In danes ponoči je tudi pa tudi lepo spala v kosu brez svečke do 2, ko sem ji dala samo čajček in pol do 6, k sm jo mogla pa celo preoblečt, ker je bla mokra skoz in skoz. Ponavadi jo vedno enkrat ponoči previjem, kar tko v spanju, ker sicer ne zdrži papmerska. No, danes je pa nisem in je res spuščalo.

Alina alin-jst te poplnoma razumem, kako je s temi zobki, ker je pri nas isto. Pa sta šele dva vrha (š p i č k e )  zgornjih trojkic zunaj, kje je še ostalih šest. user posted image

Se beremo zvečer.

< Sporočilo je popravil micla -- 20.10.2008 13:48:56 >

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.10.2008 16:45:39   
skuštrana
Hojla..

Mama06, saj sem ti rekla, da so torte vrhunske user posted image Se povabim na naslednjouser posted image

Kasija, user posted image user posted image drži se... Proti kašlju je ok čebula, narežeš čebulo, daš čez sladkor in pustiš stati čez noč, potem pa piješ ta sirup po žličkah. Lizi je pomagalo. Ali pa lovor, samo za lovor ne vem recepta na pamet. če te zanima ga bom izbrskala..

Revije, jaz si redno ne kupujem nič, tudi otroških ne...Ponavadi kupim kakšno revijo, ko vidim kakšen naslov ki me zanima.Če pa vem da bom kje čakala potem si pa vzamem hrvaško Glorijo, mi je še nekak najboljša zmes med normalnim in rumenim tiskom...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.10.2008 16:53:23   
skuštrana
Vanili, mleko pri prehladih naj ne bi dajali ker zasluzuje. In pri prehladu je v telesu že itak full sluzi, mleko pa njeno nastajanje samo še povečuje..Liza vedno, ko je prehlajena bruha, če ji dam kaj mlečnega - vrže ven cel mlečni obrok in full sluzi.

Aja, naš Ars se je pa naučil pihnit nos. Jaz sem bila full presenečena ker Liza to kar dolgo ni znala - do kakšnega 2luser posted image

Pri nas je Liza bolna, nekakšna trebušna viroza, full bruha..Ubožček.

Čez vikend smo imeli na obisku prijatelje in je bilo super, v soboto smo bili na plaži, včeraj pa smo imeli na naaši hiški v gradnji rošiljado..

Ah, naslednji vikend se pa ura menja, pol bo pa že ob 4 pošp tema..Fuj.

VSE NAJ NAJ VSEM SLAVLJENCEM user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.10.2008 18:41:00   
majoli
Vse najboljše slavljencem! user posted image user posted image user posted image

Mamice, ful ste lepe torte naredile. Super fotke!

Bolančki user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.10.2008 18:44:08   
*pikijakob*
tjaša vse naj naj
user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.10.2008 19:47:50   
jasna
Tjaša, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image  pa čestitke mamici in očkuuser posted image

Lane, dober odgovoruser posted image . Verjamem, da nihče več ne sprašuje naprej.user posted image
glede sprehajanja za rokico... Res pazi, da ne bo imela stegnjene rokice nad glavo ampak bolj pred sebe. So zelo pogoste poškodbe vezi v komolcu če se dete spotakne in se s celo težo obesi na roko, ko ga mi lovimo.

evo, naša pečka joka...

< Sporočilo je popravil jasna -- 20.10.2008 19:48:07 >

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.10.2008 19:49:27   
živa
VSE NAJBOLJŠE, LANA, FILIP, ENI in TJAŠA! user posted image  user posted image user posted image

Tudi naju z možem se nekaj loteva, mala dva sta pa itak bolj ali manj bolna user posted image  ... sem že 3. teden na bolniški oz. mož je, jaz pa koristim dopust. Po mnenju P ima moj večji adenovirozo (prehlad, izpuščaji, mehko blato) user posted image  in poleg tega še malo rdeča ušesa; na srečo smo zaenkrat brez antibiotikov, je pa popoldne spet dobil vročino. Čvergi je kar ok z nizko vročino in teče mu iz nosu. 

Čestitke vsem fantom za prve korake user posted image . Pri nas še čakamo user posted image . Na srečo komentarjev ni, ker so se odvadili oz. se jih naveličali pri prvem, ker je shodil pri 17 mesecih user posted image .

Torte so pa user posted image user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!