micla
|
Oh punce....jst sm taki butelj, da ne vem če je okol še kaki tak. Se že od petka ubadam s tem, kako nazaj aktivirat tipkovnico na prenosniku. In šele zdej mi je uspelo. V bistvu sploh ne vem, kaj sem pritisnila, da ni haksnila niti ena tipka, al pa je moja frčafelca kej prispevala k temu. v glavnem, ko sem se hotla v petek prijavit na RR, da malo poklepetam z vami, sm ugotovila, da sploh ne prime tipkovnica. NIČ, NIČ NIČ..... No in pol sem preštudirala vsa navodila za uporabo in prečekirala cel control panel in še zdej ne vem kako, ma je kar začelo spet tipkat. No, zdej se bojo pa klaudia in druge rač. mačkice smejale, k je ziher samo kaka tipkica za pritisnit, jst sm pa celo doktorsko disertacijo nrdila in nič ugotovila. Sicer pa, mi smo skoraj uredu. Elena spet dobiva zobke, tko da smo spet cele noči pokonci. No v soboto smo bli, sam sem ji pol dala svečko, ker se je že prou zvijala od bolečin, pol pa lepo spala v kosu od 11 do 6. In danes ponoči je tudi pa tudi lepo spala v kosu brez svečke do 2, ko sem ji dala samo čajček in pol do 6, k sm jo mogla pa celo preoblečt, ker je bla mokra skoz in skoz. Ponavadi jo vedno enkrat ponoči previjem, kar tko v spanju, ker sicer ne zdrži papmerska. No, danes je pa nisem in je res spuščalo. Alina alin-jst te poplnoma razumem, kako je s temi zobki, ker je pri nas isto. Pa sta šele dva vrha (š p i č k e ) zgornjih trojkic zunaj, kje je še ostalih šest. Se beremo zvečer.
< Sporočilo je popravil micla -- 20.10.2008 13:48:56 >