Alina_alin
|
AJŠA, TEVŽ - vse najbojše današnja slavljenca, malčica in malček! Jasna, Ciciklub je nakup vsak mesec. Mi imamo,pa že 3 mesece govorim, da se bomo odjavili - se ful hitro obrne. Sem včlanila Špelo in se nam je v 3 letih kar nabralo knjig. Mi je pa lepo hodit z mojima zakladoma v knjižnico. Posebej Špeli je to vedno znova poseben dogodek: doma pripravi knjige za vrnitev,izkaznico, izkaznico sama da knjižničarju, kot tudi knjige. Sama si izbere knjige, nekaj jih jaz. V glavnem rade hodimo - pa v knjižnici imajo tudi otroški kotiček, kjer se še malo poigrata. Lane31, imate šefico pri hiši. Mah, saj Aneta je ful pridna. Saj je bila po mojem izjema ta dogodek. Trgovine: sem Šparovka. In bi tudi tu pa tam kaj drugje kupila, ampak tudi spadam med tiste, ki nima časa hodit v eno trgovino po neke stvari, po druge v drugo. Ko pa grem v kako drugo občasno, pa sem čist zgubljena: recimo rabim moko- jo iščem in iščem in norim. Ker mi Tjaša že joka, Špela bi že ne vem kaj - jaz pa med dooolgimi vrstami s svojo kompozicijo ne najdem moke - ker ne vem na kateri polici oz. natančnjeje kateri vrsti je zložena. In trgovke nobene nikjer. Danšnji pripetljaj v trgovini: PRVIČ:BC - Pandica, kot ti, sem nesla termometer nazaj. In zakaj reklamiram- ker ne meri natančno, so odstopanja za 2 stopiniji. Me čudno gleda, pa zaslišuje, kak merim, kje itd itd- da kao ne uporabljam pravilno. Sem kar rekla, da 3 poznam, da jim ni ta termometer zmeril prav in so ga vrnile, in sklepam, da potem ni problem v meni- da ga ne vem uporabljat, temveč v termometru. No, napisla je reklamacijski zapisnik in sedaj me bodo poklicali najpozneje v roku 1meseca. Sem pa bila obravnavana kot, da jim kradem tam - ne pa kot kupec, ki jim je prinesel nazaj termometer za 54 E, ki sploh ne dela. (Res sem Špeli merila tt in je kazalo 36,7, imela pa je 39) Pandica, kaj si ti zrihtala? DRUGIČ:Trgovina s čevlji- s Tjašo grem še pogledat zimske čevlje za Špelo. Imela sem jo na rokah, ker sem milslila samo na brzino to opravit. Jo položim na tla - in ker so škatle zložene od tal - na dosegu Tjaše, ona priplazi do njih in 2 škatli odpre in vzame čevlje ven. NIč drugega, prisežem. Pride mimo prodajalka in se za mojim hrbtom zadere: Hej **** - (ime druge prodajalke), potem pridi sem zložit čevlje, je vse razmetano po tleh. Sploh nisem mogla verjet - pa res, odprla je samo 2 škatli in vzela ven čevlje - in vse sem pospravila jaz za njo. Tjaša: danes sva ble na pregledu pri P. Že včeraj me je pomirila po tel: da ta žrelnica pri Tjaši še nič ne pove. Da pa možno, da bi pogosteje lahko obolevala. Sploh o kaki op ni bilo govora. Danes pregled: vse bp. Ušeski obe bp. In one kapljce, ki jih dajeva niso AB. Mah, prvič jih imamo, pa sem mislila, da so. Čiščenje noska: danes sem izrecno vpr: kaj je bolje - po kapljicah ali oring špricnit not - kot berem tukaj. Moja P pravi samo par kapljic not,, ne tak da priteče v grlo. Pa izsesavanje priporoča. Ok, slednje mi je jasno. Zakaj sem to vpr - ker sem zadnjič bila pri dežurni P - in mi je tudi rekla, in predpisala fiziooško na recept (ne beli), in kao 3x na dan po 1 kapljico. In v lekarni sem vpr , če je to ista navadna fiziološka... in ja. Mah, kaj zdaj - po kapljcah ali konkretno.