|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
17.10.2008 20:46:50   
sanwebdra
Evo, še nekaj od naše malčice!user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PIxDURiW2zE

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
17.10.2008 20:47:40   
*Lana*
Čer!

Hvala za čestitke user posted image

Od danes naprej pri nas več nimamo dojenčka, temveč imamo malčka.

Čas ful mine, sem danes kar nekaj časa obujala spomine na 17.10.2007, se spominjala, kako je vse potekalo.

Res je fajn, otroci so pravi zaklad.

Zdaj Tevž že spi, jutri pa nas čaka praznovanje. Ati zdaj peče torto, js pa lenarim user posted image

Uživajte, bom poročala, kako se bomo imeli.

LP, Jasna

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
17.10.2008 21:06:21   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mamčice, samo na hitro, ker me kliče kup perila, da ga zlikam

sem se žal odločila, da se ne taknem več FB - sem šla samo malo pogledat, pa sem se začetala z alino_alin, če ne bi teotek mi plezal po mizi in pevzel miško, bi še naprej tam visela... torej za moje dobro in dobro moje družine se do nadaljnjega ne tikam fb, ker sem tip človeka, ki bi težko nehal... prvo strokovc pa ornk služba, pol pa fb in druge radostiuser posted image

zdaj sem pa jaz gilti..user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
17.10.2008 21:09:46   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: janja

J

Zdej grem pa spat, da ne bom spet v službi spala. Sem tolk jezna, ker se kar ne morem odlepit od računalnika. Sej če bi bil ugasnjen, bi še šlo. A kaj ko Andraž vsak dan gleda risanke, pol pa ostane prižgan in me vabi. FB bom pa jaz tud dons preskočila.

LAHKO NOČ

Pri Janji je pa gilti Andraž user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
17.10.2008 21:12:30   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

IZVIRNO SPOROČILO: janja

user posted image VPRAŠANJE - a katera mogoče ve, kako naj pobarvam marcipan? Rabim rdečega, pa barvastih več ne prodajajo. Prodajalka pa mi je svetovala, naj ga pobarvam s tistimi barvami za pisanje ali pa z aromo.

Kupi si barve, jih imajo skor  v vsaki stacuni in so po 4 skupaj, modra, rdeca, rumena in zelena
men so o.k.
user posted image

Ko bos dodala barvo bo marcipan mogoce pocast, zato uporabljaj zdraven sladkor v prahu, lahko pa tudi jedilni skrob.
Sicer prodajajo jedilne barve tudi v crnucah v pekarni vrhnika, samo so vecje doze.

Jaz sem s to barvo barvala smetano stepeno za dekorirat torto in je (želela rdečo,dodala rdečo, nastala roza - pa sem imela malo količino in veliko sem stisnila) - samo v opozorilo.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
17.10.2008 21:16:46   
mehurčica
Tevž in Ajša, čestitke ob 1. rojstnem dnevu!user posted image

user posted image

Skuštrana, moj user posted image ni več v bolnici. Ti bo probal narediti do naslednjega vikenda. user posted image

Čestitke še za nazaj slavljencem, ker sem ene izpustila.user posted image
user posted image

Se opravičujem, ker zadnje čase tak malo pišem.user posted image Mi smo v glavnem ok(z izjemo včeraj....spet "moja mama zadeve"user posted image ), Eni se je v zadnjih 2 tednih po moje fajn zredila, vsaj kolikor jo težkam in opazujem. Se ji je že podpradek naredil in oblačila 74 so ji že ravno prav, celo kakšne 80!user posted image Včeraj je naredila 12 samostojnih korakov in vedno bolj se ji lušta hodit. Tudi čepi lepo in se potem kar vstane.
Zadnje čase je najbolj zanimiva igra pod mizo, da se ji prikažem in skrijem in se reži 100 na uro.user posted image

In še najbolj glavno: v 4 nočeh sedaj se je dojila samo 1 noč. Včeraj je samo naredila par požirkov vode ob 4h in zaspala nazaj.user posted image

No, zdaj pa morem spet it že dol.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
17.10.2008 21:38:47   
živa
Ajša in Tevž, vse naj-naj user posted image user posted image !

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2132
17.10.2008 21:42:45   
Alina_alin
AJŠA, TEVŽ -  vse najbojše današnja slavljenca, malčica in malček! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasna, Ciciklub je nakup vsak mesec.
Mi imamo,pa že 3 mesece govorim, da se bomo odjavili - se ful hitro obrne. Sem včlanila Špelo in se nam je v 3 letih kar nabralo knjig. Mi je pa lepo hodit z mojima zakladoma v knjižnico. Posebej Špeli je to vedno znova poseben dogodek: doma pripravi knjige za vrnitev,izkaznico, izkaznico sama da knjižničarju, kot tudi knjige. Sama si izbere knjige, nekaj jih jaz.  V glavnem rade hodimo - pa v knjižnici imajo tudi otroški kotiček, kjer se še malo poigrata.

Lane31, imate šefico pri hiši. user posted image Mah, saj Aneta je ful pridna. Saj je bila po mojem izjema ta dogodek.

Trgovine: sem Šparovka. In bi tudi tu pa tam kaj drugje kupila, ampak tudi spadam med tiste, ki nima časa hodit v eno trgovino po neke stvari, po druge v drugo. Ko pa grem v kako drugo občasno, pa sem čist zgubljena: recimo rabim moko- jo iščem in iščem in norim. Ker mi Tjaša že joka, Špela bi že ne vem kaj - jaz pa med dooolgimi vrstami s svojo kompozicijo ne najdem moke - ker ne vem na kateri polici oz. natančnjeje kateri vrsti je zložena. In trgovke nobene nikjer.
Danšnji pripetljaj v trgovini: PRVIČ:BC - Pandica, kot ti, sem nesla termometer nazaj. In zakaj reklamiram- ker ne meri natančno, so odstopanja za 2 stopiniji. Me čudno gleda, pa zaslišuje, kak merim, kje itd itd- da kao ne uporabljam pravilno. Sem kar rekla, da 3 poznam, da jim ni ta termometer zmeril prav in so ga vrnile, in sklepam, da potem ni problem v meni- da ga ne vem uporabljat, temveč v termometru. No, napisla je reklamacijski zapisnik in sedaj me bodo poklicali najpozneje v roku 1meseca. Sem pa bila obravnavana kot, da jim kradem tam - ne  pa kot kupec, ki jim je prinesel nazaj termometer za 54 E, ki sploh ne dela. (Res sem Špeli merila tt in je kazalo 36,7, imela pa je 39) Pandica, kaj si ti zrihtala?
DRUGIČ:Trgovina s čevlji- s Tjašo grem še pogledat zimske čevlje za Špelo. Imela sem jo na rokah, ker sem milslila samo na brzino to opravit. Jo položim na tla - in ker so škatle zložene od tal - na dosegu Tjaše, ona priplazi do njih in 2 škatli odpre in vzame čevlje ven. NIč drugega, prisežem. Pride mimo prodajalka in se za mojim hrbtom zadere: Hej **** - (ime druge prodajalke), potem pridi sem zložit čevlje, je vse razmetano po tleh. user posted image   Sploh nisem mogla verjet - pa res, odprla je samo 2 škatli in vzela ven čevlje - in vse sem pospravila jaz za njo.

Tjaša: danes sva ble na pregledu pri P. Že včeraj me je pomirila po tel: da ta žrelnica pri Tjaši še nič ne pove. Da pa možno, da bi pogosteje lahko obolevala. Sploh o kaki op ni bilo govora.  Danes pregled: vse bp. Ušeski obe bp. In one kapljce, ki jih dajeva niso AB. user posted image   Mah, prvič jih imamo, pa sem mislila, da so.

Čiščenje noska: danes sem izrecno vpr: kaj je bolje - po kapljicah ali oring špricnit not - kot berem tukaj. Moja P pravi samo par kapljic not,, ne tak da priteče v grlo. user posted image Pa izsesavanje priporoča. Ok, slednje mi je jasno. Zakaj sem to vpr - ker sem zadnjič bila pri dežurni P - in mi je tudi rekla, in predpisala fiziooško na recept (ne beli), in kao 3x na dan po 1 kapljico. In v lekarni sem vpr , če je to ista navadna fiziološka... in ja. Mah, kaj zdaj - po kapljcah ali konkretno. user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2133
17.10.2008 21:43:32   
Alina_alin
Mehurčica, bravo Eni- za korakce in, pridno nabiranje gramčkov.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2134
17.10.2008 21:45:37   
Alina_alin
Poznate Rafaello (meni najljubši sladkiš)... Mi je zmanjkalo keksov in je danes zraven rr izhlapela škatla Raffaellota. user posted image Ostalo je samo kup papirčkov.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
17.10.2008 21:50:42   
Alina_alin
Vidim, da je 86.str tukaj skoraj samo moja...user posted image user posted image Nem več, že grem

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2136
17.10.2008 21:52:09   
sanwebdra
Tak, me je Julija zdaj konkretno pobruhala ... celo večerjo (čokolino) in še en lonček nočne pijače, ki jo je spila v eni uriuser posted image ! Pa dvakrat je tako jokala, no med drugim jookanjem sem pa dobila darilo. Upam, da to spet ne pomeni, da bo zbolela ... ubogica moja ... Pa tako je jokala in kričala zraven, je sploh nisva mogla pomiriti!user posted image  Zdaj pa aja!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2137
17.10.2008 21:59:30   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Tak, me je Julija zdaj konkretno pobruhala ... celo večerjo (čokolino) in še en lonček nočne pijače, ki jo je spila v eni uriuser posted image ! Pa dvakrat je tako jokala, no med drugim jookanjem sem pa dobila darilo. Upam, da to spet ne pomeni, da bo zbolela ... ubogica moja ... Pa tako je jokala in kričala zraven, je sploh nisva mogla pomiriti!user posted image  Zdaj pa aja!

user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
17.10.2008 22:01:24   
mama06
sanwebdra - upam, da ni nič hujšega

Punce, jaz sem pa danes cartala teden dni starega štrumfeka in spoznala, da je naš ža pravi "velikan" in da si počasi pa res že zasluži naziv malček in ne dojenčekuser posted image .

skuštrana - ona sladka zadevščina je dobra. Sodelovali bova še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image . Si uspela sčistit pred vratiuser posted image user posted image

mehurčica - točno tebe sem pogrešala in bravo za samostojno gibanje po dvehuser posted image user posted image

Lidl - hodi največ moj v njega, ker ga ima ob poti domov, jaz pa hodim v Interspar - vse na enem mestu, samo jogurte spustim, ker so Lidlovi pa res špica po okusu in ceniuser posted image

cene igrač - abnormalno visoke user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 17.10.2008 22:02:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2139
17.10.2008 22:03:29   
Pandica
Jaz pa tako kot vedno, se bašem z Nutello in rr user posted image Upam, da bo glaž čimprej prazn, itak še je samo za par žlič not.

VANILI   joj, hitro še eno user posted image    za Teotka.
Da bo hitro zdrav.

Sanwebdra   lep filmečk, kako lepo Julija je grozdje. Zala ga ima tut full rada, samo ona si včasih one pečke ven vzame, včasih pa ga tak "posesa" in mi da on olupek pol nazaj user posted image user posted image user posted image

Mehurčica   bravo Eni za prve korake user posted image   frajerka mala in bravo, da lepo ajaš ponoči user posted image   pridna punčka.

Meni pa ga je Zala začela nekaj svirat ponoči in ne spi več tako lepo kot je. Odkar je bila zdaj nazadnje bolana in na AB noče več spati v svoji sobi in tut pri meni se mi ponoči kr veliko zbuja. Saj, ko ji dam zizo kr hitro ponavadi zaspi dalje, samo vseeno.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 2140
17.10.2008 22:09:03   
Pandica
trgovine

Lidl  
bila v njem vsega skupaj 1x user posted image

Jaz kupujem v Intersparu user posted image   tak sem se navadla tam, za vse vem kje je kaj in to...pa tut njihovi izdelki se mi ne zdijo slabi. Vsaj ti ne, ko sem jih jaz probala tak, da...zdaj že res full dolgo hodim v Spar, ene 4 leta ziher. Pred tem sem pa hodla v Tuš-a, pa še to verjetno zato, ker mi je bil bližje kot Spar takrat. Zdaj pa mi je itak vseeno v katero trgovino bi šla, ker, če grem v mesto itak grem z avtom, samo sem pač na Spar navajena. Stvar navade, a ne punce?

Sanwebdra    Julija  user posted image   user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
17.10.2008 22:11:13   
Pandica
Cene igrač   se strinjam z vsemi predhodnicami, da so cene res veliko too much  user posted image
Banda že vejo kje nas po žepu udarit, kajne? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
17.10.2008 22:14:28   
mama06
Pandica jaz sem pa po torti mazala pred kratkim. Je še ostala, a prideš?user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
17.10.2008 22:20:33   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Meni pa ga je Zala začela nekaj svirat ponoči in ne spi več tako lepo kot je. Odkar je bila zdaj nazadnje bolana in na AB noče več spati v svoji sobi in tut pri meni se mi ponoči kr veliko zbuja. Saj, ko ji dam zizo kr hitro ponavadi zaspi dalje, samo vseeno.

Kak mi je to domače...prejšnja noč je bila obupna - pa so recimo zobki mimo, je zdrava.. ampak zbuja se pa... tudi na pol urce jamra.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
17.10.2008 22:59:16   
nova10ka
VSEM NOVIM MALČKOM ŽELIM VSE NAJ NAJ; VELIKO IGRAČ IN ŠE VEČ ZDRAVJA!!!

VSEM BOLANČKOM želim ČIM PREJ VELIKO ZDRAVJA!!!

Tave
- čestitke za podajšano porodniškoo. Pa oprosti, ker sem danes tako nevljudno padla dol iz FB, nisem kriva. V službi me vsake toliko dol vrže.

Janja - kako spanje?

Pingi - čestitke za službo!!!

Alina_alin - jaz že nekaj časa vlačim Tjašo po vseh trgovinah s čevlji in vedno vse razmečeva, vsaj dve prodajalki morata stati zraven in z mano preverjati ali so čevji za Tjašo primerni. Tjaša se med pomerjanjem pokaka, vozi svoj voziček,kiha, smrka, protestira ali pa grize vezalke vseh ostalih razstavljenih čevljev. Vsekakor sva strah in trepet za vse prodajalke, pa do sedaj še nisva imeli problemov. Povej mi, v kateri trgovini se ti je to zgodilo (da so se tko nevljudno drli), da greva tja in jim zagreniva življenje. AJA - pa nikoli nič ne kupiva.

Trgovine - kupujem v spletnem mercatorju. Časovno je zelo učinkovit nakup, denarno pa user posted image . Kul je, ker kupim samo tisto kar rabimo, enostavno odprem prejšnji račun in ga obnovim. Imam pa v planu obisk Hoferja, me firbec matra, ko ga tako hvalite (pa še račun za vrtec me je prepričal, da je mogoče čas za bolj premišljene nakupe).

Cene igrač so grozne. Zato lahko na na naslednjem srečanju naredimo en boljšji sejem igrač in si jih malo izmenjamo. Jaz sem npr, že izmenjala nekatere igrače s kolegicami.

Cena vrtca - so nam računali cel september (22 dni) kljub temu, da je bila tam samo 7 dni  (prej ni mogla v vrtec, saj je bila premlada - na odločbi in pogodbi piše, da lahko začne z vrtcem šele 22.9). Sem klicala v računovodstvo in so rekli, da bodo zrihtali. Ej, zakaj se ne morjo tko zmtiti Pri plači al pa porodniški??? Tam pa znajo računat al kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2145
17.10.2008 23:30:24   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

Alina_alin - jaz že nekaj časa vlačim Tjašo po vseh trgovinah s čevlji in vedno vse razmečeva, vsaj dve prodajalki morata stati zraven in z mano preverjati ali so čevji za Tjašo primerni. Tjaša se med pomerjanjem pokaka, vozi svoj voziček,kiha, smrka, protestira ali pa grize vezalke vseh ostalih razstavljenih čevljev. Vsekakor sva strah in trepet za vse prodajalke, pa do sedaj še nisva imeli problemov. Povej mi, v kateri trgovini se ti je to zgodilo (da so se tko nevljudno drli), da greva tja in jim zagreniva življenje. AJA - pa nikoli nič ne kupiva.

Jello v MB na Tržaški. Pridita, welcomme.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj če bi vse desetke prišle?user posted image Si tam zorganiziramo srečanje. user posted image user posted image Da se malečki malo poigrajo s čevlji.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
17.10.2008 23:32:46   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

Cena vrtca - so nam računali cel september (22 dni) kljub temu, da je bila tam samo 7 dni  (prej ni mogla v vrtec, saj je bila premlada - na odločbi in pogodbi piše, da lahko začne z vrtcem šele 22.9). Sem klicala v računovodstvo in so rekli, da bodo zrihtali. Ej, zakaj se ne morjo tko zmtiti Pri plači al pa porodniški??? Tam pa znajo računat al kaj!

Meni so za malčico - za 1 dan najavljene odsotnosti odbili 0.73 Eur... Hm? Ma, mi je to čudno. In odločbe še tak nimamo, samo položnico smo dobili za september. Kaj pa ostali - ste vsi že dobili odločbo?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
18.10.2008 8:02:00   
*kinnie*
Alina_alin:jaz imam fiziološko podobno kot na kapalko (verjetno tako kot lane31, še "kupim" jo podobnouser posted image ) in sem zadnjič prav gledala, koliko jo porabim, 5 ml na serijo.....pa če pride v grlo, razen slabega okusa, ni nič narobe....ma saj mora, da fino pride skozi no......mi je prav škoda, da ni čas za morje, ker bi moje smrkavčke vlekla dol in jih pošteno potunkala, da bi se končno znebili tega....tako pa se nam packa in packa....lump pa še cepljen ni bil....

Neposredna povezava do sporočila: 2148
18.10.2008 8:04:56   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Tak, me je Julija zdaj konkretno pobruhala ...

bogicauser posted image user posted image user posted image
Meni so včeraj v vrtcu rekli za ta večjo,....sem najprej pomislila na virozo....pa vprašam A, kaj je bilo, pa reče, da jo je bolel trebušček..pa da jim je povedalauser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.10.2008 8:06:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Cene igrač   se strinjam z vsemi predhodnicami, da so cene res veliko too much  user posted image
Banda že vejo kje nas po žepu udarit, kajne? user posted image

itak...too much res.....no včeraj ko sem brala tu debato od igrač.....sem šla hitro še ene puzzle za ta večjo kupituser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Prvorojenec
F*R*U

Ste si za prvorojenca želeli simka ali hčerko?

sin (25%)

hči (29%)

vseeno mi je bilo (45%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!