|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
20.10.2008 12:05:12   
Februarka08
Evo, Larisa je zaspala in zdaj pričakujem 2 ure tišineuser posted image no ja, glede na to, kolk un tolče na balkonu, jaz ne bi spala tud 5 minuser posted image groza, upam da bo lahko kaj spalauser posted image pa naj bo že konec enkrat tega zbijanjauser posted image user posted image jest bi se rada že na teraso vsedlauser posted image

Zdej grem pa hit na vrt po zelenjavo, potem vas bom pa upam da lahko kaj prebrala...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
20.10.2008 12:10:29   
ella79
midve definitivno ne bova ob enih v zoo, ker Zojo še spi, potem pa kosilo... pač prideva ko prideva, se kar notri dobimo

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
20.10.2008 12:13:17   
Marusah
Srečka nosečka, a ve ste bolane? Pol vaju jutri ne bo na plavanje?

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 2003
20.10.2008 12:25:08   
srečka nosečka
 user posted image , Lana je spala celih 15 min. user posted image  user posted image  user posted image  

marusah - bova še videli, kako bo jutri za plavanje. A vidva sta že zdrava?

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
20.10.2008 12:42:59   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image , Lana je spala celih 15 min. user posted image  user posted image  user posted image  

marusah - bova še videli, kako bo jutri za plavanje. A vidva sta že zdrava?

Ja, midva sma se končno pozdravla user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 2005
20.10.2008 12:43:30   
Februarka08
Klinc, pa spanjeuser posted image se je un kekec odloču zdele štematuser posted image Larisa pa valda joka k se ustrašuser posted image mah... upam, da bo vsaj mal spala, bogauser posted image

Grem dat kaj na šporget, če mi bo ratalo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
20.10.2008 12:48:59   
ELMA
Živjo...

Mal vas pozdravim potem grem prebrat , kaj ste čvekale ....
Elma je za enkrat zdrava HB , Benjamin še ima piz **** z ušesom ,
ampak bomo že preživeli user posted image
Upam da so vaši sončki vsi zdravi user posted image
Za bolane en  user posted image   ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , upam da se čim prej pozdravite .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 2007
20.10.2008 13:13:10   
putina
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: putina

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Putina hvala za vspodbudne besede! Samo sej ni tko slabo v Bxl, se da, če se hoče user posted image  Je pa tudi nekaj prednosti, ni vse tako črno! Kar se pa službe tiče je pa čist odvisno kaj in kje delaš, včasih je fajn, da nisi kaka huda "žvina"  user posted image

Dolenjka, pa imaš namen iti nazaj al kako po porodniški?? .. ja, sej zdej k jest gledam nazaj mi je tud kul BXl, sam takrat se pa spomnim, da mi je šlo vse na živce, pa vreme, pa promet (sem rabla, če je šlo vse po sreči 1 uro do šole - dostikrat so ble kar kakšne stavke, pa recimo avtobus ni vozu), pa še en kup stvari me je motilo, pa domotožja sem imela tud ogromno ., moji sošolci so za vsake počitnicešli na kaka potovanja, vsakič kam drugam, zame so pa vsi točno vedeli, da grem spet v Slovenijo  - za vsake počitnice .. no sej, zdej bi spet šla kam v tujino, ampak tko cela family .. s tamalimi vred .. moj je ful navdušen in ful navija za tujino, jaz sem pa malo bolj zadržana .. je veliko + in veliko - .. največji + je seveda dnar user posted image , ki je tam precej boljši kot pa tuki.

Mogoče se pa res zgodi, da gremo nazaj user posted image  No kot si rekla, ni tko slabo, verjamem pa da je zate bilo, ker si bila pač najstnica in v najbolj "škakljivih" letih user posted image  Kje ste pa živeli, v katerem predelu? Kam si pa v šolo odila, da je bilo tako daleč user posted image
Aja, vreme se pa popravlja tudi gor ni več tako "londonsko" user posted image

A da se vreme popravlja .. tkrat, to je blo leta 1994 - 1994 se mi zdi da je blo skos neki oblačno pa skos je neki pršil. Če si imel dežnik, si bil itak čudn, ker ga noben nima, pa še odpihne ti ga, če si bil pa brez si bil pa moker user posted image  ..

Živeli smo pa na Port de Namur če poznaš, to je praktično v centru, sm mela do grand place-a peš 10 minut .. nazaj pa pol ure ker je bil klanc goruser posted image  .. v šolo sem hodilaa pa v Uccle na evropsko šolo, ker je pač fotr neki delu na enmu projektu za eu .. kje pa ti živiš? .. tko da ja .. pa sej ne vem kaj mi je blo takrat .. sem si ful želela it gor v šolo, čeprav mi v bistvu ne bi bilo treba it, bi bla komot tle .. ampak sem pač take sorte, damoram pač nekam it, da ugotovim, da je doma najlepšeuser posted image .

Tko, zdej pa ne bom več smetila, bom rajš se kej bolj pridno javljala. Je moja Tamara ful en tak priden otroček, sam mam internet gor v spalnici, pa se mi pol ne da skos gor hodit, ko pa imam že cajt kej napisat, pa tolk načvekate, da me pol že Tamara kliče, ko uspem komaj kaj prebrat ..user posted image  .. zvečer imava pa z mojim "globoke debate" .. se hecam, se tut skos neki prčkava sm pa ke, pa preden obedve spat spraviva, pa še mal pokidava sva oba že čiste kome. Moji otroci namreč bolj zgodaj vstajajo, tam med 6:00 in 6:30 .. tko da so noči bolj kratke, pa pol zvečer s kuram spat hodiva, če se hočva naspat .. evo, tolk od nas zaenkrat...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
20.10.2008 13:50:34   
listek1
SN, za 6 otroško imajo običajno 3 dni vročino od 38 do skoraj 40, potem pa četrti dan ven udarijo pike. So pa bogi s tisto vročino, ko jim pa pikice ven udarijo so pa kot mušnice user posted image  A je imela samo včeraj vročino? Razsaja pa vse živo zdej. Upam, da se kmalu pocajtate in da boste danes spančkali.

Neposredna povezava do sporočila: 2009
20.10.2008 13:57:23   
Februarka08
Ella, hvala za povabilo... sem šela zdaj videlauser posted image jest upam, da se jutri vidimo na kavici... Meti, pridešuser posted image

Bamby, si spraševala včeraj (al pa že prejuser posted image ) glede Larisine ritke in kakanja... ko se ukaka, jo grem takoj previt, ma ni ukakana 10 min... prav zarad tega k se ji tako hitro lahko kaj pojaviuser posted image tako da to pri meni ni razloguser posted image

Zdej pa spi že celo 2 uriuser posted image sicer se je zbujala vmes zarad vrtanja, ampak zdej mava mir, ker je mogu ene šraufe it iskatuser posted image in upam, da ga še par minut ne bouser posted image

Mi je pa prej možek reku, da mam ful narastkauser posted image on da to rečeuser posted image user posted image in jaz hitro telefon v roke in grem v sredo k frizerjuuser posted image sej je sam rekuuser posted image

Grem kuhat dalje, da bo kaj na mizi ko pride iz šihta... potem mora itak takoj nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
20.10.2008 14:41:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

SN, za 6 otroško imajo običajno 3 dni vročino od 38 do skoraj 40, potem pa četrti dan ven udarijo pike. So pa bogi s tisto vročino, ko jim pa pikice ven udarijo so pa kot mušnice user posted image  A je imela samo včeraj vročino? Razsaja pa vse živo zdej. Upam, da se kmalu pocajtate in da boste danes spančkali.

Lana je imela vročino dva dni, danes je tretji dan pa so pikice tukaj. user posted image  Bom počakala do jutri, pa da vidim kako bo. Morda pa je alergija na jagodno skuto. user posted image  
Saj menda te pikice hitro izginejo al ne? user posted image

Vas pa prosim, če veste, kdo je zamenjal našega otroka? user posted image  Nič si ni podobna. Počasi bi morala na tretjo rundo spanja, pa še prve ni izkoristila. user posted image  Tistih 15 min ni nič. Pa meni bi tudi pasalo, da bi malo nočnega spanja not prinesla. user posted image  Pa se me Lana noče usmilit.
Ven pa tudi še ne upam it danes. Mah, je tečno doma, pa še sami sva. user posted image

februarka - user posted image  za dogovorjen obisk pri frizerju

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 20.10.2008 14:44:26 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
20.10.2008 15:43:34   
nizy
mi smo orng zboleli , ja Azra fasala  laringitis in je dobila danes inhalacije v ZD,  zvečer pa morva  it še enkrat  inhalirat ,....HB , da naju ni poslala v bolnico 

Neposredna povezava do sporočila: 2012
20.10.2008 16:27:32   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Živjo...

Za bolane en  user posted image   ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , upam da se čim prej pozdravite .

teta ELMA je še med živimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
20.10.2008 17:32:12   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Živjo...

teta ELMA je še med živimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nizyuser posted image user posted image user posted image upam da se čim prej pozdravite .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
20.10.2008 17:52:52   
ELMA
Februarka, a se je tvoja pikica pozdravla , una slikica je kr grda za pogledat , si prestavljam kak se je počutila user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pina user posted image user posted image user posted image  ...mater so vsi deci si podobniuser posted image
BUči si dobila tiste bone za DM knjigico ( MOJE ZANIMIVO TELO ) ?

Torcica user posted image user posted image lepo da si se javila .
SN user posted image user posted image user posted image za Lano .

Bamby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tima.

Ella user posted image user posted image user posted image za Zojo , da tko lepo papca , Elma včasi ga kr neki štrajka z hrano user posted image .....

Itata user posted image user posted image user posted image user posted image  našo tudi dlesni matrajouser posted image in mi tudi slabo spimo po noći .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
20.10.2008 18:41:06   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

si morda razmiščljala okakem aparatu, ki pobira vlago??? Baje ogromno vlage pobere.

Ej, tale vlaga me bo res pobrala. V vsaki sobi imava tisto škatlico s kamnom, ki nase vleče vlago. poleg tega imava zdaj 3 mesece še klimo, ki tudi razvlažuje. Več se že skoraj ne da naredit. Nama skoraj nihče ne verjame, da imava posebno zjutraj tudi že 70% vlage v stanovanju! V bistvu je edina rešitev selitev ali pa vsaj izolacija hiše in nova fasada. Je pa tako sranje, odkar sva dala nova okna.

buči, po moje je tista škatlica za vašo vlago prešvoh. Na tvojem mestu bi si jaz omislila kar aparat, ali pa konkretno sanacijo, ki pa je finančen velik zalogaj, naj bi bil pa rešitev. Tak aparat je ena sodelovka nabavila in se ne more načudit koliko valge ji je na začetku pobiral, pol pa jasno vsakič manj. Milsim pa, da ga je pri Gospodinjskih Aparatih nabavla, pa že eni dve leti nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: misar

Pina...sem prebrala, da maš štalo...en velik user posted image zate. pa naredi kar je treba naredit. jaz sem moji mami full zamerila, ker je vztrajala z našim fotrom saj je bla doma ludnica. včasih je za otroke boljše, da niso starši skupaj. ti pa najboljše veš kaj je treba naredit.

Ob tale stavek se moram takoj zdaj spotaknit user posted image . Ravno v soboto, ko sva bila na predavanju za krst nam je ta predavateljica predavala o tem, da otrok rabi tudi očeta, zato je za otroka najboljše, če se ob težkih trenutkih nekam usedeš, predihaš in zdržiš vsaj 18 let user posted image user posted image user posted image . Sama pa resnično ne vem, kaj bi bilo res najboljše user posted image . Rešitev, da živiš v peklu 18 let zame tudi ne bi bila user posted image .
pina, a se ti s tvojim ne moreš usest pa imet en konkreten pogovor user posted image user posted image user posted image . Otroke daj malo staršem za kaki dve urci, še boljše za celo popoldne, pa se vidva mal pomenita. Ne moreš ti trpet, da nisi upoštevana, da ti ne izkazuje ljubezni, da moraš biti sama za vse in deklo špilat, on pa o tem nič ne ve. Pa ena dobra jota ti tudi res manjka user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mi je pa prej možek reku, da mam ful narastkauser posted image on da to rečeuser posted image user posted image in jaz hitro telefon v roke in grem v sredo k frizerjuuser posted image sej je sam rekuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz grem tudi jutri po nov "narastek". Sam da moj mož nič ne vidi, ali pa nič ne reče user posted image . Si nisem čisto na jasnem user posted image user posted image user posted image .

SN, da se ti Lana čimprej pozdravi user posted image . Jaz mislim, da pikice od same vročine niso, ker te res nastanejo šele po treh dneh visoke vročine. Morjo bit od kaj drugega user posted image .

nizy, da se čimprej tudi pri vas pozdravite user posted image user posted image user posted image !

teta elma je pa nekaj štrajkala zadnje dni. Je vendarle stegnila jezik user posted image user posted image user posted image .

mala pikica, kako je pa z zdravjem privas? Imaš še vročino? Pa otroci???

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
20.10.2008 18:42:35   
Februarka08
Ja, Elma, se je pozdravila, hvalauser posted image

Mi smo se mal potepali, smo šli v Tuša pogledat k ga jutri zaprejo in je totalno izropanuser posted image mah, važno da sem za Lariso dobla neki stvari - ampak samo za jestuser posted image

Zdej pa dobi večerjico, potem pa že počasi kopanje in spanje pa bo spet dan okoliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
20.10.2008 18:52:29   
ELMA
teta elma je pa nekaj štrajkala zadnje dni. Je vendarle stegnila jezik .

BAMBY....
user posted image user posted image

Tukaj sem , ne boš seme tko lahko znebila .....

Neposredna povezava do sporočila: 2018
20.10.2008 19:28:56   
buči
SLUŽBO IMAM!

user posted image

Začnem čez 14 dni ... user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.10.2008 19:35:09   
ELMA

SLUŽBO IMAM!

user posted image

Začnem čez 14 dni ... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam user posted image user posted image user posted image zakaj pa jokaš user posted image  zaradi otrok a ne user posted image user posted image
Vem kako se počutiš , jaz bom tudi tko januarja user posted image user posted image

Februarka user posted image user posted image user posted image user posted image  za ta malo , sem zdaj prebrala da je ritka zdrava user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 20.10.2008 19:40:18 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.10.2008 19:40:23   
kati kati

SLUŽBO IMAM!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Job

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.10.2008 19:41:48   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mi smo orng zboleli , ja Azra fasala  laringitis in je dobila danes inhalacije v ZD,  zvečer pa morva  it še enkrat  inhalirat ,....HB , da naju ni poslala v bolnico 

Nizy ste že nazaj user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.10.2008 19:42:23   
kati kati
čer,
maj je pridno zapančkal, js pa mal čikirat

danes sem naričila en sedež(otroški polnjen s stiroporjem)jabooz če je kateri znano...prek vez 50% cenejeuser posted image user posted image user posted image ga dobimta teden

lahko noč

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.10.2008 19:44:59   
pina-1
čer.

me smo doma. mele smo se super. Punce, predvsem Mia, sta noro uživali... Definitivno ponovimo v kratkem....

Zdej grem pa ano umit in spat spravit, pa Mio takoj za njo. Jaz pa ne bom dolgo za njima šla v sobo...

Ella, hvala za mizico, ana že roke trenira in buta po njejuser posted image user posted image user posted image .

zdej pa grem... pa ne vem če še pridem danes....

če ne nočko že zdej

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.10.2008 19:45:24   
ELMA
katiuser posted image user posted image user posted image  za tvojega sineka , upan in držim pesti za vse dojenčke, da se čim hitreje pozdravijo .Kje si pa sedež naročila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?