mala_pikica
|
Dobro jutro punce! lillchy jaz tudi upam, da boste zadevo uredili. Jaz sploh ne morem razumeti, da eni tako grdo zlorabljajo lastne otroke samo zato, da dosežejo svoje cilje( da jezijo svoje bivše partnerje). Jaz bi tvojemu svetovala, da gre takoj na CSD, ker to čakanje, da se bo nekako uredilo samo škodi deklicama. Koliko pa sta stari? Bamby, mi smo za enkrat zdravi, čeprav je Lana danes zjutraj že govorila, da jo uhica malo boli , upam, da ne bo nič hudega in bo minilo. Glede tega kar vam je povedala predavateljica pa bi rekla, da se strinjam s tabo, da, ko so otroci, da ne moreš kar kufrov pokati pa iti. Moraš probati rešiti situacijo in tako kot si rekla se vsesti in razmisliti. Ampak to morata biti oba zato. Ker, pa v takšni agoniji, pa, ko sta starša nonstop na bojni nogi, pa se po cele dneve ne pogovarjata to pa je za male srčke tudi zelo stresno vzdušje in v takšnem vzdušju ne morejo srečno odraščati. Pomoje je o takem primeru govorila Misar, da je bolje iti na razen. Vsekakor pa otroci rabijo očeta, tudi, če pride do ločitve. Starša bi morala biti dovolj zrela, da bi se dogovorila tako, da bi bilo za otroke najboljše, to pa vidimo in slišimo, da ni vedno tako . Buči, to pa je res zanimivo, da je v zg. etaži toliko vlage . Pa super za službo, mene že tudi mika, da bi za kakšen dan šla, da bi prišla še malo v drugo okolje. Čeprav uživam doma in sem rada z malima doma, ampak v časih, saj veste . Upam, da nisem edina taka mama . Pa upam, da bo Aljaž čimprej zdrav, a Tilen pa je zdrav? Moj Luka se takoj od Lane naleze, je ful občutljiv. Mesečnica držim pesti danes za vaju z Luno .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 21.10.2008 8:04:26 >
|