|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
19.10.2008 18:49:11   
itata
dan, nisem glih sledila včeri zvečer in danes, ampak kokr vidim ni nič fiksno zmenjeno glede ZOO?
a se dobimo al ne??? tam okol 11h?? al neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.10.2008 18:49:29   
itata
k pol bo spet dež...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.10.2008 20:04:56   
Janey
čer

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
19.10.2008 20:09:59   
listek1
čer,
mi smo imeli pestro cel dan. Smo imeli spet polno hišo obiskov, mali ful dobre volje je vse nasmejal user posted image  Je dobil pa taveliko žogo za napihnit in je cel žur. Ga je moja mami dala gor in ga guncala sem in tja, da vidimo kakšno ima ravnotežje in je super. Pa dones se je prvič po trebuhu probal plazit in valda do zvočnika, pa kable cukat. Spali smo super od 7:45 do 6:30, pa je pojedel, potem pa še do 8:30 user posted image  Upam, da bo dones tudi tako.

Februarka, a si ji gres sama skuhala in noter dala sadje ali imaš kupljenega od milupe? Pa če si ga sama skuhala, a si ga z navadnim mlekom ali kako? hvala

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.10.2008 20:18:14   
dolenjka
Čer user posted image

prižgite slo1 in za Taringa strica mal glasujte user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.10.2008 20:41:48   
buči
Čer, Aljaž je danes cel danes ok, samo naju vseeno jutri ne bo, da ne bi koga kaj okužili. Grem zdaj TV gledat, da me ne bi šefica kaj kregala.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.10.2008 20:43:36   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Jaz nisem čisto na tekočem, ker je stric?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
19.10.2008 20:46:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Jaz nisem čisto na tekočem, ker je stric?

no, mal pomisl s svojo pametno bučko bučkica user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
19.10.2008 21:38:36   
mesecnica
Buči - o hudo, za jogije user posted image . Katere pa imate to? Ker sem slišala, da se zna zgodit, da tudi Dormeo splesnijo, če niso položeni na letvice.

Janey - tebi pa res očitno ni še usojeno, da se naspiš user posted image .

MetiLu - upam, da vam bo premaknjeno pohištvo kaj pomagalo, da boste boljše spali. A ste imeli koga, da vam je kaj meril in vam svetoval, da premaknete ali si se to samoiniciativno odločila?
Februarka08 - user posted image  za pozdravljeno rito. S čem si jo potem uspela pozdravit? Pa user posted image  za Lariso, da je tako lepo jedla gresek s sadjem.

Srečka nosečka - user posted image  za Lano, da ji vročina čimprej popusti.

Torcica - lepo, da si se javila. Pa Gašper je čist OK po teži, naša ima še malo manj. Pa full je priden, da tako lepo je GH user posted image . Pa full lepe slikce user posted image , sta tako luštna. Je pa drugače zelo velik fant, vsaj na slikicah tako zgleda.

Mi smo OK. Smo bili danes pri naših na obisku. Je bilo prav fajn. Pa tako lepo vreme user posted image . Upam, da še kakšen dan zdrži takole.
Nič zdej se grem pa stuškat, pa lase oprat. Potem pa spet mal po netu srfat za LCD. Ej bejbe, meni se bo itak zmešal od tega iskanja. Sem že tako zmešana od vseh informacij, da ne vem kako se bom sploh odločila za en TV. Toliko različnih informacij na različnih forumih, da se ti zrola.
Mah...še kakšen dan, potem bo pa menda že padla odločitev.

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
19.10.2008 21:45:25   
Februarka08
Listek, skuhala sem ji najprej sadje - jabolko in hruško, potem sem sadje pobrala ven in v tisti vodici skuhala še gres... potem sem sadje sam mal pretlačla z vilco in vmešala v gres... je blo njamsi zgledauser posted image sem pa skuhala čist obični gresuser posted image
Mesečnica, ritko sem ji pozdravila z Riboderminom - spetuser posted image zdaj vidim, da ga morm met skoz na zalogiuser posted image ker nama sam to pomagauser posted image

Dolenjka, sem videla Tarinega strica, ampak sem mela z Lariso tolk dela, da ko sem prišla do TV-ja, je bilo glasovanja že koncuser posted image

Zdej grem pa spat... upamuser posted image ker bogo moje dete se mi je zdele 1 uro jokala kot da bi jo iz kože dajaliuser posted image matr, pa še zobjeuser posted image naj že pridejo venuser posted image upam da bo noč solidna, sem pripravljena na vstajanje in tolažbouser posted image boga, zgleda jo ful boliuser posted image

Lepo in mirno nočko...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
19.10.2008 22:15:18   
listek1
Februarka: hvala za receptuser posted image
Mesečnica: sem govorila z mojim, ker sva skoraj doktorirala iz plazem in LCDjev. Hkrati moj pozna enega freeka, ki je "sluzbeno" naredil celo raziskavouser posted image  Skratka, LCDji so trenutno top LG, plazme pa Panasonic, vendar ima LG enako kvalitetne, le da izgledajo lepse (design) in imajo ful boljse menije. Kar se slike tice, pa je vseeno. Hkrati je pa vprasanje tudi, kaksen vhod/signal boste imeli.  Ce imate npr. kabelsko TV al pa navadno anteno, je plazma celo precej boljsa. Ce imate ali boste imeli digitalno (IP) televizijo (npr Siol TV), potem bi znal pa biti LCD boljsi, razen, ce kupis malo drazjo plazmo. V vsakem primeru pa glej, da podpira MPEG4 (ne samo MPEG2), ter da je po moznosti FULL HD (to zadnje pri LGju ni nujno, ker imajo nek nov super duper procesor in ni neke razlike). Vem, da je velik informacijuser posted image   Ce skrajsam, kupi LG. Upam, da kaj pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 1961
19.10.2008 22:26:28   
bamby
Čer!

Pri nas se pa stanje zboljšuje user posted image . Tim je imel dopoldan temperaturo na meji 37, popoldan je bil pa že čisto brez. Včeraj sva za možekom šla na srečanje za krst. Nam je ena gospa iz LJ pripravila zelo dobro predavanje, vredno poslušat. Oba otroka je prišla pa tašča merkat.

SN, da se bo Lana čimprej pozdravila user posted image user posted image user posted image

torčica, lepo da si se oglasila. Sem pokukala tvoja sončka in sta oba prava lepotca user posted image .

dolenjka, katera nocojšnja zvezda pa je tvoj žlahtnik????  Nikoli nisem vedela, da imate zvezde v sorodstvu user posted image . Un baletnik verjetno ni, ker je premlad, pa nekje iz Avstrije prihaja, Cole verjetno tudi ni, Un, ki je rokerja špilal mogoče user posted image user posted image user posted image . Edin če je Domicelj, ker ima bolj namazan jezik user posted image , sam ta ni tekmoval.

lilči, za vaju z Lukcem en velik user posted image , pa da čimprej prideta na operacijo polžka. Upam, da bo kaj pomagalo za sluh user posted image user posted image user posted image ! Pa upam, da si se sinoči lepo imela.

februarka, user posted image  za pozdravljeno rito. Sem se spraševala, če je morda Larisa tudi imela dlje časa pokakano rito, da bi se ji koža lahko tako vnela, ker Anaji se je pa danes, ker je očitno bila celo noč pokakana user posted image user posted image user posted image . Na srečo še zdaleč ni bilo tako hudo, sem pa videla nekaj razjed, pa sem ji z Bepantenom namazala.

buči, da ne boš zdaj še z jogiji bankrotirala. Če imate toliko vlage, si morda razmiščljala okakem aparatu, ki pobira vlago??? Baje ogromno vlage pobere.

Neposredna povezava do sporočila: 1962
19.10.2008 22:42:36   
jencili
Čer,

se opravičujem, ker sm vas zadnja dva dneva malo zanemarjala. Se kr potepamo skoz neki, pa še 2 RD smo meli v dveh dneh.
Mel smo se fajn, čeprv smo bli v soboto res bolj na hitro, ker sva mela Taja sabo.
Dons sva pa tud cel dan neki pacala in sploh nisem našla časa za računalnik.

Pri nas nič novega, razen tega, da je Taj dons 1x probal koruzo in je šla fajn dol, tko kot vse do zdejuser posted image

Bamby...ravno Cole bo tapraviuser posted image

Dolenjka, sm brala kako stran nazaj, da carica pridno je po novemuser posted image
Veš, sej kako malenkost lahko potegne pa tud od Taja, sej ni treba, da se sam z Zojo menita cel časuser posted image . Taj je pa vašim user posted image  itak zanč pokazal, kaj se pravi jestuser posted image user posted image

Nč, zdej grem pa spat počasi...

mirno nočko...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
19.10.2008 22:58:07   
mesecnica
Listek1 - hvala ti za informacije. Ja takole je to: iščem LCD in sicer full HD (ker imamo optiko od SIOL-a: tako, da niti ni nujno, da podpira MEPG-4), LCD mora biti od 40˝ naprej pa tam nekje do max. 46˝. Pa sem za LCD od LG prebrala nekaj kritik user posted image . Tako, da se trenutno odločam med Toshibo (so menda full kvalitetni), Philipsom (ker mi je všeč Ambilight: lučke ob straneh), Sony (mi je všeč, da imajo PIP - sliko v sliki - nekateri) in Samsungom (je bil letos nagrajen Eisa Awards). Potem pa berem, da Sony malo na rdeče vleče, Samsung včasih tudi, Philipsi, da so kar OK , ampak znamko preplačaš. Edino Toshibo skoraj vsi pohvalijo, so pa dragi user posted image . Eden trgovec mi je sicer svetoval tudi LG, ampak po forumih pa berem, da po dveh letih kar ekrani začnejo ugašati user posted image . Tako, da sem sedaj še bolj zmešana user posted image . Bom res še LG-je pregledala. Mah...to res lahko diplomiraš iz teh TV-jev. Moram še mal forume prečekirala. Kaj pa kaj tvoj meni o ostalih firmah, ki sem jih navedla? Pa kateri LG je njemu OK?

Bamby - user posted image  da je Tim OK.

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 19.10.2008 22:59:13 >

Mesečnica

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
19.10.2008 23:31:19   
ella79
čer user posted image
jutri pokomentiram, k morm prej še mal prebrat user posted image user posted image
smo se cel vikend potepali in uživali na sončku. Danes smo bili na obali, nora gužva za domov user posted image user posted image Zoja pridna in še bolj pridno papca, tako da se res sedaj dojiva samo še zjutraj in zvečer user posted image
kaj je zdej z zoo-jem user posted image ni nobena organizirala user posted image midve bi prišle bolj popoldan, bi rada da Zoja eno rudno doma odspi, pa kosilo poje, potem bi pa lahko. Sam upam, da se mi bo dalo spet na teren, k zadnje čase pa čist preveč na abonmaje hodiva user posted image
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.10.2008 6:56:17   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

si morda razmiščljala okakem aparatu, ki pobira vlago??? Baje ogromno vlage pobere.

Ej, tale vlaga me bo res pobrala. V vsaki sobi imava tisto škatlico s kamnom, ki nase vleče vlago. poleg tega imava zdaj 3 mesece še klimo, ki tudi razvlažuje. Več se že skoraj ne da naredit. Nama skoraj nihče ne verjame, da imava posebno zjutraj tudi že 70% vlage v stanovanju! V bistvu je edina rešitev selitev ali pa vsaj izolacija hiše in nova fasada. Je pa tako sranje, odkar sva dala nova okna.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.10.2008 6:59:40   
buči
Dolenjka, sem takoj poštekala, kdo je stric, ko sem ga zagledala. Sem spa e že ustrašila, da je slučajno Racman! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.10.2008 7:50:03   
lillchy123
jutro!
hvala vsem, ker mislite na naju!user posted image
zunaj je blo super, edino  včeri sem bla čist mačkasta. Ni kej, staram se.
drugač smo ok, vse jemo, lepo spimo (1x se ponoč zbudi), ednio ne vem, zakaj za vraga je treba vstajat ob 6h????? Sedi še ne čisto, plazi se tudi ne, ampak bo počasi. Baje je pri teh naših ušeskotih vse malo kasneje...
drugač je pa mali čist naspidiran. Zdej smo meli šolo za starše, pa smo mel mal tud o hiperaktivnih otrocih, pa sem mal mojga user posted image  gledala, da kaže par znakov. In zdej študiram, da bi znala bit naša mala frajla hiperaktivna. Pr 7h letih jo morš vedno spomnit, da se preobuje, da če gre na wc potegne vodo, si umije roke... Pa mi je blo že skoz neki čudn. Sem mislila, da ji pač doma vse pustijo, pa baje ni tko. Najbolj čudn pa je, ker ko ji rečeš, gre pa to koj nardit.nič pregovarjanja, nič.user posted image  se morm mal z mojim pogovort, pa da mamici omen. Če pa ne bo nč nardila, bom pa na socialno poklicala. Ker sm jst pol valjda huda, ko mi frajla take špila, ampak kaj pa če res ni sama kriva?
no, takle mamo.
zdej pa moj sin prav, da bi zajtrk papu

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.10.2008 8:26:03   
itata
dan,
noč katastrofa. bolš da ne komentiram.

ella: jaz sem tud za tako varianto za ZOO. greva zdej v štacuno pa se pol slišmo, če se še katera javi!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.10.2008 8:39:39   
Janey
jutro

lilchy med najbolj pogoste simptome hiperaktivnosti sodijo pretirana gibalna dejavnost, nesposobnost koncentracije, zmanjšana, preveč kratkotrajna pozornost, impulzivnost, nemir in spreminjanje aktivnosti – beganje od ene dejavnosti k drugi, uničevanje in razbijanje stvari v okolici, nagnjenost k nesrečam in poškodbam, razdražljivost in napadalnost, znaki asocialnega vedenja. To da ona nekaj takoj nardi je velik znak, da gre samo za močno izražen otrokov temperament. Jaz bi se obrnila na pediatra in ne na socialno. Moj nasvetuser posted image

zajtrkujem, jaka pa divja po dnevni in stanovanju. mamo tak malo prostora tukaj pa povsod je neki rob al pa kabl..moram skoz za njim bit in pazituser posted image

danes smo kar dobro spali. večerjali ob 22, ker je zaspal v avtu, se previli in je takoj nazaj zaspal. zbudil se je še ob 3h, ga je lubek porihtl in ob 5h ko je spet jedel. pottem pa se je gospod odločil da nebo spal in je bil do 6h auf, no pol sma pa zaspala do pol 8user posted image nekaj jeuser posted image user posted image

odkar je bil bolan se sam igra max 5 minuser posted image user posted image ampak ga bom začela puščat da malo joka na tleh. če ne morem nič nardit...al kaj naj???

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.10.2008 8:41:54   
dolenjka
Dan user posted image

Noč super, jedli ob 3h in 6h, spali do 8h user posted image

Kar se ZOOja tiče je pa tako, da jaz carice ne bi vlekla v meglo in ta mraz, se strinjam z Ello in predlagam 13.00 ko bo sonček in še lepo toplo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.10.2008 8:44:01   
Februarka08
Jutro.

Čeprav je bil jokav večer, je bila noč super. Sem samo 1x vstala za dudouser posted image pa še to se je neki cmerkala pol, sem jo pustila (ker sem mislila, da že spi) pa je potem sama zaspalauser posted image
Jest za ZOO nimam variante, ker moj ob ponedeljkih dela cel dan, vmes pride na kosilo, potem spet gre, pa spet pride in gre še nekam, tako da nimam avtauser posted image

Zdej pa čakam delavca... spetuser posted image v soboto ga ni bilo, namest da bi blo že vse narjenuser posted image matr... dobr da je njegov sin malo bolj urenuser posted image čist tko - sin od njega je naš znani smukač Andrej Jermanuser posted image no, po fotru nima čist nič, ker ta je bolj lene sorteuser posted image

Glava je umita in posušena, tako da sem spet za med ljudiuser posted image zdej grem pa tamali zajtrk narest in za naju kavico pristavituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.10.2008 8:56:22   
lillchy123
janej, sej mala ma vse simptome. pri pediatru pa jaz nič ne morem. ni moj otrok. zato pa se bom pogovorila z lubijem. če njegova bivša ne bo nič naredila, bova šla pa na socialno. ker če ma res kakšno motnjo, bi če ne drugega rada vedela, kako naj ravnam, da bo zanjo čim boljše.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.10.2008 9:02:01   
putina
Ej dolenjka,

cole pa fata sta bla včer super, sta mela ful dobr komad, sam kaj, k majo še drugi prste vmes .. drgač pa sm ti hotla že večkrat napisat, da sm bla sošolka od coletove bivše žene, pa že zato dobi moj glas ... sam se zdej že ful ful dolg nismo nč vidle ..

aja pa še to sm ti tud hotla napisat dolenjka, da svaka čast za bruselj, sm te že v nosečnosti občudovala, da si tam cele dneve delala .. jest sm tud gor živela 2 leti, sicer je že davno tega - sm tm hodila 2 leti v srednjo šolo, ker je oči moj tam delu. Sam ga pol ni blo dnarja k bi me prepriču, da bi še gor vstala pa študirala .. pa tud zdej ne vem če bi delala gor. Bratranc pa njegova žena tud delata (on na misiji, ona predstavnica sta), gor, pa sta cele dneve v službi .. bljak ,.. men se je po tej plati bruselj kar mal zagravžu, drugač mi je pa kul mesto. Sej nisem bla gor že uhuhu let .. skratka sem ti hotla sam rečt da si ful pridna, pa še sama si bla (brez dragega) .. men bi se po mojem odpeljalo če bi bla tko sama ..

no tolk .. sem mal posmetila zdej temo a ne ..user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.10.2008 9:04:29   
ella79
jutro user posted image
midve bova tudi okrog enih v zoo. bo zoja lepo mal odspala doma, pa dobro kosilo ji bom skuhala, potem sva pa tudi midve redi za med ljudi user posted image user posted image pri nas je že super sonček, sam pomoje zelo mraz user posted image
februarka, lahko greš z nama, te prideva iskat in potem tudi domov dostaviva. Mislim, da bosta šla oba vozička v avto, tako da res ni problem user posted image ob pol enih sva pri tebi in bodita redi. Tvojmu pa neki pripravi za kosilo, al se pa z taščo zmeni. čist simpl user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?