|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
20.10.2008 10:24:56   
ključek
jaz pa nikakor,ne prenesem teh kamer

sej kamere jz tud glih ne prakticiram, bolj čvekanje..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
20.10.2008 10:49:41   
emi*
Dan!

Evo malo mira.user posted image Sploh ne vem kaj ji je blo te tri dni,kar neki se je jokala pa napenjala in to kar opoldne začne.Včasih se sploh ne more pokakat,kaj nardit v takem primeru pa se full napenja in joka??user posted image user posted image

Pa še me zanima kako bom jaz vedla če mam dovolj mleka zdaj,ko več poje??Saj ona zaspi,ko poje se sama odklopi ma ne vem ali od utrujenosti ali od tega,ki se je najedla??user posted image user posted image

To me zdaj najbolj muči.Je pa nekje 5x na dan,vsakič ko se zbudi ali pa,ko začne sitnarit,še se mleko niti ne napolni kot je treba.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
20.10.2008 10:51:23   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jutrouser posted image

ja.......z moje strani tudi.................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
20.10.2008 10:53:51   
ključek
Pa še me zanima kako bom jaz vedla če mam dovolj mleka zdaj,ko več poje??

mene tudi to ful obremenjuje..................jaz jo še vedno vagam, ker včasih pri meni dobi 100, včasih pa nič...............in ker sem ji prej dajala prevelike obroke mi je fula bruhala nazaj.............tko da ji zdej dajem po 90-100 ml obrok, po 7x na dan, pa je bistvena razlika...............jaz sem kr blesava od tega tehtanja, sam mi drugega ne preostane...........ne vem.......

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
20.10.2008 10:54:33   
ključek
grem zdej LN zbudit, da se zrihtava, pol pa hit mal na sonček..........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
20.10.2008 12:25:47   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaka pa je razlika med Mullerjevim in BC Aptamilomuser posted image ..... prvič slišim, da jih je
več vrst...

Prosim komentaruser posted image

jaz pa vedno raje to mleko v lekarni kupimuser posted image

jaz ga dobim na recept, tako da ga drugje tak ne morem dvignit kot v lekarni

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
20.10.2008 12:31:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Sploh ne vem kaj ji je blo te tri dni,kar neki se je jokala pa napenjala in to kar opoldne začne.Včasih se sploh ne more pokakat,kaj nardit v takem primeru pa se full napenja in joka??user posted image user posted image

je naš zdaj enih par dni tudi tak...user posted image user posted image user posted image ....   

za kakanje...sem mu jaz čajeka dala - hippovega, pa še čisto malo sladkorja -manj kot 1/4 čajne žličke...danes prvič...po 15 min...je že kakal....    ponavadi nima problemov, včasih pa se muči user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
20.10.2008 12:52:45   
tia

kaka pa je razlika med Mullerjevim in BC Aptamilomuser posted image ..... prvič slišim, da jih je
več vrst...

Prosim komentaruser posted image

jaz pa vedno raje to mleko v lekarni kupimuser posted image

jaz ga dobim na recept, tako da ga drugje tak ne morem dvignit kot v lekarni

kako to da dobiš recept?
A moreš pediatrinjo prositi za recept?

Kaj dajaete vašim user posted image  ko jih napenja?

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
20.10.2008 13:22:13   
emi*
Evo jaz sem kupla čaj Krtek prav trebušček piše gor,od janeža pa mislim da tudi malo pomaga,vsaj se ne napenja.user posted image Ampak ji ga moram na silo dajat,večkrat dat flaško na usta,da se privadi,ker drugače samo face spreminja.Ko pa ji dam kamilico pa spije full.user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
20.10.2008 14:08:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: tia

kako to da dobiš recept?
A moreš pediatrinjo prositi za recept?

Kaj dajaete vašim user posted image  ko jih napenja?

pediatru rečem za recept..... dobim pa na recept zato, ker naša občina do 4 meseca plača vsem dojenčkom.... ne samo socialno ogroženimuser posted image .....

proti napenjanju - koroške vetrovne kapljice
pa....LEFAXIN...

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
20.10.2008 14:20:05   
emi*
Gold Fish kaj je to LEXAFIN??user posted image user posted image Saj ste to že omenjale ampak spomin mam full slab v zadnje čase!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
20.10.2008 14:20:57   
emi*
LEFAXINuser posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
20.10.2008 14:31:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Evo jaz sem kupla čaj Krtek prav trebušček piše gor,od janeža pa mislim da tudi malo pomaga,vsaj se ne napenja.user posted image Ampak ji ga moram na silo dajat,večkrat dat flaško na usta,da se privadi,ker drugače samo face spreminja.Ko pa ji dam kamilico pa spije full.user posted image

ni priporočljivo dat kamilce,ker draži trebuščekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
20.10.2008 14:48:07   
arabela*
mi pa smo danes imeli 2.posvetovalnico.Smo bili full pohvaljeni.Marisa se je zelo lepo zredila,glede na to da nonstop poliva,pa bruha občasno in glede na to,da je samo dojena,razen ponoči,ko ji damo AM.no,zrasli smo na 56 cm,tehtamo pa sedaj 4785kg.
Pa tud proti rotavirusu je verjetno ne bomo cepili.Nočem,da potem tavečja faše prve dniuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
20.10.2008 15:23:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Pa še me zanima kako bom jaz vedla če mam dovolj mleka zdaj,ko več poje??

mene tudi to ful obremenjuje..................

Ma pupe ne se zaradi tega sekirat.... ku prvo, čujeste, če požira ali vleče v prazno.... ku drugo,tudi, če bo dete zaspalo od utrujenosti, ga bo lakota spet zbudila, ku podre kupček...

Jst tudi nimam dovolj mleka.... ene 2-3 krat na dan morem dodat.... včasih 30, včasih 60 ml.... včasih ima pa dovolj na joški.... in kadar nima, ni tiho.. ni straha... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
20.10.2008 15:31:27   
Lara Croft
Bravo za Mariso in mamico.... user posted image

Naša Larika je tak srček.... zdej je ugotovila, da je na joški lepše, ku na flaški..... in vsakič, ko ji ponudim flaško išče joško... cucelj pa menca po ustih... zraven se pa še smejka.... po ene par minutah ugotovi, da bo treba glih od tam jest... user posted image
Vsakič jo najprej podojim potem ji dam flaško, če rabi še... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
20.10.2008 15:47:26   
*bubi*
no,zrasli smo na 56 cm,tehtamo pa sedaj 4785kg. user posted image  user posted image
Pa tud proti rotavirusu je verjetno ne bomo cepili.Nočem,da potem tavečja faše prve dni

user posted image user posted image user posted image  Marisa.

Lahko kaj več napišeš, kaj ti je P svetovala okol rotavirusa? Jaz verjetno tudi ne bom dala cepit, ampak me vseeno malo zanima.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
20.10.2008 16:12:19   
Lara Croft
KATERA ŽE RABI HANDLING ZLOŽENKO? PIŠTE MI PA VAM POŠLJEM NA EMAIL.

lara_january@yahoo.co.uk

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
20.10.2008 16:22:54   
Marsy
Danes sem si pa prvo oblačilo kupila po dooolgem času user posted image . Eno jaknico. Zdej me je pa kar mal začel že matrat tale shopping. Sam moram mal trebuška še zgubit. Kolk časa se rabi, da se pride po carskem rezu na prejšnji obseg? Meni trebušne mišice še prav nič ne služijo user posted image . No, sej še kakšnih 10 cm moram zgubit, pa bom tam, kjer sem bila. Medtem ko boke in stegna sem pa čist shujšanam, pa vsa mehka. Ne vem, kako je možno, da v 3 tednih vse mišice izgubim? Al kaj se je zdej to zgodilo po porodu, da sem vsa 'mehka'?

Drugač pa oči razmišlja, da bi naju aprila peljal na počitnice v Egipt... Takrat bo Kaja stara 6-7 mesecev. Kaj pravite, a je to prezgodaj za potovanje v Egipt? Jaz sicer sploh nisem komplikator in sva bila v Egiptu tudi ko sem bila 5 mesecev noseča. Sva vzela hotel s 5 zvezdicami (kot bi tudi zdaj), da ni bilo skrbi glede prehrane.
Ampak če se ne motim, se bo Kaja v tistem obdobju navajala tudi na drugo hrano, kar je verjetno v nekem hotelu mal težje prakticirat? Sploh Egipt in sadje... Vsekakor bi rada šla, po drugi strani pa kakšne prebavne motnje lahko dojenčka kar 'drago stanejo'

Neposredna povezava do sporočila: 1419
20.10.2008 16:27:52   
Lara Croft
Mi smo hoteli it na karibe v novembru...... no pa ne bo nič iz tega.....

Ma jst bi šla, če bi bla priložnost..... tudi sama sem bla tam v 5 mesecu nosečnostiuser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
20.10.2008 17:59:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

KATERA ŽE RABI HANDLING ZLOŽENKO? PIŠTE MI PA VAM POŠLJEM NA EMAIL.

lara_january@yahoo.co.uk

jazzzzzzzzzzzzzzzzzz....pa kahlo.....

se ti javimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
20.10.2008 18:02:06   
gold fish
lefaxin, sab simplex, .....- proti krčem.....

Neposredna povezava do sporočila: 1422
20.10.2008 18:03:32   
gold fish
...kaj bi jaz dala, da krči minejouser posted image .... sem že čisto user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1423
20.10.2008 18:07:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

no,zrasli smo na 56 cm,tehtamo pa sedaj 4785kg. user posted image  user posted image
Pa tud proti rotavirusu je verjetno ne bomo cepili.Nočem,da potem tavečja faše prve dni

user posted image user posted image user posted image  Marisa.

Lahko kaj več napišeš, kaj ti je P svetovala okol rotavirusa? Jaz verjetno tudi ne bom dala cepit, ampak me vseeno malo zanima.

...da ti jaz povem kako je bilo pri nas...je dr.dovnik vprašal, če bomo cepili...pa jaz pravim ne, ker nismo tak v stiku z malimi otroci...pa on tak odreagira, češ prav ste se odločiliuser posted image .... in smo končali.....   

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
20.10.2008 18:28:36   
Lara Croft
...kaj bi jaz dala, da krči minejouser posted image .... sem že čisto user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image

Vceraj sem pojedla preveč kostanja.... je imela larika probleme cel dan.... zdej je boljš...

jazzzzzzzzzzzzzzzzzz....pa kahlo.....

se ti javim

Ja, kahlo je napisala naslov....ma kdu ga bo najdu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?