|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
19.10.2008 21:02:14   
ključek
midva sva nejo tud zadaj mela...............pa se je včeri tok drla, da je od danes naprej spredaj, jaz pa zadaj..........pa košara zraven, pa ruzak, pa vrečka z grelnikom, hrano...............mamo ene robe...............user posted image

aja...............airbag pa lepo izklopiš, na sovoznikovi strani..............vsaj v citroenu C3 je tko.............pa vklopiš nazaj ko ga rabiš...............simpl..................

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2008 21:03:26 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.10.2008 21:02:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaka pa je razlika med Mullerjevim in BC Aptamilomuser posted image ..... prvič slišim, da jih je več vrst...

Prosim komentaruser posted image

Če nič drugega v embalaži in ceni. V M imajo 800 g za 11 eur, v BC pa 900 g za 16 eur. Žal od BC nimam originalne embalaže, ker mi ga je kolegica dala in ne morem pogledat sestave ampak po okusu je pribl taka razlika kot med mlekom s 3,5 in 1,6 maščobe. Tisto iz BC se mi zdi bolj vodeno. Po mojem je podobna fora kot s pamperskami-delano za različne trge.

...jaz sem pa to samo enkrat naredila - tudi zaradi prebave, pa mi je takrat edinkrat ful polival..... zdaj pa raje več ne...prebavo pa ima zaenkrat OK...

Midva skoz dava pribl 10 ml vode več, ker kaka samo enkrat na dan, pred tem pa še toliko ni. Poliva pa zelo redko, se trudimo na eno flašo 2-3xpodret kupček.

Midva praviva, da je zadetek, ko je sit-torej po vaše v transu.user posted image

Meta - meni se za tako malega user posted image  zdi 5 obrokov na dan premalouser posted image ...Kaj ti pediatrinja nič ni reklauser posted image ....   Jaz bi mu na tvojem mestu dajala raje na 3 - 3,5 ure pa manjše obroke.......   ne vem no....

Manjši obroki enostavno ne grejo. Danes sva poskušala, pa sva skoraj oba z mojim živčni zlom zraven fasala, ker dokler ni čisto sit, kriči. Pediatrinja je rekla, da naj poskušamo dajat manjše obroke, če bo šlo, drugače pa naj jih čim dlje ne povečujemo. Je pa na Aptamilu navodilo, da v 2. mesecu otrok je 5 obrokov po 170 ml. Poleg tega je sam začel jest podnevi na pribl 4 ure in ponoči dvakrat na 5 ur tak, da nam je ravno 5 obrokov naneslo. Danes popoldne smo uspeli prit na stari ritem in upam, da ga bomo zdaj obdržali. Redi se pa itak še preveč (1140g v enem mesecu) tak da me ne skrbi če je na 4 ali celo 5 ur.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.10.2008 21:02:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

V torek? user posted image

mam pa pregled pri G..........pa zobarja v petek...............user posted image user posted image user posted image ...........same fletne stvari ta teden...........

Že vidim, da ne bo kruha s tabo..... same izgovore iščeš... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.10.2008 21:05:48   
ključek
Že vidim, da ne bo kruha s tabo..... same izgovore iščeš... user posted image user posted image

ej croftova........user posted image .....................to pa ni res.............z veseljem bom prišla, ko bom le imela čas..........................

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2008 21:06:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.10.2008 21:07:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Čakam klic po skypu pa mi je zmanjkalo idej, na katerem forumu bi še lahko sodelovalauser posted image

Jst mam tudi skyp... ma ga skori nič ne uporabljam.... včasih za kak chat... user posted image

Jaz po skypu klepetam s kolegico, ki živi v Parizu in ima zdaj 15 dni staro punčko pa si prek kamere dojenčke kaževauser posted image . Včasih pa tudi z mamo, ki živi na Ptuju in ne more prit sem vnukeca pogledat, ker z mojim fotrom, ki živi v isti hiši kot jaz, ne govorita. Sem zakomplicirala, ne?user posted image  No, v glavnem, meni je fajn, ker je zastonj in ker se da tudi videt ne samo slišat.

Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.10.2008 21:11:46   
ključek
Jaz po skypu klepetam s kolegico

jaz sem tudi pristašica skypa in pa msn-ja..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.10.2008 21:11:48   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

v tem primeru pa bi raje ti zadaj sedela.Zarad teh airbagov se jaz ko kam gremo stlačim kar na sredino med lupinico in sedežem.Pol pa se tak ko sardelica stisnjenauser posted image

Ja sej bi.... ma nisem imela kje.... na eni strani je bla Lara, zraven nje pa košara od vozička... sem mogla glih spredaj sedet...

Lara, pa si sigurna da se da air bag izklopit. Midva imava mondeo-ta, pa je ob strani prav nalepka, da ne smeš imet otroka spredaj, ker se AB ne da izklopit. Po navadi je gumb nekje na armaturki, če se da. Vprašaj na kakšnem servisu.

Pa še nasvet-jane košara zavzame veliko manj prostora, če vzameš dol strehico in ročaj podrešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.10.2008 21:13:35   
ključek
punce, nočko..............user posted image

grem lano nejo zbudit pa skopat................user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.10.2008 21:15:37   
Lara Croft

ej croftova........user posted image

Vidim, da si kapirala.... user posted image user posted image user posted image

No pa ti povej kdaj......Lara je po moje pripravljena tudi hrano delit... user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.10.2008 21:16:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Se pa polno dojiva. Bolečina počasi pojenjuje user posted image  - končno user posted image  in me veseli, da sem vztrajala.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.10.2008 21:17:33   
gold fish

Danes ima naša Lara 1 mesec.... kaka razlika v dojemanju, v samo enemu mesecu.... user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke Lara user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
19.10.2008 21:19:33   
Lara Croft

Lara, pa si sigurna da se da air bag izklopit. Midva imava mondeo-ta, pa je ob strani prav nalepka, da ne smeš imet otroka spredaj, ker se AB ne da izklopit. Po navadi je gumb nekje na armaturki, če se da. Vprašaj na kakšnem servisu.

Pa še nasvet-jane košara zavzame veliko manj prostora, če vzameš dol strehico in ročaj podrešuser posted image

Ne, nisva sigurna.... ma bi mi blo to logično... user posted image user posted image Oh, še ročaj, da bi podirala.... že tko je dost enga dela user posted image

Dej, dej... tak velik avto pa čist neuporaben.... Jst v Modusu en sedež podrem in vse lepo not zložim.... V Audiju pa polica ni snemljiva in je tista lukna od kofane čist majhna.... še ogrodje je komaj stlačil notri....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
19.10.2008 21:26:10   
Lara Croft
K D A J  S E  D O B I M O ????

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
19.10.2008 21:37:48   
meta21
Lara, saj ročaj na košari podret je pa res lahko. Potegneš tisti mali gumbek na ročaju vstran in podreš. Drugače pa tud jaz komaj čakam športni vozek.

Neposredna povezava do sporočila: 1389
19.10.2008 22:56:58   
tia
Čer,

bom hitra tolko da vam povem po 2 tednih od kar je starejša imela vodene koze je tudi Maj jih dobil,do sedaj v blagi obliki.

Ah pa še to ker ne nejdem kdaj ste pisale o vetrovih oz. napenjanju ,povejte mi kaj dajete vašim user posted image  ko jih napenja in kako ?

Hvala!

Nočko, grem ker je prejšna noč bila bolj kratka.

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.10.2008 23:11:53   
arabela*

jaz sem tudi pristašica skypa in pa msn-ja..................user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa nikakor,ne prenesem teh kameruser posted image nočem videt,samo slišatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.10.2008 23:14:57   
arabela*

K D A J  S E  D O B I M O ????

user posted image

kdo bi se naj kje dobiluser posted image ?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
19.10.2008 23:17:25   
arabela*

Lara, saj ročaj na košari podret je pa res lahko. Potegneš tisti mali gumbek na ročaju vstran in podreš. Drugače pa tud jaz komaj čakam športni vozek.

jaz pa mam lupinico,pa vse gre komot v avto.če gremo kam na obisk,pa če je tečka,pa jo imam itak najraje na rokah.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.10.2008 0:02:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

kaka pa je razlika med Mullerjevim in BC Aptamilomuser posted image ..... prvič slišim, da jih je
več vrst...

Prosim komentaruser posted image

jaz pa vedno raje to mleko v lekarni kupimuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.10.2008 0:02:40   
arabela*
opet monologiuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.10.2008 7:45:02   
Lara Croft

Aja toooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.10.2008 7:50:34   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
jaz pa nikakor,ne prenesem teh kameruser posted image nočem videt,samo slišatuser posted image

Jst tudi ne..... user posted image

kdo bi se naj kje dobil ?

Kdo, kdo? Ja mi, ne?
Kje? V Tivoliju bo verjetno mrzlo..... najboljš v slaščičarni v BTCju... user posted image

če je tečka,pa jo imam itak najraje na rokah.

Sam to pa ni v redu.... user posted image

opet monologi

Zdej jih imam pa jst.... user posted image

AJAAAAAAAAAAAAA!!! DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOO!!! user posted image user posted image

Ma grem kr nazaj spat. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.10.2008 8:08:50   
*bubi*

Res je, nimajo vsi avti stikala za izklop. Pravzaprav imajo to redke znamke user posted image
V tem primeru je varianta, da na servisu izklopijo (verjetno prekinejo elektroniko), ampak je to trajno in morajo na servisu tudi nazaj vklopit.  

Jaz vozim bubiko in bubija zadaj. Res ni enostavno, ampak večji so, boljše je. K sreči bubika v avtu spi in ne dam je not hitro po hranjenju. RAvno iščem ogledalce, da namontiram in jo bom lahko videla.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
20.10.2008 8:41:03   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
20.10.2008 9:04:28   
Lara Croft
Pleničke..... hm... za čez dan, ko jih menjavam pogosto, so več ali manj vse v redu...... Do zdej sem probala Pamperske, DMske in Milerke..... Ma edino Pamperske niso premočile ponoči...

Bom kr kupla en paket in jih bom imela samo za ponoči... Samo tiste od 2 do 5 se mi zdi, da bo kmalu prerasla.... tiste od 3 do 6 pa ne vem kok so velike... se kr razlikujejo..... milerke so manjše od DMjevk...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?