|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
19.10.2008 11:12:00   
arabela*
dobro jutro babetkeuser posted image .

Spet je en hladen dan,sonček prej je bil tako varljiv.Mislim,da bomo danes kar svež zrak prakticirali na balkonuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.10.2008 11:14:16   
arabela*
Mi pa imamo jutri drugo posvetovalnico.Me prav zanima,kaj nam bodo tokrat povedaliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
19.10.2008 11:22:20   
arabela*
naša mala tud poje 5 obrokov na dan.Pa včasih želim,da bi več.Zahteva pa nekje do 150 oz.ji toliko damo al pa malo manj.Npr.danes je spala ponoči od enih,pa do sedmih (6 ur),pa ni blo panike.Tak da pri nas enostavno kaj več obrokov ne znese.Je pa res,da dost s čajekom nadomestimo,če je sila.

Je pa zanimivo,da pri naši Aneji pa je blo tako,da je že pri enem mesecu imela čist ritem poštiman,sploh ponoči.Ona se ni zbujala,da bi jedla,mi pa je tud nismo,ker mi je njen nemoten spanec več pomenil.Tak da je res čist različno.Je pa res,da je ona bila na AM,pa občasno na ziziuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.10.2008 11:22:45   
arabela*
čveke,ku kuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
19.10.2008 11:25:18   
arabela*
nedelja je,jaz sem sama,brezuser posted image ,pa imam čas čvekatuser posted image

no,koliko mi bo Aneja dovolila.Ker smo se losali enega računalnika,ker ni bilo več za njega prostora,zdaj pa na mojem gleda svoje risankeuser posted image .Bova se pač dogovarjale fifty-fiftyuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
19.10.2008 12:16:05   
*zoe*
Oj,

sem končno malo boljša, da lahko malo pokukam na rr. Mi je mali včeraj ponoči skoraj oko staknil user posted image  matr me je bolelo in to cel dan. Mi je prav povrhnjico očesa ranil. Pol me je pa moj user posted image  mazal z gelom in pa kapljice filal v oko. Sem bila čist hin. user posted image  majhen, me bo še pohabil.

Drugače pa naš Marko poje 9 obrokov na dan - noro, ampak ga kar pustim. Se pa polno dojiva. Bolečina počasi pojenjuje user posted image  - končno user posted image  in me veseli, da sem vztrajala.

Danes pa dobimo obiske, pride moj bratranec, ki ima 9 mesecev staro pupo. Tko da moram zdej mal pripravit.

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
19.10.2008 14:58:15   
amor real
Punce, glede sladkane kamilice, ki baje pomaga pri zaprtju user posted image  še posebej, ko so samo na AMuser posted image  Kaj lahko dodaš "navaden" mislim kristalni sladkor ali moraš kupiti kako glukozo oz. laktozo?

Kako naredite viuser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
19.10.2008 18:17:45   
arabela*
pa madonca,spet nobene na spregleduser posted image

imate vse fraj vikendeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
19.10.2008 19:00:34   
Lara Croft
Ojla..... evo me...da ne bi slučajno kak dan manjkala....user posted image user posted image user posted image

Danes ima naša Lara 1 mesec.... kaka razlika v dojemanju, v samo enemu mesecu.... user posted image

Pri nas na primorskem je blo ful lepo sončno in toplčke.... smo šli malo po Izoli šetat pa na pico... Kr pozabi na hrano, ko je v vozeku.. pol, ku se pa v avto spokamo pa lakota.... user posted image Kumi čakam, da se znebimo košare, madona, kolko placa vzame...

Ima katera od vas Audija? Kje se airbag sklopi?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
19.10.2008 19:01:33   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Od ki si že ti? user posted image

zasavje................

V lj alora...user posted image

Kdaj? Jutri?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
19.10.2008 19:08:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Čakam klic po skypu pa mi je zmanjkalo idej, na katerem forumu bi še lahko sodelovalauser posted image

Jst mam tudi skyp... ma ga skori nič ne uporabljam.... včasih za kak chat... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
19.10.2008 19:08:27   
tinka25
ZDRAVOuser posted image

Mi smo doma.Drugače je Aljaž že veliko boljši vročine ni več,prehlajen pa je še malo.Pri babici je bilo super.Zjutraj sva vstala se podojila potem je pa babica čuvala našega princa,jaz sm šla pa v shoping.Sem nakupila nove oblekce za Aljaža pa neki tudi za sebe.Danes smo meli pa kosilo sta prišli obe sestri s svojimi otroci.No zdaj pa nov delovni teden. Ampak sem sklenila,da sploh ne bom toliko pospravljala.V ČETRTEK IMAMO PA 1. MESECuser posted image .No zdaj grem pa še malo pred Tv.

Tinka25

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.10.2008 19:10:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  V tem primeru je boljše dat malenkost več vode in malo bolj zredčit mleko.

Jaz to že zdaj prakticiram.... to pa zato, da se mi čez dan bolj poredko zbudi, da jo večkrat podijim...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.10.2008 19:43:40   
ključek
Kdaj? Jutri?

bova mogli prestavitit..................jutri pridejo kuhinjo pa dnevno montirati, pa morm v nadzor..............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
19.10.2008 19:53:48   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Kdaj? Jutri?

bova mogli prestavitit..................jutri pridejo kuhinjo pa dnevno montirati, pa morm v nadzor..............user posted image

V torek?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.10.2008 19:56:33   
arabela*

Ima katera od vas Audija? Kje se airbag sklopi?

jaz tud nevem,kje bi to izkloplauser posted image ,ker zadaj nikakor ne upam imet lupinice,če bi šla kam sama z tamalo.Pa potem lahko nazaj vklopiš al kako??

Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.10.2008 19:58:04   
arabela*
larauser posted image za en mesec

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.10.2008 20:00:05   
arabela*
inesuser posted image za 2 meseca(malo z zamudo)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.10.2008 20:13:37   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz tud nevem,kje bi to izkloplauser posted image ,ker zadaj nikakor ne upam imet lupinice,če bi šla kam sama z tamalo.Pa potem lahko nazaj vklopiš al kako??

Ja seveda, da lahko nazaj vklopiš.... Mi je blo pa danes prow zoprno, smo šli z moževim avtom in je Lara mogla bit zadaj, zraven nje pa še košara in je sploh nisva vidla... bi rajši njo dala spredaj in šla jst zadaj sedet....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.10.2008 20:20:04   
arabela*

Ja seveda, da lahko nazaj vklopiš.... Mi je blo pa danes prow zoprno, smo šli z moževim avtom in je Lara mogla bit zadaj, zraven nje pa še košara in je sploh nisva vidla... bi rajši njo dala spredaj in šla jst zadaj sedet....

v tem primeru pa bi raje ti zadaj sedela.Zarad teh airbagov se jaz ko kam gremo stlačim kar na sredino med lupinico in sedežem.Pol pa se tak ko sardelica stisnjenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1370
19.10.2008 20:23:35   
amor real
user posted image user posted image user posted image  LARI za 1. mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.10.2008 20:35:26   
Lara Croft

v tem primeru pa bi raje ti zadaj sedela.Zarad teh airbagov se jaz ko kam gremo stlačim kar na sredino med lupinico in sedežem.Pol pa se tak ko sardelica stisnjenauser posted image

Ja sej bi.... ma nisem imela kje.... na eni strani je bla Lara, zraven nje pa košara od vozička... sem mogla glih spredaj sedet...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.10.2008 20:46:52   
arabela*

Ja sej bi.... ma nisem imela kje.... na eni strani je bla Lara, zraven nje pa košara od vozička... sem mogla glih spredaj sedet...

ja bi pa košaro naprej dala,pa je rešenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.10.2008 20:58:23   
Lara Croft

ja bi pa košaro naprej dala,pa je rešenouser posted image

Hm..... bmo drugič probali, če stoji spredaj... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.10.2008 21:00:22   
ključek
V torek? user posted image

mam pa pregled pri G..........pa zobarja v petek...............user posted image user posted image user posted image ...........same fletne stvari ta teden...........

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?