|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
19.10.2008 17:49:43   
vedra
Tudi Lani seveda vse najbolješe (sem jo zjutraj izpustila), sem gledala seznam iz začetka 5. dela, kjer je še ni bilo na seznamu.

Naš user posted image  je naredil prve samostojne korake...mogoče pa zato ni mogel spati .... ker se je psihično pripravljal na hojo.

Mama 06 - jaz sem tudi spraševala P kakšna je razlika med svečkami in Calpolom, pa je rekla da ko je bolečina huda, je bolje dati svečke.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.10.2008 20:11:30   
mehurčica
Evo slikico iz današnjega praznovanja. In moja prva torta, ki sem jo spekla čisto sama, spečena posebej za 1. Enijin rojstni dan. Hello Kitty sem narisala bolj tak-tak...bi se dalo lepše. Ampak za prvič je prav super.user posted image

user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.10.2008 20:18:27   
mehurčica
V pričakovanju darilca:

user posted image

Veselje ob novem dojenčku:

user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.10.2008 21:16:54   
mama06
VANILI tudi za Teota ena user posted image , da se čimprej pozdravi.

mehurčica - Eni je pa vsakokrat lepša. Prava banca jeuser posted image . Torta je pa lepo narisana, kaj bi sploh rada boljeuser posted image . Če ti jaz pokaženm, kako ne znam risat, potem bi bila takoj tihouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.10.2008 21:17:47   
Alina_alin
Valči, bravo za Nino, da se lepo uvajata.
Živa,ja, možno, da je alergija na Hiconcil.  Moja P pravi, da alergija zgleda kot pikice po celem telesu, samo ne kot izpuščaji. Ti pa kar mirne vesti pelji otroka k zdravniku  - saj zato je bolniška. Žal, ne moremo drugače, če so bolni otroci, je treba poskrbet za njih - in to starši. Saj meni je tudi zmerom težko vzet bolniško, samo kaj, če ni druga rešitve in vidim, da bolni otrok rabi mamo/očeta, sploh prve dni.
Pandica, lepo, da ste uživali vključno z Zalo.
janja, bravo Urban za hojo!user posted image

Grem še vas brat za nazaj.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.10.2008 21:38:10   
VANILI
princeska Eni!! danes si potala malčica! lepe čestitke prejmi, pa uživaj v otroštvu , z bratcem pa le kakšno luštno ušpičita mamici in atiju!!!user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.10.2008 21:40:05   
teka
DRAGI ENI IN LANA - malčici, naj vama bo zabavno, igrivo in čarobno vse leto (in naprej)!

user posted image

vsem bolančkom pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, tudi naša dva še naprej vlečeta prehlad, Max ponoči celo mičkeno zakuhal...bomo vidli to noč kaj se zgodi

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.10.2008 21:42:09   
VANILI
joj ta bolezenuser posted image ...
teo je dobil svečko ob dveh, pa je ob petih mel že čez 39, pa smo počakali do šestih in mu spet dali svečko. Po svečki je bil naspidiran, kot stari zdravi teo. Celo kašico je pojedel. No potem ga je ati nosil, ker je le preveč norel, pa je KONČNO začel švicat, tak oda zdaj v prehrambenem stolčku spi... jutri gremo spet k zdravnici, pa da vidimo, kaj se dogaja... moram pa rečt, da se mi je kamen odvalil od srca, ko sem poslala sms svoji nadrejeni v službi in rekla, da me do nadaljnjega ne bo, pa mi je odgovorila da o, naj se pozdravimo. Ful lepo v bistvu, res m je lažje pri srcu. saj ostala bi itak doma,ampak zdaj z mirno vestjo. mah to je šeena stvar, ki jo moram predelat...

mehurčica, tvoja princeska jeres prava lepotička!!!! ta bo dala fantkom še vetra!!! in čestitke za torto!!!! jaz tudi še nikoli nisem pekla torte, pa ne upam eksperimentirat prav za tetoov rd, zato bomo jo kar kupili.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.10.2008 21:43:15   
VANILI
user posted image lana!! še ena malčica!! tudi tebi vse najlepše in najboljše, pa čiiiim več zdravja in smeha ti želim!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.10.2008 21:56:43   
2ursae
ENI IN LANA, ČESTITKE user posted image user posted image

user posted image

Mi smo tud en malo bolni, nič resnega, a ravno toliko, da je zoprno ... Boru teče iz noska, mi2 z mojim pokašljujeva in smrkava, edino Anže, ki hodi v vrtec, je zdrav kot riba user posted image . Narobe svet user posted image . Sem pa ravno prejšnji teden kupila baby-vac user posted image , tko, za vsak slučaj. Pa sem mislila, da mi bo Murphy nagajal in ne bomo nič bolni user posted image .

nočko

darilo za sestro: naročnina na kakšno revijo, ala Cosmo, manikirca ... nimam idej, se vidi, da nimam sestre user posted image , no pa saj za brata kupovat je še težje user posted image . Do zdaj sem mu dajala kar keš, ker je bil študent, zdaj ima pa službo, pa to ne pride več v poštev user posted image .

pa da vprašam: bi se naročila na kakšno revijo ... pa ne na Mamo ali Mojega malčka, ampak revijo ZASE. Mal sem prebirala famozni Cosmo, pa se kar ne najdem not ... tam so članki in nasveti, ki jim lahko slediš ob predpostavki, da si samska (1001 način pecanja user posted image ) in da imaš cajta k morja ... kakšne ideje, izkušnje, nasveti?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.10.2008 22:06:59   
Ulaa
Vsem novim malckom - vse najboljse!

user posted image

Vsem bolanckom pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image da boste cimprej bolje.

Takole pa je zgledal nas zur za rd:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.10.2008 22:15:37   
Pandica
Evo, še mene, da se potačlam user posted image

Danes hb ni bilo tak grozno zvečer za spanje kot zadnje dni. Je vseeno trajalo kar nekaj časa, da je zaspala in bila ipična, jokala, ampak ne tak kot zdaj te dneve...joj, me je že bilo strah, ko se je bližal večer kako bo spet user posted image
No, zdaj spi, ampak v moji postelji, pa je ne upam nest v njeno sobico, ker sem skoraj 100%, da se bo zbudila, ko jo bom odložla v kinderpet.
No, bom prvo ta post napisala do konca, pa se mogoče pol "opogumim" in probam user posted image

Vedra   bravo Lan za prve korake user posted image user posted image user posted image frajerček mali user posted image

Izklašljevalni kotiček user posted image   joj, punce, meni pa res gre tako na živce, ko mi "vsi" govorijo, da zdaj bi pa lahko moja pri enem letu že sama hodla in tut kar govorila user posted image   da je že čas...jaz jih sicer povem svoje mnenje okrog tega, ampak pol pa me tak butasto gledajo, kot, da sem najbolj nora na tem svetu...
Mislim, halo, a kje piše, da mora otrok pri 1 letu sam hodit al kaj?
A je moj otrok zarad tega butast, ker še pač ne?
Kako ve odreagirate, če vam kdo kaj takega reče?

Danes že spet cel dan jem..."ostanke" od včerajšnjega praznovanja...sem ravno zmazala še en kos torte, pa 3 kose štrudla user posted image

Pošljem...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.10.2008 22:16:52   
Alina_alin
Eni, Lana, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.10.2008 22:21:09   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

ampak ko zaspi, grem tudi jaz spat tiste tri urce v kosu - to je od 9. do 12., ker nato pa je do jutra vstajanje vsako uro ali celo na pol ure....pa to se mi res ne zdi več normalno. Čez dan pa spi včasih 2x, včasih 1x po 20-30 minutuser posted image
Tudi Lan je že zaspal v svoji posteljici in ga ponoči ko se je zbudil ni bilo potrebno vzeti iz posteljice....vsega tega zdaj več ni, ker se histerično dere in krili da dobi zizo..

Podočnjake imam že do kolen...user posted image

P pa je rekla, da so takšni pač nekateri fanti preden ko shodijouser posted image  

Urban - čestitke!

user posted image Če te kaj potolaži- sem tudi v tem klubu. Ampak pri nas niti prve tri ure ni ziher, da bo v kompletu. Ponavadi se zbudi po pol ure, nato se podojima. Čez noč je pa zgodba enaka vaši, s tem, da jaz doslej niti nisem vztrajala s kinderpetom - mislim pa konec meseca začet jo po dojenju prestavit v posteljico.

Izjava vaše P- me je nasmejala. Naša prvorojenka se je zbujala vse do 2 leta, pa še pozneje kdaj- sedaj po 3. letu pa načeloma spi, razen da ji je lulat, bolana, ali žejna (jedla zvečer klobase). Aja, dojila sem jo do 11.meseca.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.10.2008 22:21:56   
janja
Ulla, mehurčica - luštne slikce slavljencev. Pa kaka torta ulla! Moja je bila domače izdelave, pa bolj bedna - no, glavno da so jo pojedli. Naše slike si pa lahko ogledate v albumu na RR (tokrat za spremembo).

Čestitke vsem slavljencem za naprej in nazaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal me čas preganja, pa nisem ravno najboljše volje za pisat. Moj najde idealne dni, da človeka spravi v slabo voljo. Pa ne bom vam utrujala s tem! Oktober je čas naših praznovanj - zato predvsem uživajte in se imejte radi.

Jaz grem pa spat...LAHKO NOČ.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.10.2008 22:22:46   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mislim, halo, a kje piše, da mora otrok pri 1 letu sam hodit al kaj?
A je moj otrok zarad tega butast, ker še pač ne?
Kako ve odreagirate, če vam kdo kaj takega reče?

relax user posted image , jaz se niti najmanj ne sekiram ... mene vprašajo, če že hodi in rečem, da še ne. Basta. Sem okol tega tud sama mal razmišljala, pa se mi zdi, da so otroc včasih prej shodili, to pa preprosto zato, ker so jih že zelo zgodaj dali v hojico, kjer so vadili user posted image . Ravno te dni sem bila priča mamici, ki je 9mesečno hčerkico šetkala tako, da jo je držala za rokici. Aha, ne rečem, takle otroček bo zihr kmalu shodil. Jaz mojmu NIČ ne pomagam in je tud normalno, da pri svoji starosti hodi le ob pohištvu.

šibam, alarm

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.10.2008 22:26:23   
Ulaa
Janja: kaj pa je falilo tvoji torti ? Prav dobra je, si celo vagoncke delala user posted image user posted image

Sicer pa punce, meni se zdi da so tile nasi malcki vedno bolj cedni!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.10.2008 22:27:51   
noa1
samo na brzake pol pa letim spat.

Pandica: poglej tule gor http://www.mojedarilo.com

meni je full dobra fora opazovanje zvezd v dvoje (če se prav spomnim si omenila, da ima fanta), pa še cena je kar nizka ali pa kako razvajanje.

2ursae: kaj pa revija O osebnosti? Meni je dobra ker ne spominja ravno na trač revij ein vedni se najde kaj zelo dobrega za prebrat.Meni je super, je pan imam naročene. Jo samo občasno kupim, ko imam čas brat.

Sklce sem pogledala in so super. Oktoberčki pa so tako vsi za pojest. Eni pa je že prava mala lepotička...bo moral ati počasi začeti malo pazit zaradi snubcev.user posted image

Sedaj pa letim k moji princeski, ker že spet nekaj pokašljuje
nočko

< Sporočilo je popravil noa1 -- 19.10.2008 22:28:22 >

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.10.2008 22:28:45   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Naš user posted image  je naredil prve samostojne korake...mogoče pa zato ni mogel spati .... ker se je psihično pripravljal na hojo.

Bravo user posted image No, pa boste od danes lepše spali, kajne?user posted image user posted image Čestitke za korake! Mi pa nič ne kažemo interesa, je po štirih lepše.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.10.2008 22:31:00   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Evo slikico iz današnjega praznovanja. In moja prva torta, ki sem jo spekla čisto sama, spečena posebej za 1. Enijin rojstni dan. Hello Kitty sem narisala bolj tak-tak...bi se dalo lepše. Ampak za prvič je prav super.user posted image

Bravo mami, lepo torta in zgleda njami (namazi zgeldajo njam najm). Si me prehitela - ali pa bereš moje misli- tudi sama sem imela v planu Hello Kitty.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.10.2008 22:32:16   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Veselje ob novem dojenčku:

Kak je lepa Eni. Pa sploh s čopkom!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2221
19.10.2008 22:32:52   
Pandica
Mehurčica   full lepa torta, kaj ga serješ, saj pa je vredi za prvič...
Eni pa je tak lubana user posted image   se vidi kako je bila vesela pupice user posted image

VANILI   za Teota pošiljam še 1x pikopoko  user posted image    revček mali.
Pa super, da boš ostala z njim doma. In fajn zrihtajte ju3 pri P.

Živa   nočem te strašit, samo ti povem kaj se je zgodilo letos moji prijateljici, ki ima dvojčici, ki bosta zdaj nov. stari 3 leta. Ena ji je zbolela, je dobila Hiconcil, medtem je že bila skoraj zdrava, zato so šli na morje ( hodijo tut v isti kamp kot mi ) ampak AB ( hiconcil ) pa je morala mala pojest do konca. No, tam ji je mislim, da 3 dan dobila po celem telesu izpuščaje, take male pikice. Še po jeziku in luliki jih je imela boga revica. Je šla takoj v Zadar k dežurnemu, tam je mala dobila neko inekcijo in še zdravila, drugi dan zjutraj so takoj šli za Mb, domov. V Mb spet v otroško bolnico, kjer so malo revico zadržali noter, mamici pa povedali, da glede na to, da je takrat prvič jemala Hiconcil je lahko, da je bila takšna reakcija nanj.
Kako pa je zdaj pri vas stanje?

2ursae   še za vas   user posted image   user posted image   user posted image
Glede revij pa ne vem kaj ti naj svetujem. Izberi in naroči kakšno revijo, ki je tebi všeč in jo rada bereš.
Jaz vem, da, če bi naročala kaj ZASE bi to bila ziher revija Moj pes ali pa Kinolog user posted image
Ker me pač to veseli, full rada berem in celo življenje sem si želela, da bi bila veterinarka, ampak mi žal ni uspelo user posted image    No, saj sem se vpisala v Lj pred enimi 4, 5 leti za veterinarskega tehnika, bi lahko pol nadaljevala moj cilj, samo je takrat žal ostalo samo pri vpisu. Zdaj zraven Zale pa se mi zdi, da bi še itak težje, pa še tak drago je za vpisnino in izpite plačevat, če hodiš izredno oz. samo izpite pisat.
Bi pa bila vsaj 1x na mesec v Lj, kar pomeni, da bi se lahko z vami Ljubljančankami dobila na kakšnem srečanju user posted image   kajne?  Mogoče pa kdaj...
Joj, sem zabluzla user posted image user posted image user posted image

Ulaa   full lepe slikice user posted image user posted image user posted image
Pa torta mi je zelo všeč user posted image
A to si jo sama delala al ste jo naročili?
So pa vsi malčki dobili med drugim tudi poganjalce se mi zdi, kajne?  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
19.10.2008 22:38:23   
Ulaa
Torto sem delala sama, vedno delam vse sama, ker mi je to ful fino pocet. Moj user posted image pravi, da sem ena igraca user posted image .
Poganjalec je pa ena redkih stvari, ki je ni pri hisi, in zato sem mami in sestri dala to za nakup. Itak se vedno zmenimo kaj se kupi za darila za rd.

darilo za sestro: mogoce kaksem bon za masazo ali pa kaj temu podobnega?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
19.10.2008 22:39:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

user posted image Če te kaj potolaži- sem tudi v tem klubu.

Po novem tudi jaz user posted image  
Zdaj je že 3x nekaj jamrala zmes, sem bla ziher, da se bo zbudila, ampak se na srečo se ni. Je pa še vedno v moji postelji. Če jo nesem v njeno sobico pol je konec za danes z mojim četanjem na rr user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2224
19.10.2008 22:39:22   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa da vprašam: bi se naročila na kakšno revijo ... pa ne na Mamo ali Mojega malčka, ampak revijo ZASE. Mal sem prebirala famozni Cosmo, pa se kar ne najdem not ... tam so članki in nasveti, ki jim lahko slediš ob predpostavki, da si samska (1001 način pecanja user posted image ) in da imaš cajta k morja ... kakšne ideje, izkušnje, nasveti?

Odvisno, kaj te zanima- recimo, da si naročiš kakšno tematsko (potovanje, kuhanje, vrtičkanje itd) - jaz rada berem - in sprobavam - peko,kuho: po LIsi čarovnija okusa. Za potovanje:National Geographic.  Ampak ker nimam časa še za sprotne stvari, nisem naročnica, ampak tu pa tam si  kakšno kupim in preletim.
Za "spošne" revije pa nimam pojma - jih ne kupujem in čakam, da dobiš odgovore, tudi mene zanima.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Maribor (13%)

Ljubljana (28%)

Slovenj Gradec (10%)

Drugod po Sloveniji (44%)

Avstrija (3%)

Druge države (3%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!