Pandica
|
Mehurčica full lepa torta, kaj ga serješ, saj pa je vredi za prvič... Eni pa je tak lubana se vidi kako je bila vesela pupice VANILI za Teota pošiljam še 1x pikopoko revček mali. Pa super, da boš ostala z njim doma. In fajn zrihtajte ju3 pri P. Živa nočem te strašit, samo ti povem kaj se je zgodilo letos moji prijateljici, ki ima dvojčici, ki bosta zdaj nov. stari 3 leta. Ena ji je zbolela, je dobila Hiconcil, medtem je že bila skoraj zdrava, zato so šli na morje ( hodijo tut v isti kamp kot mi ) ampak AB ( hiconcil ) pa je morala mala pojest do konca. No, tam ji je mislim, da 3 dan dobila po celem telesu izpuščaje, take male pikice. Še po jeziku in luliki jih je imela boga revica. Je šla takoj v Zadar k dežurnemu, tam je mala dobila neko inekcijo in še zdravila, drugi dan zjutraj so takoj šli za Mb, domov. V Mb spet v otroško bolnico, kjer so malo revico zadržali noter, mamici pa povedali, da glede na to, da je takrat prvič jemala Hiconcil je lahko, da je bila takšna reakcija nanj. Kako pa je zdaj pri vas stanje? 2ursae še za vas Glede revij pa ne vem kaj ti naj svetujem. Izberi in naroči kakšno revijo, ki je tebi všeč in jo rada bereš. Jaz vem, da, če bi naročala kaj ZASE bi to bila ziher revija Moj pes ali pa Kinolog Ker me pač to veseli, full rada berem in celo življenje sem si želela, da bi bila veterinarka, ampak mi žal ni uspelo No, saj sem se vpisala v Lj pred enimi 4, 5 leti za veterinarskega tehnika, bi lahko pol nadaljevala moj cilj, samo je takrat žal ostalo samo pri vpisu. Zdaj zraven Zale pa se mi zdi, da bi še itak težje, pa še tak drago je za vpisnino in izpite plačevat, če hodiš izredno oz. samo izpite pisat. Bi pa bila vsaj 1x na mesec v Lj, kar pomeni, da bi se lahko z vami Ljubljančankami dobila na kakšnem srečanju kajne? Mogoče pa kdaj... Joj, sem zabluzla Ulaa full lepe slikice Pa torta mi je zelo všeč A to si jo sama delala al ste jo naročili? So pa vsi malčki dobili med drugim tudi poganjalce se mi zdi, kajne?