|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
19.10.2008 0:07:17   
Pandica
Valči   nikar anti baby tabletk, če še dojiš.
Če ne želiš mirene, pol pač gumice uporabljajta user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.10.2008 0:09:36   
VANILI
pandica
lepo da je zabava uspela.
glede zaline nespečnosti - je pač nespečka. ne sili je. saj bo. vem, ker je isto bilo pri živi. pri 15nmesecih sploh ni več spala čez dan.
moja mami ma pa 27.10. rd! pa tudi ne vem, kaj bi ji podarilauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.10.2008 0:13:48   
janja
Jaz se samo na hitro javim. Moram spat, ker zadnje dneve hodim naokrog kot mesečnik. Torto sem včeraj naredila - slikco pripopam kasneje - sam je bla pol tko pozna ura (računalnik za ugasnjen user posted image ), da nisem nič komentirala. Prvi del praznovanja je za nami, jutri sledi še drugi del. Je pa naš Urbanček dobill valj (za napihnit) od Chiccota, pa eno leseno didaktično zadevo (bom kasneje dala gor še slikco), pa seveda denarčke...ker mamo igrač res za izvoz, cunj pa tudi. Pa da še malo pohvalim Urbana ...HODIMO user posted image user posted image user posted image . Zdej se kar sam spušča in naredi nekaj korakov, tako da mislim, da bo naslednji teden že laufal.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.10.2008 0:17:50   
janja
Pandica - moj oče ima tud 20.10. RD. Koliko pa bo stara tvoja sestra? Mormo vedet, ker je potem lažje svetovat. Sicer jaz nisem kak expert za izbiranje daril - kupim kar mi je všeč. Se pa malo vprašaj, če si ona kaj želi.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.10.2008 0:19:26   
Pandica
VANILI   ne, saj je ne silim čez dan, da bi zaspala, nikoli. Če vidim, da je zaspana, probam, če zaspi vredu, če ne tut vredu. Danes mi je čez dan za tiste pol urce zaspala na ziziki, sem jo položla v posteljo in je še pač potegnila 30 minut.
Samo ni pa mi jasno kaj se z njo dogaja zvečer. Cel dan je aktivna, niti minuto ni pri miru, non stop v muvingu, pol pa še zvečer noče in noče spat. In res imam prave borbe z njo, da mi zaspi. Se mi že kravžla počasi res user posted image
Ker mi ni jasno, tak mali škrat, cel dan ne spi, pol pa še zvečer noče. To je to, mogoče me prej nisi razumela.

In še vedno čakam na ideje za darilo, za sestro in za mami.
Če bo kaj pametnega še bo pa VANILI ponucala user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.10.2008 0:21:23   
Pandica
Urban   bravo za prve korake user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.10.2008 0:23:46   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Pandica - moj oče ima tud 20.10. RD. Koliko pa bo stara tvoja sestra? Mormo vedet, ker je potem lažje svetovat. Sicer jaz nisem kak expert za izbiranje daril - kupim kar mi je všeč. Se pa malo vprašaj, če si ona kaj želi.

Pol pa lahko skupaj praznujeta user posted image
20 let bo stara. Je kr velika starostna razlika med nama, ne?
Ne, ne bom je spraševala kaj si želi, ker mi itak vedno reče, da vseeno oz. ne ve, ko sem jo kdaj katero leto vprašala kaj ji naj kupim. Tak, da tega ne bom več prakticirala. Pač bom nekaj malega kupila in čav pero user posted image
Samo kaj? user posted image user posted image ideje...

< Sporočilo je popravil Pandica -- 19.10.2008 0:24:46 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.10.2008 6:54:24   
*kinnie*
Dobro jutro.

Midva z gospodičem sva seveda že pokonci....ja nič novega saj vem. Tako dan za dnem. Ostali pa HB še spijo in imam malček časa za RR.

Urban, čestitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image . Sem ravno včeraj razmišljala....ko je bila ta večja toliko stara kot sedaj mali, je že hodila....mali pa hjaaa mu manjka več kot mesec....je tak ziheraš, da ga niti pod razno ne prepričaš, da bi naredil kak korakec samuser posted image

Valči, name so tabletke tako grozno vplivale, da tudi slišati zanje ne smem več......o mireni pa nimam izkušenj, sem pa slišala, da veliko ženskam packa....to je pa tudi zoprno. Jaz sem bila do sedaj najbolj zadovoljna z navadnim materničnim vložkom....M sem normalno imela,...jaz kar mislim, da to mora bit....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.10.2008 6:59:40   
*kinnie*
Pandica, jaz sem prijateljici kupila eno posebno rožo ( še imena ne vem), v taki stekleni vazi z gelom in peskom, super aranžirano.....
Zdaj odvisno koliko eurčkov imaš na razolagouser posted image meni so všeč kakšni dobri kompleti z nalivnim peresom....darilni boni so mi pa že iz mode.....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.10.2008 7:00:43   
*kinnie*
Pandica, sem šele sedaj videla, koliko je stara,.....pa sem spet bedarije pisalauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.10.2008 7:59:09   
vedra
ENI - lepotička - vse najlepše ob tvoji prvi svečki!

Pandica - berem kako ti ga Zala svira glede spanja.
Tudi pri nas je vedno huje, zato se zvečer sploh več ne vsedem za comp., ampak ko zaspi, grem tudi jaz spat tiste tri urce v kosu - to je od 9. do 12., ker nato pa je do jutra vstajanje vsako uro ali celo na pol ure....pa to se mi res ne zdi več normalno. Čez dan pa spi včasih 2x, včasih 1x po 20-30 minutuser posted image
Tudi Lan je že zaspal v svoji posteljici in ga ponoči ko se je zbudil ni bilo potrebno vzeti iz posteljice....vsega tega zdaj več ni, ker se histerično dere in krili da dobi zizo..

Podočnjake imam že do kolen...user posted image

P pa je rekla, da so takšni pač nekateri fanti preden ko shodijouser posted image  

Urban - čestitke!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.10.2008 8:37:11   
lane31
LANE in ENI - vse najboljše malčici user posted image user posted image

Valči.......Zavreš pol litra vode z 1 malo žličko soli. Če imaš pa gramsko tehtnico pa daš na liter vode 9 g soli...

Pandica........mami orhidejo kupi ,sestri pa 2 karti za kino + pizza in pojdita ven skupaj , Zalo pa naj mami pazi tiste 3h

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.10.2008 8:56:37   
nova10ka
Eni in Lana vse najboljše!!! želim vama veliko zdravja in zabave. pa vajinim staršem krasne malčice :)

Pandica - pri vas je pa tako kot pri naši družini. Oktobra imajo rd moj nečak, sestra, Tjaša in dedek. Sestri sem letos kupila torbico (si jo je sama izbrala), drugače bi ji pa kak lep šal ali pa kak drug modni dodatek. Sicer je malo starejša od tvoje sestre, samo tudi 20 letnica bo verjetno vesela kakšnega lepega modnega dodatka :)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.10.2008 9:33:50   
mehurčica
Filip, VSE NAJBOLJŠE! user posted image

In seveda tudi moja Eni!user posted image user posted image user posted image

Danes ji bom sama naredila torto in sicer čokoladno, s Hello Kitty.user posted image Držite pesti, da mi uspe.

Valči, jaz imam Mireno od 1.feb. Mi je pacala pol leta, pol pa je bilo ok. In imam sedaj M na cca. 40dni. Prej sem pa imela ponavadi na 28. Hormoni "se dogajajo"user posted image samo spodaj in to mi je zelo všeč. Ker pri tabletkah sem se počutila ful slabo, tudi spremembe počutja so me metale in niti jih nisem dobro prenašala.

Urban, čestitke za korakece!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 19.10.2008 9:37:47 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.10.2008 9:37:15   
mehurčica
Ne vem, zakaj mi ni prilepilo slikice od tortice.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.10.2008 10:13:19   
*kinnie*
Eni, vse  najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.10.2008 10:49:03   
noa1
Lana in Eni vse najboljše
user posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.10.2008 10:49:58   
Kasija
user posted image
Lana in Eni vse najboljše!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.10.2008 11:01:43   
Kasija
Jaz sem pa grozno bolna. Ko je bil elian bolan z virozo - 14 dni nazaj, sem jaz dobila prehlad. In - kaj češ boljšega - se mi je prehlad razvil v hud kašelj. Tako da grem po 14 dnevnih mukah zdaj le k zdravnici. Samo po moje mi zaradi nosečnosti ne more dati prav veliko zdravil. Bom še naprej na čajčkih in medu. Če katera ve za kako učinkovito zadevo za kašelj/bronhitis, prosim povejte.  Da bi vsaj ponoči lahko spala.

Elian pa spet dobiva nek prehlad. Po moje bom bolj malo videla službe. Pa v bistvu bi raje da je zdrav in jaz v službi. Mislim šele 2 dni delam, pa bom mogla bit že doma? Moj dragi pa sploh ne more vzeti bolniške, tako da... Saj po eni strani hočem biti z bolčkanim otrokom doma, po drugi strani pa  ne bi zdaj ves čas manjkala v službi. komaj prihajam nazaj v ritem, spoznam ljudi, pa spet me ni. Zdaj sem kar zabluzila. Saj me pa vseeno razumete, ne.

Se opravičujem za tole jamranje zgoraj. Samo nisem mogla spat ponoči, pa sem tečna. Pač preskočite. Bo jutri boljše.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.10.2008 12:00:45   
*pikijakob*
Eni in Lana vse najboljše!
user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.10.2008 12:19:49   
Pandica
ENI in LANA   vse najboljše za prvo svečko user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.10.2008 13:21:27   
mama06
Vsem - še za nazaj - iskrene čestitke za prvo svečko.

Ne morem slediti, ker smo po enem tednu spet bolani, s tem da smo sedaj pa zakuhali in ima že dva dni tt 39,1. Če uspem spravit do 37, 6, sem na konju, ker mu niže nikakor ne pade. Je zelo slabo, se samo doji in včeraj je prespal skoraj cel dan in še noč izredno lepo, samo ob pol petih se je zbudil, ker je zakuhal na 39, 2, pa mu Calpola še nisem smela dat, tako da smo se hladili in zbijali vročino z obkladki iz surovega krompirja in obkladki z vodo. Problem nastane, ker ponori zraven in se dere kot user posted image . No pa mi je vseeno uspelo spravit na 38, 3 sem dala zizo in smo spali do 9-ih, ko je spet termometer pokazal 39user posted image . Sem dala Calpol, se je po pol ure skuliral, malo poigral, sedaj pa spi že 1,5 ure.

Urban čestitke za hojouser posted image user posted image

Alina_alin tudi naš je zadnjič spal v kosu 3 ure, ko navadno spi 1,5 ure. In sem ga dala z namenom spat prej, da zvečer gre prej spat. In glej ti njega, je spal do 18:45user posted image . Čez dan gre spet 2x po 1,5 ure in zvečer lepo zaspi, samo pozno gre spat po novem. Spi pa zaenkrat kar lepo. Se tu in tam zbudimo, popijemo malo vode ali se podojimo in spimo dalje. Spi pa navadno vsaj eno rundo v kosu od 5-6 ur.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.10.2008 13:58:31   
VANILI
helou mamčice

evo moj mli je tudi vse bolj vroč... zjutraj je imel 39,1, pa je potem dobil svečko in je bil do 11ih kot prerojen, kot da mu ni ne bi bilo. Pojma nimam, kaj mu je. Morda zobki, ker si rine tudi po celo rokico v usta? ali pa je šlo vnetje z ušeska naprej, saj ne pusti, da mu očistim maslo? mah ne vem... tako bi že rada, da je spet zdrav, da je spet stari, navihani, radovedni teek...

mama06, tebi pa pošiljam eno user posted image za jerjena, da bi se čim prej pozdravil

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.10.2008 13:59:23   
VANILI
mama06, meni se zdi, da svečka hitreje prime.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.10.2008 17:44:50   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

mama06, meni se zdi, da svečka hitreje prime.

Saj prime mu, samo drži mu ne dolgo. Traja pa nekje od 15 minut do pol ure da prime Calpol

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!