sazi
|
Dan, Eviii, en zvrhan koš E-vitaminčkov, pa uspešne sestanke želim. vrtec - hvala za komentarje in nasvete - saj se v bistvu z vsemi strinjam, ampak se moram odločit za eno ali drugo varianto. Tudi ne vem, kako bi bilo v vrtcu, če zdaj zavrnem ali bo potem jeseni še prostor ali ne. No, bom počakala na vabilo in sestanke, pa bomo videli. zdravje - sva oba z Levom že dolgo prehlajena. Pa so obdobja, ko sva bolje in ko malo slabše (ravno zadnja 2 dni). Pa čudno sva zapacana nekje globoko v sinusih ali kje. Namreč Lev sploh nima svečke in samo nekaj hrka, s fiziološko mu moram pa vsaj 4x zapored našpricat nos, da potem končno pride ven obilo smrklja in nekih strašnih globin. Je pa brezbarven, tako da me za kakšno okužbo, dokler uspešno praznimo nos, ne skrbi. moj pulz - hja, vem, da je previsok. AMpak zdaj ta 2 dni res ni "pravi" ker zjutraj niti slučajno nisem spočita. Ponoči se zbudim (ali pa me zbudi Lev) in potem ne morem zaspati nazaj, ker težko diham, spraznit dihalnih poti pa ne morem - pomaga samo čas in "pokončnost" - dopoldne sem v 1 uri dobra, ampak na nogah in s sprotnim čiščenjem nosa. No, zdajle ga imam 84. Sem pa resnično v slabi "formi". Že pred nosečnostjo sem bila bolj tako-tako, zdaj sem pa sploh hitro čisto upehana. hvala za čestitke in vzpodbude pri nalogi. Moram popravke oddati sredi naslednjega meseca - bom probala malo pohitet. malica - hja, jaz pojem v službi kak mini sendviček, ki si ga sama pripravim in malo sadja, potem pa doma ob 16:30 skuham nekaj malega zase in za Leva. Sem pa že sama opazila, da je najbolje, če se ob 13ih, 14ih dobro najem - torej celo kosilo, ker sem potem res sita do večera, takrat pa res samo še kakšna solata in to je to. Ampak da bi pa vsak dan tu hodila na kosilo, mi je pa čisto predrago, da bi bila pa tako pridna n disciplinirana, da bi si v službo nosila kosilo, mi je pa čisto nepredstavljivo - ampak zelo pohvalno zate - tinkatonka. prehrana otrok - Lev zna tudi problemirat. Bomo videli, kako bo v vrtcu. SPloh, ker mu v glavnem še sama dajem za jest (ja, vem, grozna sem, bi ga morala navadit samostojnosti, samo kaj, ko potem ne poje skoraj nič ). Zala - vajin dogovor je do neke mere v redu, ampak vsega po vrsti ji pa ni treba jest, če res ne mara, ampak ne vem, kako se to zmenit. Namreč meni so ob misli, da bi morala pojesti eno žličko jetrc kar obrne in res ne bi mogla silit otroka, da naj poje. Je pa tudi pri nas tako, da Lev sploh probat noče in že vnaprej reče, da ne mara. Jemo pa veliko zelenjave, včasih tudi meso in vse to lepo je (obožuje krompir in njoke, riž in testenine mu pa ne grejo ravno najbolje). AMpak sadje, ga ne prepričaš in konec. Jer.za - res hudo za prijateljico. Prav grozljivo, da lahko umreš zaradi angine - v bistvu tako mlad . Moj dedek je umrl zaradi pljučnice, ampak je bil zelo boleken in je ves čas ležal - v takem primeu je zelo nevarna. No, toliko zaenkrat. Lep vikend vsem.
|