|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
13.10.2008 20:46:34   
sazi
....dejte me mal tolažit

Tinkatonka, z mojimi izkušnjami te pač ne morem tolažit. Lahko ti samo rečem, da pri nekaterih vedno uspe takoj, pri nekaterih za vsakega otroka dooooolgo traja, pri spet tretjih pa malo tako malo tako: težko v prvo in z lahkoto v drugo, no, potem je pa še tvoja "kategorija", ki pa ima lahko zdravstvene razloge (ne vem zdaj, kkašno je tvoje zdravstveno stanje in kaj na kombinacijo tvojih težav in zanositev pravijo zdravniki), ampak moja bivša sodelavka je z lahkoto zanosila 2x. Zalomilo pa se je pri tretjem (pa ni bila fora v letih). No, je bila že naročena za umetno oploditev in dala čez vse postopke, potem pa prišla na poseg in so ugotovili, da je skoraj 4 tedne noseča. Ne obupat. Imaš še veliko časa.

Eviiii, a, tako je stanje pri vas. Ni kaj. Če ne gre, ne gre, pa ni za vsako ceno rinit z glavo skozi zid.

Upam, da so bolančki bolje in bodo kmalu zdravčki.

Lahko noč

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
14.10.2008 12:44:06   
jer.za.
Ojej, nikjer nobene danesuser posted image

No jaz sem si vzela pet minut pavze, da se mi posuši po tleh. Z Zalo sva namreč zaključili beljenje otroške sobe, sedaj me čaka še generalna-pregledati moram vse igrače, pomiti okna, pa vmes še kosilo skuhati.
Zala je 100% bolje, vročine nima več, počuti se superuser posted image . Pridna je pa tudi tako zelo, da je ne morem prehvaliti.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 677
14.10.2008 14:01:44   
petra.horzi
pozdravljene
mal da vas pozdravim, da ne bom že takoj na začetku zahinavla;) sm si zadala da moram vsaj enkrat na dan vsaj na tej temi kej napisat
ful premal se družim z mamicami, ko pa že se (zunaj, na igrišču) pa itak ne moremo kej dosti klepetat k vskak za svojim otrokom leta:)

uglavnem mi smo super, upam da se bojo bolanćki kmal pozdravl in da ne bo še kdo zbolel

jer.za  verjamem da vam je bilo ful všeč, tud meni je tam:) drugače pa je tuki okol Vrhnike dost zanimivih stvari-med drugim bajerji-ne vem če veš, tako da se kar splača pridt. pa v Borovnici soteska Pekel s slapovi, pa Podpeško jezero itd...;)
uglavnem če boste mel namen na ta konc pa ne boste vedl kam...:)kr povej

tinkatonka  tko k so ti že ostele napisale, pr enih je prej, pr enih mal dlje traja... jz na srečo nisem imela teh problemov in je uprvo ratal, ampak kolegica je lih zdej v četrtem mescu, po 10ih letih truda in neuspeha, ko je že čist obupala in se sprijaznila, takoj zatem pa zanosila in je čist presrečna, tako da, ne zgubit upanja:)

Jan je zdej v fazi, ko bi skoz risanke gledal, prej jih sploh ni, parkrat na mesec je kakšno pogledal pa še to dve minuti in konc. zdej pa kar naprej teži da bi risanke gledal
in se zmeniva dve kratki zvečer pred umivanjem, pol pa ne več in se kr drži. sej proba pa reče sam še eno, sam ne popustim in pol neha
zna pa že sam zamenjat CD v predvajalniku in pol bi skoz notr risanke dajal:)

s Tysonom (naš kuža slikce dodane v album) je pa skoraj toliko dela kot je blo z Janom ko je bil majhen:)
zdej mam prvič psa, si ga pa že odkar vem zase želim met, tako da sem ful vesela
je zelo živahen kuža, kar naprej neumnosti počne in ga je treba skoz opozarjat. sam tisto kar ne sme-najbolj zanimivo. pa ma velik igrač ampak ga ne zanimajo (tako kot Jana:) )
uboga pa sicer že kar, tako da dobro kaže
za Jana se mi zdi pa tud fajn da mamo kužata ko je še tok majhen, ker mu bo (upam vsaj) prišlo v navado in bo počasi spoznavam kaj vse je treba skrbeti ko ga imaš in kakšne so odgovornosti

uglavnem zdej moram spet kej pospravit-skoz je neki, kr ne zmanka, pa sej to vi še najbolš veste:)
lp
petra

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 678
14.10.2008 18:15:04   
jer.za.
A je še kakšen malček danes tako siten kot naša Jerca? Danes je pa res noro, ne to, jest bi to, mami neeeeeeeeee,bog ne daj me po cesti za roko prijet, ona bo vse samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image , mož pa v službi cel danuser posted image user posted image user posted image .
Se res vidi da je luna danes, in jo krepko daje.

Grem jaz kar pod tuš, pa lase si umit, da se malo ohladim, potem bo pa počasi že čas da mali pripravim za spanje.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 679
15.10.2008 9:37:38   
tinkatonka
bolančki....upam, da ste bolje.  user posted image

jer.za....anej ni bil nič ekstra tečen. Sem bila bolj jaz pod vplivom lune tokrat. Edino ponoči je več pojokaval v sanjah. Pa zjutraj za vrtec imamo še vedno problem. Zdaj nekako rešujemo tako, da mi mož pomaga pri pakiranju Aneja v avto in je lažje.

risanke...mi smo en DVD- Traktor Tom že znucali. user posted image user posted image  Pri starših ima pa medvedka Ruperta. Ful luštne risanke. No Dedek mraz bo sigurno še kak DVD prinesel. Razmišljam o Gasilcu Samotu, pa Nodiju,.....No ja ne bomo pretiraval, kakšnega bomo pa vseeno še dokupili, saj zna vse risanke že na pamet.

nosečnost....ja sem jaz sem pri Aneju zanosila tudi takoj, ko smo se začeli o otročku pogovarjatuser posted image , zdaj v drugo je pa mal težje user posted image , pa še ta ščitnica. Če imate kaj vez pri Vsemogočnemu, se priporočam za kako dobro besedo. user posted image

prosim pomoč....darilo......možev bratranec bo v soboto praznoval Abrahama. Je sam, brez družine, punce, žene, alkohola ne pije, preveč kadi, s športom se ne ukvarja, obožuje filme in ima doma pravo zbirko DVD-jev in dobro tehnologijo. Glasbe ne posluša, knjig ne bere. Trenutno je v fazi zidave brunarice, ampak ima zanekrat samo plato in pa sezidan žaruser posted image , nadaljeval bo ko bo zadel na lotuuser posted image  (tako on pravi). Torej kaj kupiti za Abrahama. Pa ne bi se v prevelike stroške spuščala. Tam do 50€. Ne bi kupovala bonov za Merkur in pd. Prosim za ideje!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 680
15.10.2008 14:27:43   
sazi
Dan punce,

sem preživela včerajšnji zagovor. Rezultat pa tako-tako. Zavrnili me niso, ampak morma pa narediti nekaj popravkov - kar je tu itak stalna praksa - nihče je ne odnese brez dodatnega dela. Je bilo pa kar mučno. Smo debatirali več kot 1 uro in glede vseh stvari, ki jim niso bile jasne, se še med sabo (komisija, 3 člani) niso mogli zediniti, kako je oz. bi bilo pravuser posted image . Imam manjši problem, ker za nekaj stvari res ne vem, kako jih popravit, saj sem jih naredila tako, kot so mi ti trije (ali pa šekateri drugi) predavali na predavanjih - ja, super, oni lahko poenostavljajo, jaz naj pa za vsak izračun doktoriram. No, bom že. Sem se morala malo izkašljat. Me je pa po tej izkušnji še toliko bolj strah naloge in zagovora za podobno zadevo na istem inštitutu, kjer delam še za nekaj, kar mi je malo manj jasnouser posted image .

Včeraj je bil Lev zaradi mojega zagovora popoldne pri mojih starših in je bil ful priden. Je pa sam opazil, da je polna luna.

Risanke - Lev pogleda risanko pred dnevnikom (če jo ujamemo), drugače pa gleda izključno in samo vlakca Tomaža - gledal bi ga tudi cel DVD skupaj (45 minut). Se moramo zmeraj pogajat, da je zadnja risanka in potem to-in-ono. Pa včasih se drži in gre sam npr. v kopalnico, včasih pa začne tulit in jokcat še ena zadnja in ga tulečega odnesemo (no, ga odnese mož, če sva sama doma, imam pa problem).

Jer.za, me veseli, da je Zala bolje in da sta tako pridni.

Tinkatonka - žal nisem ravno prava za ideje za darila - imam sama tudi vedno kar nekaj težav pred nakupi.

Petra.horzi - ti se kar čimveč oglašaj. Nas je res bolj malo na tej temi in smo prav vesele vsake čveke.

Neposredna povezava do sporočila: 681
16.10.2008 7:59:41   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Jaz zgledam nekako takole user posted image user posted image , saj je za nami čisto neprespana noč. Jerca hodi tri dni ob pol enih k nama(jo imam namesto budilke ko moram dati Zali antibiotikuser posted image ), no čez nekaj minut gre običajno nazaj v svojo posteljo. Danes pa se je ponovno začelo ob 3.00 in je trajalo vse do jutra-enkrat je prišla ena, drugič druga, potem kašelj, pa Jerca ni našla svojega levčka, pa....user posted image user posted image . Bom šla potem kar malo počivat v dnevno na kavč.

Včeraj sva bila z možem pri zdravilki na Hrvaškem. Bilo je super, naslednjič greva spet konec januarja. Mi je pa gospa dala en nasvet, ki bo mogoče prav prišel tudi vam: zjutraj na tešče spijte eno zmiksano jabolko(z lupinom jaz ga miksam kar s paličnim),  skupaj z 1 dcl vode. Pomaga pri očiščevanju telesa.

Risanke...mi imamo doma pravo malo zbirko risank. Nekaj časa so bili aktualni Nodiji, pa Telebajski-vse to znata na pamet, sedaj pa vsak dan gledata Baby tv. Le ob nedeljah zjutraj je že Živ Žav. Aja, pa skoraj eno leto skupaj sta vsak dan gledali risanko Srečen božič. Ta mislim da jima je bila res najbolj všeč.

Darilo...joj Tina pojma nimam kaj naj ti svetujem. Mogoče kar cigarete v protivrednosti za 50 €user posted image  Mah ne vem, jaz bi se pomojem tukaj kar za bon odločila, ker je res težko. Kakšna slika za v brunarico pa ne pride v poštev?

Sazi...pogunmo naprej z nalogami. Boš videla, vse se bo dobro izteklo. Ti kar lepo naprej delaj naloge, me tukaj te bomo pa spodbujale in držakle pestiuser posted image user posted image .

Petra.horzi...kje si, včeraj se nisi nič javila?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.10.2008 8:53:20   
tinkatonka
Zivjo punce!

Jaz sem bila dane že zelo pridna. Sem Aneja peljala na kontrolo k zobarju. je bilo mene ful strah, on pa ves pogumen user posted image user posted image . Ima 20 zobkov in nič luknjic, vsi zobki lepi in smo bili pohvaljeni. Anej je potem na vsako roko dobil še štempiljko, potem ga pa tud za roko nisem smela več prijet, da se ne bi štempljika zbrisala user posted image . No ko sva prišla pred vrtec, se je pa tako zjokal. Je že mislil, da glede na to, da sva zjutraj šla prvo k zobarju, da bo vrtec šprical. Mi je blo tok hudo.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdele sem že v službi. Čaka me veliko dela, tak da lep pozdrav do jutri.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.10.2008 13:23:19   
sazi
Dan,

danes sem tudi jaz malo čudna. Me je Lev zbudil nekaj čez 4, pa je potem zelo pridno takoj zaspal nazaj - bil je le žejen in želel, da ga pokrijem, sama pa nisem mogla zaspati nazaj in spet sem imela zapacana zgornja dihala. Pulz navit na ful. Se mi je zjutraj kar vrtelo. Sem imela v mirujočem stanju pritisk v redu ampak pulza 108. No, sem si pa zdajle izmerila pritisk, je pa katastrofalen (140/90) pulz pa bolj normalen 80. AJEJ!!!

Hvala za vzpodbudne besede glede nalog.

Vrtec - sem ravno klicala v Črnuče in bodo res decembra odprli nov oddelek - sicer na v začetku, ampak bolj proti koncu meseca - kar je meni zelo čudno, ampak OK. No, in imam mešane občutke - kot sem jih imela že prej. Zelo si želim Leva vpisati v vrtec, vem pa, da je zelo občutljiv - tako čustveno, kotzdravstevo. In zdaj naj bi se decembra in selili in začeli z vrtcem, 2 meseca kasneje pa dobili dojenčka. Se bojim, da bo kar malo preveč zanj, ampak bi bilo pa tako res najbolje, da bo blizu doma, jaz bom doma in bom lahko z malim peš hodila ponj prej - ne šele ob koncu delovnika... Res upam, da ne bo imel hude krize z vrtcem. Nečak gre še sedaj bolj kot ne nerad, pa je star skoraj 5 let. No, bo treba probat. Pa upam, da ne bo preveč bolan, ker me bo posledično strah za zdravje malega dojenčka (poleg skrbi za Levovo zdravje, seveda).
No, zdaj pa že preveč nakladam.

Se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 684
16.10.2008 14:19:15   
Eviii
čaw, punce.

jst sem čisto boga te dni. se me je kr neki fajn lotlo. in mi ne popusti user posted image . mi teče z nosa, zdej me pa še ornk prebava daje... jutri imam pa kr neki poslovnih sestankov in morem danes še malo obdelat snov, da se pripravim. zdej bom pa počasi šla po dejana v vrtec.

sazi, ne se sikirat zaradi vrtca in leva. dejan je tudi imel hude probleme z uvajanjem. zdej bi pa on tudi ob nedeljah šou v vrtec user posted image ... naši otročki so popolnoma nepredvidljivi in hitro obrnejo vse na glavo.
pa seveda čestitke za zagovor user posted image . tudi če imaš popravke, ne se sikirat. to je vedno. pač eni prfoksi se na ta način delajo pomembne.

lep dan vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.10.2008 21:16:02   
tinkatonka
evii...upam, da se hitro pozdravita z Dejanom user posted image

sazi...glede vrtca - jaz bi na tvojem mestu raje počakala in bi ga dala v ta vrtec šele z novim šol.letom. Toliko sprememb v roku 2 mesecev bo res veliko. Res je, da so otroci prilagodljivi, ampak ti najbolj veš kako občutljiv je tvoj fantek in če ti materinski instikt pravi, da bo trpel, če bo vse to doživel naenkrat, potem vrtec raje odloži na september. Kako je pa kaj Lev z zdravjem?? + čestitke za zagovor. Upam, da ti popravki ne bodo delali preveč sivih lasuser posted image

in mi...Anej pridno spi že od 20h, mož gleda en bedast film na TV, jaz pa tukaj visim. Še perilo moram dati sušit, potem pa v posteljo user posted image .

malica....zdej sem si pa še nekaj nakopala na glavouser posted image . Namreč vsak večer si skuham kosilo za naslednji dan tako, da ga nesem v službo in tam okrog pol enih pojem. Prej sem v službi hodila na malico, pa potem ko sem domov prišla sem vedno še kaj zraven moža jedla,...., no zdaj se pa raje najem z mojo "domačo" hrano in potem doma samo še kakšno "lahko" večerjo. user posted image  Sicer se mi pa sploh ne zdi problem kuhat zvečer, ker sem tako in tako pristašica hitrih in enostavno kuhanih jedi. Takl da vmes ko gledam TV, ali kaj berem se na štedilniku kiha, malo pomešam pa je gotovo. user posted image  A ste kaj lačne?? hihihihi

Šibam...

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.10.2008 7:46:23   
jer.za.
Jutro!

Punce jaz sem pa tako žalostna. Včeraj sem bila na govorilnih urah v vrtcu, in sem zvedela da Zala nič ne jeuser posted image  Sadje in sola ja, zajtrka in kosila pa noče. Tudi poskusiti noče, in je rekla vzgojiteljica da bo vztrajala od sedaj naprej da vsake stvari poje vsaj dve žlici. Jaz sem potem malo preverila jedilnike, in sem ugotovila da res doma nimamo tako pestre prehrane. Vsaj kar se tiče različnih juh in prilog. Sedaj pa ne vem ali naj tudi doma spremenim jedilnik(čeprav vem da mož zelenjavnih juh ne bo jedel) ali naj doma jemo tako prehrano kot jo imamo?
Sem se potem tudi doma lepo z Zalo pogovorila, zmenila sva se da kar bo na krožniku tudi če ji ne bo všeč mora pojesti dve žlici. Včeraj je pogovor zadostoval, ker drugače jetrc ne je, ampak je pojedla(sicer z muko) dve žlici. Za danes je rekla da bova skuhali korenčkovo juho. Sva pa naredili tudi raazpredelnico, in če bo pridno dobivala kljukice, dobi po enem mesecu nagrado-knjigo.
Vem pa da smo mogoče tudi sami krivi da je temu tako, ker smo ji večkrat dopustili, da poje ali samo meso, ali samo krompir, ali... ni ji bilo treba vsega poskusiti.
Jaoooo, tako sem žalčostna zaradi tega, ker vidim da je tukaj tudi veliko moje napake.

Neposredna povezava do sporočila: 687
17.10.2008 8:01:02   
tinkatonka
jer.za.....ravno včeraj sem v knjigi o vzgoji otrok brala, da naj otroka ne silimo jest, ker bo dobil odpor do hrane ali pa napačen odnos do nje, kar lahko v kasnejših letih vodi do prehranjevalnih težav (pretirana suhost, ali nagjenost k debelosti). Otroku sicer moraš ponuditi, da ima različne stvari: zelenjavo, meso, krompir, riž,...., ampak še en en pogoj je, da se k mizi vsede lačen. Če je pa pred kosilom jedla še kaj, potem boste mogli pa te prigrizke ukiniti. Če pa kakšne stvari ne mara, jo pa tudi ne moraš siliti, saj nas tudi noben ne sili jest stvari, ki jih ne maramo. Jaz bi se na tvoje mestu raje z Zalo zmenila tako, da poje tiste stvari, ki jih ima rada, če kakšne stvari ne pozna, naj poskusi in če ji ne bo všeč ne rabi pojesti. Poskusi vzet jedilnik domov, pa da vsak dan vidiš kaj bodo jedli in jo mogoče še tako "pripraviš".

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.10.2008 8:05:46   
jer.za.
Če je pa pred kosilom jedla še kaj, potem boste mogli pa te prigrizke ukiniti.

Doma teh prigrizkov ni, v vrtcu pa imajo ob 10.00 sadno malico, potem pa ob 11.30 kosilo, in jaz verjamem da je to zanjo premajhna razlika.

Neposredna povezava do sporočila: 689
17.10.2008 8:10:46   
tinkatonka
A zjutraj doma jeste zajtrk?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.10.2008 8:12:47   
jer.za.
Ne doma zjutraj ni zajtrka, je v prvo šele v vrtcu-no v glavnem ne poje nič. Tako da tukaj ni problem.

Neposredna povezava do sporočila: 691
17.10.2008 8:22:33   
jer.za.
Evo, pa da še malo ostale stvari ob kavi pokomentiram:
Sazi...tale pulz ni ravno normalen. Tudi tisti, ke je bil 80 je na zgornji meji. Tako da če boš še imela tako visok pulz, pojdi se pokazat k zdravniku, tudi če bo pritusk v redu. Je  pa pulz najbolj realen zjutraj ko se zbudiš, ko si spočita, meri si ga eno minuto pa boš videla kako bo. Ne pozabi, da so po zadnjih standardih zaželjene nizke vrednosti pulza, samo pod 40 ne sme pasti.
Vrtec...pojma nimam kaj bi storila v tvojem primeru. Najbrž bi ga pa jaz dala kar v bližnji vrtec, ker bo tako tudi zate potem z dojenčkom lažje. Edino, če boš imela možnost da ti bo kdo Leva vozil k varuški in nazaj, da to ne bo na tvojih plečih, potem bi ga do konca leta pustila pri varuški, in ga dala jeseni v vrtec. Je pa tako, da so naši mali otroci zelo prilagodljivi, samo mi moramo biti tudi vztrajni.

Eviiii....pošiljam ti zvrhan koš e-vitaminčkov user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš. Če bo čas dopuščal, počivaj med vikendom. Pa uspešen sestanek danes!

Tinkatonka, dobra si da potem cel popoldan zdržiš brez konkretne hrane. Jaz raje potpim do treh, ko imamo doma kosilo, pa zadnje čase se nekaj skušam držati, da ne jem preveč. Včeraj sem bila celo spet na leg-magicuuser posted image . Aja, pa zjutraj kombinacija jabolko z vodo in kava je nora-se mi zdi da sem že ful prepucanauser posted image user posted image . Samo kaj takega ne počet v službiuser posted image user posted image .

Midva z možem sva včeraj zvedela, da je umrl prijateljičin oče, star komaj 50 letuser posted image . Zadjna varianta je, da je bila tako močna angina, da je prišlo do dihalne stiskeuser posted image user posted image . Tako da sedaj čakamo kdaj bo pogreb.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.10.2008 12:42:52   
sazi
Dan,

Eviii, en zvrhan koš E-vitaminčkov, pa uspešne sestanke želim.

vrtec - hvala za komentarje in nasvete - saj se v bistvu z vsemi strinjam, ampak se moram odločit za eno ali drugo varianto. Tudi ne vem, kako bi bilo v vrtcu, če zdaj zavrnem ali bo potem jeseni še prostor ali ne. No, bom počakala na vabilo in sestanke, pa bomo videli.

zdravje - sva oba z Levom že dolgo prehlajena. Pa so obdobja, ko sva bolje in ko malo slabše (ravno zadnja 2 dni). Pa čudno sva zapacana nekje globoko v sinusih ali kje. Namreč Lev sploh nima svečke in samo nekaj hrka, s fiziološko mu moram pa vsaj 4x zapored našpricat nos, da potem končno pride ven obilo smrklja in nekih strašnih globin. Je pa brezbarven, tako da me za kakšno okužbo, dokler uspešno praznimo nos, ne skrbi.

moj pulz - hja, vem, da je previsok. AMpak zdaj ta 2 dni res ni "pravi" ker zjutraj niti slučajno nisem spočita. Ponoči se zbudim (ali pa me zbudi Lev) in potem ne morem zaspati nazaj, ker težko diham, spraznit dihalnih poti pa ne morem - pomaga samo čas in "pokončnost" - dopoldne sem v 1 uri dobra, ampak na nogah in s sprotnim čiščenjem nosa. No, zdajle ga imam 84. Sem pa resnično v slabi "formi". Že pred nosečnostjo sem bila bolj tako-tako, zdaj sem pa sploh hitro čisto upehana.

hvala za čestitke in vzpodbude pri nalogi. Moram popravke oddati sredi naslednjega meseca - bom probala malo pohitet.

malica - hja, jaz pojem v službi kak mini sendviček, ki si ga sama pripravim in malo sadja, potem pa doma ob 16:30 skuham nekaj malega zase in za Leva. Sem pa že sama opazila, da je najbolje, če se ob 13ih, 14ih dobro najem - torej celo kosilo, ker sem potem res sita do večera, takrat pa res samo še kakšna solata in to je to. Ampak da bi pa vsak dan tu hodila na kosilo, mi je pa čisto predrago, da bi bila pa tako pridna n disciplinirana, da bi si v službo nosila kosilo, mi je pa čisto nepredstavljivo - ampak zelo pohvalno zate - tinkatonka.

prehrana otrok - Lev zna tudi problemirat. Bomo videli, kako bo v vrtcu. SPloh, ker mu v glavnem še sama dajem za jest (ja, vem, grozna sem, bi ga morala navadit samostojnosti, samo kaj, ko potem ne poje skoraj ničuser posted image ).
Zala - vajin dogovor je do neke mere v redu, ampak vsega po vrsti ji pa ni treba jest, če res ne mara, ampak ne vem, kako se to zmenit. Namreč meni so ob misli, da bi morala pojesti eno žličko jetrc kar obrne in res ne bi mogla silit otroka, da naj poje. Je pa tudi pri nas tako, da Lev sploh probat noče in že vnaprej reče, da ne mara. Jemo pa veliko zelenjave, včasih tudi meso in vse to lepo je (obožuje krompir in njoke, riž in testenine mu pa ne grejo ravno najbolje). AMpak sadje, ga ne prepričaš in konec.

Jer.za - res hudo za prijateljico. Prav grozljivo, da lahko umreš zaradi angine - v bistvu tako mladuser posted image . Moj dedek je umrl zaradi pljučnice, ampak je bil zelo boleken in je ves čas ležal - v takem primeu je zelo nevarna.

No, toliko zaenkrat. Lep vikend vsem.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.10.2008 13:34:25   
jer.za.
Spet jazuser posted image .

Danes sem že vse pospravila, stanovanje se res sveti, a pridete na obisk?user posted image  Svečke prijetno odišavljajo prostor, kosilo se kuha, Zala je ravnokar ugotovila da je mesna omaka za k makaronom zelo dobrauser posted image  (prej je običajno jedla makarone z drobtinami), bomo videli kaj bo z juho.
Sazi, strinjam se s perdlogom da čisto vsega ji ni treba pojesti. Vem da rižote ne mara in basta, in ji je tudi ne bom ponujala. Vendar jetrc res še ni jedla(jih tudi zelo malokrat jemo), in zato sem vztrajala da je poskusila. Jaz sem se odločila(po prebranih nasvetih) da izberem neko srednjo pot. Do določene mere bomo obogatili jedilnik, si pomagali pri tem z vrtčevskih, silili, da bo zraven po možnosti še bruhala pa je ne bomo. Bom videla kaj bomo na tak način dosegli.
Pa drži se, ne zboliuser posted image user posted image user posted image .

Lep vikend vsem! No saj jaz se bom najbrž zvečer še kaj tukaj oglasila, ko ima mož svoj vsakotedenski izhod.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.10.2008 21:47:00   
jer.za.
Nikjer nobeneuser posted image

Jaz pa ravno pijem kavico, potem bom šla pa počasi spat. Moram pa še zelo zelo pohvalit Zalo, da je danes lepo vse pojedla kot je dogovorjeno, in upam da se bo tega držala tudi v vrtcu. Na splošno je bilo danes eno tako prijetno popoldne, z res velikooooooooooooooooo crkljanja.
Aja, pa odkrili smo novo obliko zabave: z možem sva malima napihovala balone, onidve pa sta jih potem spuščali, da so švigali po dnevni sem in tja. To je bilo ene dobre volje in smeha, samo kaj ko sem jaz pri pihanju skotaj dušo že na koncu spustilauser posted image user posted image user posted image .

Nočko!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.10.2008 19:30:24   
jer.za.
Čer!
Mi smo danes preživeli en prav lep dan. Zjutraj smo šli malo v LJ, v shopping. Srečali smo tudi Tinkatonko. Tina, sem se potem čez ene pol ure spomnila, da bi šli lahko skupaj na kavo, ne vem zakaj mi kaj takega takoj ni prišlo na misel. Pomojem od presenečenja, da se takole srečamouser posted image .

No popoldan smo pa malo pospravljali okoli hiše, prejle smo z malima naredile še bajadero, sedaj sta pša mali pripravljeni za posteljo(danes gresta prej, ker ni Jerca nič spala čez dan), midva se greva pa na kavč crkljati.

Lep večer vsem skupaj!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 696
18.10.2008 22:14:43   
sazi
Čer,

no, da ne bo imela Jer.za samogovorovuser posted image ...
Lev je imel danes dnevno spanje od 16. do 17:30 in je bil zvečer čisto podivjan. Zsaj že skoraj spi, vsake toliko pa me malo pokliče in pove, da ne bo spal.
Smo imeli bol neizkoriščen dan. Dopoldne smo bili doma, okoli poldneva sva Leva peljala k tašči za 2 ueci, da sva šla naročit vse (skoraj) gospodinjske aparate - kakšni predračuni user posted image  - np. saj sva vedela za cene, samo ko vse skupaj sešteješ...
Pa potem smo imeli še kosilo tam, Lev pa je na poti domov v avtu zaspal. Ko se je zbudil, je bilo že prepozno, da bi kam šli, itak pa sploh ni hotel ven.

Na hiši estrihi še vedno niso dovolj suhiuser posted image . Sva šla v Bauhaus najet še en dodaten izsuševalec - enega sva nabavila e pred poletjem  in vsak dan skondenzira nekaj 10l vode.

Jer.za, lep, da pri hrani z zalo napredujete. Upam, da bo šlo uspešno naprej.

Lep večer in preostanek vikenda

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.10.2008 8:32:16   
tinkatonka
Tina, sem se potem čez ene pol ure spomnila, da bi šli lahko skupaj na kavo, ne vem zakaj mi kaj takega takoj ni prišlo na misel. Pomojem od presenečenja, da se takole srečamo .

Ja no sej tudi meni ni padlo na pamet, tako da se ne sekiraj. Pa drugič user posted image

Včeraj smo žurirali še na enem BArahamu. Bil je piknik tukaj čisto zraven naše hiše in je bilo ful luštno.  Anej se je ful zabaval. Dobro smo jedli, pili (me je mal glava od aperitivov bolela), pa poleg Abrahama smo nazdravljali tudi na punčko, ki jo je včeraj v jutranjih urah rodila moževa mala sestrična user posted image user posted image  Anej je zvečer omagala malo čez sedem, ker čez dan ni šel nil spat.

Danes je šel mož lovit ribe, jaz in urša_p greva skupaj z Anejem na sezamovo tržnico, potem popoldne pa bova uživala tukaj na sončku pred hišo.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 698
19.10.2008 14:34:17   
jer.za.
Bom čisto na hitro...

Jerca je zbolelauser posted image user posted image . Trenutno ima skoraj 39 vročine, boli jo grlo, je čisto brez energije. Tudi pri njej sumim na angino. Jutri bova šli takoj zjutraj k pediatrinji, da nama pove točno kaj je.

Tinkatonka, imaš ZS (že od petkauser posted image ).

lp,U.

Neposredna povezava do sporočila: 699
19.10.2008 15:04:20   
Eviii
dan user posted image .

da ne boste imele monologov, se še jst malo oglasim. sicer se bo dejan kmalu verjetno zbudu, tako da bom takrat mogla končat.

no, jst pridno delam. sestanki v petek so šli super. čisto po naključju sem na enem sestanku srečala še eno osebo (bivšo sodelavko na eni od fakultet na obali, ki je postala dekanja) in me je povabla k sodelovanju. včiri sem imela še en sestanek in danes sem že pridno dve urce delala. pa me to sploh ne moti, ker vem, da delam zase.

drugače je dejan super. malo je še sicer prehlajen, pa bo. meni tudi ta prehlad noče in noče prenehat user posted image .

pred par dnevi sem nam rezervirala karte za na švedsko. gremo 15. decembra. za kolko cajta, pa še ne vem, ker sem zbukirala samo karto za gor. za dol je pa še nisem našla po ugodni ceni user posted image . za gor sem pa za vse tri dala 45 eurov z vsemi taksami. gremo z ryanairom iz trevisa direkt v stockholm. tri urce leta. in res izjemno poceni. no, zdej pa iščem še let za nazaj.

mi smo spet brez možeka. je šou v četrtek na rodos in pride nazaj naslednji četrtek. je šou za en teden igrat golf. pa malo eurijev zaslužit user posted image .

jer.za, nej se tvoje punce čimprej pozdravita. ta jesen je res problematična. najprej je vroče, pol je mraz in pol spet vroče. sej se naše telo sploh ne more navadit na zunanje vplive.

lep vikend vam želim user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Nov jogi
nada56

Bi si privoščili dobro ležišče?

JA, zanj mi ni škoda denarja (61%)

JA, če so dobri plačilni pogoji (30%)

Ni pomembno kje spim (8%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!