|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
19.10.2008 19:07:31   
SpeliG
Scorpiogirl, user posted image  za zobek!!
Madona, sem res šele zdaj opazila, da ima Mihec že pet zobkov in smo torej še precej za njim. Ko sem nazadnje to čekirala jih je imel tri...
No, ja, časa je še ful, mene v bistvu preseneča, da se naši tako mudi. Jaz sem namreč vedno bila v prepričanju, da kasneje ko so, bolje je, tako da bi lahko tut naša mal zabremzala.

Sasy, upam da se čimprej pozdravite, pa sej so zdej vsi neki smrkavi in prehlajeni, je zgleda moderno.

Babyvac sem jaz naročila preko neta, dobila sem ga v dveh dneh, mislim da je stal okrog 12 ali 13 EUR?Uporabljamo ga zjutraj in zvečer, pa včasih popoldne, če je kriza, in krasna zadeva. Seveda pa ga uporabimo samo ko je prehlajena, za vsakodnevno čiščenje zdravega noska pa samo vatke in vodo, ali pa fiziološko, ne rovarimo z Vacom.

Nedelja je bila krasna, pekli smo kostanj in imeli družbo, tako da je bil vikend hitro naokoli. Pa v nov teden...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
19.10.2008 19:25:53   
sky77
ojla

tole tipkam z brino v naročju zato za pravopisne napake ne odgovarjam user posted image

danes smo bili skoraj cel dan zunaj. še kosilo nas je dedi častil in smo se imeli luštno. do večera, potem se je pa brini zaletela tista sluz in je v loku bruhnila ven po moje vse današnje obroke. Na pobruhanih mestih ji je koža kar pordela. Sem jo kar takoj šla skopat, pa ni pomagalo. šele po eni uri je začelo izginjat. še učke je imela čisto krvave. bogica moja. zdaj počasi prihaja k sebi in prepeva baba in dada, tatata, celo mama in papa ji uspe. user posted image user posted image

se nam bo pa izgleda pridružil zobek. dlesen imae nabreklo in besno grize dudo, samo žagice se pa še ne čuti. no jaz pravim čimkasneje, bo moja bradavička hvaležna. najboljša je, ko ji s prstom masiram dlesen. kar učke okoli obrne in zaspi user posted image

grem, mala je nehala sodelovat

še pozdrav od brine  gv    jk  l   bvbbv vc  b    

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
19.10.2008 19:36:36   
JABOLKO3
Živijo!

Sem tudi prišla malo pogledat, kaj se dogaja, preden začnem otroke v postelje polagat - saj večerja je že za nami, kopalnica se greje, tako da bo šlo potem hitro.

Joan - smo vam danes vrnili obisk, ha ha... mi smo bili pa v Bistri - imajo enkrat mesečno brezplačno vodenje po vseh zbirkah in to je bilo ravno danes, kar sem dopoldne čisto slučajno odkrila, pa smo se odpravili... in bili navdušeni

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

No in potem je sama v vozičku zaspala, ropot okrog pa tak da ni za govort...ja, kot se na ohceti spodobi, ne....

Isti je bil naš prvi - doma ne pa ne spat, pa zbudil ga je vsak šum, ko smo bili pa na eni fešti je pa zraven zvočnika mirno prespal večer... da te potolažim - sedaj pa rad spi, ga zjutraj s težavo iz postelje spravim, da ne zamudi šole...

Grem sedaj malo v akcijo, pa pridem še potem kaj pogledat...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
19.10.2008 21:05:14   
Jo@n

Čer!

Vidim da sem bila včeraj na tapeti user posted image . Prav mi bodi, kaj me pa ni na RR.

Hja, res je bila pestra noč, sem se kar zvijala celo noč po postelji. Ampak ne od user posted image , temveč od bolečin. Sredi noči me je pri enem od obračanj tako zaštihalo v hrbtu, da sem kar sapo lovila in se nisem upala niti  premaknit. Pa ni bil tisti klasični išias (vem kako uščipne hrbtenica), ampak kot nek krč hrbtne mišice, taka ostra bolečina, kot bi me nekdo skoz prebodel... levo od hrbtenice, malo nižje od lopatice. Pa je samo od sebe ponehalo po kakšnih 15 minutahuser posted image . Seveda je bilo čez nekaj ur isto, oziroma še huje, da sem vrgla v luft MM, da me je malo namazal in mi prinesel lekadol. Sicer ni bilo bolje, ampak vsaj sama nisem bila s skrvenčenim obrazom. No, zjutraj sem bila vsa polomljena, pa že cel dan imam nek čuden musklfiber po hrbtu. Saj vem, tale ruzak, ki ga spredaj nosim, je prevelikuser posted image . Upam, da se današnjo noč ne ponovi, ker sem imela v mislih že sve vorstkejssenarije, od ledvičnih in žolčnih kamenčkov do srčnih zadevuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Vidiš, frau Šerlok, nisem dvomila, da ti bo uspelo, ha ha. Pa pozabila sem
že zadnjič napisat, da imaš sedaj res lepo slikico gor... seveda, ko je pa model tako čeden.

user posted image
Hvala, hvala...

Akrobacije: tudi naš je isti model kot Kaja, zakaj bi se matral, če pa igračke pridejo z mami  user posted image

Babyvac, če na RR pošljete ZS uporabnici Ria ali Rija (v avatarju ima feferon) vam ga pošlje po povzetju.

Jabolko, super za voden ogled muzeja, moram tudi jaz kaj takega zvohat, nisem bila že  sto let...

Drugače pa je naš dan minil tako, kot sem včeraj napovedala, pranje, pospravljanje, likanje, mali princ je imel enourno dopoldansko kitico user posted image , pa najraje bi vse v usta stlačil, zgornja dlesen je lepo izoblikovana, drgne se pa po spodnjiuser posted image

Ugotovila sem stranski, negativni učinek plavalnega tečaja: v banjici v otroški sobici se obnaša, kot da je v olimpijskem bazenu user posted image . V dobrobit parketa in najinih živcev ga bova sedaj kopala v kopalnici. Ali pa če počakava samo na petke, saj ni tako zelo umazanuser posted image .

Šibam kostanj pomešat in poslat tole preden me user posted image  ven vrže.

Pa da vidim, če bo kakšna debata in kdaj bo srečanje????

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
19.10.2008 21:07:17   
lepa posadka

Pa vsi tisti, ki niste najbolj zdravi... naj gre čim prej na bolje. user posted image  Pa ti, Majček, vidim, da se tudi že hecaš na svoj račun, torej ti že gre boljš :-))) Juhuhu.

user posted image  Pa vse, ki vas čaka hanky panky... go get it :-))))

Sedaj pa rpitisnem F5, ker je skrajni čas, da začnem tudi jest nabirat zvezdice...

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.10.2008 21:09:22   
Jo@n
Posadka, lepo da si osvojila tanove smajlije. Sedaj pa kar še malo poklepetaj, da ti pomagamo do nove zvezdice... Kako ste preživeli vikend, imajo otroci že svoja drevesa?

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
19.10.2008 21:10:01   
lepa posadka
ojoojjj - ko sem tipkala, je lepš izgledalo :-((((

Bom vprihodnje raje spet brez teh animacij. Vam tako fino gre, pa bom raje vaše občudovala.

Neposredna povezava do sporočila: 2732
19.10.2008 21:12:25   
kekec in mojca
Baby vac - tule je konkurenca, ki je cenejša, pa še čiščenje je lažje, ker se da tisti zgornji del razstavit na dva dela.

Dela po istem principu kot baby vac. Sama imam prvega in moram rečt, da je super. Zdaj, ko imamo doma norišnico zaradi bolezni, je nonstop na delu - tudi pri mojem štiriletniku, ker ima revež tako zamašen nos, da ga enostavno ne more izpihat.

Moj Tine je nonstop bolan. Začelo se je z angino v četrtek prejšnji teden, v torek sva šla na kontrolo, kjer je fasal virus z driskanjem, driska se še ni polegla, ko mu je danes spet narastla vročina in je začel kašljat, tako da gremo jutri znova k zdravniku. Prav grozno je to - danes sva končala z antibiotikom, upam, da ne dobiva novega. user posted image

Tale driska me pa prav meče iz tira - traja že 6. dan.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.10.2008 21:19:04   
Jo@n
Pizamca, upam, da vam gre korenček že kaj bolj v slastuser posted image .

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.10.2008 21:20:21   
kekec in mojca
A s smajliji se tukaj pogovarjamo? No, pa da vam razložim današnji dan:

Jutro: user posted image user posted image user posted image

Opoldne: user posted image user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image

Popoldne: user posted image user posted image

Zvečer: user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.10.2008 21:21:26   
kekec in mojca
Sicer nisem pižamca, ampak tudi nam ne gre korenček v slast. Zadnjič, ko sem odprla frutek korenček - jabolko, ga je pa zmazal v celoti. Seveda, ko je pa cuker noter. Prej tega nisem vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.10.2008 21:22:21   
lepa posadka
Ja, živjo Joan... več kot OČITNO je, da smajlijev nisem osvojila!!!

Sicer pa je za nami pester vikend. Najprej se ti Nile opravičim kar tukaj. Šele danes sem prebrala ZS, ker v petek nisem bila več gor... oz. je mož enkrat ugasnil računalnik. Se bom pozanimala pri prijateljih in prva varianta, ki bo šla gor, bom naročila, velja? Res ne bi bil noben problem. Drugič pokliči!

V petek sem imela pevske, potem pa sva z MM odšla še na en koncert v NM. V mestu zapiramo en pub in imajo take fajn koncerte... kao ''tribute to...'' V petek so bli: Benč, Panda, Predin in Avtomobili :-))) Ravno prav za kak pir spit, pa malo pomigat in se podružit.  V soboto smo vsi odrinili na Štajersko. TA veliki trije so ostali pri omi, M2 in Tomaž pa smo pičili dalje do Graza. Tako kabinet smo zrisali, zapravila še nekaj denarja, za par malenkosti???, pa sva bila nazaj. Popoldan smo spet pekli kostanj, pa malo počvekali s sorodniki. Danes pa je itak hitro minilo. Malo smo se poigrali, potem smo šli še na grobove, ker za praznike nimamo navade se vozit po širni Sloveniji. Gremo ponavadi samo tu svečke prižgat. Evo... pa smo prileteli domov. V bistvu bi bil čist fajni vikend, če Tomažu ne bi kratili preveč spanca, tako da je revež kar malo zmešan danes zvečer zaspal in se pred 15 minutami že prvič zbudil???!!! Upam, da s tem tempom ne bo nadaljeval v noč.

Tako. Sedaj pa novemu tednu naproti, tudi v upanju, da bo dostava iz IKEE že ta teden.

Pa še par komentarčkov za nazaj... v naslednjem postu, hihi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
19.10.2008 21:26:28   
Jo@n
K / M:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2738
19.10.2008 21:28:13   
resnično srečna
Jao...

boga đo1...ma držim pesti, da te neha ščipat...vem kako je to...sem se 1x sredi predavanja uzrla za predavateljem pa se nisem mogla več zravnat nazaj...me je hudič držal par dni...in veste kaj je najhuje...še riti si nisem na wc-u mogla sama obrista...grozaaaa....no je pomagala masaža z Maratonom...

Posadka...valda da smo pogrešali...

Iza...ima zadnje dni ene čudne popadke...spi cele dneve...ponoči pa se zbuja...pokašljuje...pa spet bi se dojila non stop...prav noro se oklepa dojke...nimam pojma kaj jo matra...mogoče se poslavlja od aktivnega cuzanja he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2739
19.10.2008 21:32:57   
resnično srečna
user posted image

iiiiiiiii tale je pa tkoooo lepa he he...

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
19.10.2008 21:33:25   
Jo@n
Srečka, da ni bil profesor preveč fejst, pa te je user posted image  štrafal?
OK, k resni temi: kje se pa dobi tale maraton? Lekarna?

Neposredna povezava do sporočila: 2741
19.10.2008 21:36:05   
lepa posadka
Komentarčki...

Ne vem katera že je omenjala v enem postu skripta... To mi je bilo pa zmeraj mim, da je to množinski samostalnik in, da se tako butasko sklanja. A ga zna katera pravilno sklanjat?

Bolezni v vrtcu... eni jih vse poberejo. Eni pa ne, tako da tega straha prehitro ne rabite imet. Če pa bo, se pač sproti boriš :-))) No, mi smo imeli dokaj enostavno - po kakšno virozo na leto. Seveda, pa smo pokasirali norice... celo jaz, ko sem bila noseča v tretje. HB ni bilo nič narobe. Me je pa PAZI pediatrinja full napaničarila... HB, da imam super G.

Roberta... super za stanovanje. Upam, da je sedaj OK poštimano od izvajalca. Pohištvo bo pa že. Pa super za Liama, izgleda res že pravi športnik :-))) Pa flaške in lončki... jaz tudi nikoli nisem imela pri hiški nobene na cucelj. Smo vedno prešalali na kozarec... ko pa nismo doma, pa sem imela en navaden lonček s kljunčkom... sem puncam kazala spomladi, ko smo šle v AUT. Pri nas se jih ne dobi - v Toysu so jih pa včasih imeli... po cca 5 EUR jih je bilo 5 kom (tudi niso polivali). Enostavni za pomivanje, ker npr. Aventovi mi gredo na živce z vsemi tistimi silikoni itd vmes, da komaj sčistiš.

Scorpio... pa SpeliG... čestitke otročkom za zobke. Pri nas pa še nič ne dogaja.

Ketrin... v petek sem se pa nate spomnila, pa brez zamere, če v prazno brcam. Sem pa pomisila, ko sem srečala eno kolegico, ki je nekoč sina peljala na bioresonanco. Je bila že čisto izmučena, ker mali ni nič spal, pa ves čas nekaj jokal ponoči in se prebujal po 10x na noč. So mu potem ugotovili, da je imel človeško glisto in se je potem zadeva 100% izboljšala. Te zanima? Ti zrihtam kontakt? Mogoče pa Kajo res kaj pesti in noče bit samo nočni čuvaj...? Pa brez zamere.

K&M... omenjaš, da ste imeli antibiotike. Ženske pogosto jamrajo, da imajo otroci ob antibiotikih tudi drisko... morda je tudi pri vas to povezano?
Sicer ti pa danes očitno ni bilo dolgčas :-)))

Evo... pa preverim, če je spet kaj novega. Pri Jabčku že vsi spijo?

Neposredna povezava do sporočila: 2742
19.10.2008 21:39:18   
lepa posadka
Ja, JOan... sem čist pozabla pokomentirat... upam, da je samo zaležanitis, hihihi. Pa, da bo kmal boljš... Evo... ti pošiljam eno škatlico čokoladic. Grenivko pa za kdaj drugič pršparaj....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2743
19.10.2008 21:41:12   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Srečka, da ni bil profesor preveč fejst, pa te je user posted image  štrafal?
OK, k resni temi: kje se pa dobi tale maraton? Lekarna?

jp...lekarna...pa tvoj predragi naj te fino zmasira..namenjen je športinikom za ogrevanje in ohlajanje mišice...po mojem, ti je kak živec malo vkleščilo...pa ti ga bo z masašo počasi spustilo...

user posted image je, ker ne smeš vzet kakega ketonala...ker potem bi mož lahko malo bolj grobo masiral...oz. pritisnil in te ne bi toliko bolelo...tko boš pa morala malo sado mazo uživati...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
19.10.2008 21:41:19   
lepa posadka
Srečka... a vaša IZa pa ponoči pokonci, kaj? Pa sem mislila, da bo Iza ves čas ostalal pri ta pridnih :-)))) Morda pa ima tudi ona kakšen zobek na vidiku? Ali pa je podnevi tako aktivna in si želi ponoči prinest notri tvoje pozornosti :-))

Mamiii, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
19.10.2008 21:42:17   
Jo@n
O, posadka, najs....
Grem kar na vroč kostanj user posted image .

Daj, še 8 postov ti manjka do zvezdice. Posadka, go, go!!!!

Roberta, čisto pozabila, čestitke za nov kobacalnik user posted image  in atletičarja. Kopalke sva pa potem dobila od kolegice, tako da je Jakob spodoben v bazenuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2746
19.10.2008 21:44:21   
trnuljčica
Sem že nazajuser posted image .
No sedaj sem rabila eno uro da sem prebrala 7 strani...
Petek: se res opravičujem... imela sem s sabo Srečkino telefonsko za user posted image po plavanju, ampak je MM doma pozabil dežno prevleko za voziček... Pa ravno zjutraj dež...Ostale dneve sem pa imela zapolnjene... Saj veste prijatelji, malo nočnega pohajanja... Ljubljančanke, a veste za RIVER HOUSE ob Ljubljanici? Toplo priporočam... Če ne pa za valentinovo... Vsaj na sladico zuser posted image ...

Zolika seveda se lahko zmenimo za srečanje v MB. Saj smo že 3 ( z K&M), pa celjanke... Pa kakšna odvisnica bi verjetno tudi od drugje prišla...user posted image
Kateri sedež od Romerja si kupila (duo ali tisti drugi- mislim da od Majček)... Naš bo dobil enega od teh dveh za novo leto, verjetno tistega od Majček z ISOFIXOM... Oba imasta odlični test... A to je redna cena v Nemčiji?... Malo razloži... Sicer imava dosti bonov, pa še 20 % popust v BC... Tako da bi naju prišel okoli 200 ojrov namesto 330.

Neposredna povezava do sporočila: 2747
19.10.2008 21:46:05   
lepa posadka
Ja, Joan, še dobro, da si me spomnila na zvezdice... sem čisto pozabila :-)))

Sicer pa pazi, da se ne boš preveč najedla kostanja in boš imela ponoči še tele težave: user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
19.10.2008 21:46:08   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Srečka... a vaša IZa pa ponoči pokonci, kaj? Pa sem mislila, da bo Iza ves čas ostalal pri ta pridnih :-)))) Morda pa ima tudi ona kakšen zobek na vidiku? Ali pa je podnevi tako aktivna in si želi ponoči prinest notri tvoje pozornosti :-))

Mamiii, user posted image

ma sploh ni pokonci...samo zbudi se...pa ziza..pa zaspi...ona...jaz pa ne morem ...ker kar rabim spet čas, da zaspim nazaj...tko da sem bolj kot sova okica zadnje čase...

sem pa danes uspela malo kuhinjo bolj očistiti...pa niti ni bila generalna...samo uvod v...he he...ker jaz sem res anti pospravljalni tip...očitno se je tja malo jeze nad nespanjem prelilo he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2749
19.10.2008 21:48:33   
lepa posadka
Sedaj mi je pa kar všeč, k mi ni treba nič kupit na temo takih in drugačnih stolčkov, medtem, ko sem vam bila v nosečnosti kar malo fovš, ko ste vse naštevale, kakšne cotke in druge mlanekosti ste nakupovala za prihajajoče dojenčke...

Sicer pa - kdaj ta teden srečanje? Moram poiskat vremensko napoved...

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?