2ursae
|
AJŠA IN TEVŽ, VSE NAJBOLJŠE IZVIRNO SPOROČILO: pingi 2ursae - ja, imaš prav, da nisem škorpijon. Sem pa le 3 dni čez (strelec) Pa nismo zagrenjene duše, ampak zgolj senzibilne in dojemljive a res , no, vidiš, jaz sem pa za rep še ujela škorpiona, imam rd 21.11., Bor ga je pa glih falil z 22.10. ... par ur kasneje, pa bi tud on bil scorpio. Bila sem v Lidlu, pa sem kar mal razočarana ... sem pol morala it še v Spar dopolnit zalogo . Nekaj stvari je cenejših, nekaj ne. Ni veliko izbire, npr. za zeleno papriko je v obeh štacunah pribl. ista cena (1,5 €), s tem da imajo v Sparu še rumeno, mal slabšo, ki je cenejša, jo pa moraš sam malo bolj natančno pogledat in prebrat, pa najdeš lepe kose. Tko da ... bom mal še ostala pri Sparu, ker žal nimam časa hodit v obe trgovini. Ehhhhhhh. KLAUDIJA, hvala, hvala za info, sem danes že kupila sestavine, za olje te bom pa res pocukala, ker je zelo drago . Najprej moram sprobat, če je namaz dober, ko bom pa rabila večje količine olja, ti pa javim.