Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 13:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mam cajta sam kako minutko, zato lepo prosim za vašo pomoč: - gremo v ponedeljek v toplice pa me zanima, kje bi kupila ta freudov obroč. Nya, a si ga ti imela? Plis help, tista ki ve. Kaj pa te pleničke, ki jih rabiš za v bazen? A obstajajo kake za enkratno uporabo? obroč - Baby center pleničke - DMove so najcenejše maš od 4-9kg Nya, najlepša hvala. Sem poslala in je že vse nakupu. Kako se je tebi obnesel ta obroč? To bi lahko vprašala že preden smo ga kupili, a ne? Naš je čist navdušen. Sam dejtge ga doma napihnit po navodilih, ker naš je puščal.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 14:08:08
|
|
|
|
lunca14
|
naya......ti,ki si internetni frikec,pa vse najdeš,pravkar brskam in iščem kako pametno internetno stran s ploščicami,bolj modernega videza..........pa mi ne rata,nič kaj pametnega najdt..........reši me ,rabim ploščice za kopalnico in hodnik.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 14:08:38
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice pogledala sem slikce, Lunca tvoji fantje so , pa Sabina je tud na najnovejši slikci ful fletna bravo vsem za supre spanje , za tiste k se pa še zbujate da čim prej tud vi prespite noč vidm da je dons en zaspan dan in vsi naši cukrčki ful spijo mi smo mel dons P, pa bi kmal zaspal dobr da se je oči zbudi in da mamo do ZD sam 5 min z avtom. Naj novejše mere od Jaka so 7380g in 66cm, dobu je pikico ki ga je čist zmatrala in skoz spi. P je rekla da naj ga počasi z mlečnimi kašicami navajamo na žličo da o gosti hrani bova pa drugič dabatirali, do nslednjega preglede ki bo 8.12. se mi samo dojimo. kaja in nya sem vama poslala zs z podatki za seznam zdej grem pa likat pa cune zlagat jih mam spet celo goro. Je včeri reku a nisi glih kar vse zlikala pa jih maš spet ful, a jih ni nikol konc. Ne morm verjet da je opazu, mogoče se pa še čudež zgodi pa bo začel likat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 14:08:50
|
|
|
|
Tina 28
|
no jaz tud pohvalim ta obroč...sem ga kupla kar preko mamine čvekalnice...rabljenega. Smo ga sprobali in je fajn! Mene pa že pošteno zanima, kaj je ta facebook, ker jaz pojma nimam in ne najdem sploh nobenih setings,... ? NA POMOČ
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 14:40:33
|
|
|
|
mtinca1
|
lunca - tvoji nagajivčki so !!! Pri nas je tudi tako turobno deževno vreme, ampak nič pozitivno ne vpliva na dnevno spanje. Sem pogledala video od Lily - bolj pametna je od mene ! nekateri malčki so pa res pravi mali geniji in še na tak kjut način.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 14:50:31
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mam cajta sam kako minutko, zato lepo prosim za vašo pomoč: - gremo v ponedeljek v toplice pa me zanima, kje bi kupila ta freudov obroč. Nya, a si ga ti imela? Plis help, tista ki ve. Kaj pa te pleničke, ki jih rabiš za v bazen? A obstajajo kake za enkratno uporabo? obroč - Baby center pleničke - DMove so najcenejše maš od 4-9kg Nya, najlepša hvala. Sem poslala in je že vse nakupu. Kako se je tebi obnesel ta obroč? To bi lahko vprašala že preden smo ga kupili, a ne? Babysolza, kam pa greste v toplice? Mi gremo pa v nedeljo, v Čatež. Lunca14 - kakšne cukrčke maš . Maju se pa vid po očkah da je nabrit . Mal pa morajo bit, saj veš da jih maš, pa da so zdravi. Ti pa res samo še ena princeska manjka . Drugač pa tako, kot ti je že Tina28 napisala, res prav izžarevaš pozitivno energijo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 14:51:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mene pa že pošteno zanima, kaj je ta facebook, ker jaz pojma nimam in ne najdem sploh nobenih setings,... ? NA POMOČ Tina, še ena nevednica se ti pridružuje , jaz tud pojma nimam o tem.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 15:01:42
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Mene pa že pošteno zanima, kaj je ta facebook, ker jaz pojma nimam in ne najdem sploh nobenih setings,... ? NA POMOČ Tina, še ena nevednica se ti pridružuje , jaz tud pojma nimam o tem. Upam,da ne bom v temo brcnia,ampak še ena nova klepetalnica,kjer lahko čvekaš in čvekaš,pa fotkr gor nalagaš,pa video...........upam,da je prav,ker drugače
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 15:04:42
|
|
|
|
RMRM
|
lunca hvala, si me mal razsvetlila, tolk je govora o tem, jaz pa .
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 15:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo pa čisto iz ritma ven padli pa že cel teden skor vsako budno minuto sam jok in jok in jok...prej je blo ok,ko smo pili sam mlekeca pa jedli na vsake tri ure,zdej pa jemo na 4 ure in še en obrok GH-danes smo nadomestili obrok...in se pozna ker prej je hodil po vsakem obroku spat zdej je pa predolgo za čakat 4 ure pa je zaspan in si mane očke in ga nesem spat,pa spi 20min...in tko že cel tedn...zdej spi,pol pa spet jok jok jok jok...čist tresem se že resno
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 15:10:51
|
|
|
|
mtinca1
|
tukaj sem še ena, ki ni na facebooku, pa pametuje: mislim, da moraš najprej naredit kot npr. svojo stran- predstavitev sebe, pa opišeš kaj počneš, pa hobiji, pa kaka tvoja fotka, potem pa kot je lunca opisala..... no, in tiste ki jih označiš za svoje prijatelje imajo potem dostop do vseh teh podatkov na tvoji strani. upam, da nisem preveč mimo napisala. me bodo tiste popravile, ki so že na facebooku.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 15:14:21
|
|
|
|
mtinca1
|
taanikaa - želim ti čuuuudovit dan jutri. ! upam, da se boš še pogavarjala z mano pojutrijšnjem, tukaj še ena koruznica, namreč.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 15:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 taanikaa - želim ti čuuuudovit dan jutri. ! upam, da se boš še pogavarjala z mano pojutrijšnjem, tukaj še ena koruznica, namreč. hehehe,če boš pridna
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 15:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se bo še katera prijavila na facebook, naj sporoči, da jo bom dala med prijatelje
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 16:00:43
|
|
|
|
slovenka
|
jaz sem na facebooku nekje eno leto in mi je kar fajn. Začeli smo na eni poletni šoli, kjer smo vsi člani ustvarili skupino, potem pa so me drugi ljudje našli tam gor, tako da sedaj občasno pogledam gor. Je kar priročno - slikice je lažje dajat gor in dol kot na RR, pa lahko objaviš kar nekaj javno (na wall) ali pa pošlješ zasebno sporočilo... pa po iskalniku si lahko kar izmisliš nekoga in probaš po imenu, ali je gor itd. Je pa res, da mu najprej pošlješ mail, s katerim te potrdi za prijatelja... Meni je kar fajn, čeprav ne zanimajo pa me razna povabila na ne vem kake dogodke... to kar ignoriram... Če me katera hoče za 'friendico' na FB, mi naj kar pošlje ZS in pošljem svoje pravo ime :) Saj ne delam nič sramotnega na netu :)
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 16:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka sem ti poslala prošnjo za prijateljstvo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 16:53:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
slovenka, jaz tudi
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 16:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se pa ne da tam viset, iskreno povedano. Ok, danes sem itak bolj ali manj v cunjah. Menjam Sari garderobo, večje številke. Smo že počasi na 74.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 17:12:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca, ti maš pa ravno take smrkce kot jaz. posteljnino mislim.Sigurno je bila še od tebe. Jaz imam še spalno vrečo tako. Sta ble 2, pa je moja mami eno dala očitu za v garažo kot cunje.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 17:12:20
|
|
|
|
lunca14
|
spet mate vabila
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 17:14:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lunca, ti maš pa ravno take smrkce kot jaz. posteljnino mislim.Sigurno je bila še od tebe. Jaz imam še spalno vrečo tako. Sta ble 2, pa je moja mami eno dala očitu za v garažo kot cunje. smrkci ......od mojih nečakov
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 17:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Luštni ste,
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 17:22:46
|
|
|
|
lunca14
|
še tri poste,pa dobim zvezdico
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 17:31:04
|
|
|
|
mtinca1
|
spet mate vabila jaz ga pa nimam . mi pa danes praznujemo - 4. mesece!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 17.10.2008 17:37:52
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 spet mate vabila jaz ga pa nimam . mi pa danes praznujemo - 4. mesece! Ja,pa,maš ...............pa vse naj,naj za 4 mesece
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?