|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
17.10.2008 13:59:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mam cajta sam kako minutko, zato lepo prosim za vašo pomoč:
- gremo v ponedeljek v toplice pa me zanima, kje bi kupila ta freudov obroč. Nya, a si ga ti imela? Plis help, tista ki ve. Kaj pa te pleničke, ki jih rabiš za v bazen? A obstajajo kake za enkratno uporabo?

obroč - Baby center
pleničke - DMove so najcenejše maš od 4-9kg

Nya, najlepša hvala. Sem poslala user posted image  in je že vse nakupu. user posted image user posted image user posted image
Kako se je tebi obnesel ta obroč? To bi lahko vprašala že preden smo ga kupili, a ne? user posted image user posted image

Naš je čist navdušen. Sam dejtge ga doma napihnit po navodilih, ker naš je puščal.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.10.2008 14:08:08   
lunca14
naya......ti,ki si internetni frikec,pa vse najdeš,pravkar brskam in iščem kako pametno internetno stran s ploščicami,bolj modernega videza..........pa mi ne rata,nič kaj pametnega najdt..........reši meuser posted image ,rabim ploščice za kopalnico in hodnik.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.10.2008 14:08:38   
anaj22
ojla mamice

pogledala sem slikce, Lunca tvoji fantje so user posted image , pa Sabina je tud na najnovejši slikci ful fletna
bravo vsem za supre spanje user posted image , za tiste k se pa še zbujate  user posted image user posted image  da čim prej tud vi prespite noč

vidm da je dons en zaspan dan in vsi naši cukrčki ful spijo

mi smo mel dons P, pa bi kmal zaspal dobr da se je oči zbudi in da mamo do ZD sam 5 min z avtom.  Naj novejše mere od Jaka so 7380g in 66cm, dobu je pikico ki ga je čist zmatrala in skoz spi. P je rekla da naj ga počasi z mlečnimi kašicami navajamo na žličo da o gosti hrani bova pa drugič dabatirali, do nslednjega preglede ki  bo 8.12. se mi samo dojimo.

kaja in nya sem vama poslala zs z podatki za seznam

zdej grem pa likat pa cune zlagat jih mam spet celo goro. Je user posted image  včeri reku a nisi glih kar vse zlikala pa jih maš spet ful, a jih ni nikol konc. Ne morm verjet da je opazu, mogoče se pa še čudež zgodi pa bo začel likat user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.10.2008 14:08:50   
Tina 28
no jaz tud pohvalim ta obroč...sem ga kupla kar preko mamine čvekalnice...rabljenega. Smo ga sprobali in je fajn!

Mene pa že pošteno zanima, kaj je ta facebook, ker jaz pojma nimam in ne najdem sploh nobenih setings,...user posted image ?

NA POMOČ

Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.10.2008 14:40:33   
mtinca1
lunca - tvoji nagajivčki so user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!!

Pri nas je tudi tako turobno deževno vreme, ampak nič pozitivno ne vpliva na dnevno spanje.

Sem pogledala video od Lily - bolj pametna je od mene user posted image ! nekateri malčki so pa res pravi mali geniji in še na tak kjut način.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.10.2008 14:50:31   
RMRM

Mam cajta sam kako minutko, zato lepo prosim za vašo pomoč:
- gremo v ponedeljek v toplice pa me zanima, kje bi kupila ta freudov obroč. Nya, a si ga ti imela? Plis help, tista ki ve. Kaj pa te pleničke, ki jih rabiš za v bazen? A obstajajo kake za enkratno uporabo?

obroč - Baby center
pleničke - DMove so najcenejše maš od 4-9kg

Nya, najlepša hvala. Sem poslala user posted image  in je že vse nakupu. user posted image user posted image user posted image
Kako se je tebi obnesel ta obroč? To bi lahko vprašala že preden smo ga kupili, a ne? user posted image user posted image

Babysolza, kam pa greste v toplice? Mi gremo pa v nedeljo, v Čatež.

Lunca14 - kakšne cukrčke mašuser posted image user posted image user posted image . Maju se pa vid po očkah da je nabrituser posted image user posted image . Mal pa morajo bit, saj veš da jih maš, pa da so zdravi.user posted image user posted image  Ti pa res samo še ena princeska manjkauser posted image . Drugač pa tako, kot ti je že Tina28 napisala, res prav izžarevaš pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3906
17.10.2008 14:51:49   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Mene pa že pošteno zanima, kaj je ta facebook, ker jaz pojma nimam in ne najdem sploh nobenih setings,...user posted image ?

NA POMOČ

Tina, še ena nevednica se ti pridružujeuser posted image user posted image , jaz tud pojma nimam o tem.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
17.10.2008 15:01:42   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

NA POMOČ

Tina, še ena nevednica se ti pridružujeuser posted image user posted image , jaz tud pojma nimam o tem.

Upam,da ne bom v temo brcnia,ampak še ena nova klepetalnica,kjer lahko čvekaš in čvekaš,pa fotkr gor nalagaš,pa video...........upam,da je prav,ker drugačeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
17.10.2008 15:04:42   
RMRM
lunca hvala, si me mal razsvetlila, tolk je govora o tem, jaz pauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
17.10.2008 15:07:02   
Anonimen
mi smo pa čisto iz ritma ven padli pa že cel teden skor vsako budno minuto sam jok in jok in jok...prej je blo ok,ko smo pili sam mlekeca pa jedli na vsake tri ure,zdej pa jemo na 4 ure in še en obrok GH-danes smo nadomestili obrok...in se pozna ker prej je hodil po vsakem obroku spat zdej je pa predolgo za čakat 4 ure pa je zaspan in si mane očke in ga nesem spat,pa spi 20min...in tko že cel tedn...zdej spi,pol pa spet jok jok jok jok...čist tresem se že resno

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
17.10.2008 15:10:51   
mtinca1
tukaj sem še ena, ki ni na facebooku, pa pametuje:
mislim, da moraš najprej naredit kot npr. svojo stran- predstavitev sebe, pa opišeš kaj počneš, pa hobiji, pa kaka tvoja fotka, potem pa kot je lunca opisala.....  no, in tiste ki jih označiš za svoje prijatelje imajo potem dostop do vseh teh podatkov na tvoji strani. upam, da nisem preveč mimo napisala. me bodo tiste popravile, ki so že na facebooku.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
17.10.2008 15:14:21   
mtinca1
taanikaa - želim ti čuuuudovit dan jutri. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !
upam, da se boš še pogavarjala z mano pojutrijšnjem, tukaj še ena koruznica, namreč.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
17.10.2008 15:29:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

taanikaa - želim ti čuuuudovit dan jutri. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !
upam, da se boš še pogavarjala z mano pojutrijšnjem, tukaj še ena koruznica, namreč.

hehehe,če boš pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
17.10.2008 15:35:04   
Anonimen
Če se bo še katera prijavila na facebook, naj sporoči, da jo bom dala med prijateljeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
17.10.2008 16:00:43   
slovenka
jaz sem na facebooku nekje eno leto in mi je kar fajn. Začeli smo na eni poletni šoli, kjer smo vsi člani ustvarili skupino, potem pa so me drugi ljudje našli tam gor, tako da sedaj občasno pogledam gor. Je kar priročno - slikice je lažje dajat gor in dol kot na RR, pa lahko objaviš kar nekaj javno (na wall) ali pa pošlješ zasebno sporočilo... pa po iskalniku si lahko kar izmisliš nekoga in probaš po imenu, ali je gor itd. Je pa res, da mu najprej pošlješ mail, s katerim te potrdi za prijatelja... Meni je kar fajn, čeprav ne zanimajo pa me razna povabila na ne vem kake dogodke... to kar ignoriram... Če me katera hoče za 'friendico' na FB, mi naj kar pošlje ZS in pošljem svoje pravo ime :) Saj ne delam nič sramotnega na netu :)

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
17.10.2008 16:47:16   
Anonimen
slovenka sem ti poslala prošnjo za prijateljstvouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3916
17.10.2008 16:53:54   
*Mojca*
slovenka, jaz tudi user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
17.10.2008 16:58:54   
Anonimen
Men se pa ne da tam viset, iskreno povedano.user posted image Ok, danes sem itak bolj ali manj v cunjah. Menjam Sari garderobo, večje številke. Smo že počasi na 74.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
17.10.2008 17:12:14   
Anonimen
Lunca, ti maš pa ravno take smrkce kot jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image posteljnino mislim.Sigurno je bila še od tebe.user posted image   Jaz imam še spalno vrečo tako. Sta ble 2, pa je moja mami eno dala očitu za v garažo kot cunje.user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
17.10.2008 17:12:20   
lunca14
user posted image user posted image spet mate vabilauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
17.10.2008 17:14:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lunca, ti maš pa ravno take smrkce kot jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image posteljnino mislim.Sigurno je bila še od tebe.user posted image   Jaz imam še spalno vrečo tako. Sta ble 2, pa je moja mami eno dala očitu za v garažo kot cunje.user posted image user posted image  user posted image

smrkciuser posted image user posted image user posted image ......od mojih nečakovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
17.10.2008 17:21:33   
Anonimen
Luštni ste, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
17.10.2008 17:22:46   
lunca14
še tri poste,pa dobim zvezdicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
17.10.2008 17:31:04   
mtinca1
spet mate vabila

jaz ga pa nimam user posted image  .

mi pa danes praznujemo - 4. mesece!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
17.10.2008 17:37:52   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

spet mate vabila

jaz ga pa nimam user posted image  .

mi pa danes praznujemo - 4. mesece!

Ja,pa,mašuser posted image ...............pa vse naj,naj za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?