|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
16.10.2008 11:20:18   
Menčy
[user posted image user posted image zdaj se pa res že množimo !!!

Dobrodošli voni in seveda Muklla . Torej - kdaj se dobimo na kafetu???? Zdaj nas je že za en avtobus user posted image !

PIKICA! - seveda, te poznam. Oh, hvala za vse vspodbudne besede user posted image  , zelo si mi pomAgala in me "privzdignila", da sem bolj korajžno stopila v "boj" za malim - velikim Tobijem
Vidim, da si ezlo pridna in pripravljaš ozimnico za svojo družinico. Upam, da se kdaj kje vidimo in pokofetkamo. A živite že v novi hišici?

SAYURI- kako kaj pikice?

SMRKA - blagor, ker imaš vse na dosegu, mi pa še enga "orng" zdravstvenega doma nimamo, hočmo jit h dohtarju pa jih ni user posted image  nikol takrat, ko bi jih najbolj potreboval.

DULČI - je drugi del copatk že priromal ?                - lušne slike-

user posted image  oh hotela sem se malo razpisati, saj se kar bolje počutim, mi ni več tak user posted image .
Ampak Mali čmrlj je očitno  lačen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.10.2008 11:38:42   
dulcinea
Ojej.. kar na drugo stran nas je vrglo. Zdaj nas je pa res že veliko.

Menčy copatk - drugi del - ni še. Prosila pa bi, če mi lahko na ZS pošlješ tvojo tel.št, da te bomo našli, ko bom prinesla robo dol.

Tle se bo pa glihkar vscalo. Morm it cunje ven pobrat.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 652
16.10.2008 11:47:44   
Voni
Punce živijo,

no vidim, da bom kar vsak dan tle malo prišla pogledat, tako vsaj kaj zvem kaj se v Ribnici kaj dogaja. Ja sicer smo še malo premladi, da bi šli na kake urice, bomo pa sigurno kdaj uleteli na igrišče v vrtec, samo ne vem kako se nam bo to izšlo, saj domov pridemo šele po 16. uri.

Vidim, da me Mukla in pikica** poznata, jaz pa nimam pojma kdo sta, pikica** me celo na obisk vabi. Boš mogla bit malo bolj natančna, da se ne bom kam drugam povabila user posted image .  Tija itak hoče biti povsod drugod, samo doma ne, samo da je družba in je ok. Punca dajta povedat kdo sta, da bom vedla, saj vesta babji firbecuser posted image .
Nasy, ja tudi jaz sem iz PT, sem prebrala, da si tudi ti, samo te ne poznam. Me boš spoznala, ko bova s Tijo na sprehodu, ko bom "vpila", da naj me počaka, ali vsaj da roko. Ona hoča vse po svoje in niti pod razno se me ne bi držala.

Ko že debatirate o plavanju, midve s Tijo sva hodile v Atlantis v LJ in sva bile super zadovoljne. Majhne skupine, super učitelj, Tija je ful uživala. Terminov imajo več, tudi popoldanske. Poglejte na http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=218&Itemid=160
Je pa fajn, ko vse tam dobiš, ne rabiš freda (čeprav ga mi vseeno imamo), nabaviš samo plavalne plenice, ne rabiš neoprenskih. Učitelj vsako uro slika, tako da na koncu dobiš tudi cd s slikami s plavanja. Meni je bilo všeč. Če katero še kaj zanima, naj vpraša.

Aja, pikica** bom danes ugotovila kdo si, saj se pri frizerju vidiva. Me firbec matrauser posted image

Ostale pa, povejte kdaj bi se dobile na kakšni kavici, da se spoznamo. Pa računajte na popoldanski termin, po 17. uri...

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
16.10.2008 12:44:31   
dulcinea
Punce, točno čez en teden pridem domov. Dajmo se že zdaj pofočkat, če je katera za pijačo. Da ne bo pol spet klepetka zamudila...

Torej, četrtek, 23.10. ob kateri uri? Men je vseeno, edino ob 10h imam Raida. Pa ne vem, kako se kaj pri njemu čaka, al ja kaj točen al kako... 

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Voni)
Neposredna povezava do sporočila: 654
16.10.2008 13:30:05   
sayuri
Pa sta jih dobila še dvojčka: NORICE user posted image  Jah no, saj sem pričakovala. DAnes je 12 dan Filipovih noric, ki so se že krasno osušile. Zjutraj pri previjanju sem najprej pri Lovru opazila nekaj pikic, nato še pri Zari. Potem sem pa vse tri trogala k dohtarju user posted image . Me v začetku skor niso hotli vzet v sprejemnici, ko sem klicalauser posted image - pediatrinja je na bolniški, nadomestna zdravnica je imela pa sistematski s šolarji. PA sem bla kar tečna user posted image . Mislim...kako naj človek gleda te majhne čmrlje, ko jih srbi user posted image . Potem sem pa direkt zdravnico klicala in je rekla, najt akoj pridem. Ok. Zrihtam ta maladva, grem ven in šok. TA VELIKEGA AVTA NIKJERuser posted image   user posted image user posted image  V ta malega ni šans, da spravim 2 lupinci in še Filipa user posted image . Sem user posted image user posted image  samo preložila v voziček, vmes preklela moža user posted image , ker mi je ta velik avto vzeluser posted image  in potem smo končno odrinili. Še dobro, da mam ZD 500m stran.  Saj nas je še Naty vidla, ko smo trogali proti domu user posted image user posted image user posted image

Zdaj smo končno doma, dobila sta kapljice Fenistil, sita sta in zaspala sta. Je blo pa fajn, da smo bili vsaj malo zunaj dopoldne. Zdajle kar nekam črno postaja vse skupaj. user posted image  

Zdaj dokončno krst v nedeljo odpade user posted image . Bomo pa novembra krstili. user posted image  Grem brat, kaj ste načvekale. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 655
16.10.2008 14:12:59   
Anonimen
No takole. Mi2 sva iz sprehoda, imava pa danes dan krčev user posted image . Bošček mali, jo filam z Antiflatom, pa koroškimi kapljicami.. Pa tudi to bo minilo. V primerjavi z včeraj nisem danes nič naredila. Cel kup plenic čaka na likanje, se kdo javi za to opravilo? user posted image  Pri nas gre to kot po tekočem traku- bruhamo non stop, pa široko povijamo, in to celo 2 plenici user posted image , je bošček kot v gipsu. Upam, da se do naslednje kontrole to popravi.

Menčy- Lepo to, da sem ti pomagala preden si šla v porodno sobo. Z veseljem!! Ko sem te videla bogo revico vso prestrašeno, sem ti itak rekla vzemi EA, in si jo, a ne? Sem se pozanimala kasneje user posted image . Ja, ozimnico z veseljem pripravljam-zaradi otrok, sploh zaradi male pikice, bom vsaj vedla kaj bo pojedla, iz domačega vrta.
Kavica? Z veseljem, pa saj vidim da jih je že par za. V novi hiši že živimo in je prav luštno, se počutim kot da sem na dopustu user posted image .

Sayuri- pa še včeraj sem ti rekla da Zara in Lovro ne bosta dobila noric. Uff, pa po eni strani je bolje, saj manjši otroci to še lažje prenašajo. Vsaj kakor sem videla od kolegice 4-mesečno dojenčico, čisto nič ji ni bilo, brez vročine, pa  še praskat se ni znala user posted image . Si ta prav predstavljam.. ko si zagledala da ni avta. Upam, da ni Filip slišal tvojih besed user posted image user posted image user posted image , majhni pikici pa itak še ne vesta za kaj gre user posted image .

Voni-user posted image user posted image user posted image  Prav uživam. Sem zlobna a? user posted image Počakaj do popoldan. Sem bila pa 100% prepričana da boš vedela kdo sem. Kdaj pa imaš frizerja?

Dulcinea-tudi jaz se pofočkam za četrtek, seveda če ne pride kaj vmes. Predlagam,da se zmenimo za po 17-ti uri, da bo lahko še Voni prišla.  Kaj pa druge mislite?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
16.10.2008 20:28:42   
Nasy
Sayuri, danes mi pa ne rečt, da me nisi vidlauser posted image Super, da boste šli plavatuser posted image vi boste pa kr vsi mogli it, kajne?
Klepetka, spet sva se tako srečaliuser posted image če se bi zmenili..saj vešuser posted image no, pa sta naši princeski začeli s komunikacijouser posted image A je vaša popoldan kaj spala? Naše je 2 uri, a sem mogla zraven bit..no, sej za enih 20 minut me je pa res zmanjkalo.
Dulči, kaj je s tabo? Čakava na tečaj iz paypala, zdej avtozic Maši kupujemouser posted image

Ma kaj se bomo jutri vse pri Karmen friziraleuser posted image jaz sem z Mašo ob enih naročena, se bova obe strigli. je pa res fajn, faca tale frizerka, ji jezik letiuser posted image ta mali dve pa sta tudi faci, k mami, nič ju ni sram, mislim tko, ne v slabem smislu.

Joj, kako piha, k na burji smo tle gor, si mislim, da sem doma..no, saj sem domauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
16.10.2008 20:39:11   
Nasy
matr, sm štor..brala sem samo prejšnjo stran...vmes hodim malo gledat, k se uspava in godrnja v posteljici, pol pa sem tle na pol. Kavica, samo rečte..jst sem doma, tako da ni problema. Fino bi blo, da malo na vreme gledamo, da bova medve kr z vozičkom prišli, mala itak nč ne protestira, če je že tema zunaj, itak so ji lučke zanimiveuser posted image

Sayuri, upam, da bosta mala dobro prenesla, najboljše, da pridemo na obisk, da se še mi nalezemo, da bo pol mir. Ej, sej počas boš lahko računala toleuser posted image Dulči bi tudi norice, kajne?user posted image

Voni, nisem še nč slišala kakega kričanjauser posted image če bom, ti pa pomahamuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 658
16.10.2008 21:02:04   
klepetka
čer,

kavica drug teden ; jaz sem "ZA".MI je pa načeloma vseen okdaj. SE bom prilagodila večini.

nasy, pa saj ne moreš verjet; veš ko em rekla da bo op. ziher spla 2 uri;ja figo -20 min in konec, tako d a  danes ni bla cela ura spanca čez cel dan.TEmu primerno je bilo t ud njeno razpoloženje.Pa user posted image  Maša, kje potegnila en res dolg spanec.

In ja, če bi  se  zmenile, se ne bi tako  srečale user posted image .In to že drugič.Super. Punci sta pa zanimivo    komunicirali prav  po svojeuser posted image

sayuri, upam bosta   L  &Z kar se da dobro prenašala pikice. O naročanju v ZD pa se raje vzdržim komentarjauser posted image

lep večer

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 659
16.10.2008 21:04:19   
Anonimen
Ekola. Jest imam zdaj novo frizuro. Me ves popoldan ni bilo doma user posted image . Sva se srečali z Voni. Jo je bilo prav lepo videt, zdaj sva obe lepi user posted image . Jaz sem potem še pometla svoje in Vonine lase, potem pa sva šle s Karmen še na drink. In zdaj sem doma user posted image . Otroke sem danes kar možu prepustila user posted image , sem pa vmes dobila njegov sms : "mater kolk cajta to traja, ne bi bil ženska." user posted image user posted image user posted image

Sayuri- je šel Filip na pravljične urice? Lana že spi, ker sem tako pozna, pa je nisem mogla zaslišat user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
16.10.2008 21:15:39   
Nasy
Klepetka, jao, kaj resuser posted image Bo pa ponoč kaj bolj spala. Naša se je zdejle matrala zaspat, pa ni protestirala, zgleda, da se počasi navaja zaspat sama v posteljici..no, pustmo to, da jo je treba it 1 ali 2x obrnit, ker gospodična dela obrate v posteljici in ko se znajde na rokah, začne jokat, tako pač ne gre spatuser posted image

Pikica, Voni, lepo, da sta sfrizirani, jutri pa še jaz, matr, pol RR pri Karmen na friziranjuuser posted image

Lpo nočko vsem!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
16.10.2008 21:16:56   
Nasy
Aja, pikica, dobr smsuser posted image jst ponavad dobim tudi kakega, pa še kak MMs, kaj dela naša pupa, pa še kak komentar v stilu, mami, pridi lepauser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 662
16.10.2008 21:40:25   
Anonimen
Moja punčka je bila danes tudi bolj boga. Ves dan je bolj jokala kot ne, so jo mučili krči, spala bolj malo oz.malo dremala. Zdaj je pa že ob pol sedmih "dol padla", nič skopana, nič previta, oblečena v trenerki user posted image user posted image user posted image . In tole ni prvič. Ponoči se bo zihr zbudila. Pa kakat ne more spet user posted image .

Ja, sms-ji user posted image . Je možek vse poštimal, otroke, pa še plenice zlikal, zgleda, da moram večkat od doma user posted image user posted image user posted image . No, pa saj v planu je kar nekaj izhodov, jutri zvečer naslednji, gremo ženske malo ven, v soboto me čaka shopping v Ljubljani, si ga bom kar sama privoščila, imam najbolj mir user posted image .

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
16.10.2008 22:29:45   
smrka
o maj gat kolk ste tega natolkle, saj ne sfolgam vseh teh litanij prebratuser posted image user posted image ... morem si kar vzet ene pol ure cajta da vse precekiram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.10.2008 22:38:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

o maj gat kolk ste tega natolkle, saj ne sfolgam vseh teh litanij prebratuser posted image user posted image ... morem si kar vzet ene pol ure cajta da vse precekiram user posted image

A ne de smo bile pridne? Jest pa ne sfolgam več hišnih opravil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
17.10.2008 8:03:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Sayuri- je šel Filip na pravljične urice? Lana že spi, ker sem tako pozna, pa je nisem mogla zaslišat user posted image

Ne, ni šel. Pri na sje cela štala. Saj...ko ima hudič malde..... Moj preljubi može je tudi dobil norice user posted image user posted image user posted image  Tko da si lahko predstavljate, kako je tole pri nas.

Kdor želi norice, naj kar pride....jih imamo za izvoz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.10.2008 8:43:05   
dulcinea
Sayuri, zdele sem se pa fajn narežala. Jst bi prec prišla iskat (user posted image ), sam se mi zdi, da bo malo prepozno do četrtka.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.10.2008 12:25:50   
smrka
Sayuri drzim pesti da bo tvoje ljubcke male in dragega cim manj srbelo, sicer pa njega lahko se ti mal popraskasuser posted image . Skoda ker me ni v blizini bi prisla prevzet mal noric na mojo bejbo.
Klepetka pridem verjetno za bozic, z avtobusom. Sam nisem se narocila karte, ker se mal premisljujem kako bo Adriana prenesla to 17 ursko vozno na avtobusu... Z avtom je drugace ko gres... avtobus je le avtobus.. nevem... se mal tuhtam user posted image user posted image
Dulci na cvekanju v tri dni, nevidim tvojga komentarja na mojo temo o tisti masini user posted image pise da si pisala komentar sam ni ga videt... a ni to hecn?

Danes sva sama z mojim dedcam, A. bo sla k noni... uf.. bo prazno danes v stnovanju. Bova pa za vecerjo mal ob sveckah imela mesni fondi, pol bova pa gledala film, pred tem se bova pa igrala z XBOX-om... user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.10.2008 13:57:35   
dulcinea
Smrka, sem napisala, da naj ti domači kupjo tuki za RD, ki bo kmal. Pa mi je vseskupaj zbrisalo. Sicer piše, da je zadnji odgovor moj, ampak v sporočilu pa ni vidno.

V glavnem, mi2 sva se odločila, da prideva za vikend domov. Nasy in Andrej77, mogoče se kaj vidmo...

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.10.2008 15:05:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ne, ni šel. Pri na sje cela štala. Saj...ko ima hudič malde..... Moj preljubi može je tudi dobil norice user posted image user posted image user posted image  Tko da si lahko predstavljate, kako je tole pri nas.

Kdor želi norice, naj kar pride....jih imamo za izvoz user posted image

A res?? Tele norice so pa res nore. Lepo se imejte in naj vas ne srbi preveč.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
17.10.2008 15:06:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Pikica, Voni, lepo, da sta sfrizirani, jutri pa še jaz, matr, pol RR pri Karmen na friziranjuuser posted image  

No Nasy, kakšna je frizura? user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
17.10.2008 16:52:52   
sonjah
Pozdravljene!
sem si morala kar par ur vzeti, da sem vse prebralauser posted image tko ste bile aktivneuser posted image .Meni je dopust, planiran za ta teden, odpadeluser posted image . sem jezna ko user posted image user posted image .berem, da je par "novih". no, jaz si ne delam sivih las, kdo ste, ker vas itak ne poznamuser posted image user posted image user posted image .
Sayuri ti pa le merkaj na možička, ker so norice za odrasle lahko tudi življensko nevarneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.10.2008 17:38:13   
Nasy
Sooonjaaahkončno smo te priklicale! Smo te prav pogrešale, veš! Sej jst tud ne poznam drugih, kakor te, k smo se najdle žeampak bo cajt, da spoznam še ostale, kajne!

Mene je prej tudi zbrisalo, saj ne vem več, kqaj sem hotla napisat..

Dulči, lahko, v nedeljo? Jutri  je Andrej v službi cel dan, tako da bi blo v nedeljo super! No, sporočta!

Frizure je OKše našo bejbo smo ošišali, je bla kr pridna, ni jokala, s Karmen sta se kr lepo ujelile malo jo je bilo treba zamotit, ker ona bi rada vidla, kaj se dogaja in kaj delajo po njeni glavipa toliko vsega zanimivega je bilo, tudi jedli smo v frizer. salonuše dobr, da ni blo treba previjat. Jo je striženje tako zmatralo, da je 2 uri spala..pa brez mene

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.10.2008 17:42:27   
Nasy
 Bom raje tako, v delih pisala, k me ven meče

sayuri
, joj, ti pa maš zdej dela kaj..boga..se že vsi praskate? Ma kolk cajta to sploh traja?  A vi začnete januarja s plavanjem? Boste imeli pa res pestro! Sej bosta kr oba mogla it, da bosta z obema čmrljema plavala, a ne?

Punce, kje se pa dobimo, kam ste mislile it? Zdej ni več Ceneta, tam je blo fino..

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.10.2008 22:02:43   
dulcinea
Nasy, lahko v nedeljo.

Sonjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Pa kje si ti? Se nč ne javiš več. ne tle ne tam. No, sam da si še živa. Ne sekiraj se zaradi dopusta, ga imaš pa prišparanga. Bo pa drugič luštno.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......