|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 14:02:08   
baci
user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.10.2008 14:03:14   
baci
tako sedaj pa grem

se zvečer beremo

lepo se imejte,ter naj vam bo lepše ko meni

lp Dita

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
17.10.2008 14:13:07   
mismis
user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 17.10.
womanpolice - UZ
Jazzz27 - ET
Miška73 - UZ + stopka

Nedelja, 19.10.
Lana08- ET 
Anci Banci - UZ
Gigi1 - UZ
Mlinčka - UZ
Miška73 - punkcija
womanpolice - UZ

Ponedeljek, 20.10
anna1 - UZ
Kalina - ET

Sreda, 22.10

mateja_goljev - UZ
Lučka25 - UZ

Četrtek, 23.10
netka34 - UZ

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 20.10.
mojsonček - UZ

Sreda, 22.10.
Shuka - pregled
Stijan - UZ

Četrtek, 23.10.
 Bozza - UZ

Petek, 24.10.
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ
Nokes - morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 27.11.
Dakec - pregled

OBJEMČKOMETER
     user posted image            Ozone           user posted image               
user posted image             GITA14     user posted image        
user posted image                   Obayifo     user posted image     
user posted image            Pika74    user posted image
user posted image      bbpikica   user posted image
user posted image      Nikita***    user posted image
user posted image    Reni70    user posted image

user posted image      user posted image    T R E P E T A L K E    user posted image     user posted image
(beri TESTI)

Gospodarica greje  user posted image test 19.10.2008
Zarja greje   user posted image user posted image test 20.10.2008
Sabsa greje   user posted image test 21.10.2008
zup2 greje   user posted image user posted image test 23.10.2008
Kajsica greje    user posted image user posted image test 27.10.2008
Paddy greje    user posted image test 27.10.2008

user posted image

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Paddy (2.ICSI, MB, ET 12.10.)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • gospodarica (2. IVF, dr. Reš)
  • Serendipity (1.ICSI, MB, dr. Gavrić, 17.11. špikanje)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • moni29 (MB) 
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Kiwi ( 1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič) 
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy (3. IVF, dr. Reš)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nove boje)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, predvidena akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Hope2user posted image user posted image , sayuri 
user posted image user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted image user posted image , Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image user posted image , Mijavčekuser posted image user posted image , Špelka12 user posted image , Koninauser posted image user posted image user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image user posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30 user posted image , Orto2user posted image ,  Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image + turistuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image ,  Dobrovoljčica user posted image , Ledenkauser posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Mlinček user posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiks user posted image , Stijanuser posted image , Dajamaja user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
     user posted image  NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image    

user posted image                   mojsonček (PO)

user posted image                         martin6 (LJ)      

user posted image                  Mandreja (LJ)    

user posted image              Kicsi  (LJ)    

user posted image              Goldy  (LJ)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
17.10.2008 14:14:17   
mismis
A naša Jazzz še nič ni javila, mene pa firbec matra, kako je opravila user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
17.10.2008 14:37:52   
jazzz27
mismisuser posted image user posted image ...ti o volku, volk na vratihuser posted image user posted image .

Najprej vsem en velik user posted image user posted image user posted image , ker ste mislile name in navijale zame. In sedaj še en velikuser posted image , da boste z mano trepetale!user posted image

Evo sedaj sem prišla domov. naj povem, da je bil danes Reško fullllllllllll dobre volje, prijazen in oh in sploh!!

No....od 9ih celic se jih je oplodilo 6. Tri naravno, tri z nal "guranja"user posted image . Dvauser posted image user posted image  sta vstavljena k mamici!! user posted image user posted image

Baje da so zelo lepe in da bomo po vsej verjetnosti imeli zamrznjenčke!!user posted image user posted image user posted image

Tak da jaz še ne dojamem čisto...sem pa Rešu spet pustila otrokeuser posted image user posted image .

Hvala za vse pupike in fantič moj/e....rada vas imam..

Aha,
kaj priporočate...počitek?

Reš mi je rekel za aspirin 100...v lekarni pa sem dobila aspirin protect 100, a je to isto?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
17.10.2008 14:41:07   
sonček33
jazzzz- jupi...ja, seveda, počivaj. ta aspirin bo pa čist ok!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
17.10.2008 14:43:03   
lučka 25
zarja, nimam besed. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
17.10.2008 14:44:55   
lučka 25
Jazzz, bravo za  user posted image  user posted image . lepo ju grej. user posted image

kalina, bravo za dober pridelek. V ponedeljek pa uspešen ET. user posted image  user posted image  user posted image

Vse ostale punce in fantje. lep pozdrav pa kljub dežju en lep dan. Samo, da vas spomnim, danes je petek. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
17.10.2008 14:53:27   
arneja
Zarja, kot pravijo punce, še vedno obstaja možnost, da si prekmalu lulala user posted image . Drugače pa nič slabe volje biti, saj te čaka še 6 zamrznjenčkov user posted image . In vem, da je danes slab dan zate, ampak bo tako kot se je začel tudi minil. Se spomniš, kako na tleh sem bila jaz, ko spet ni uspelo? Pa me poglej zdaj: spet sem na nogah user posted image . Sem danes cartala 3-mesečno deklico, takšno lepotičko, da bi jo kar domov vzela user posted image . Sem jo kar  v predsobo odnesla s sabo in rekla mamici in bratcema: Lepo se imejte, prideva čez kakšen teden nazaj user posted image . Res, pupa za pohamsat user posted image .

Zarja, ti sama veš, kako polna enegije si in jaz verjamem, da boš zelo kmalu vsa optimistična kar pokala od nove energije user posted image . In dosti solzic za danes, si že zadosti potočila, prav user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.10.2008 15:02:26   
ledenka
miška in WP user posted image user posted image user posted image  super za lep pridelek!

jazzzika user posted image user posted image user posted image  zdaj pa pridno grej otroke, pojej lignje in se čuvaj! pa malo prebrskaj napotke, kaj je priporočljivo user posted image  vsekakor veliko dobre volje!

zarjica draga, upam upam upam, da tečke kljub temu, da nehaš z estrofemom, ne bo user posted image  

sem bila malo v BTCju na šopingu... matr, a noben ne dela danes??? gneča huje kot ob sobotah, parkinga nobenega... in katastrofalna izbira nosečniških cotk. same temne barve user posted image  moja nona ne bi tega oblekla pri svojih 79 user posted image  no, dvojne hlače in eno majco sem našla.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
17.10.2008 15:24:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Zarja, kot pravijo punce, še vedno obstaja možnost, da si prekmalu lulala user posted image . Drugače pa nič slabe volje biti, saj te čaka še 6 zamrznjenčkov user posted image . In vem, da je danes slab dan zate, ampak bo tako kot se je začel tudi minil. Se spomniš, kako na tleh sem bila jaz, ko spet ni uspelo? Pa me poglej zdaj: spet sem na nogah user posted image . Sem danes cartala 3-mesečno deklico, takšno lepotičko, da bi jo kar domov vzela user posted image . Sem jo kar  v predsobo odnesla s sabo in rekla mamici in bratcema: Lepo se imejte, prideva čez kakšen teden nazaj user posted image . Res, pupa za pohamsat user posted image .

Zarja, ti sama veš, kako polna enegije si in jaz verjamem, da boš zelo kmalu vsa optimistična kar pokala od nove energije user posted image . In dosti solzic za danes, si že zadosti potočila, prav user posted image ?

Arnejči takoj zjutraj sem mislila nateuser posted image . Saj bo, vem da bo, ker mora bit. Sam nisem si mislila, da me bo tolk dotolklo. Saj se bom pobrala, še vedno sem se. Pa še moj je tolk zlat.....Bolj kot minus me je pobil njegov pogled-ko vem da bi svet obrnil zame, če bi lahko, tu pa je ostal nemočen.....
Pusica....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.10.2008 15:25:07   
lara light
O, Arnejči, lepo si potolažila Zarjico, čeprav jaz še ne mečem puške v koruzo...hormona mora bit dovolj,da ga test zaznauser posted image

Abri, ja ti povem, da je prou bogi ta naš ata...in zdej če ne znaš razumet, se lahko full zgražaš nad tem njegovim obnašanjem...no, medva ga razumeva...ma bi ga mogla videt, kako se je smejal in hkrati jezil, ko sva odhajala, se mi zdi, da je bil zelo vesel tega dvojnega uspeha.user posted image  Kako si ti?user posted image

Kajsica, hvala lepa...pošiljam kup dobrih željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa da vam povem. Moja G mi je čestitala, že prej sestra, nisem mogla verjet, kako so bile prijazne. Vse so mi razložile, povedale...in UZ: Tako lepo me je namestila, povštrček, pa mi reče, malo bo mrzlo, počasi s tisto sondo...res paše malo take pozornosti.user posted image  ...sta dva posebej, torej dvojajčna nosečnost (nisem vedela, da je možno, da se kasneje združita v enojajčne); a-jček je 13mm, b-jček 16mm, srček lepo bije in dobro viden pri obeh...gv lepo oblikovana...skratka, je rekla, da kar lahko sedaj vidi kaže vse na bp. Dobila sem lepo prvo slikco mojih dveh čmrljevuser posted image user posted image ...uf sta lepauser posted image ...čeprav kot pravi Abra ne pozabiš nobenega UZ.user posted image
Dobila MK, čez 14 dni dam kri, čez 4 tedne ponovno obisk pri G, dan pred tem še vodo.
To je na kratko vse. Nimam besed, ki bi opisale kaj se dogaja v meni, vriskam in vpijem, skačem do neba, vse je neverjetno easy...a sem popolnoma mirna, le rahel nasmešek je priflikan ves čas, tudi kadar se 'jezim' na mojgauser posted image

Punce, minila so dolga leta, ko sem si potihem želela štručke, potem leta, ko sem bolj naglas povedala, da si želim, potem leta, ko sva se trudila, potem operacija, 2 IVF-a, kalvarije v najinem odnosu, kalvarije sprejet dejstva in vse česar sem se najbolj bala, me je nekako našlo...danes sem veliko močnejša osebnost, lažje se spoprijemam z življenjem, ga veliko bolj cenim in nasploh se mi zdi, da sem boljši človek. Že spomladi sem prišla do spoznanja, da je vse v redu z mano. Da moram biti srečna, da živim tu, kjer mi lahko pomagajo. Da imam ob sebi človeka, ki me ljubi, ki ga ljubim. Da čeprav mogoče nikoli ne bo otročka, bova znala živeti polno življenje. To spoznanje me je najbolj pomirilo.
Želim si, da bi lahko to mojo veliko srečo delila prav z vsako od vas.... in srčno upam, da vse, ki vas še ni doletela, ta kmalu potrka na vaša vrata!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.10.2008 15:27:25   
zarja1
Ajska ti lubek, sam čuvaj to svojo pikico. Ne bom pozabla trenutka, ko si nam sporočilauser posted image -kot bi sama to doživljala. Saj sem ti že povedala, da sta me tvoja in Larčina plusa tolk razveselila, da ne znam opisat-moji srčici bosta mamici.......

Lučka saj ti pa še malo pa se jima boš pridružla. Se je user posted image  porihtala?

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
17.10.2008 15:27:38   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Arnejči takoj zjutraj sem mislila nateuser posted image . Saj bo, vem da bo, ker mora bit. Sam nisem si mislila, da me bo tolk dotolklo. Saj se bom pobrala, še vedno sem se. Pa še moj je tolk zlat.....Bolj kot minus me je pobil njegov pogled-ko vem da bi svet obrnil zame, če bi lahko, tu pa je ostal nemočen.....
Pusica....user posted image

Zarjica, super, tako je prav. Ponosna sem nate, lepota moja mariborska!user posted image  In kot sem ti v prejšnjem postu napisala, čuvaj tudi njega!user posted image  Moraš biti močna za oba! Ti to zmoreš z levo, gimastičarka zvežbana!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.10.2008 15:29:16   
lara light
Zarji, sem pozabila napisat, da si izredno ljubka....moje materinske čute prebujaš in si mi sladka za znoret!user posted image

Ajsi, mami, si kej kupila za oblečt? Mene tud že vse nekam tiščiuser posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.10.2008 15:30:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Punce, minila so dolga leta, ko sem si potihem želela štručke, potem leta, ko sem bolj naglas povedala, da si želim, potem leta, ko sva se trudila, potem operacija, 2 IVF-a, kalvarije v najinem odnosu, kalvarije sprejet dejstva in vse česar sem se najbolj bala, me je nekako našlo...danes sem veliko močnejša osebnost, lažje se spoprijemam z življenjem, ga veliko bolj cenim in nasploh se mi zdi, da sem boljši človek. Že spomladi sem prišla do spoznanja, da je vse v redu z mano. Da moram biti srečna, da živim tu, kjer mi lahko pomagajo. Da imam ob sebi človeka, ki me ljubi, ki ga ljubim. Da čeprav mogoče nikoli ne bo otročka, bova znala živeti polno življenje. To spoznanje me je najbolj pomirilo.
Želim si, da bi lahko to mojo veliko srečo delila prav z vsako od vas.... in srčno upam, da vse, ki vas še ni doletela, ta kmalu potrka na vaša vrata!user posted image

pa skor sem prej nehala user posted image , zdaj pa to.....Larči ljubko bitjece moje želim ti vso srečo sveta....user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.10.2008 15:31:30   
gigi1
jazzyka draga user posted image  user posted image  user posted image  bravo za user posted image  user posted image  in za bodoče pingvinčke. Dobro sta to s tvojim skuhala, ata Reško pa začinil. Viš, včasih pa samo ščepec soli manjka user posted image . Zdaj pa šibajta na kalamare, al pa naj ti jih dragi domov prinese, ti pa ta čas ležat na desnem boku. Vse ostale nasvete pa najdeš v napotkih.

Ajsika praviš, da je bolj tuga s cunjcami. Ja, sej je tud Abra jamrala. Vseeno pa bravo za hlače in majčko user posted image

Arnejči ti si pa naša virtualna(bio)energetičarka user posted image

Gretka končno mi je uspelo najt tvoj recept. Tisti dan nisem mogla brat, pol pa še naslednji. Mislim, da mi še vedno ene 30 strani manjka.
Hvala za recept dušo. Bo kar danes bučkov štrudelček v pečico padel user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.10.2008 15:33:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
Dvauser posted image user posted image  sta vstavljena k mamici!! user posted image user posted image

že držim pesti za borce!!!!!user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.10.2008 15:36:25   
lara light
Zarjica, ne jokat, smej se bitje, da imaš srečo velikega človeka ob sebi, ki ti pomaga na vsakem koraku...to je prava srečauser posted image  Otročke pa nihče delat ne zna, je rekel meni ata Reš, ko bo pravi trenutek, bo prišel točno tisti bebe, ki si je tebe izbral za mamico...prepusti se času...user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
17.10.2008 15:37:44   
dajamaja
Zarja, očiten minus lahko tudi očiten plus postane, sploh če M še ni in če si test s CB delala! Ne obupaj prehitro, no! Sploh pa ne razmišljaj v smer, da ti nikoli ne rata. Ene moramo večkrat tale veselje skoz dat. Ampak na koncu boš tudi ti dobila svojo glavno nagrado!!!!!!

Abra super, krasno, prekrasno za cuker in pritisk! Pridna si, da si tole vse porihtala user posted image user posted image  Pri merilcu pritiska, ki je v splošni prodaji  pravijo, da je dobro 2 meritvi zaporedoma opravit, ker niso tako natančni. Jaz bom kar na Reša počakala. Spremenit tako nič človek ne more, imam pa tudi tako gužvo (še do konca meseca, pol upam, da se bo počas sprostilo, tko v roku 2 tednov  ). Pa še ene razlog je ... v krogu mojega G je en informator, ki pol naprej po moji žlahti nosi in si ne želim inicirat čvek. Čas drvi in spet bom kmalu trepetala v čakalnici (pa WCju tudi).

Miška 73 super za punkcijo! Ste mele babnice pravo srečanje user posted image

WP imaš super stavni listek in to je važno. Avto je pa itak sam pleh... no vsaj jaz nanj tako gledam. Ko sem prvič butinila sem se še sekirala, zdej pa še popravim ne.

Gigi a tebe sem pa prešpricala al nisi poročala, kako se odvija naprej ... a zdej sme prišla do fsh ... jaz svojega še vem ne .... in pri Rešu je tako kot Abra pravi, dovolj, da mi letnico pogleda, na koncu pa pohvali. Ne daj se Ines!!!!!

Pija ...vse ... in pozdravček

Jazz bravo za malčka in seveda tudi za močno rezervo!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.10.2008 15:37:47   
lara light
Jazzika, fantastično, lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image  navijam za debel plus in krasnih 8 mescev!user posted image user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.10.2008 15:38:29   
gigi1
Zarjica lepa oblekca user posted image  user posted image  user posted image . Draga počakaj še dva dni, pa pejd lulat. Res še ni rečeno, da se ni vsaj eden prijel.

Larica sem skor solzico potočila, ko sem brala tvoj post. Čist sem raznežena in pravim HB da je vama uspelo in naj bo ta nosečnost tako mirna in lepa ves čas kot je sedaj

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.10.2008 15:40:46   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ajsi, mami, si kej kupila za oblečt? Mene tud že vse nekam tiščiuser posted image

sem, dvojne hlače in majico. ampak barve so pa user posted image  še moja nona ne bi dala tega gor. več imaš napisano pri majčicah, tudi ti spadaš tja user posted image  

zarjica user posted image  pupa moja draga, naj te greje misel na 6 pingvinčkov

žiži, bom morala na šoping v Italijo user posted image  vsak izgovor, da grem v Videm, mi je dober user posted image  meni je tam izjemno všeč!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.10.2008 15:46:08   
gigi1
Dajči draga sem poročala včeraj. Danes ni kaj poročati. Mal me špika predvsem na levi stani..hm mogoče bi blo pa že zdaj dober še na desni mal ležat, da se še tam kej pojavi user posted image . Jajčka sem jedla, pirček bo zvečer padel za svobodo in rast frnikolc user posted image .
Kako si mi ti?

Ajsi počakaj še dober mesec, pa grem s tabo v Videm user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.10.2008 15:53:03   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ajsi počakaj še dober mesec, pa grem s tabo v Videm user posted image

yes, se lahko zmeniva user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?