|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 12:18:28   
pikovit
Ooooooooooooo PIJAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.10.2008 12:22:20   
gigi1
Abra in Pikovit hvala sem glih razmišljala, da so verjetno tud v 1.postopku omenjali fsh, pa nisem opazila, ker sem bila še tolk nevedna user posted image

Pija za estrofem sta pa Abra in Šuki zadnjič Zarji razlagali, da ni M dokler ga jemlješ. Ti bodo ostale povedale. A si vremenska srce? Te je dež uspaval?

Šukica draga kako si mi ti?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.10.2008 12:26:56   
sapi
miška moja letnica ... super za stopko, sedaj samo še punkcijo počakaš in otročke pa bo ...
zarja seveda ti bo uspelo, poglej koliko otročkov te čaka ... jaz mislim, da ti je eden gotovo namenjen, mogoče sta pa prva dva ostalim mesto prepustila, da jim ne bo hudo tam v mrzlih krajih user posted image ... veš vse bomo enkrat nosečke, zagotovo ...
WP to pa je bogato user posted image , povej kako pa je bilo v prvem postopku, tudi tako dobro ... ja ljudje smo si različni, upam, da ni prehuda škoda in boš vse skupaj hitro uredila ...
kalina lepa novica juuupppiii user posted image za 11 otročkov .... počivaj in pazi nase ... obvezno pojdi k zdravniku, če bo slabše ...
Oh mojsonček, drži se user posted image ...
gigi jaz nimam visokega fsh pa sem tudi imela malo foliklov, ki so počasi rastli ... meni je Zorn rekel, da je važno, da jih do prave velikosti spravimo tudi, če gre bolj počasi ...
pikovit misli, da imaš prav preveč razmišljamo in se potem nehote obremenjujemo ...
mismis pozdravček tudi tebi ... moj rolling še ni iz prakse špika kot profi ...
Upam, da bo dež čimprej prenehal, no po eni strani pa sedaj, ko je dež še bolj gobe rastejo user posted image ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.10.2008 12:27:09   
Pija76
 O hellow Pikovit! Kako si? Kdaj štartaš?

Gigi ja vreme me potrkava user posted image . Kako si ti? A tebe tud vreme user posted image ?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.10.2008 12:27:14   
gigi1
Abra ti moj vseved pomagi mi neki. Včeraj sem s kartona prepisala še naslednje zadeve.
PRL 5,76
LH 3,9
PGST 0,2-2,28

Verjetno nič posebnega, ker ni bilo z rdečo napisan (fsh je z rdečo pa klicaj). A lahk kej komentiraš?

Pa še to...pri napotkih je napisano oreščki (razen arašidov). Meni pa tolk paše arašidovo maslo. Zakaj ne arašidi?

Hope????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.10.2008 12:30:59   
gigi1
Sapi saj sem tudi sama mnenja, da se počasi deleč pride user posted image . Nič se ne sekiram lubica. To, da mi fsh skoz neki omenjajo je pa mal moteče. Kako si mi ti? Vidim, da je dragi priden in nežen user posted image

Pija tud sama sem dans vremensko zaspano lene sorte user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.10.2008 12:32:29   
Pija76
Gigi pol pa sva za ukp.

No jaz še pol urce, pol pa domov, pa ene neprijetne zadeve popoldan, pol pa vikend!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.10.2008 12:37:18   
gospodarica
Gospodarica, če jemlješ 2 prometriuma na dan, si kar na tri povečaj, na 8 ur. To sem jaz naredila, ko so se mi začeli izcedki. Rezultat poznaš

abra prosim poglej na zs

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.10.2008 12:37:32   
sapi
gigi saj vem vsaka stvar takrat iz tira vrže ... jaz sem ok, moj je res nežen in pozoren, čeprav imava kake butaste na vsake toliko časa user posted image ... saj veš jaz večni ziheraš že za v naprej premišljujem pa še tega postopka nisem čez dala on me pa krega, da nimam kaj za v naprej premišljevat user posted image ... ja taka sva bučmana ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.10.2008 12:38:53   
baci
dan

malo sem nazaj brala,pa iskala od zarje da vidim ta veliki plusek
pa samo eno veliko razočaranje kr na user posted image mi gre res

zarja-upala sem da bo plusek,ker si tako pozitivno mi delovala,ne ubupat,ker mogoče pa je res malo prehitro,vendar vsaka ženska pozna svoje telo in ve kako je z njim!!!
držim ti pesti,mogoče pa vseeno je!!!
drži se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.10.2008 12:40:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Kje pa je moja zaspanka?

Ej, ne mi zdej jokat, lohk, da je še prezgodaj saj si ga naredila 4 dni prej, še je upanje srce moje, dej se pomiri prosim user posted image

Joj dragi zlati Shukec.......tolk  te mam rada, sam lubica ni dvoma......
user posted image

Ampak lubica sej veš kakšno je pravilo, dokler se ne ulije so še možnosti.  user posted image

Navijam za te možnosti user posted image , mogoče je pa test pokvarjen(ko bi le bil)user posted image

Zarjica, tole od Shuke mi je všeč, pa od Abre post tudi. Dokler je ni, je upanje. Mislim nate, žal mi je, da ni kako drugače. Rada te imam in privoščim ti vso srečo tega sveta...saj imaš veliko zmrznjenčkov, navijam, da še ne bo treba ponje, lubčka!user posted image  Pa prosim ne jokaj preveč, če že od jutra, je to več kot dovolj, tvojemu se bo strgalo, ker ti ne more pomagat, pazi tudi nanj. Vem, da zmoreš.user posted image

Mojsonček, kakšna je situacija?

Gigi, kako si ti? Tu je veter, dež, mraz, a zame je vseeno prelep današnji petek!user posted image

Grem pojest, potem vam poročam!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.10.2008 12:49:01   
womanpolice
SAPI... A verjameš, da sm tud jst bla full presenečena.... KO je govorila številke, sm se prav čudila, ravno zaradi tega, ker v prvem postopku sm pa imela full težave, ker niso in niso hotli rastit na levi strani. In v 1. postopku sm imela na 1. UZ nekje 7,9,10... Potem pa ko sm puncam tle gor pojamrala, so mi pa rekle: "Halo, pa kaj mi ves čas trobimo....? Jajca in pivo!!!!!!!!!!!" pa sm jih poslušala in po že nekje 3. al 4. UZ ko niso bile dovolj velike sm dva dni jedla jajca (3 na dan) in spila dva piva in na naslednjem UZ so čudežno bila dovolj velika... Očitn nekaj mora biti na tem... - jajca, pivo. Čeprav so se mi jajca tko obrnila, da zdajle do nedelje bom še kakšno pojedla (verjetno jutri 2, ker danes ne morem- sem jih včeraj), pa kakšno pivo spila, da bi res potem v nedeljo stopka padla... Ja, avto.. je že pri kleparju... user posted image kak mi ga je škoda, ker ni tolk star (decembra bo 4 leta)

PIKOVIT... Ja, ja... smo lepo znesli jajčka.... Upam, da bo moj kaj več kvalitete "našprical" in da bi ratali vsaj 2 blastociti (nazadnje 1 blastocista, 2 moruli - od mojih 9 celic)

KAJŠICA... Se je Tigi že kaj umiril....? user posted image user posted image user posted image user posted image

GIGI, MLINČKA, MIŠEK73 v nedeljo se pa vidimo, ane? No, jst bom tista z največjimi podočnjaki, saj bom direkt iz nočne (jutri delam od 22 do 7.00 ure, vendar moram prej v službo (okoli 18.00 ure), da spišem zadeve, preden uidem na bolniški stalež. Uf, v nedeljo bomo pa 4 čveke na kupu... dež bo v nedeljo, dež....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.10.2008 12:51:22   
womanpolice
ja, GRETICA... Kje si pa ti? kje se mi potepaš...=?

Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.10.2008 13:08:46   
Goldy
Hello!

Prebila sem se čez poste - komaj!user posted image
zarja1 - lahko, da je res prehitro, če ne se pa zjoči in naprej, saj druge tako ni, pa še toliko pingvinočkov te čaka user posted image user posted image
kalina - super za toliko otročkovuser posted image
WP - vidiš, da hrana pomaga, zdej pa pozitivno do konca, ti avto, meni so se pa v tem postopku tudi dogajale take stvari, da sem rekla, da mora bit, še na ET sem copate pozabila domauser posted image  in sem moral biti v čevljih
mojsonček - še vedno mislim nate in držim pesti user posted image

Pozdravček iz prav nič sončnega Laškega!

Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.10.2008 13:10:53   
womanpolice
GOLDY... Ja, očitno res hrana pomaga... sm res vesela, da bo tokrat hitreje konec špikanja... 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
17.10.2008 13:12:19   
Abra
Pikovit user posted image user posted image tokrat si pa resno začela. Že navijam tudi zate user posted image
Pija, lahko bi se res, samo dan moramo boljši zbrat. Danes je čisto podobno unemu zadnjič user posted image Trebuh me je pa že skor prerasel user posted image sploh ne opazim, ko kaj z njim obrišem user posted image
Gigi, malo sem že aut user posted image FSH je do 12.5 še normalen, torej imaš čisto malenkost povišan, kar je za tvoja leta še vedno super! LH je super, ker ni večji od FSH, to bi namreč nakazovalo pco. PRL (prolaktin) je tut super, mislim, da je nad 25 problemaičen, progesteron se pa navadno meri 7 dni po ovulaciji ... najbrž so ga tebi merili, preden si začela z menopurjem? In je bil takrat lepo nizek. No sem šla pogledat ref. vrednosti - folik. faza 0.2-1.5, ovul.faza 0.8-3.0, lutealna faza 1.7-27.0, postmenop. 0.1-0.8. To so ref. adrialaba.
Za arašide se ne spomnim več, bo dr. Hope povedala user posted image
Gospodarica, sem ti odgovorila user posted image
WP, zdaj pa tvojemu lahko poveš, kako so naši nasveti dobri user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
17.10.2008 13:25:59   
womanpolice
Sm mu že... sm ga kr v službo poklicala....

JA, nč, grem svoje "otročke" cartat; beri dva majhna mačkona: Cofi in Mufi

se tipkamo kasneje

lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
17.10.2008 13:27:25   
gigi1
Pija upam, da tisto zoprno zadevo popoldan urihtaš brez težav in da boš šla hitro v špampek, da se spočiješ.

Sapi bravo za dragega user posted image . Kaj pa vaju občasno trka? Midva se samo še reživa mojim domislicam v času okvarjenih možganov zaradi hormonov user posted image

Wp jaz sem tud danes jajca jedla za zajtrk. No samo 2, ker treh pa res nimam kam dat user posted image . pirček je pa že tako skoz na programu user posted image . Ja, v nedeljo bo pa ziher dež user posted image

Abrica draga hvala ti. Kri so mi vzeli 2x 4 dan ciklusa in 9 dan. Vmes so me pa s klomifenom šopali. Spomnim se, da je bil fsh 4. dan 10, 9. dan pa 12,8.  Progesteron predvidevam, da je bil 4. dan 0,2 9. dan pa 2,28. To se pravi da sem glede na leta res ku rožca user posted image  user posted image

Hope  mi je pa na ZS odgovorila. Arašidi so problematični zaradi alergij in tisti soljeni zaradi zadrževanja vode. Tako, da sem čisto pomirjena, ker arašidovo maslo ni extra slano, alergična pa nisem.

Hvala obema user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
17.10.2008 13:28:23   
anci banci
Womanpolice
ti imaš v  nedeljo UZ ali dobiš že stopko (a si v postopku pri dr. Rešu?)

Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.10.2008 13:32:11   
baci
a ni danes neki čuden dan

me zebe,pa ko pogledam ven pa vidim ta dež mi mine da bi šla v službo!!
najraje bi prespala ta grdi dan!!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
17.10.2008 13:42:24   
sonček33
baci, pa bodi doma .) ....ma sej vem, jaz lahko rečem, k sedim na celi riti že 5 mesecev

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
17.10.2008 13:45:06   
baci
sonček-zdaj pa sem se nasmejala od srca,jaz bi tudi sedela na riti,tako kot ti,ampak bom še mogla malo počakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.10.2008 13:48:18   
sonček33
Veš baci, sej tudi doma ni bit tko fajn. jaz bi kar rada šla v službo, se  mi toži po njej, ampak....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.10.2008 13:52:17   
baci
vem sonček

da ni lahko bit doma in ne hodit v službo
jaz sem bila zdaj doma tri tedne ko sem čakala,če bo plusek,pa se mi je že trgalo,bilo mi je dolg cajt in bila sem zelo nervozna,ker sem bila v upanju če bo ali ne bo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.10.2008 13:53:17   
baci
vendar ti veš zakaj si domauser posted image user posted image  in vsaka bi bila na tvojem mestu

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?