mojsonček
|
Drage moje! Evo, sem doooolgo brala, ko ste pridno čvekale ZARJA, ne obupaj in NIKOLI NE RECI NIKOLI, veš da te tvoji pingvinčki rabijo pa ne znervirano in napsihirano... druge ni, kot spravit se čimprej k sebi in spet naprej v nove boje... sej bo šlo Zarči! LARA verjamem, da je bil pogled na tisti dve pikici, ki utripata tako lep, da se ti je kar smejalo... si želim, da bi bila lahko kmalu na tvojem mestu (četudi se bori le ena pikica) WP jst sem se naučila, da včasih človek, ko ga nekaj tako razpi..., da bi najraje tulil, mora samo globoko zadihati in dihati in dihati in dihat, umiriti telo in probat mislit na nekaj lepega (in tvoji številni lepi foliklčki to so!) pa se takoj boljše počuti... Vsem današnjim akterkam želim najlepše novičke, ki si jih želijo (to velja tudi za vse ostale)! HVALA VSEM ZA TOLAŽILNE BESEDE, RES STE DUŠICE! Itak vem, da moram s trezno glavo naprej, moj pravi, da če bova morala pa 10x skozi to, se bova potrudila po najboljših močeh, da prideva do uresničitve želja in to me še dodatno krepi... Prepričujem pikico, naj se bori, naj ne obupa in prepričujem svoje telo, naj se očisti in ji pusti rasti... puške še nismo vrgli v koruzo... Lubike drage, lepo mi bodite na tale deževni petek, ki je idealen za malo crkljanja z našimi najdražjimi in čim lepši vikend si naredite! Se beremo spet, ko bo kaj časa in seveda javim kako bo na UZ v ponedeljek... bom mislila samo na lepe stvari pa upam, da bo ata že kaj boljše volje. ČISTO VSEM LEPE POZDRAVE IN !