|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
17.10.2008 10:42:09   
mismis
Zarja, če misliš, da je res konec in da samo estrofen zavira tvojauser posted image  te močno user posted image user posted image , če pa obstaja samo eno čisto majčkeno upanje, da bi pa mogoče lahko uspelo, se g apa drži.

Te besede, kaj pa če nikoli ne bo, si pa kar izbij iz glave, seveda bo ker mora biti. Pač pri nekaterih traha malo dlje časa, zato smo pa toliko bolj vesele, ko nam končno uspe. Malo se sprehodi čez naš seznam, pogledj koliko časa se že ženske borijo, nekaterim med nami pa je uspelo v 1., nekaterim v 2., in tako naprej, tudi nam bo uspelo, samo ne smemo obupati in se predati. Kajti človek, ki se preda in se ne bori za dosego svojih ciljev je prazen, torej gremo naprej. Sami, skupaj s partnerji in skupaj z nami

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
17.10.2008 10:42:38   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dajči lepo te je brat.Pridi večkratuser posted image
Noki kako si lepo napisala,zdej je pa še meni solzica pritekla.
Žiži sem včeraj preletela in videla.Sem pa že sama o tem razmišljala.Samo nisem vedela,za ketero se odločit.Ročno al škornji.Bom poklicala.Thx.Lav ju.
Shuka en lep pozdrav.
Mišek bravo user posted image user posted image user posted image

Pikovitek user posted image , kaj jest to berem, da se boš šla akupunkture? user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
17.10.2008 10:43:27   
pikovit
No zdej pa takole

ZARJA

user posted image       user posted image   user posted image user posted image user posted image ,kaj smo rekli,dokler ni rdečke ni ničuser posted image Grrrrrrrrr.In kakor je Shuka rekla,4 dni prezgodaj,NI đabe določen datum.Punca še je upanje.

user posted image   da te malce potolažim .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
17.10.2008 10:43:28   
anci banci
zarja1
ne tako razmišljat... najjhuje je to da te pesimizem popade
bo pa naslednjič ratalo
drži se

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
17.10.2008 10:47:04   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav bala, kake take novice, ker se nisi še nič oglasila. Poglej na dobro stran, še vedno te čakajo pingvinčki. Kar pojdi čimprej ponje in boš na ta minus hitro pozabila user posted image

ja Abra 6 jih še imava, sam zdaj mi skoz hodi po glavi KAJ ČE NIKOL NE RATA????????

Zarja, ne razmišljaj tko! To je bil komaj prvi postopek! Veš, kako redko že prvič rata? Saj smo si vse želele, da bi že prvič šlo, pa žal ne gre vedno. Zdaj misli na to, da te še 6 falotov čaka, ziher bo vsaj en taprav! Danes je grozen dan, jutri bo že bolje in vsak naslednji še bolje. Saj veš, večina tuki nas je to že dala čez, pa nismo obupale. Tko ni kaj, kot spet začet. Ti imaš srečo, da imaš veliko zamrznjenčkov, kar pomeni, da so zarodki dobri. Zato res ne obupavat. Danes si z dragim vzemita čas zase, se pocartajta, počnita kar vama je fanj. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
17.10.2008 10:50:00   
Abra
WP, super za folikle, je blo res vse črno user posted image za pleh se pa ne sekiraj, sej je itak samo pleh. A zavarovano pa nimaš?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
17.10.2008 10:50:33   
obayifo
zarja ne ga no svirat... če je to to, sem ful žalostna zate, ampak držim pa z vsemi, ki ti pravjo, da je mogoče prezgodej
dej zdrži še malo, pa ponovi vajo
user posted image user posted image user posted image
tiste misli pa ni vredno niti ponovit.. šc šc

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
17.10.2008 10:53:26   
Kalina
zarjica, prosim te ne bodi pesimisticna, mogoce pa se kaj bo, sploh ce si delala prezgodaj test. Ce pa SLUCAJNO nebo nic, se dobro zjokaj, daj zalost cen iz sebe,  in z dvignjeno glavo naprej. Enkrat sigurno bo, to moras vedeti, in verjeti v to. Jaz sem prepircana, da bos pod svojim lepim srckom cutila kmalu se enega ali celo dva srcka. Prosim te verjami v to in bo vse ok. Upanje umre zadnje!user posted image user posted image user posted image

Pred kaksno urco me je klical gospod PRIMOZ RES! Men pa nc jasnuser posted image Ker mojga Merlica ni nc naokoli, mi kar on sporoca, da se je oplodilo vseh 11 celic. Juheeej, 11 otrocickov imamuser posted image Tako, da ET bo v ponedeljek. Sem mu omenila moje pocutje, ker danes me pa ful boli predel okoli zelodca, med rebri, se tud smejat nesmem, bog ne dej da kihnem. Mi je rekel, da veliko pocivam, ce se karkoli poslabsa pa pridem v PO bolnisnico lezat. Buuuser posted image Ma sej glede na to da res VELIKO lulam, se mi verjetno ni voda nabrala ane?

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
17.10.2008 10:57:36   
gigi1
Zarja kot so že punce rekle nehaj s črnimi mislimi. Veliko kvalitetnih zarodkov imata in to je pomembno. Jaz še vedno mislim, da tudi ta postopek še ni izgubljen user posted image user posted image user posted image

Miška73 user posted image  user posted image  user posted image  za stopko. V nedeljo bomo pa same čveke ne kupu user posted image

WP si pa res prava kokoška user posted image  user posted image  user posted image . Super za veliko velikih foliklov. Pri tebi bo pa v nedeljo zih stopka padla user posted image  user posted image  user posted image

Abrica draga. Jaz sem že skoz skulirana. Sem zadovoljna, da so folikli. Še kakšen se bo sigurno našel. To, da gre rast počasi zaradi visokega fsh mi je pa itak jasno.

Pikovitka kar pokliči gospo. Je zelo prijazna. Mogoče ti bo Bownovo predlagala. Odloči se potem sama. Jaz po Bownovi nisem imela cist. Je pa to ena kombinacija.

Miška moja kako si mi ti?

In detekisebašezlubenico? kaj dogaja?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
17.10.2008 10:58:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina
juheeej, 11 otrocickov imamuser posted image Tako, da ET bo v ponedeljek.

odlično!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
17.10.2008 10:59:17   
mojsonček
Drage moje!

Evo, sem doooolgo brala, ko ste pridno čvekale

ZARJA, ne obupaj in NIKOLI NE RECI NIKOLI, veš da te tvoji pingvinčki rabijo pa ne znervirano in napsihirano... druge ni, kot spravit se čimprej k sebi in spet naprej user posted image user posted image  v nove boje... sej bo šlo Zarči!

LARA verjamem, da je bil pogled na tisti dve pikici, ki utripata tako lep, da se ti je kar smejalo... si želim, da bi bila lahko kmalu na tvojem mestu (četudi se bori le ena pikica)

WP jst sem se naučila, da včasih človek, ko ga nekaj tako razpi..., da bi najraje tulil, mora samo globoko zadihati in dihati in dihati in dihat, umiriti telo in probat mislit na nekaj lepega (in tvoji številni lepi foliklčki to so!) pa se takoj boljše počuti...

Vsem današnjim akterkam želim najlepše novičke, ki si jih želijo (to velja tudi za vse ostale)!

HVALA VSEM ZA TOLAŽILNE BESEDE, RES STE DUŠICE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak vem, da moram s trezno glavo naprej, moj user posted image  pravi, da če bova morala pa 10x skozi to, se bova potrudila po najboljših močeh, da prideva do uresničitve želja in to me še dodatno krepi... Prepričujem pikico, naj se bori, naj ne obupa in prepričujem svoje telo, naj se očisti in ji pusti rasti... puške še nismo vrgli v koruzo...

Lubike drage, lepo mi bodite na tale deževni petek, ki je idealen za malo crkljanja z našimi najdražjimi in čim lepši vikend si naredite! Se beremo spet, ko bo kaj časa in seveda javim kako bo na UZ v ponedeljek... bom mislila samo na lepe stvari pa upam, da bo ata že kaj boljše volje.

ČISTO VSEM LEPE POZDRAVE IN user posted image user posted image user posted image !

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
17.10.2008 11:00:26   
gigi1
Kalina user posted image  user posted image  user posted image  za 11 pikic. Kot ti je rekel. Veliko počivat in pit naprej. Če veliko lulaš je to res dobro.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.10.2008 11:02:19 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
17.10.2008 11:01:13   
zarja1
Srčice moje drageuser posted image .....saj bo.
Hvala za vse, upam da vas nisem zamorila.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
17.10.2008 11:11:33   
Abra
Kalina user posted image user posted image Kadar je mene Reš klical se mi je vedno pritisk dvignil, ker sem mislila, da je kaj narobe user posted image Nas ni nikoli poklical, da bi povedal, koliko je oplojenih, kak privilegij, ker si pri Merlotu user posted image Veliko pij in kontroliraj, koliko izločiš. Pa malo bodi tudi pri teži pozorna. Če bi se voda nabirala, bi se to kmalu poznalo. Pa počivaj!

Gigi, pa saj tko visokega fsh še nimaš. Imaš dolgi postopek in greš lepo ziher in počas. user posted image

mojsonček, mislimo nate in tvojo pikico user posted image user posted image user posted image kakšno je stanje danes? Še krvaviš?

Zarči draga, veš da nisi zamorila. Tuki smo zato, da te objemamo!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
17.10.2008 11:16:31   
Kalina
Ja vceraj sem se stehtala in je kazalo 1.5kg vec, danes zjutraj sem imela hudicevo boleco drisko, ki se je vlekla 20min. Potem sem se stehtala in je bilo -1.5kg. Res pa da nisem bila na veliki potrebi od punkcije. Se pravi dva dni.
Ce me bo zvecer se tako bolelo, bom sla kr na LJ urgenco se pokazat.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
17.10.2008 11:23:16   
Abra
Kalina, jaz imam z LJ urgenco tko slabe izkušnje. Še najbolj bojo slabe volje, če prideš zvečer k njim in ne greš čez dan k svojemu G... jaz bi se raje kar v PO zapeljala. Magari jutri zjutraj, ko Reš opravi punkcije in transferje. Če si v postopku na GK te mogoče obravnavajo drugače, če si pa v PO ... jaz sem si obljubila, da ne grem več tja oz. upam, da mi nikoli ne bo več treba.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
17.10.2008 11:38:11   
gigi1
Abra tudi meni se ne zdi katastofalen fsh (12,8), sam ne vem zakaj mi ga v tem postopku vsakič omenjajo user posted image
Včeraj me je Pintarjeva gledala in ko je videla le tistega 6mm na desni me je vprašala, če sem prvič v postopku, pol je pa sestra začela odgovarjat, da ne da sem 2ič in, da sem prvič imela 10 jajčec, da pa imam visok fsh.. Verjetno je Pintarjeva mislila, da imam premal menopurja zato je spraševala..pol pa ni nič komentirala, ker je videla une 10 mm na drugi strani.
Aja punce tole pa res moram povedat. Pintarjeva je bila včeraj na UZ zelo nežna in pozorna...in tudi takrat, ko mi je punktirala cisto. Res imam z njo samo dobre izkušnje. Prav morala sem jo pohvalit, ker sem zasledila, da ima nekaj punc z njo slabe izkušnje.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
17.10.2008 11:46:03   
Abra
Gigi, neki morjo omenjat ... brezveze, da preveč poslušaš. Če bi bla pri Rešu, bi govoril, da si stara ... na koncu bi te pa pohvalil, kako si pridna user posted image Glede na to, da je malo ratalo že prvič, bo drugič samo bolje! Saj ni potrebe, da imaš veliko celic, če jih je preveč spet ni ok. Bo ravno prav, boš vidla user posted image Pintarjeva je pa meni delala HSG in se mi je zdela tudi prav super. Je bla ful prijazna, nežna, pa o oblekah smo se pogovarjali user posted image user posted image
Pa res, kje je Pija? Pa ne da spet dela, kot nora? Te bom po riti user posted image user posted image
Danes pa skoz neki sem kukam, delo pa čaka user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
17.10.2008 11:46:17   
pikovit
Evo jaz sem spet na zelenjavnem soku

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
17.10.2008 11:49:14   
pikovit
Žiži ampar res jih ne poslušaj.Ravno danes sem razmišljala,kako pa ostalim rata naravno?Pri nas je narobe to,ker vse vemo in slišimo,potem pa preveč premišljujemo.Pa ziher imajo one tudi taketežave,ampak zanj ne vedo.Porkaš da res.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
17.10.2008 11:50:19   
pikovit
WP čestitke za tako lepo berouser posted image user posted image user posted image Jajčki in pivo rulajouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
17.10.2008 11:51:53   
pikovit
Kajsi en lep dan ti želim user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
17.10.2008 11:52:43   
Pija76
Zarja moja kaj naj ti rečem? Težek dan je danes za tebe, ampak tukaj smo zato, ker smo tako lepe in močne osebnosti, da se znamo po vsakem neuspehu kmalu pobrati in iti naprej. Še bolj lepe, še bolj močne!! Drži se bejbi in ne obupaj na začetku!

A mislite da Estrofem zavira user posted image ? A je katera jemala Estrofem in je user posted image  vseeno prišla?

Mojnasmejanibožičnibalon  nič ne dogaja, ker sem več ali manj v horizontali, včeraj po najini kofici skuhala, pojedla in šla spat user posted image . Pa danes do jutra user posted image . V času ko ne spim se pa v svoji ljubi pisarnici user posted image . Tak ti je to. V nedeljo odhajam do srede, pol bom pa kake urže za čistilnico našla user posted image .

Navijam za vse špikarce, trepetalke, nosečke, pa seveda za vse take kot sem jaz-navijačice. Mislim na vse!

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
17.10.2008 11:57:36   
zarja1
Srčice se je Lana 08 kaj javla? Zadnjič je le omenjala sum na HS, zdaj pa je nikjer ne vidim....

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
17.10.2008 12:02:57   
Pija76
Vidim da sem med pogrešanimi user posted image .

Abrica evo mene user posted image . Kako si mi ti? Kmalu bi se lahk mal videli, da vidim kako si luštna že.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?